A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Szegény Rei... :(

Nem baj, úgyis van még belőle raktáron. :rolleyes:

HeHeHe... kul ... :jee: :D

Gab3c

Ha meg mindig Rei, akkor tessek, lehet valogatni:

eminnen

Ez pedig kulon szep szerintem
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai

ignus

Átváltozott Koalla kép... Shokku?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Átváltozott Koalla kép... Shokku?

Egyszer elég írni... nyugi... türelem, képet terem...
nekem is körül kell lesnem,
jelenleg nincs idõm...
de ha lesz, találok, küldöm...

.Attila

Kicsit pangás van egy ideje, úgyhogy itt van egy kis gif Ukyo-ról a Ranma-ból:

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Egyszer elég írni... nyugi... türelem, képet terem...
nekem is körül kell lesnem,
jelenleg nincs idõm...
de ha lesz, találok, küldöm...

Gome csak nem reagáltál (lagalábbis én nem észleltem) és azthittem nem láttad... Előre is köszi!
:zen:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Na itt volna az én kedvenc hölgyikém. Találjátok ki mi tetszett meg benne először. ;)

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na itt volna az én kedvenc hölgyikém. Találjátok ki mi tetszett meg benne először. ;)

• Kék a haja
  • Túl van öltözve
  • Széles a csípõje
  • Hosszú a lába
  • Nagyok a szemei
  • Szeszéjes
  • Erõszakos
  • piros rajta a fürdõruha
  • Kínai

Na, eltaláltam ?! ^:D^

Baldy

A haja szine? :)
Én inkább a bulizos csajokat szeretem, mint pl. őt, ni! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

És közben én is ropnám a táncot :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy

Bingó! Elsőre kitaláltad. Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan rájön valaki. Na mindegy. De amúgy maga a karakter is elég jól eltalált szerintem, és Ranma1/2 összes nőszemélye közül nekem ő volt a legszimpatikusabb. :) (és talán a legkevésbé agresszív Ranmával :D )

Titkos®

• Kék a haja
  • Túl van öltözve
  • Széles a csípõje
  • Hosszú a lába
  • Nagyok a szemei
  • Szeszéjes
  • Erõszakos
  • Kínai

Na, eltaláltam ?! ^:D^ [/B]

És mindemelett hihetetlenűl kawaii!!!:D
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Titkos®

Bingó! Elsőre kitaláltad. Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan rájön valaki. Na mindegy. De amúgy maga a karakter is elég jól eltalált szerintem, és Ranma1/2 összes nőszemélye közül nekem ő volt a legszimpatikusabb. :) (és talán a legkevésbé agresszív Ranmával :D )

Akkor már ketten vagyunk akik imádják.:tezsvir: :)

Shadowolf

Hát ha neked Akane bejön, akkor elég nagy mazochista lehetsz öregem. :D Egyedül talán a Love Hinában fordult elő többször, hogy egy csaj egy (hozzá közel álló) srácot Föld körüli pályára állított. :D

Shadowolf

• Kék a haja
  • Túl van öltözve
  • Széles a csípõje
  • Hosszú a lába
  • Nagyok a szemei
  • Szeszéjes
  • Erõszakos
  • Kínai

Na, eltaláltam ?! ^:D^ [/B]

Épphogy! :D Az első válasz a helyes.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Titkos®
Akkor már ketten vagyunk akik imádják.:tezsvir: :)

Azt hittem Ryoga Akane-ért rajong. :D Amúgy Ranma szerintem sokkal jobban járna Shampooval mint Akaneval, de ő úgy látszik jobban szereti a stresszes életet (és a rossz konyhafőztöt) :D

Titkos®

Azt hittem Ryoga Akane-ért rajong. :D

Az biztos is, de ő csak az avatárom.:D  (Shampoo forever!:hopp: )

.Attila

Hát ha neked Akane bejön, akkor egy nagy mazochista lehetsz öregem. :D Egyedül talán a Love Hinában fordult elő többször, hogy egy csaj egy (hozzá közel álló) srácot Föld körüli pályára állított. :D

Ilyen erővel: te meg azokat a csajokat imádod, akik biciklivel ráhajtanak arra, akit szeretnek? :D

Shadowolf

Ilyen erővel: te meg azokat a csajokat imádod, akik biciklivel ráhajtanak arra, akit szeretnek? :D

A kettő közül szerintem még mindig ez a kevésbé fájdalmasabb. :D

Titkos®

A kettő közül szerintem még mindig ez a kevésbé fájdalmasabb. :D

És nem is olyan gyakori, ellentétben Akane lecsapásával, ami kábé 2-3 részenként megtörténik.;)  Viszont ennyi erővel nincs normális csaj, mert mindegyiküknek van valami a rovásán:

Akane: Öklös vagy kalapácsos leütés.
Shampoo: Biciklis gázolás.
Ukyo: Sütőlapáttal való lecsapás.
Kodachi: Elaltatás/megmérgezés.

Shadowolf

És nem is olyan gyakori, ellentétben Akane lecsapásával, ami kábé 2-3 részenként megtörténik.;)  Viszont ennyi erővel nincs normális csaj, mert mindegyiküknek van valami a rovásán:

Na meg a felsoroltak közül Shampoo néz ki a legjobban (azért ez se uccsó szempont). :D

Baldy

Na meg a felsoroltak közül Shampoo néz ki a legjobban (azért ez se uccsó szempont). :D

Mint ahogy már korábban mondtam: nekem a kék haj bejön :) Szóval ezért is kedvenceim közé tartozik Shampoo :) Meg az ingyen kajáért, amit mindig kioszt... Bár tény, hogy Ukyo is hozza, de ő később kezdte el szállítani... Meg azon kivűl Shampoo egy tök édes kis CICAbaba :):):)

Shadowolf

Bár tény, hogy Ukyo is hozza, de ő később kezdte el szállítani...

Meg ő mindig csak pizzát csinál. Shampoo azért egy kicsit változatosabb étrenedt állít össze szerelme számára.

.Attila

+ Shampoo: ő is használ trükköket, pl. red string (kisujjra rá, és akkor szerelmes lesz belé)

Mellesleg: Akane ütései a legtöbbször jogosak, Ranma elég pimasz.

Mindezek mellett nekem is Shampoo tetszik a legjobban, csak ne lenne ennyire hinterhältig.

edit: változatos étrend? Ukyo is több ízű OKONOMIYAKI-t csinál. Shampoo sem elég változatos -> noodles. Meg egyébként is, tök mind1, mert Ranma mindkettőt imádja.

Shock12

Mint ahogy már korábban mondtam: nekem a kék haj bejön :) Szóval ezért is kedvenceim közé tartozik Shampoo :) Meg az ingyen kajáért, amit mindig kioszt... Bár tény, hogy Ukyo is hozza, de ő később kezdte el szállítani... Meg azon kivűl Shampoo egy tök édes kis CICAbaba :):):)

És még a korpa ellen is jól lehet vele küzdeni ... :D

Shadowolf

+ Shampoo: ő is használ trükköket, pl. red string (kisujjra rá, és akkor szerelmes lesz belé)

Mellesleg: Akane ütései a legtöbbször jogosak, Ranma elég pimasz.

Mindezek mellett nekem is Shampoo tetszik a legjobban, csak ne lenne ennyire hinterhältig.

Viszont Akane a legkisebb félreértésen is marhára felhúzza magát, ami általában egy pár kék foltot jelent Ranma számára. Shampoo pedig nem hinterhaltig, hanem kreatív. :D

Shadowolf

És még a korpa ellen is jól lehet vele küzdeni ... :D

:lol: Ez már fájt! :D

Shadowolf

Na itt volna még egy kép kis közös kedvencünkről:

Titkos®

Shadowolf

Ugyan a tied jobb, de nekem ez is tetszik: