Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

NLZ

Tényleg picit jobban kidolgozhatták volna a harcjelenetet.
[spoiler]Soul Eater vérében most az a fekete szar a sztori számára döntő hatással lesz, ugye? :)[/spoiler]
[reserved]

Bishop

Quote from: NLZ on 2008-06-02, 04:19:00
Tényleg picit jobban kidolgozhatták volna a harcjelenetet.
[spoiler]Soul Eater vérében most az a fekete szar a sztori számára döntő hatással lesz, ugye? :)[/spoiler]
[spoiler]Annyira nem de befolyásolni fog pár harc kimenetelét.[/spoiler]

LuckyDingo

:lul:  gg kiadta a Soul Eater 9et.. néztem is hogy OMG, ők is elkezdték subbolni wtf? Erre az Opening végén:We're subbing this episode, because Code Geass R2 didn't air this week. This is'nt a new project. Kár :D De semmi baj.. legalább gyorsan megnézhetem ezt a részt.. bár semmi jót nem várok tőle, mert a mangában se volt bejövős :)

KeLa

Azt vártam h Excaliburnak vmi idegesítőbb hangot adnak, de nem... így nem volt az igazi :ejnye:
Na mind1, a most következő részek már jobbak lesznek... :Kiraly:

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-03, 08:13:10
:lul:  gg kiadta a Soul Eater 9et.. néztem is hogy OMG, ők is elkezdték subbolni wtf? Erre az Opening végén:We're subbing this episode, because Code Geass R2 didn't air this week. This is'nt a new project. Kár :D De semmi baj.. legalább gyorsan megnézhetem ezt a részt.. bár semmi jót nem várok tőle, mert a mangában se volt bejövős :)
Honlapjukon írták, hogy 5 playstation 3-ért cserébe folytatják a sorozatot és megcsinálják 1-8 -at is. :D
[reserved]

Kraivan

Nos...

Eddig nagyon tetszetős ez a sorozat.
Bár újfent elkövettem azt a "hibát" hogy már elkezdtem nézni, és most ülhetek a falat kaparva a következő részekért...

A mangát is elkezdtem, bár a 2. ch olvasom, amikor Sidzombi ellen mennek.
Amikor mennek Shinigami-hoz, és magyarázza az orvgyilkosságalapjait, akkor nem tűnik egyáltalán olyan üvöltős eszementnek mint az animeben.
A mangában nekem úgy jött le, hogy Makék észrevették, és Bs meg egobarbár módon csak annyit jegyzett meg "hát igen... biztos azért mert sztár vagyok"

Az animeben ez az egotyrannkodás, a szimmetriofília/asszimetriofóbia meg egyenesen annyira túlzott poén, mint ami miatt az angol humort se kedvelem. Viccesnek lehet vicces, de annyira erőltetett hogy már cseppet sem tudok nevetni rajta, és a mosolyra is csekély az esély.
A mangában nemsoká tiovább jutok, ott lehet más lesza  karakterekről a véleményem.

De az animeben így 8 epizód után ha meglátom BS-t vagy Kid-et akkor a "jajj ne már..." effektus van bennem.

Ettől független jópofa alkotás.
A BS - Soul párosítás veszett jó volt, amikor Soul fegyveralakban van...

Meg a szívderítő poén annaka résznek a végén: "Lehet hogy Shinigami-samanak nincs is lelke...?"

NLZ

Ez a gg feliratos 9. rész egész jópofa lett, végre tudtam jóízűen nevetni egy SE epizódon. :) Főleg a végén a csattanó tetszik. :)
[reserved]

NLZ

Azért hihhetetlen, hogy már tegnap kijött a 10es raw, de Rumbel még mindig nem adta ki a 8ast. Jó lenne, ha mondjuk gg felvenné a sorozatot. :/
[reserved]

Prof. William

Itt nincs fenn... Ti milyen verziót javasoltok leszedésre?

KeLa

Az attól függ h menyire vagy türelmes ^^

Ha nem vagy az -> Tadashi v. AEN, ha az vagy, akkor pedig Rumbel :smile:

Én a Tadashi-t ajánlom, sztem egész jó az is és 2-3 napon belül kint van.

motifator

Meg az se mindegy, hogy bírja-e a géped a HD-t. Én például azért várok mindig a Rumbelre, mert csak az adja ki SD-ben is a cuccot.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

LuckyDingo

Az AEN sztem veri a tadashit.. külföldi fórumokon nem hiába úgy hívják, hogy tadashit verzióXD
A Rumbel elfogadható, de késnek.. viszont tényleg csak ők adják sdben :D

