Hónap végi vizsgafelejtős filmmaraton

Started by Ramiz, 2008-01-06, 17:18:40

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Olyan jók ezek a válaszok :D

- Csak A-ig
- Csak A-tól
- B nem jó, C jó
- B jó, C nem jó
- Csak D jó
- Csak D nem jó

Eddig elég sok az ütközés

Lt. Simoan Blarke

Ramiz majd filmmaratonozik 4 napig, és egyik nap egyik bagázs lesz ott vele, másik nap másik. Ilyen egyszerű :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Hát akkor puncikáim eszt halasztyúk! Mer sajnos nincs értelmes közös meccet. Addig is nézek pucér nős filmeket meg horrorokat, arra úgyis kevésbé voltatok fogékonyak. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

teraflare

Quote from: Ramiz on 2008-04-28, 00:37:55
Addig is nézek pucér nős filmeket meg horrorokat, arra úgyis kevésbé voltatok fogékonyak. :__devil:
Látszik hogy nem voltam ott a múltkoriakon... :D

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2008-05-07, 23:05:32
Roxbury hatalmas kúlság. :D Ford Fairlane disco-változatban kb. Sokszor láttam már de még mindig visítozok a röhögéstől ha előkerül. Tipikus összeülünk a haverokkal meg pár sörrel és fossáröhögjük magunkat kategóriás cucc. :Kiraly:

És tényleg rég söröztünk.  :kocc:

Jó, akkor következő alkalommal megnézhetjük a Ford Fairlane-t meg a Roxbury-t is, meg a direkt nektek tartogatott Undefeatable-t (legalább 10x láttam már ezt a jelenetet, de a film többi része is hasonlóan szarnak tűnik), meg persze a Hard Boiledet. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2008-05-07, 23:21:12meg persze a Hard Boiledet. :D
na azért!  :3x3:
már éppen reklamálni készültem, mikor a 3. filmcímnél tartottam a hozzászólásodban és még mindig nem volt megemlítve :D

Ramiz

Quote from: Fazék on 2008-05-07, 23:39:32
Quote from: Ramiz on 2008-05-07, 23:21:12meg persze a Hard Boiledet. :D
na azért!  :3x3:
már éppen reklamálni készültem, mikor a 3. filmcímnél tartottam a hozzászólásodban és még mindig nem volt megemlítve :D

Prekog vagyok, éreztem, hogy valami gáz lesz, ha nem írom le... nomeg tükröződött a monitoron talpig páncélos, felemelt pallosú alakod meg a "Divine Punishment" feliratú sisak. Nem is mertem hátranézni... ^^"
Ja, még a Nagy Lebowskit is be kéne iktatni valahova, mialatt nagy mennyiségű Fehér Orosz elfogyasztása is megtörténhetne. Alkohol for teh lulz, kávé for teh éjszakai filmezés. :) És akkor így kábé össze is állt a program.

kikuchiyo

Említettél egy sorozatgyilkosos estet is, lesz olyan is?

Ha igen, az M-et feltétlenül nézzük meg. A többség vsz. nem látta, és a kora ellenére még mindig az egyik legjobb :)
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-08, 00:00:23
Említettél egy sorozatgyilkosos estet is, lesz olyan is?
Feltétlenül! Nem mondom, hogy egész nyáron, de vizsgaidőszak után egy-kettő és a júliusi szakmai gyakorlatom alatt jónéhányat tervezek. :)

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-08, 00:00:23Ha igen, az M-et feltétlenül nézzük meg. A többség vsz. nem látta, és a kora ellenére még mindig az egyik legjobb :)
Oké, csak majd hozd el, én láttam, de már nincs meg szerintem.
És akkor majd még megnézhetjük a Henry-t, az Amerikai Psycho-t, bármelyik giallo-t :Kiraly: és '70-es évekbeli sorozatgyilkosos horrort (New York Ripper - Donald Duck hangján magyarázó késes gyilkos, meztelen nők, strip klubok - pure win!).

