Main Menu

Bioshock

Started by Fubenalvo, 2007-09-16, 00:46:01

Previous topic - Next topic

Fubenalvo

Quote from: Én on 2007-09-18, 15:05:11
A mutáns cuccok is slotosan vannak, nem? Egérgörgő vagy fegyver menü?
hmm mint kiderült nem, ilyen Gene Bank-oknál lehet csereberélni. Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a slot-ok számát hogyan tudom növelni.
Jah és már tudom hipnotizálni úgy a big daddy-t hogy engem kezd védelmezni mint a kislányt. :D

fraglimiter

Quote from: Fubenalvo on 2007-09-18, 15:02:10
Big Daddy ellen van valakinek bevett taktikája? Illetve a telepített gépágyúkat hogy tudnám meghackelni? Hiába megyek a közelébe, ha lő akkor nem lehet... az elektromos marhaság helyett meg telekinézis és tűz van, és nemtom hogyan lehetne váltani.

A turret-ek ellen a legegyszerubb megoldas vagy a elektromos shotgun loszer avagy az Electro-Bolt plasmid. A bigdaddy-kre meg nekem mind kulon-kulon volt minimalis strategiam. Lesz majd egy Gatherer's Garden nevu szerkezet [spoiler]miutan az elso LittleSister-t harvestelted avagy megmentetted[/spoiler] ahol Adam-bol lehet majd vasarolni plasmid helyeket pl.

Fubenalvo

Skacok, kicsit elvesztettem a fonalat a történetben, ha valaki kisEGÍteni pls... :)
[spoiler]
Szóval ott tartok, hogy megöltem Andrew Ryan-t aki ugye eddigi tudomásom szerint a nagyon csúnya bácsi volt a városban. (mellesleg ő alapított a várost!?) Aztán most volt egy kis közjáték, amiből mintha azt értettem volna, hogy ez az Atlas gyerek se éppen szent, és csak eszközként használt, de igazából a célját nem értem a csávónak. ...mert ugye először el akart menekülni, de most nem értem mi van. Jelenleg kiléptam a gyerekekkel teli Safe House-ból és szeretném tudni, hogy most mivan... :D
[/spoiler]

fraglimiter

Tomoren es velosen h senki ne legyen morcos es a jatek hangulat se vesszen el.
[spoiler]Andrew Ryan ugye az alapito, emelett van nekunk egy Atlasunk. Mar az elejen erezheto h nem csipik egymast es ugy erezzuk h Andrew a gonosz... Aztan szepen lassan ki fog derulni h itt nem minden ugy van ahogy azt elsore latjuk, pl ha jol emlexem a Garden-es resznel ahol a bazarok vannak ott van egy diktafon amirol kiderul h bizony volt vki akinek nem tetszettek Andrew baratunk nezetei, es bizony sajat elvei szerint akarta volna Repture-t iranyitani. Vmi ficko meseli is h "Atlas" kezdetben meg akarta donteni Ryan hatalmat hivatalosan de az nem jott neki ossze. Ha van lehetoseged akkor ne harc kozben de hallgass vegig minden diktafonos anyagot, nem csak a foszalrol derulnek ki dolgot hanem a plasmidokrol. "Atlas" nezetei meg csak Ryan megolese utan fognak igazi korvonalat adni, de errol majd meg Tannenbaum is fog meselni sok szepet.[/spoiler]

Fubenalvo

Skacok kicsit elakadtam. A csizmát keresem már csak a ruhához, de sehol nem lelem. Valaki bejelölni a térképen pls?

fraglimiter

Mendel Memoryal Libraby...Fallstate Armored Escorts-nal van egy feljegyzes ami mondja h oda vittek at a csimmakat :D

Fubenalvo

Megvan... a játék is ki van pörgetve. :)
Mondjuk őszintén megvallom nem volt türelmem a bejegyzéseket mind végíghallgatni. Viszont ezt a sztorit elnézve ha nem is egy könyvet de egy durván nem gyenge mozifilmet simán megérne ez a játék.
...és nem egy gagyit, mint amilyenek szoktak lenni. Ez történet kérem szépen, amit sok író megirigyelhet azt hiszem. Szívesen olvasnék könyvet is ebből a világból, mert egyedi és nagyon jól megtervezett. Remélem hallunk még Rapture városáról a jövőben. :)

Kuroi Tenshi

Sztem biztos, elnézve a közelmúlt filmjeit.
Reménykedj, hogy ne Uwe Boll kapja  :__devil:

Fubenalvo

#38
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-23, 23:09:21
Reménykedj, hogy ne Uwe Boll kapja  :__devil:
Neeee, ha az lesz akkor... :_piszka:  ...NEM.  Az nem fordulhat elő egyszerűen.

Egyébként a játék evil befejezése csak szerintem gagyi? Én mondjuk mindenkit megmentettem, csak youtube-on néztem meg, deee
[spoiler]Azért az sokkal jobban tetszett volna ha nem akart volna világuralomra törni a végén, hanem megelégszik a városkával. Mondjuk kidobálják a felesleges hullákat, és csapnak egy oltári Xmen bulit. :D[/spoiler]

Kuroi Tenshi

Muhahaha :D
Ugye milyen gyorsan kétségbeesést tudtam faragni a reményből?
:angyali:

BTW vki meg tudna dobni egy működővel pmben?
Már kezd engem is érdekelni, de kéne egy jó is ::)

Én

Gather's Gardennél lehet slot helyet vásárolni? Ha igen, akkor találhatnék már egy olyat ami ad is...

Fubenalvo

Quote from: Én on 2007-09-25, 21:42:40
Gather's Gardennél lehet slot helyet vásárolni? Ha igen, akkor találhatnék már egy olyat ami ad is...
Lehet mindegyik "automatánál" venni slot helyeket. Többnyire legfölül vannak a listában és 100...120 feletti adam-be kerülnek.

Én

Shit, mégis harvestelni kellett volna a csajt. Az az áldott jó szívem... :D

Fubenalvo

#43
NEm lövök le poént, dee annyitg elmondok, akkor sem jársz rosszul ha az L betűt nyomogatot a kislányoknál! ;)
Nekem egyébként kedvencem mikor big daddy meghal és ott elkezd meleltt sírni... meg ahogy ott nevezi a BD-t... omg... tényleg elhiszi az ember hogy egy kislány siratja a védelmezőjét. :)

Én

#44
Ilyenkor mi a tököm van
+ egy kérdés: ha ott tartok, hogy összegyűjtöttem a képeket az őrült művésznek ( :D ), akkor kb hol tartok időrendileg? Mondjuk a feléhez képest?
Egyébként egy dologban igazatok volt: ahogy halad az ember, annál inkább elvarázsolja az egész, már sokkal jobban tetszik mint az elején :jee:


Én

Azt észrevettem, de khm nem egészen korrekt ez így. :D Volt egy, aminél egymás után kétszer benyomta a lehetetlent, harmadjára jó lett volna de elbasztam az elején, negyedjére megint lehetetlent adott -> Fuck you than, i has autohack

Fubenalvo

Quote from: Én on 2007-12-22, 01:44:22
Azt észrevettem, de khm nem egészen korrekt ez így. :D Volt egy, aminél egymás után kétszer benyomta a lehetetlent, harmadjára jó lett volna de elbasztam az elején, negyedjére megint lehetetlent adott -> Fuck you than, i has autohack
Van egy skill amivel lehet hatástalanítani az alarmokat és akkor azon is átmegy asszem, de sosem próbáltam ki, csak a leírásban olvastam.

Én

Szerintem nem, mert nem cska alromol de meg is szakít, és az mindenképpen megvan sztem

Tycho

abból a legjobb is csak levesz 2 alarmot meg 2 töröttet. De ha berakod mellé a -2 alarmosat és a  -2 brokeneset, akkor a legtöbb-ben nem valószínű, hogy egyáltalán lesz ilyen darab :hehe: :jee:

chilip

#50
szeretnék kérdezni valamit bioshockkal kapcsolatban, még a legelején vagyok, most lesz meg az incinarete (asszem így írják, amivel lángra lobbantod az ellent), nos a kérdés: hol lesz gene-bank legelőször? és mennyi a +slot a mágiaszerű képességeknek? mer mentés hiánya miatt (megjegyzem direkt) hogytam a francba azt a haladásom, ahol a villámos képességem véletlen lecseréltem a telekinézisre... mer ugye simán kilépni onnan nem lehetett arról a képernyőről  :ejj:  válaszokat előre is köszönöm :szemuveges:

ed.: sorry, nem láttam hogy van saját topicja  :oops:

Én

Quote from: chilip on 2007-12-30, 12:43:31
és mennyi a +slot a mágiaszerű képességeknek?
120 ADAM
Gene bank: elsőre nem emlékszem, de viszonylag amar bejön, asszem már a 2. pályán van, és nem is lesz olyan ritka (mediumon)
iz dat sum sticky again

Próféta


Én


Xzone


Fubenalvo

Uhh... lol... nagyon nagy :nosebleed: