A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Kazenokizu

Nos, Member? Izgatottan várom... :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

#2701
De rég nem frissültünk, pedig mennyi szépség van...
1. Tsukamoto Tenma
Imádom a naivságát és a gyermeki tisztaságát. KAWAII!!! Mondjuk testileg elég gyér, de engem nem is vonzanak a "túlérett" lányok.
2. Nyu (nem Lucy)
[COLOR="Magenta"]NYU? /\ /\ [/COLOR]Ugyanaz, mint Tenma esetén. Az õ esetén a melleket eltúlozták, dehát ez van...
3. Tsukamoto Yakumo
Érdekes személyiség, nagyon erõs misztikum lepi be. Mindenkivel igyekszik korrekten viselkedni, ám talán túlzottan is visszahúzódó. Szívesen megfejteném a lelkivilágát.
4. Rosé (A http kódot másold be a címtárba, direktbe tiltott...)
Egzotikus "kislány". A naiv istenhívõ gyermek komoly személyiséggé fejlõdik. Sajnos nem szerepel eleget...
5. Celas Victoria
Õt talán nem kell bemutatnom senkinek. Kiváló úton halad, hogy igazi vámpírrá válhasson. A babaarca kifejezetten NICE, de testileg "eltúlzott". No popsi ám jó nagy lógók elöl... Nem tudom miért hitték azt, hogy ez szép... KÉREM EZ NEM HENTAI!

Yakumo

#2702
Rosé Forbidden^^ A többi oksa:jee:

Rosé meglát: Igen láttam már õt itt ebben a Topicban nem is olyan rég^^ Tényleg nagyon kawaii:jee:

Member

Quote from: YakumoRosé Forbidden^^ A többi oksa:jee:
Doshite? Neked kell vagy nem tetszik? Odaadom, nekem csak Tenma kell. :D

Kazenokizu

Én a bishokat az elöbb csak az alapján rangsoroltam, hogy melyikük néz ki a legjobban szerintem. De karakter szempontjából, más lenne a sorrend. Látom, te azt is belevetted!
Akkor lássuk csak! *vigyorog és dörzsöli a kezét*

1. Tsukamoto Tenma- Túl gyermeki, de aranyos
2. Nyu nekem már kicsit fársztó lenne, hol is jársz a sorozatban? Ha nagyon az elején, akkor ne olvasd el: [COLOR="White"]mikor kérsz egy pohár vizet, és a komplett lakás-felszerelést odahordja, de még véletlenül sem hoz vizet, az már durva,[/COLOR] úgy értem, nagyon szép, meg jóindulatú, de attól még fárasztó...
3. Tsukamoto Yakumo- vele egyetértek
4. ????
5. hát igen, öt kifejezetten az éhes férfiszemeknek teremtették...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Nekem nincsenek "kifejezetten éhes férfiszemeim" :rolleyes:.
Rosé az FMAban volt az elején meg a végén mellékszereplõ. Ishbal-i (olyan mint nálunk kb. az arabok), szerintem a legszebb FMA lány (mivel ott nem sok ilyen volt... talán Sloth (róla nem találtam a Google-n értelmes képet hirtelen :mad: ). A rangsoroláskor erõteljesen gondolkodtam Blarke Yukáján, de végül nem tettem belem, mert még nem ismerem... (Elolvastam a Spoilert, nekem nem tûnik fárasztónak. Sokkal idegtépõbb Lina Inverse...)

Kazenokizu

Quote from: MemberNekem nincsenek "kifejezetten éhes férfiszemeim" :rolleyes:.
:D :D :D
 
Quote from: Membertalán Sloth (róla nem találtam a Google-n értelmes képet hirtelen :mad:
Parancsolj!

Quote from: Member(Elolvastam a Spoilert, nekem nem tûnik fárasztónak. Sokkal idegtépõbb Lina Inverse...)
Nem is mondta senki, hogy nem az!!!! :D Mert egyébként, jellemétöl eltekintve bejönne Lina?

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Quote from: kazenokizuParancsolj!
Nem is mondta senki, hogy nem az!!!! :D Mert egyébként, jellemétöl eltekintve bejönne Lina?
Parancsolok: Az ronda. Sloth akkor néz így ki, amikor a [COLOR="PaleTurquoise"]Führer titkárjaként mászkál[/COLOR], amúgy nagyon szép arca van. Tudtommal van egy jó kép a gépemen, de nem találtam, úgyhogy csak ezzel tudok szolgálni.
Linának siralmas teste van. Az arca hagyján, hogy kezdetleges és szögletes, az orra kapa, de a dereka beomlik állatira és nem lesz belõle csípõ, így olyan ocsmányan vékony lábai lesznek, hogy attól a falra mászok. Sajnos a Slayersben nem a grafika tombol...

Kazenokizu

Quote from: MemberParancsolok: Az ronda.
:ejj: :ejj: :ejj: :ejj: :ejj: Most megsértödhetnék... (nekem csak ez volt...)
De nem teszem! :D

Quote from: MemberLinának siralmas teste van. Az arca hagyján, hogy kezdetleges és szögletes, az orra kapa, de a dereka beomlik állatira és nem lesz belõle csípõ, így olyan ocsmányan vékony lábai lesznek, hogy attól a falra mászok.

Na azért!!!! Már kezdtem megijedni, azt hittem esetleg tetszik...
Quote from: MemberSajnos a Slayersben nem a grafika tombol...
Nono! :ejnye: Azért ott van Gourry... :D :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Fazék

Nekem tetszik Lina Inverse. Már csak a személyisége miatt is :D

Member

Gourryban az az érdekes, hogy néha izmos néha meg gebe. Zelgadis "lábkirály", fõleg amikor terpeszt. Érdekes, annyi szent.
Nemtommiért nem képes egy anime-rajzoló sem összedobni az emberi testarányokat?! Vagy csak nem akarják? Mert a mellékszereplõk esetén gyakran sikerül... Talán Winry Rockbell néz ki normálisan, ha szoknyában van (akkor vmiért nem lesz olyan vékony), esetleg néha a Ranmában is bealkotnak, de ott is girnyócskák rohangálnak általában... Kenshinék sem ettek túl sokat. :)

Darkstar

Ezt a képgalériából húztam be, azóta is háttérkép. Sztem nagyon kawaii. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

Quote from: DarkstarEzt a képgalériából húztam be, azóta is háttérkép. Sztem nagyon kawaii. :)
Ez annyira kawaii, hogy amikor elõször megláttam majdnem be is pisiltem:lol: Pedig nem vagyok lány. :lol: (bocs)

Kazenokizu

Quote from: MemberNemtommiért nem képes egy anime-rajzoló sem összedobni az emberi testarányokat?!
Egyszerüen azért, mert pont az benne a jó sokak számára, hogy nem arányosak, idealizáltak. Ha megnézed pl. a hentai-babákat, mindnek akkora melle van, hogy ha élö ember lenne, már rég púpos lenne, meg gerincferdült, mert nem tudná megtartani a háta a 2 görögdinnyét ... (Mellesleg, ez tényleg tetszik az embereknek?)
Quote from: MemberKenshinék sem ettek túl sokat. :)
Nem tudom, nekem a Kenshin-szereplök nem tünnek durván girnyóknak. Egyébként meg csak akkor ettek, ha Kenshin fözött, mert szegény Kaorunak az nagyon nem ment... :D
És ha már itt tartunk, szerintem Kaoru sem rossz... (Ne érts félre, nem ferdülök, csak véleményt-nyilvánítok...)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Yakumo

Quote from: kazenokizuEgyszerüen azért, mert pont az benne a jó sokak számára, hogy nem arányosak, idealizáltak. Ha megnézed pl. a hentai-babákat, mindnek akkora melle van, hogy ha élö ember lenne, már rég púpos lenne, meg gerincferdült, mert nem tudná megtartani a háta a 2 görögdinnyét ... (Mellesleg, ez tényleg tetszik az embereknek?)
Pl. nekem nem,de ez van. :D Amúgy sokkal jobb egy arányokban eltalált test, mint egy ilyen Tejeskancsómellû^^ Már ha nem baj, hogy beleszóltam^^

Kazenokizu

Quote from: YakumoPl. nekem nem,de ez van. :D Amúgy sokkal jobb egy arányokban eltalált test, mint egy ilyen Tejeskancsómellû^^ Már ha nem baj, hogy beleszóltam^^
Miért lenne baj? :) :)
Örülök, hogy más is osztja a véleményem, még ha kisebbségben vagyok/unk is...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Yakumo

Quote from: kazenokizuMiért lenne baj? :) :)
Örülök, hogy más is osztja a véleményem, még ha kisebbségben vagyok/unk is...
Egyébként szerintem nem vagyunk kisebbségben, mert az, hogy legtöbben a nagy du.... melleket szeretik vagy ezt hangoztatják, az csak egy kialakult reflex-szerû sztereotípia. (szvsz) Mert társaságban sokkal vagányabb azt mondani, hogy mekkora melle van már! Húúú! Mint azt: Milyen formás, normál méretûek pl. Nademostmár ezért lehet nagyon kikapok (OFF)
ezért abba is hagyom;) Fõ, hogy egyetértünk annak ellenére vagy amellett, hogy személyed hölgy^^ :tezsvir: (holnap, vagy már ma hallgathatom a fórumon, hogy Yakumo mellekrõl beszélt a Legszebb Anime lányok topicban! Hallottátok? stb. :lol: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoEgyébként szerintem nem vagyunk kisebbségben, mert az, hogy legtöbben a nagy du.... melleket szeretik vagy ezt hangoztatják, az csak egy kialakult reflex-szerû sztereotípia. (szvsz) Mert társaságban sokkal vagányabb azt mondani, hogy mekkora melle van már! Húúú! Mint azt: Milyen formás, normál méretûek pl. Nademostmár ezért lehet nagyon kikapok (OFF)
görögdinnyez száksz. eleve nem természetes dolog. (mondjuk amikor Genshikenben az otakukiscsaj kiböki, hogy neki J-s kosarú kell, az nagyon nagy jelenet :D:D:D:D) az, hogy a minél nagyobb, annál jobb, elég erõteljes általánosítás. a többség a pontkézbeillõt szereti.
Quote from: Yakumoezért abba is hagyom;) Fõ, hogy egyetértünk annak ellenére vagy amellett, hogy személyed hölgy^^ :tezsvir: (holnap, vagy már ma hallgathatom a fórumon, hogy Yakumo mellekrõl beszélt a Legszebb Anime lányok topicban! Hallottátok? stb. :lol: )
simán. má postolom is :p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

UÁÁÁÁ, elszállt a netem éjfélkor és mibõl maradok ki?!
Nekem sajnos volt olyan ismerõsöm, aki hangoztatta, hogy milyen jó, ha nagy (azért õ sem Lolo Ferrarikra (béke poraira) gondolt, hanem az "átlagon felüliekre")... Akkor ezek szerint többen értenek velem egyet, mint hittem. :D
Én az anime csajokban azt nem bírom elviselni, hogy nagyon vékonyak, ehhez képest kb. D-cup-juk van (emléxik még vki Imadori-ra? :) D!!!!!).
Tudom, hogy szegény hentai-mangakák valószínûleg nem sokat mozdulnak ki és gyk. egymást hülyítik, amikor tanulnak, de miért nem lehet ott is szép, természetes lánykákat rajzolni?

Lt. Simoan Blarke

mert bármennyire is mást mond a többség, bejön nekik ez a rajzolás, ha más nem, használatra (értem ez alatt a hentájokat). a japók meg fétisiszták. ennyi :D

hm. a Mai-HiME Mai-ja és a fekete hajú agresszora RULEZ. (hogy on is legyek)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kazenokizu

Quote from: MemberUÁÁÁÁ, elszállt a netem éjfélkor és mibõl maradok ki?!
Nekem sajnos volt olyan ismerõsöm, aki hangoztatta, hogy milyen jó, ha nagy (azért õ sem Lolo Ferrarikra (béke poraira) gondolt, hanem az "átlagon felüliekre")... Akkor ezek szerint többen értenek velem egyet, mint hittem. :D
Én az anime csajokban azt nem bírom elviselni, hogy nagyon vékonyak, ehhez képest kb. D-cup-juk van (emléxik még vki Imadori-ra? :) D!!!!!).
Tudom, hogy szegény hentai-mangakák valószínûleg nem sokat mozdulnak ki és gyk. egymást hülyítik, amikor tanulnak, de miért nem lehet ott is szép, természetes lánykákat rajzolni?
Valszeg azért, mert mégiscak erre van igény... :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

sirtomi

Quote from: kazenokizuEgyszerüen azért, mert pont az benne a jó sokak számára, hogy nem arányosak, idealizáltak. Ha megnézed pl. a hentai-babákat, mindnek akkora melle van, hogy ha élö ember lenne, már rég púpos lenne, meg gerincferdült, mert nem tudná megtartani a háta a 2 görögdinnyét ... (Mellesleg, ez tényleg tetszik az embereknek?)
Van akinek igen, pl nekem :D
De az életben a formás, "kézbeillõt" szeretem :D

Member

Sirtomi, az meg hogy? :eeek: Ha rajzolok, arra törekszem, hogy azt adjam vissza, ami jobban tetszik...
Hentai esetén még az is közrejöhet, hogy a nagy mellekkel sokkal durvább lehet játszani, másra nem tudok gondolni...

Kazenokizu

Quote from: sirtomiVan akinek igen, pl nekem :D
Ízlések és pofonok... Legalább vki beismeri! :D :D :D :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiVan akinek igen, pl nekem :D
De az életben a formás, "kézbeillõt" szeretem :D
*bólogat* it válik el a fantázia meg a rajzfilm (bármennyire is nem tetszik, az anime rajzolva van, tehát technikailag rajzfilm) a valóságtól...

rieksön megelõzõkre: az igények és az esztétikai szépségérzék más az irl és a hentai/anime leányzók irányába. ez így van, nem vitázni kell, hanem elfogadni, pont. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Ja, hogy a legtöbb ember elválasztja a rajzfilmet a valóságtól? :rolleyes:
Nemtom, szerintem az a szép, ha a feje mangás (mivelhogy az szebb, mint az eredeti... Gomen :D), viszont a teste olyan, mint egy élõ nõnek.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberJa, hogy a legtöbb ember elválasztja a rajzfilmet a valóságtól? :rolleyes:
milyen meglepõ...:rolleyes:
Quote from: MemberNemtom, szerintem az a szép, ha a feje mangás (mivelhogy az szebb, mint az eredeti... Gomen :D), viszont a teste olyan, mint egy élõ nõnek.
hát, láttam ilyen mangásítóval átalakított fejeket, és sikítottam. de pl. nekem a My HiME csajai is tetszenek, pedig a legtöbb... õ... alacsony, de rugós bubbijai vannak (az a típus, ami egy dühös hadonászás közben igazi harmonikus rezgõmozgást csinál a melleivel, úgy, hogy oda se figyel :3 behe :3)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Átmangásítás?! Na neee, ez még viccnek is rossz, nem egészen erre gondoltam... Szerintem érted te, csak ezt muszály volt leírni. :)
A legrondább mellek a Love Hinában vannak. Lógnak a póló alatt, mindha csak zsír lenne benne és akkor a póló úgy kinyúlik, mint a gumi... brööööáfff!

Kazenokizu

Quote from: MemberJa, hogy a legtöbb ember elválasztja a rajzfilmet a valóságtól? :rolleyes:
Nemtom, szerintem az a szép, ha a feje mangás (mivelhogy az szebb, mint az eredeti... Gomen :D), viszont a teste olyan, mint egy élõ nõnek.
Hmmmm... Elgondolkodtató párosítás... (Átkonvertálva bishounenekre, nem is rossz ötlet...:D)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Csinálhatnák egy Kenshin fejû, Schwartzanegger testû észlényt... :rolleyes: