A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Raggie

Jaja! Kvikvegen én is meglepõdtem még anno(hú de régen is volt már az... :rolleyes: ).

Kalibur meg tök jó arc, és rendszeres RPG-zõ! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Quote from: Raggie GordonKalibur meg tök jó arc, és rendszeres RPG-zõ! :D

So ka, szóval ezért nem ismertem :).

Raggie

Quote from: MemberSo ka, szóval ezért nem ismertem :).
??? Nanyiii??? :confused:

Edit: mondjuk kezdünk kissé OFF lenni ...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Quote from: Raggie Gordon??? Nanyiii??? :confused:

Edit: mondjuk kezdünk kissé OFF lenni ...

So ka = So desu ka (az anime karik néha nyomják ez elõbbit. Ennyit tesz: Értem)

NYÖGJÖN MÁR BE VALAKI VALAMILYEN YOOH NÕT, ME MÁ TÉNYLEG CSAK OFFOLUNK!

Raggie

Quote from: MemberSo ka = So desu ka (az anime karik néha nyomják ez elõbbit. Ennyit tesz: Értem)
Az oké, nem ezt nem értettem! :D Henem azt, hogy hogy van összefüggésben az, hogy RPG-zik meg az hogy nem ismered.

Jó nõ: mondjuk A GoldenBoy tetszés szerinti nõnemû szereplõje! :D ;)

Well, do ya, punk?"

Member

Quote from: Raggie GordonJó nõ: mondjuk A GoldenBoy tetszés szerinti nõnemû szereplõje! :D ;)

MELLÉ!!!!!!
Habár nem láttam az összeset (ugye 6 részes? :)), de biztosan kijelentem, hogy a Goldenboy nõit feláldozták az eichi oltárán!

Raggie

Azért nem olyan rosszak azook! :)

Well, do ya, punk?"

SaiyaGin

Ha már meztelen animelányokról szól a beszélgetés:

http://img475.imageshack.us/my.php?image=bscap00369ck.jpg" target="_blank">http://img475.imageshack.us/img475/4722/bscap00369ck.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />[SIZE="1"]Azt hiszem, ezt nem fogja kimoderálni senki!:ejnye: [/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGinHa már meztelen animelányokról szól a beszélgetés:

"Free

[SIZE="1"]Azt hiszem, ezt nem fogja kimoderálni senki!:ejnye: [/SIZE]
hm. ez a linkelés elég érdekesre sikerült :) - értsd: elsõre nem mûködött nálam. bár lehet én vagyok buta. edit vége. a képrõl meg nem tudom eldönteni, hogy mit ábrázol... :D báz. edit2: inkább azt nem tudom eldönteni, hogy ez miért volt Urd :)
a második kijelentésednél meg elkezd viszketni a tenyerem, és átkozom a sorsom, hogy nem tudok moderálni :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

SaiyaGin

Quote from: blarkehm. ez a linkelés elég érdekesre sikerült :) - értsd: elsõre nem mûködött nálam. bár lehet én vagyok buta. edit vége. a képrõl meg nem tudom eldönteni, hogy mit ábrázol... :D báz. edit2: inkább azt nem tudom eldönteni, hogy ez miért volt Urd :)
a második kijelentésednél meg elkezd viszketni a tenyerem, és átkozom a sorsom, hogy nem tudok moderálni :D

Nem nagyon megy ma a linkelés, próbálkozom tovább.:mad:

Member

Azzal a képpel mit lehet csinálni? Vagy csak olyan sejtelmes valami, ami mindent a fantáziára bíz?

SaiyaGin

[img=http://img475.imageshack.us/img475/4722/bscap00369ck.th.jpg]]talán most jó[/URL]

szerk.: feladom! :mad:

Member: lényegében eltaláltad

Necrid^

Quote from: SaiyaGin[img=http://img475.imageshack.us/img475/4722/bscap00369ck.th.jpg]]talán most jó[/URL]

miért nem tõltõd le és fel teszed usteamre majd onnan linkeled ide?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

Quote from: Necridmiért nem tõltõd le és fel teszed usteamre majd onnan linkeled ide?

Oké, holnap megpróbálom.:)

sirtomi

Quote from: SaiyaGin[img=http://img475.imageshack.us/img475/4722/bscap00369ck.th.jpg]talán most jó

Szerintem most jó lesz a link.

Lt. Simoan Blarke

jó, meguntam, beszúrom helyes szintaktikával, hogy ne sírjon senki (a quote-omban mûködik is asszem):
így ni;)
SaiyaGin miért írok neked pmet arról, hogy hogy kell átírni, ha nem olvasod el?:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Quote from: blarkeígy ni;)

Szép ablak ;)

Member

Eredeti tölgyfa borítás és milyen ízléses a világítás elrendezése. Az az árnyék nem kéne oda :D.

Relunx

A Fate/Stay Night-bõl az archer-es csaj.

Relunx

SaiyaGin

Quote from: blarkeSaiyaGin miért írok neked pmet arról, hogy hogy kell átírni, ha nem olvasod el?:D
:merci: Elég ritkán kapok pm-et, úgyhogy nem nagyon szoktam nézni.:D

Lt. Simoan Blarke

Kazenokizu

Nos, Member? Izgatottan várom... :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

De rég nem frissültünk, pedig mennyi szépség van...
1. Tsukamoto Tenma
Imádom a naivságát és a gyermeki tisztaságát. KAWAII!!! Mondjuk testileg elég gyér, de engem nem is vonzanak a "túlérett" lányok.
2. Nyu (nem Lucy)
[COLOR="Magenta"]NYU? /\ /\ [/COLOR]Ugyanaz, mint Tenma esetén. Az õ esetén a melleket eltúlozták, dehát ez van...
3. Tsukamoto Yakumo
Érdekes személyiség, nagyon erõs misztikum lepi be. Mindenkivel igyekszik korrekten viselkedni, ám talán túlzottan is visszahúzódó. Szívesen megfejteném a lelkivilágát.
4. Rosé (A http kódot másold be a címtárba, direktbe tiltott...)
Egzotikus "kislány". A naiv istenhívõ gyermek komoly személyiséggé fejlõdik. Sajnos nem szerepel eleget...
5. Celas Victoria
Õt talán nem kell bemutatnom senkinek. Kiváló úton halad, hogy igazi vámpírrá válhasson. A babaarca kifejezetten NICE, de testileg "eltúlzott". No popsi ám jó nagy lógók elöl... Nem tudom miért hitték azt, hogy ez szép... KÉREM EZ NEM HENTAI!

Yakumo

Rosé Forbidden^^ A többi oksa:jee:

Rosé meglát: Igen láttam már õt itt ebben a Topicban nem is olyan rég^^ Tényleg nagyon kawaii:jee:

Member

Quote from: YakumoRosé Forbidden^^ A többi oksa:jee:
Doshite? Neked kell vagy nem tetszik? Odaadom, nekem csak Tenma kell. :D

Kazenokizu

Én a bishokat az elöbb csak az alapján rangsoroltam, hogy melyikük néz ki a legjobban szerintem. De karakter szempontjából, más lenne a sorrend. Látom, te azt is belevetted!
Akkor lássuk csak! *vigyorog és dörzsöli a kezét*

1. Tsukamoto Tenma- Túl gyermeki, de aranyos
2. Nyu nekem már kicsit fársztó lenne, hol is jársz a sorozatban? Ha nagyon az elején, akkor ne olvasd el: [COLOR="White"]mikor kérsz egy pohár vizet, és a komplett lakás-felszerelést odahordja, de még véletlenül sem hoz vizet, az már durva,[/COLOR] úgy értem, nagyon szép, meg jóindulatú, de attól még fárasztó...
3. Tsukamoto Yakumo- vele egyetértek
4. ????
5. hát igen, öt kifejezetten az éhes férfiszemeknek teremtették...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Nekem nincsenek "kifejezetten éhes férfiszemeim" :rolleyes:.
Rosé az FMAban volt az elején meg a végén mellékszereplõ. Ishbal-i (olyan mint nálunk kb. az arabok), szerintem a legszebb FMA lány (mivel ott nem sok ilyen volt... talán Sloth (róla nem találtam a Google-n értelmes képet hirtelen :mad: ). A rangsoroláskor erõteljesen gondolkodtam Blarke Yukáján, de végül nem tettem belem, mert még nem ismerem... (Elolvastam a Spoilert, nekem nem tûnik fárasztónak. Sokkal idegtépõbb Lina Inverse...)

Kazenokizu

Quote from: MemberNekem nincsenek "kifejezetten éhes férfiszemeim" :rolleyes:.
:D :D :D

Quote from: Membertalán Sloth (róla nem találtam a Google-n értelmes képet hirtelen :mad:
Parancsolj!

Quote from: Member(Elolvastam a Spoilert, nekem nem tûnik fárasztónak. Sokkal idegtépõbb Lina Inverse...)
Nem is mondta senki, hogy nem az!!!! :D Mert egyébként, jellemétöl eltekintve bejönne Lina?

Member

Quote from: kazenokizuParancsolj!
Nem is mondta senki, hogy nem az!!!! :D Mert egyébként, jellemétöl eltekintve bejönne Lina?
Parancsolok: Az ronda. Sloth akkor néz így ki, amikor a [COLOR="PaleTurquoise"]Führer titkárjaként mászkál[/COLOR], amúgy nagyon szép arca van. Tudtommal van egy jó kép a gépemen, de nem találtam, úgyhogy csak ezzel tudok szolgálni.
Linának siralmas teste van. Az arca hagyján, hogy kezdetleges és szögletes, az orra kapa, de a dereka beomlik állatira és nem lesz belõle csípõ, így olyan ocsmányan vékony lábai lesznek, hogy attól a falra mászok. Sajnos a Slayersben nem a grafika tombol...