Main Menu

Shakugan no Shana

Started by Alkyra, 2007-10-12, 23:00:05

Previous topic - Next topic

Fubenalvo

...félreértés ne essék, ha azt látom ebben a topicban hogy aaaaa meg áááááá és eksőőőn és végre nem hárem, akkor azonnal nekiugrok. De ezt nem bírom így idegekkel. :P

chilip

azért yuuji (asszem így irják) [spoiler]elég előrehaladott állapotban van, már unrestricted spell-t fognak gyakorolni következőre[/spoiler]

minuszmiki

No, megnéztem a 7-8-at. A hetedik borzalmas szar gagyi rész volt, az ostoba, esetleges storyline mellé a drámai zenékkkel az epizód legfeljebb a sorozat paródiája volt, de annak is gyenge, mert még csak el se mosolyodtam rajta. A nyolcadik viszont hordoz  végre némi potenciált.

chilip

9. rész
Eclipse - XviD (198 Mb)
Eclipse - h264 (232 Mb)

"Comment: Definitely the best Shakugan no Shana Second episode so far." >> meglássuk, download starts...

Soldier

Quote from: chilip on 2007-12-02, 18:05:57
9. rész
Eclipse - XviD (198 Mb)
"Comment: Definitely the best Shakugan no Shana Second episode so far." >> meglássuk, download starts...

198 mb :confused:
ty

chilip

Quote from: Soldier on 2007-12-02, 18:26:44
9. rész
Eclipse - XviD (198 Mb)

198 mb :confused:
ty

"30 extra MB required to properly capture this episode's win and awesome in the xvid avi version" ;)

ed.:
[spoiler]lesz itt még Yuuji - Margeri harc úgy látom ;) és nem is tréning jellegű :D [/spoiler]

minuszmiki

9. rész
"Comment: Definitely the best Shakugan no Shana Second episode so far."
Ez igaz is, a történetet ugyan továbbra is esetlegesnek érzem, de azért valami főszál kibontakozóban van, és látványos is volt. A preview miatt viszont félek a következőtől.

chilip

kiváncsi vagyok mit takar az őrző yuuji micsodája (nem félreérteni :D ami mindig feltölti éjfélkor, nem jut eszembe a neve) körül... meg a silver is... CSAK INDULJON MÁR BE AZ ANIME RENDESEN!!!

smash++

8-9:
Na én kb ezt vártam a sorozattól vagyis az elejétől ilyet vártam.Úgy tűnik a Love-Polygon-t egyszerűen nem bírják eldobni  :ejj:
Na de most nem vágom. Ane-san azt a silver-t azért üldözi,mert helyette kinyírta azokat a "banditákat vagy katonákat"?Én eddig úgy emlékeztem,,hogy megölte a családját vagy mi...
Tuti,hogy most Yuuji a "silver" és ez a benne lévő ketyere a "side effect" vagy vmi hasonló.Akkor elég izgi lenne a dolog.
Remélem Yuuji emberi énje lesz az ismeretlen :),habár ez gondolom lehetetlen...

Devian

de akkor most yuuji egy a silver Tomo lenne akkor hogy lett Torch ráadásul Mistes
imádom, hogy ott most mindkettő meglepődött de nem mondanak semmit és úgy látszik köv részbe sem azt fogják részletezni :/... lehet valami szuper Fuzets XD

Flaser

Az előző Tomogara aki Yuuji-ra pályázott igencsak pórul járt, amikor a Reiji Maigo őrzője elintézte...
...ezt valsz. a Bal Masque tette Yuuji-ba / a Reji Maigo-ba.

Úgy tűnik ez az őrző nem más mint Silver.

Egyébként nem a családját ölte meg Margery-nek Silver. Ha jól emlékszem Margery mondta azt, hogy mindig is "rossz lány" volt, aki játszott az emberekkel, becsapta és kihasználta őket, Silver "még ezt is elvette tőle", legalábbis ő így emlékszik erre vissza.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

smash++

Quote from: Flaser on 2007-12-03, 16:48:11
1:Úgy tűnik ez az őrző nem más mint Silver.

2:Egyébként nem a családját ölte meg Margery-nek Silver. Ha jól emlékszem Margery mondta azt, hogy mindig is "rossz lány" volt, aki játszott az emberekkel, becsapta és kihasználta őket, Silver "még ezt is elvette tőle", legalábbis ő így emlékszik erre vissza.

1: Nagyon bízok benne :)
2: De ez valahogy nem azt mutatja,hogy Silver vmi "nagyon rosszat" tett volna. Mert én arra tippeltem,hogy Vmi "nagyon-nagyon" rossz dolog történt Margery-vel és Silver elvette tőle a bosszút. Na,de ezért "üldözni" őt  :confused:

Alkyra

hmmmm....hmmmm...jó lesz ez...:) szépen alakul a dolog...

ez az esüt dolog engem is meglepett:) mi a fenéért nem azt tárgyalják a következő részben?:( beh.

Lokids

Szal ha jól értem ebből most egy Shana+Yuuji vs Margery+Satou ???

Manitu

Nem igazán értem miről folyik itt a vita. Ez az ezüst még csak nem is egy személy, csupán a láng színére utal, senki egy szóval nem mondta, hogy csak egy lehet belőle. Nem látok semmi okot arra, hogy Margery bármiféle összetűzésbe keveredjen Shanáékkal.

Lokids

Vagy csak kiderült, hogy Saito az űberbrutálmegakiller.

Saya

Csak most kezdtem el nézni a 2 évadot, így egymás után a 9 rész, azért nem volt annyira durván nyálas. Mondjuk, heti egy rész láttán szerintem én is a falat kapartam volna dühömben, Konoe iszonyat idegesítő (bár nekem már Hecate is az volt). Satou pedig sajnálom, de nincs mit tenni, ha nincs semmi ereje, akkor mit ugrál?  :confused: Meg oké, h Yujit erőssé teszik, de azért nem kéne túlzásokba esni.. Lassan kiderül, h kisujjból kiütné Shanát  :ejj:

Flaser

Yuji eddig is erős volt. A Shana sorozat nagy erőssége az volt, hogy a különféle "plotdevice" ereklyék, nem merülnek feledésbe, hanem szerves részévé válnak a történetnek, s idővel észrevétlenül beleolvadnak a háttérbe.

Ilyen pl. Yuji gyűrűje, ill. maga a Reiji Maigo is.

Silver-re visszatérve: ezzel a Tomogara-val van Margery-nek igen sok elszámolnivalója, nem tudjuk pontosan mit tett, de Margery mondhatni miatta lett Flame Haze.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

chilip

jaaaaj, a sok elmés beszélgetés a "szerelemről", kezdem kicsit unni... az anyánál elnéztem, de az apjánál majdnem a fejem csapkodtam a falba... legalább a kövi részben vmi kiderül...

minuszmiki

Én is most néztem meg. Hát sajnos nem hiába féltem ettől a résztől. A felétől kezdve végig olyan érzésem volt, mintha kikeresték volna az animékben leggyakrabban elhangzó mondatokat, és belesűrítették volna ebbe a részbe. Nagyon rossz volt. Az a bajom ezzel a sorozattal, hogy bene van a lehetőség, de nem pörög rá igazán, hanem ezt a gyengécske hárem vonalat erőlteti. Nehogy bennehagyják, mert kár lenne érte.

Fubenalvo

Bah én abbahagytam az 5ik rész után, imádtam istenítettem az első szériát de asszem ezt nem fogom végígnézni. Kár érte. :(

LuckyDingo

Ha átugrom a családi jelentet, akkor nem is olyan gáz a rész :P Yuuji megint kezd kiakadni.. szegény gyerekből mindig valami új jön elő :XD

minuszmiki

Quote from: LuckyDingo on 2007-12-12, 12:27:29
Ha átugrom a családi jelentet, akkor nem is olyan gáz a rész :P
Az a baj, hogy akkor marad belőle öt perc...

Devian

mostmár kezd vége lenni ennek a  papásmamásnak (reméljük)

smash++

10:
Amíg nem néztem meg ezt a sz@rt egész jó napom volt :). Legszivesebben telikáronkodnám most ezt a postot.
Ez egy akkora egy rakás túró,hogy az hihetetlen.Nem igaz,hogy megint csak pár perc volt értékelhető benne.Szarabb mint a Naruto,ahoz pedig már igazán tehetség kell... :D
Yuji még mindig egy f@sz,Konoe-t meg már annyira utálom és már unom nézni,már akkor is rossz kedvem lesz amikor csak megemlítik a nevét.
Végre nézhetek olyan romantikát ami idegesít és utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a fenéért nem lehet megmaradni a Yuji-Shana párosnál és csak az értékelhető érdekes történetre és akcióra koncentrálni.Aztán jön még egy csaj,de ő legalább szimpi az OP-ből :)

Komolyan mondom besz@rás :D.Az első évadban szinte már szerelmet vallotak a végén itt meg úgy viselkednek mint egyszerű haverok...
háát... :morci:
ááá

Prof. William

Ezt Ahh my godess szindrómának hívják...

Ez az amikor akkor lúzer mindenki hogy 52 rész alatt még a kézfogásig sem jutnak el...

Fubenalvo

Quote from: Prof. William on 2007-12-12, 19:34:10
Ezt Ahh my godess szindrómának hívják...

Ez az amikor akkor lúzer mindenki hogy 52 rész alatt még a kézfogásig sem jutnak el...
Hja... abból is az első szezont még kibírtam, de mikor a másodikban sem történt semmi inkább a sarokba vágtam és elkezdtem mást nézni. Nemtom milyen célközönsége van ezeknek, de elég... na mindegy nem mondok semmit mert a végén valakit megsértek. Shana1 powa a második szezon meg egy paródiának is rossz, ennyi... :P

Cobra

Én már 1 hónapja megmondtam, hogy a 12 rész előtt nem lesz semmi értékelhető akció  :smile:
De remélem a 13-tól azért történik valami.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Flaser

Quote from: Devian on 2007-12-12, 17:43:51
mostmár kezd vége lenni ennek a  papásmamásnak (reméljük)

...vagy áttérhetnének az X-rated version-ra.

Alkyra

......zzzzz.....huh?.... :confused: oh...mindjárt vége a résznek...shana s yoshida még mindig nem csinálnak semmit? yééé yujinak itt a faterja?...oh máris vége ?áh nem baj.semmit nem hagytam ki.
majd talán 5 rész múlva történik valami. addigis legalább jókat fogok aludni a részeken. márcsak meg kell nyomnom a delete filet s kész is vagyok ezzel a résszel.