A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

gyroscope

QuoteOriginally posted by phr0zen
Köszönjük Kovács Bélánénak a képet.:D :D

ooo... hol lakik ez a kovacs belane, mert igy elso ranezesre surgosen osszejonnek vele! :D :D :D
the sun rises and sets. feelings go with the wind.

phr0zen

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Ha tudná. Kovács Béláné csak informálásként az anyám aki egy azt se tudja mi az hogy tárhely csak mivel õ nevén van Chello szerzõdés :D  ez van. De ha tudná miröl van szó biztos sztmondaná nincsmit vagy hasonló. Inkább nekem köszöngess ha annyira akarsz valakinek. a, kikerestem a 15 lehetséges CD közül a 12.-en volt és kemény fél percembe került mire feltöltöttem erre a tárhelyre :D  elképesztõ mi. Amúgy ha kell rakhatok fel még képeket. Majd öszedobok egy minigaláriát és azt ide belinkelem.

:bsd:  By:Tac-csont

Köszönjük,ez egy ÖTLET.:)

Tac-csont

QuoteOriginally posted by gyroscope
ooo... hol lakik ez a kovacs belane, mert igy elso ranezesre surgosen osszejonnek vele! :D :D :D

Ehh de jajj szálj le a muterról !!! Amúgy a gyengébbek kedvéért a képen látható személy nem egy enlõ a tárhelyet szolgáltató személlyel !!! ( Bár nem lenne rossz :D )

Phoeneix

QuoteOriginally posted by phr0zen
Köszönjük,ez egy ÖTLET.:)
Ami azt illeti van vagy 300mega animekepem most a vinyon, szal szivesen pakolnek fel en is.
Vannak fantasy kepek is, de sztem azoknak nem akkora itt a kereslete.
Meg van meg nagyon sok mas is...
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Zelgadis

QuoteOriginally posted by zsozso
Simán ;)

JESSZUS! ! !

Zsozso a szívrohamot hozod az emberekre

:eek:  Úr isten ...   :fuk-u:

Még egy ilyen kép, és .. öö.. nemtom.. göbbvillám...

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Phoeneix
Ami azt illeti van vagy 300mega animekepem most a vinyon, szal szivesen pakolnek fel en is.
Vannak fantasy kepek is, de sztem azoknak nem akkora itt a kereslete.
Meg van meg nagyon sok mas is...

Szerencsére én is elvagyok. Lassan több CD nyi kép lessz ha így haladok. Most úgy 500MB lehet fenn gépen meg szerteszét CD-ken egy csomó ha összedobnám egy két CD-re való tuti kijönne :D  Amúgy ha jó Anime Képek kellenek. http://www.fonts.hu vagy a mostani nevén http://hatterkepek.hu ott Rajzfilmek / Anime rész és úgy 900kép van kb fenn mind minimum 800*600 de a nagyrésze 1024*768.

Phoeneix

Szerencsére én is elvagyok. Lassan több CD nyi kép lessz ha így haladok. Most úgy 500MB lehet fenn gépen meg szerteszét CD-ken egy csomó ha összedobnám egy két CD-re való tuti kijönne :D  Amúgy ha jó Anime Képek kellenek. http://www.fonts.hu vagy a mostani nevén htt/://hatterkepek.hu ott Rajzfilmek / Anime rész és úgy 900kép van kb fenn mind minimum 800*600 de a nagyrésze 1024*768.
Thx, becsekkolom:D
(Anonymus)

Tac-csont

Tedd azt én meg nyugovóra térek. Nem várom me míg felkel a nap. Eljő a holnap reggel. De ami mégjobb eljõ a holnap este és én akkor itt leszek.

Jó éjt all Online User.

:bsd: By:Tac-csont

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Zelgadis

ez jelenti nálad a bye t ? ^^

Cobra

QuoteOriginally posted by Zelgadis
JESSZUS! ! !

Zsozso a szívrohamot hozod az emberekre

:eek:  Úr isten ...   :fuk-u:

Még egy ilyen kép, és .. öö.. nemtom.. göbbvillám...

Akkor már inkább Dragon Slave  ;)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sky

Azt hiszem hogy a fórum egynémely látogatói nem igazán osztják Zsozso ízlését nõk terén (köztük én sem)
Mess with the best,
Die like the rest...

gyroscope

Ehh de jajj szálj le a muterról !!! Amúgy a gyengébbek kedvéért a képen látható személy nem egy enlõ a tárhelyet szolgáltató személlyel !!! ( Bár nem lenne rossz :D )

ugyan kerlek, kit erdekel a te anyucid, itt van mindjart az enyem!
anyuci pipa :D

gyroscope

ugyan kerlek, kit erdekel a Te muterod, itt van mindjart az enyem!
"anyuci pipa" :D
(koszi ornagy)

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Cobra
Akkor már inkább Dragon Slave  ;)

Hát, milliószor inkább

Sky

Mi az a Dragon Slave ?
Mess with the best,
Die like the rest...

Tac-csont

QuoteOriginally posted by gyroscope
ugyan kerlek, kit erdekel a te anyucid, itt van mindjart az enyem!
anyuci pipa :D

Oni. Oh igen vele már játszottam nagyon jól ugrál :D

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Sky
Mi az a Dragon Slave ?

Egy támadás amellyel sárkányokat ,falvakat lehet szétszedni.
Te még sosem nézted Slayers-t ?

Sky

Nem, de 30 napon belül bekötik az ADSL-t ...
Mess with the best,
Die like the rest...

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Sky
Nem, de 30 napon belül bekötik az ADSL-t ...

Ok Gratula. Akkor elsõ dolgod legyen elgalább egy Slayers Moviet letölteni ha nem is az egész sorozatot. Ja  és nemárt vagy sok sok üres CD + mellé egy író vagy egy bazinagy Vincseszter.

Sky

Az elmúlt 2 hétben kb 30 CD-nyi animet írtam meg
Mess with the best,
Die like the rest...

Titkos®

Ok Gratula. Akkor elsõ dolgod legyen elgalább egy Slayers Moviet letölteni ha nem is az egész sorozatot. Ja  és nemárt vagy sok sok üres CD + mellé egy író vagy egy bazinagy Vincseszter.

Pedig a sorozattal szerintem jobban járna, legalábbis nekem kétszer vagy háromszor jobban teteszettek a sorozatok, mint a moviek. (Bár lehet, hogy csak azért, mert azokat láttam először.)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

zsozso

QuoteOriginally posted by TurboK
Ajánlanám inkább a DVD írót, mert különben nem lesz hova pakolnod a soksok diszket. (tapasztalatból mondom)

amúgy mi volt ez a Final Fantasy mánia az előbb? Mindenhol szinte csak az van, nyomjunk inkább normális képeket.

Eh, vagy inkább mégse.

A képeket legyetek szivesek olyan szemmel is megvizsgalni, hogy ezek egy forum oldalara kerülnek ki.
Death is the only redemption

ignus

Végre egy normális moderátor... Nem az a "kiraklak mert h*lye voltál te k*cs*g nekem meg van hozzá jogom". minden elismerésem! :hail:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Khmm Zsozso, te csak ne kritizáld mások képeit, amíg te olyanokat raksz fel, amilyeneket :hopp:  :hopp:

Inkább TurboKét nézegetem egész nap, minthogy mégegyszer ránézzek a Bebopos képedre :D :D :D

:lol:

Phoeneix

Khmm Zsozso, te csak ne kritizáld mások képeit, amíg te olyanokat raksz fel, amilyeneket :hopp:  :hopp:

Inkább TurboKét nézegetem egész nap, minthogy mégegyszer ránézzek a Bebopos képedre :D :D :D

Jaja, meg mindig remalmaim vannak...
(Anonymus)

zsozso

Azon semmi olyan nemvolt ami az erkolcsokbe utkozne
mas kerdes hogy a szeperzeket serti ;)
Death is the only redemption

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Titkos®
Pedig a sorozattal szerintem jobban járna, legalábbis nekem kétszer vagy háromszor jobban teteszettek a sorozatok, mint a moviek. (Bár lehet, hogy csak azért, mert azokat láttam először.)

Az lehet de neki csak a Dragon Slave kellett mert nem tudja mi az és az a Movie-k ben is megvan és nem kell hozzá leszedni az egész sorozatot.

Sky

De én le akarom szedni az egész sorozatot !!!
Mess with the best,
Die like the rest...

Cobra

animeHQ-n láttam normális minõségben a Slayers Movie 1-et
Hide and fear, Cobra Commander is here !