A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Daihelyon

És mára az utolsó.
10. Szerintem nagyon jó kis kép.
Az Álomideál: 神乃麻美 1  2   3

Saori

És mégegy hölgy ignusnak :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Le fogok maradni. Hát akkor uccuneki:

.Attila

ignus

Hmmm... Trivi kétfronton támad! (Su és Chi...) A kis stratéga! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

.Attila

QuoteOriginally posted by ignus

:rolleyes: :hopp: :lol:

Tenchi Muyo:

Saori

QuoteOriginally posted by ignus

hmm...hát kétfronton támadni én nem tudok..de még tudok adni jó pár aranyos hölgyikét..;)

ignus

Na akkor én is postolgatok... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

.Attila

Na elég lesz mára, postoltam ma vagy 20 képet, kicsit túlzásba vittem, ez az utolsó.
Excel részemről nem maradhat ki, tehát jöjjön egy kis Excel Saga:

ignus

ignus

és az utsó... Köszi, trivi, Saori! :)

Saori

Akkor részemről is mára az utolsó..hogy Chobits se maradjon ki...:)

Chronos

ignus

Ehem-behem.... Na mit kell ilyenkor mondani?

-[SIZE=8]ARIGATO!!![/SIZE]

:hail: :hail: :hail: :hail:

Daihelyon

QuoteOriginally posted by Shock12
Akkor egy kevés kép... kellemes csemegézést :D

:D

Most reggel beugrok, hogy megnézem mi történt az este itt, erre meg Shockolnak itt engem. :hopp:

Mondták már neked, hogy baromi rosszul csinálod? Nem így kéne ezt, hanem fogod, betömöríted az összes képedet, feldarabolod olyan 20Mb-s darabokra és szépen letölti mindenki, amiből ki-ki tetszése alapján kiválogatja, amit meg akar tartani. :D

Apropó, nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kis lányos, amolyan lolitás képek nagyon nem jönnek be, a mosatni eresztésből is csak alig 62 kép volt az, amit lementettem. :D Itt furcsán nézem/néztem azt, hogy a Love Hinaból is Shinobu (vagy ki a túró) tetszik a nagy közönségnek, én inkább Mitsune Konno-t preferálom abból a sorozatból. Most tényleg ilyan fiatal a közönség nagy része vagy én vagyok már öreg? :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Daihelyon
Most reggel beugrok, hogy megnézem mi történt az este itt, erre meg Shockolnak itt engem.

Mondták már neked, hogy baromi rosszul csinálod?
Nem, de nem véletlenül csinálom így. Névlegesen azért, hogy az is hozzáférhessen, aki nem használja a szervert, vagy kezdõ. Legfõképpen viszont azért, hogy a keskenysávú eléréssel rendelkezõk is le tudják tölteni (idõkorlátos neten 20mega letöltése is sok). ;)

ignus

Hát Shokku, nem semmi ez a gyűjtemény... :)

Daihelyon: Nem is tudom hogy ki mondta: "kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya!"  

:hopp:

Daihelyon

Nem, de nem véletlenül csinálom így. Névlegesen azért, hogy az is hozzáférhessen, aki nem használja a szervert, vagy kezdõ. Legfõképpen viszont azért, hogy a keskenysávú eléréssel rendelkezõk is le tudják tölteni (idõkorlátos neten 20mega letöltése is sok). ;)

Igen, ez így érthető. Nekem is volt/van keskeny sávom (56k modem) és nem egy felemelő élmény hónap végén megkapni a számlát (főleg mikor egész este meg a letöltés).
Akkor úgy teszem fel a kérdést: ránk, nagy sávval rendelkezőkre, nem akarnál e külön gondolni? :hopp:

Shock12

QuoteOriginally posted by Daihelyon
Akkor úgy teszem fel a kérdést: ránk, nagy sávval rendelkezőkre, nem akarnál e külön gondolni?
Szerintem eléggé egyszerûen megoldható így is... a Download Managerek igen nagy részében van inkrementális file-lista generálás... pl. én ReGet Deluxe-t használok, és abban ez igen egyszerûen megoldott... láthatod, hogy nem össznye-vissznya vannak feltéve, és simán rá lehet egy ilyet ereszteni (és nem kell minden egyes képet külön szedegetni) :) .

Saori

WOW Shokku szép adag kép ;) :hopp:

Tiaro

Lol. De sok szabadidőd van Shock-szama... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Assaiki

szep adag kep :)

mondjuk meg annyit hozzatennek,hogy nem kell hozza feltetlenul "inkrementális file-lista generálás" (;P) ,hanem van nehany dlmanagerben olyan opcio,hogy bongeszo jobb klikk context menujebe berakja,hogy "download all",ott pedig mondjuk kivalasztod hogy toltse le az oldalrol az osszes jpg-t,es kesz is :)
(Flashgetben tuti van ilyen,gondolom a tobbiben is...)

Assaiki

hmm,probaltad mar?
csak azert kerdezem,mert en most toltottem le igy a kepeket,es osszvissz 3 kep volt ami nem abba a nagy postba tartozott,es azokat egyszeruen kipipaltam :)  3 darab klikk meg nem a vilag vege...

Assaiki

jah sry,es meg elfelejtettem hozzatenni,hogy az szmajlikat nem amiatt nem tolti le,merthogy gif,hanem mert nem linkkent vannak az oldalon...  (tehat igy alapbol az avatarokat sem lehet letolteni download all-al)

Shock12

Akkor a download all is megoldás. Ki hogy szereti, és mire van lehetõsége/mi jut eszébe elõször. ;)

EDIT: És ha már ilyen jól belejöttél így majdnem két év után, akkor illik egy bemutatkozást dobni... ;)

Assaiki

Akkor a download all is megoldás. Ki hogy szereti, és mire van lehetõsége/mi jut eszébe elõször. ;)

EDIT: És ha már ilyen jól belejöttél így majdnem két év után, akkor illik egy bemutatkozást dobni... ;)

rendes toled hogy ilyen erdeklodo vagy :)
de az mar nem volt ilyen rendes hogy kiszedted a hozzaszolasodat,es most ugy tunik,mintha felorult modjara magamban beszelnek...
a bemutatkozast inkabb hanyagolom ha nem banod,kerulom a feltunest :P