KeLa

Én meg pont fordítva látom, sztem a Tadashi jobb. Az AEN-nek meg könyörögtek AniDB-n h dobják, mert annyira gáz ::)
Szal, aki nagyon akar mindkettőben talál vmi rosszat ;) Az meg egyértelmű h egyik sem tökéletes...
Am meg lényegtelen, én a Tadashi-t szoktam szedni, mert az a gyorsabb, aztán ha kijött a Rumbel, leszedem azt, a régit meg törlöm :smile:

NLZ

Né'má', mit találtam. Rumbel Progress. Itt látni, hogy mennyire (nem) készül a 8as epizód. :)
[reserved]

chilip

10es rész is marha jó volt, remélem végig megtartják ezt a szinvonalat. mert ha igen megszavazom az év-shounen-ének :)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-06-11, 12:06:08
10es rész is marha jó volt, remélem végig megtartják ezt a szinvonalat. mert ha igen megszavazom az év-shounen-ének :)
Jah jó volt.. örülök, hogy 2 részre bontották ezt a fightot :)

NLZ

Naruto Soulppuuden 063
Nézzétek meg, nem fogtok csalódni. :D
[spoiler=a videóról]Igen, DB trollkodásból csinált egy "felirat paródiát" a Soul Eater 10. epizódjából. Szal egész végig ökörségeket írtak le felirat gyanánt. Nézzétek meg, sztem zseniális, DB kivételesen egy jópofa dolgot hozott össze. Ízelítőnek annyi, hogy Blackstar neve Rockstar és Tsubaki feladata az, hogy elkísérje őt a koncertjére. :)[/spoiler]
[reserved]

KeLa

Az előbb néztem meg, kegyetlen... :muhahah:

Venom

Ez a tizedik rész nem nagyon akar megjelenni subolva sehol sem. Vajon miért?  :bruhuhu:

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Bishop

na én meg 7edik óta nem láttam egyet se mert Rumble meghalt, tadashi-t meg nem találom, se anime db-n nincs weblapcíműk se baka updatesre nincs feltéve, Meg mivel olvasom a mangat nem is annyira érzékelem a hiányát és tok várni jobbra, de egyre nehezebb :bruhuhu: Btw manga is jöhetne már  :bruhuhu:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-06-16, 16:09:01
na én meg 7edik óta nem láttam egyet se mert Rumble meghalt, tadashi-t meg nem találom, se anime db-n nincs weblapcíműk se baka updatesre nincs feltéve, Meg mivel olvasom a mangat nem is annyira érzékelem a hiányát és tok várni jobbra, de egyre nehezebb :bruhuhu: Btw manga is jöhetne már  :bruhuhu:

Tokyo tosho? Mert én ott megtaláltam a tadashit és most van valami Black-Lotus sub is.. HD SD ha jól látom:O

NLZ

Mininováról kaptam le a Tadashi verziót, fennvan itt a 10-es is.
http://www.mininova.org/search/?search=tadashi
[reserved]

Alkyra

Rumble kiadta a 7v2, a 8 s a 9. részt is. Akik esetleg erre vártak volna, most már tudják folytatni a sorozatot.:)

Venom

Ejha, ez a Tadashi tényleg elég gyenge minőség szempontjából, de legalább valaki subolta (és HD-ben). Maga a tizedik rész nagyon jó lett, jó volt a harc, kis háttértörténet is előjött és végre megkedveltem a Black Star - Tsubaki duót. Várom a következő részt, jó kis csata lesz a Tsubaki vs. Fey Blade (remélem).

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Kraivan

Amúgy mely napokon van megjelenés, illetve subkiadás?

KeLa

A Tadashi szerda körül adja ki a hétfőit, a Rumbel meg valamikor a következő héten a csütörtökit... vagy nem. Náluk nem igazán lehet tudni :smile:

LuckyDingo

11es rész amúgy OMGsocool :D[spoiler] Egyedül BS zavar, de Tsubaki naon aranyosan fájtol.. meg szenved meg vérzik : O nem is kicsit :O[/spoiler]

NLZ

[spoiler]BS kit nem zavar? :F  Tsubaki szerintem elég gányul harcolt. Szal pl 03:28-kor (Tadashi verzióban) simán bevihetett volna másik kézzel egy csapást.[/spoiler]
[reserved]

Bishop

Quote from: NLZ on 2008-06-20, 02:18:50
[spoiler]BS kit nem zavar? :F  Tsubaki szerintem elég gányul harcolt. Szal pl 03:28-kor (Tadashi verzióban) simán bevihetett volna másik kézzel egy csapást.[/spoiler]
[spoiler]Engem  :hehe:[/spoiler]

Nihilus

Engem a hangja zavar,komolyan,ilyen elb@szott hangot a magyar szinkronos Narutó óta nem hallottam. :angyali: