A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Titkos®

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Ugyan a tied jobb, de nekem ez is tetszik:

Nekem mindegyik nagyon tetszik!:)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Titkos®

Ez még nem is volt.:)

Gab3c

Hát ha neked Akane bejön, akkor elég nagy mazochista lehetsz öregem. :D Egyedül talán a Love Hinában fordult elő többször, hogy egy csaj egy (hozzá közel álló) srácot Föld körüli pályára állított. :D

Es Koizumi az Iketeru Futaribol :confused: :D /bar mintha Fold kuruli palyara csak egyszer rugta volna szerencstlen Sajit :)/

Koizumi is ritka cuki kis csaj /mar amikor nem tapos teged :lol:/
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Titkos®
Nekem mindegyik nagyon tetszik!:)

Tja akárhogy is nézzük, Shampoo-ról egyszerűen nincs rossz kép. :D

Shadowolf

Itt volna Titkos@ egyik képe csak egy kicsit kiegészítve:

Shadowolf

Éntőlem az uccsó kép, mert kezd ez a topic egy Shampoo fanclubbá alakulni :D (ami nem feltétlenül rossz, de a többiek nem biztos, hogy annyira értékelik ;) )

.Attila

Éntőlem az uccsó kép, mert kezd ez a topic egy Shampoo fanclubbá alakulni :D (ami nem feltétlenül rossz, de a többiek nem biztos, hogy annyira értékelik ;) )

És azzal mi a baj? :)

Mellesleg nekem a lány Ranma is tetszik, csak ne lenne félig fiú, pláne ne lenne eredetileg fiú.

edit: fr@ncba, nem töltötte fel a képet, na majd később.

Baldy

Hmmmm.
Kezdem azt gondolni, hogy a legszebb lány a többség szerint Shampoo a Ranma 1/2-ből :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
Hmmmm.
Kezdem azt gondolni, hogy a legszebb lány a többség szerint Shampoo a Ranma 1/2-ből :)

Dehogyis... csak a Miss Rumiko munkái közül az egyik legszebb... jobb kedvelem én is Akanét... hamár mindenképpen Ranma... de maradok kedvenc Mizuhomnál ;) !

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
És azzal mi a baj? :)

Mellesleg nekem a lány Ranma is tetszik, csak ne lenne félig fiú, pláne ne lenne eredetileg fiú.

edit: fr@ncba, nem töltötte fel a képet, na majd később.

Ja ő se rossz, de az abszolút favom akkor is Shampoo marad. :)

Akkor majd én postolok Ranmáról egy pár képet. ;)

.Attila

*sob* ... Ezek már mind megvoltak :(

Shadowolf

*sob* ... Ezek már mind megvoltak :(

Nehogy már depis legyél itt nekem :D

.Attila

Nehogy már depis legyél itt nekem :D

Na ez még nem volt meg :D
Ezért ajándék jár:

Shadowolf

Na ez még nem volt meg :D
Ezért ajándék jár:

Köszi, de Ranma átment vámpírba? :D

Baldy

Ezek szinte egytől egyig fent vannak az Animewallpaper-n  :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Ezek szinte egytől egyig fent vannak az Animewallpaper-n  :(

Ehhez nem tudok mit szólni, mert én a //www.ranma-net.de oldalról szedtem le anno őket.

Titkos®

Itt volna Titkos@ egyik képe csak egy kicsit kiegészítve:

Köszi, asszem megvan az új háttérképem.:D

Shadowolf

Köszi, asszem megvan az új háttérképem.:D

Glad to be of service! :D Amúgy egy fellow Shampoo rajongónak
bármikor. :)

.Attila

Meet után asszem mindenki tudja, mennyire kedvelem a Noir-t. Itt van hát Chloe, aki ugyan nem szépségéről híres, de képességei miatt valahogy mégis vonzó.

Titkos®

Hmmmm.

Végülis a Ranmában minden lány jól néz ki (kivéve Kodachi, tőle a hideg ráz), de Shampoo tényleg a legszebb és szerintem neki van a legjobb személyisége is.

Shadowolf

Meet után asszem mindenki tudja, mennyire kedvelem a Noir-t. Itt van hát Chloe, aki ugyan nem szépségéről híres, de képességei miatt valahogy mégis vonzó.

Inkább a háttérképed postold, az nekem valahogy jobban bejött. :D

.Attila

Végülis a Ranmában minden lány jól néz ki (kivéve Kodachi, tőle a hideg ráz), de Shampoo tényleg a legszebb és szerintem neki van a legjobb személyisége is.

Hát hogy a legjobb-e, abban bizonyos okok miatt kételkednék, de valóban a legérdekesebb.

Még Chloe :)

.Attila

Inkább a háttérképed postold, az nekem valahogy jobban bejött. :D

Understood!

.Attila

Nem vagyok igazságos. Chloe csak a 2. legjobb bérgyilkos volt, valaki mindig is jobb volt nála: Kirika

Baldy

Hmmm...
Hogy egy kicsit azért elszakadjunk a Noir-tól, megmutatnám az általam használt háttérképet is :)

Baldy

De mondjuk az is tény, hogy ez a két szépség engem bármikor megmotozhatna, nem tanusitanék ellenállást :)