Ezen kívül tervezek még poszt-apokaliptikus estet (erről már volt szó), ízlésficam estet (hells yeah! '80-as évek minden mennyiségben :zomg: és persze Time Warp - Zsiga, ezt feltétlen nézzétek meg New Yorkban!), amire mindenkinek kifejezetten ronda (ha más nem, ~ színösszeállítású) ruhában kell jönnie, meg lehangoló filmek estjét (Taxisofőr, a gyönyörűséges Arrivederci Amore Ciao, a tömény életundorral teli olasz romantikus akció-krimi és más hasonlók), ez utóbbi alatt vodkát iszunk, káromkodunk, szivarokat szívunk, sírunk, böfögünk és káromkodunk.

Xzone

kikuchiyo

A poszt-apóba be kéne venni egyet a klasszikus japán gumiemberes Godzillák közül is :)
Failure is the default option

Én

Én szokás szerint csak bambulok, hogy filmművészetileg tökéletesen alulművelt vagyok a társasághoz képest, de a "sorozatgyilkosos" téma instawin, meg eddig amúgy is olyan filmek voltak csak amik valamennyire tetszettek. Szóval rontom majd a levegőt megint valsz.

Ramiz

Quote from: Próféta on 2008-05-10, 15:57:42
Vizsgaszezon: nem osztom a véleményt, engem mindig is a szorgalmi időszak végén lévő tömörödés izzasztott meg jobban, a vizsgaidőszak kimondottan lazítás volt utána...

Én is így vagyok vele. A vizsgaidőszakban legalább rá tudod szánni az időd a tanulásra (egyáltalán: van időd!).
Pótlási héten vagy az után lehetne szó filmmaratonról (következő hét utáni hét). Ez lenne a fenti Hard Boiled(akció)-Nagy Lebowski (fehér oroszok)-Undefeatable(lulz)-mindenmás(lulz) este.

Amivel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: kinek van vízipipája, amit el is tudna hozni? Eddig strict nonsmoking övezet volt a pince, de a vízipipa lágy füstje annyira hangulatos, nem karcos és nem tömény, hogy talán még a nemdohányosok is elviselik (sőt, megízlelik).

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2008-05-10, 16:03:47
Amivel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: kinek van vízipipája, amit el is tudna hozni? Eddig strict nonsmoking övezet volt a pince, de a vízipipa lágy füstje annyira hangulatos, nem karcos és nem tömény, hogy talán még a nemdohányosok is elviselik (sőt, megízlelik).
Pipám az van, meg dohány és szén is hozzá, de egy csövet kéne szerezni mert az előző elfáradt (véletlenül rátettem a 30 kilós gépházat) és kidobtam, azóta meg nem volt még se kedvem se időm újat szerezni, pedig nem tegnap volt. :D Ráadásul keddtől vizsgaidőszak, szóval most még a szokásásnál is kevesebb időm van a városban mászkálni...

Egyébként majd kéne egyszer tartani egy whiskyzős-szivarozós/pipázós filmezést is. :)
Vagy egy kifejezetten cigis meetet, ahol csak olyan filmeket nézünk ahol a főhős folyamatosan cigizik. :lazza: (Ide jöhet pl. a Ford Fairlane, két film közé átvezetésnek ΠΛΑΝΗΤΕΣ ep.12, stb.)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2008-05-10, 16:39:46
Pipám az van, meg dohány és szén is hozzá, de egy csövet kéne szerezni mert az előző elfáradt (véletlenül rátettem a 30 kilós gépházat) és kidobtam, azóta meg nem volt még se kedvem se időm újat szerezni, pedig nem tegnap volt. :D Ráadásul keddtől vizsgaidőszak, szóval most még a szokásásnál is kevesebb időm van a városban mászkálni...

Csövet tudok szerezni egy éjszakára.

Quote from: Zsiga on 2008-05-10, 16:39:46Egyébként majd kéne egyszer tartani egy whiskyzős-szivarozós/pipázós filmezést is. :)
Ez jó ötlet, csak drágák a (megfelelő) hozzávalók. :D Kivéve a pipa, ami mindig kialszik. :ejj: :lame:

Quote from: Zsiga on 2008-05-10, 16:39:46Vagy egy kifejezetten cigis meetet, ahol csak olyan filmeket nézünk ahol a főhős folyamatosan cigizik. :lazza: (Ide jöhet pl. a Ford Fairlane, két film közé átvezetésnek ΠΛΑΝΗΤΕΣ ep.12, stb.)
:lazza: (Ennyire azért nem vagyok dohányos... bár Mazsival mindig egyszerre gyújtunk rá a főhőssel az ilyen filmekben, pl Bogart. :Kiraly: )

Nakedape

dátumokat tudsz konkrétan felvetni? szervezzük már időben fixre le nehogy elcsússzunk vele :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Dátumokat? Konkrétan?... Take it easy, dude!

Ilyet kell majd szerezni egy-két üveggel:
[spoiler][/spoiler]

És utána ez lesz belőle:
[spoiler][/spoiler]

edit: elkezdem leszedni dvd-n a Lebowskit, de ha valaki le akarja szedni HDTV minőségben, és van is olyan lejátszója, ami viszi azt, és tud is írni HD lemezre, akkor csak nyugodtan. :angyali:

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2008-05-10, 17:40:31
edit: elkezdem leszedni dvd-n a Lebowskit, de ha valaki le akarja szedni HDTV minőségben, és van is olyan lejátszója, ami viszi azt, és tud is írni HD lemezre, akkor csak nyugodtan. :angyali:
DVD-n megvan, ha adsz linket leszedem HD-ban is. :) Viszont a notimnak nincs HD-képes kimenete (már olyan amit a TV-re rá tudok dugni), szóval vagy cipelem az asztalit (vagyis értemjössz és cipeled az asztalit :D) vagy beüzemeljük a tiédet. :)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2008-05-11, 00:20:31
Quote from: Ramiz on 2008-05-10, 17:40:31
DVD-n megvan, ha adsz linket leszedem HD-ban is. :) Viszont a notimnak nincs HD-képes kimenete (már olyan amit a TV-re rá tudok dugni), szóval vagy cipelem az asztalit (vagyis értemjössz és cipeled az asztalit :D) vagy beüzemeljük a tiédet. :)

Nekem bármelyik jó, szívesen érted is megyek, viszont ha megvan dvd-n, akkor hozd el és leírom, mert nekem nincs meg, és akkor nem szedem le. :D

A tárgyalt meet időpontja is eldőlt: 05. 23. péntek!!! Kinek jó, kinek nem jó. Lehet anyázni.

Nakedape

Felírtam, pont, jó :D :D
el ne merd rakni máskorra :lazza:

Próféta

Quote from: Ramiz on 2008-05-11, 01:16:02A tárgyalt meet időpontja is eldőlt: 05. 23. péntek!!! Kinek jó, kinek nem jó. Lehet anyázni.
Mármint péntekről szombatra virradólag? Jelen tudásommal tökéletes.  :whoah:

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-05-11, 01:18:50
Felírtam, pont, jó :D :D el ne merd rakni máskorra :lazza:

Quote from: Próféta on 2008-05-11, 01:20:57
Quote from: Ramiz on 2008-05-11, 01:16:02A tárgyalt meet időpontja is eldőlt: 05. 23. péntek!!! Kinek jó, kinek nem jó. Lehet anyázni.
Mármint péntekről szombatra virradólag? Jelen tudásommal tökéletes.  :whoah:

Eddig: ámen^2. :)

Fate

Fene, az pont nem jó. Na mindegy majd a következő.
A pipázós, szivarozós verzióbol ki ne hagyjatok. Megpróbálom nem elszívni addig a teljes készletem :D
"nekem mindegy csak a színe legyen vörös
mint a hajnal alja vörös
legyen minden legyen vörös"

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2008-05-11, 01:16:02
A tárgyalt meet időpontja is eldőlt: 05. 23. péntek!!! Kinek jó, kinek nem jó. Lehet anyázni.
Nekem nem jó, másnap reggel kötelező campleaderes agymosás, és Izáék asszem lassú tűzön égetnének meg ha nem mennék, márpedig egy átfilmezett/piált éjszaka után kurvaélet hgoy nem fogok 4 órát ülni a BME egyik előadójában... :)

Nakedape

nekem is lehet h dolgozni kell mennem utána, ha nem tudom elintézni.. fess szemeket a  szemhéjadra

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2008-05-11, 01:16:02
Nekem tudtommal jó;
ha több embernek is rossz, akkor péntek-szombat helyett szombat-vasárnap?

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-05-11, 19:18:28
ha több embernek is rossz, akkor péntek-szombat helyett szombat-vasárnap?

Hát igen, korai volt elkiabálni biztosra az első szóba kerülő időpontot... :)

Jó hír: szereztem még egy trailer reel dvd-t ("Extra Weird Sampler"), az alábbi filmek előzeteseivel:
[spoiler]

Gasp! Shudder! Quake! at these Festivals of Flesh, Fantasy and Fear!
Includes:
The Adult Version of Jekyll & Hide
The Amazing Transplant
Asylum of Satan
Atomic War Bride/This Is Not a Test
Axe
Bad Girls Go To Hell/Another Day, Another Man
Basket Case
The Beat That Killed Women/Monster Of Camp Sunshine
The Black Cat/The Fat Black Pussycat
Blaze Starr Goes Nudist
Blood Feast
Blood Freak
Blood Suckers/Blood Thirst
Bloody Pit Of Horror
Carnival Of Blood/Curse Of the Headless Horseman
The Child
Color Me Blood Red
Confessions Of a Psycho Cat
Country Cuzzins/Midnight Plowboy
The Curious Dr. Humpp
Deadly Weapons
Death Curst Of Tartu/Sting Of Death
The Defilers/Scum Of the Earth
Diary Of a Nudist/Naked Venus
Doctor Gore
Double Agent 73
Dracula the Dirty Old Man/Guess What Happened To Count Dracula
The Erotic Adventures Of Zorro
Fiend Of Dope Island/Pagan Island
Frankenstein's Castle Of Freaks
Fuego/The Female
Godmonster Of Indian Flats
Goliath and the Dragon
The Gore Gore Girls
Gruesome Twosome
Hitch Hike To Hell/Kidnapped Coed
Horrors Of Spider Island
Johnny Firecloud/ Bummer!
Just For the Hell Of It/ Blast-Off Girls
Kiss Me Quick!/House On Bare Mountain
Lost Lonely & Vicious/Jacktown
The Mad Butcher
Mantis In Lace
Marihuana/Assassin Of Youth/Reefer Madness
Mighty Gorga/One Million AC/DC
Mondo Mod/The Hippie Revolt
Monster A-Go Go!/Psyched by the 4D Witch
Monsters Crash the Pajama Party Spook Show Spectacular
The Naked Witch/Crypt Of Dark Secrets
Night Of the Bloody Apes/Feast of Flesh
The Notorious Concubines
The Notorious Daughter Of Fanny Hill/The Head Mistress
Nude On the Moon
The Pigkeeper's Daughter/Sassy Sue
Please Don't Eat My Mother!
Primitive Love/Mondo Balordo
Rattlers
Satan In High Heels
Scare Their Pants Off/Satan's Bed
A Scream In the Streets
The Secret Sex Lives of Romeo & Juliet/The Notorious Cleopatra
She-Devils On Wheels
She Freak
Something Weird
Space-Thing
Street Of a Thousand Pleasures/Way Out Topless
Swamp Girl/Swamp Country
A Taste Of Blood
Teaserama
Teenage Gang Debs/Teen-Age Strangler
Terror In the Midnight Sun/Invasion Of the Animal People
Trader Hornee
Two Thousand Maniacs!
Varietease
The Veil
The Violent Years/Girl Gang
Wham-Bam-Thank You, Spaceman
The Wizard Of Gore
Wild Guitar/The Choppers
Wrestling Women USA[/spoiler]

Nakedape

dvd cool
szombatról vasárnapra is jó lehet, vasárnap csak estére van programom.

Xzone

Szerintem nekem is jó lesz az a hétvége.

Nakedape

akkor most hétvége ugye? péntek fix lett? vagy sabbath lebegtetés?