A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Relunx

Pias/Pierce a Dragon Pink-ből!

Relunx

VASH

QuoteOriginally posted by zsozso
http://img.4chan.net/c/src/1071649922227.jpg

Nyálam a földig csurrant:
:haha:
   I
   I
   I
   I
   I
   V
FÖLD:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

.Attila

http://img.4chan.net/c/src/1071649922227.jpg

:confused:  I don't get it. Mi ez? És miért olyan jó? :confused:

zsozso

QuoteOriginally posted by Trivi
:confused:  I don't get it. Mi ez? És miért olyan jó? :confused:

Fogod kimasolod a linket es beilleszted exploderbe...
Death is the only redemption

.Attila

Fogod kimasolod a linket es beilleszted exploderbe...

Á, megvan. Hmm.... HMM... Ez tényleg jóóó :) . Ilyenkor szeretnék én is anime figura lenni. "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz." - nem érdekel!!!, akkor is jól esik.

Shock12

... exploderbe...
:cool: :D ...
SEXplórer...

VASH

Á, megvan. Hmm.... HMM... Ez tényleg jóóó :) . Ilyenkor szeretnék én is anime figura lenni. "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz." - nem érdekel!!!, akkor is jól esik.

Hemingway:Meghalni. Esőben.:D:D:D

Vash: Meghalni. Animéban. Ezek közt.
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

ignus

Most egy offtop kérdés:

Onegai Teacher jó?:confused:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Most egy offtop kérdés:

Nem offtopic, mert szép hülgyekkel kapcsolatban van, és NAGGGYON JÓ !!!!! ;)

deyo

Most egy offtop kérdés:

Még hogy jó?? Ha szereted a romantikus anime-okat amelyben van vígjáték ill. drámai elem, akkor feltétlen nézd meg... vagy ha csak a "jó" nőket, akkor is...:-)))
Én nyíltan vállalom, hogy az az anime tanított meg arra, hogy az ember a boldogságtól is sírhat:-))) Mondjuk elég érzelgős lettem mostanában... ami sztem nem baj;)

Zelgadis

te csak mostanában? :)
Én mindig is az voltam ^^"

deyo

QuoteOriginally posted by Zelgadis
te csak mostanában? :)
Én mindig is az voltam ^^"
Mondjuk úgy, hogy a
- VanDread, OnegaiSensei,  RahXephon, KiddyGrade, X
anime-oknak megvolt a kellő hatásuk...
Aztán a LoveHina... végleg betett...  a XMasSpecial-t és az OVA-t végigbőgtem:-(((
És az egészben az a legfurább, hogy jó érzés volt... mármint amikor a boldogságtól sírtam egy-egy jelenetnél:-))) Azóta egyszerűen imádom a romantikus filmeket... 6-8 éve még csak-csak elviseltem őket:-))

És, hogy ne legyen teljesen off ez a hozzászólás itt egy érdekes kép... a már ismerős párosról... nemrég találtam:-))

ignus

Ö, ok. szeretem az érzelmesebb animéket.... onegai twins is tetszett, bár nemtom hogy mennyi köze van hozzá... Lova Hina meg most jön... Deyo-nak meg nagyon jó az avatarja...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

deyo

Ö, ok. szeretem az érzelmesebb animéket.... onegai twins is tetszett, bár nemtom hogy mennyi köze van hozzá... Lova Hina meg most jön... Deyo-nak meg nagyon jó az avatarja...
Mi? Te láttad az OnegaiTwins-t, de még nem nézted meg az OnegaiTeacher-t?????:confused:

Hát csak annyi közük van egymáshoz, hogy a Twins a Teacher után játszódik... ugyanabban a "kisvárosban"... abban különböznek, hogy mások a főszereplők, más alaptémával... még a Teacher egyes szereplői is feltűnnek a Twins-ben:-)))

A LoveHina-t meg csak ajánlani tudom... én nemrég értem a végére... és feltétlen nézd meg az XMas special-t és az OVA-t... a Spring se rossz, de sztem nem nélkülözhetetlen... elvileg a sorrend (ahogy azt nekem mondták):
- Sorozat, XMas, Spring, OVA...

Az avataromat illetően... ő Narusegawa a LoveHina-ból:-)))
Mondhatni kifejezetten az esetem... bár valszeg ez messze nincs így mindenkivel:-)))

ignus

QuoteOriginally posted by deyo
Mi? Te láttad az OnegaiTwins-t, de még nem nézted meg az OnegaiTeacher-t?????:confused:

Hát csak annyi közük van egymáshoz, hogy a Twins a Teacher után játszódik... ugyanabban a "kisvárosban"... abban különböznek, hogy mások a főszereplők, más alaptémával... még a Teacher egyes szereplői is feltűnnek a Twins-ben:-)))

A LoveHina-t meg csak ajánlani tudom... én nemrég értem a végére... és feltétlen nézd meg az XMas special-t és az OVA-t... a Spring se rossz, de sztem nem nélkülözhetetlen... elvileg a sorrend (ahogy azt nekem mondták):
- Sorozat, XMas, Spring, OVA...

Az avataromat illetően... ő Narusegawa a LoveHina-ból:-)))
Mondhatni kifejezetten az esetem... bár valszeg ez messze nincs így mindenkivel:-)))

Köszi. Tegnap este belekukkantottam egybe, és igen, utána már felismertem ám az avatarod! :D :D :D
Még egy ici pici off: KLiváncsi lennék azért a fórum fiú-lány arányára....

Shock12

Köszi. Tegnap este belekukkantottam egybe, és igen, utána már felismertem ám az avatarod! :D :D :D
Még egy ici pici off: KLiváncsi lennék azért a fórum fiú-lány arányára....
Elvileg valahol pont van egy ilyen thread (fiú-lány arány a fórumon ?! bár monst nem találtam meg... de valahol már összefutottam is vele, és szavaztam is... :) )

Közben brute-force módszerrel átnéztem a fórumot (miután a kerestetés nem járt eredménnyel...), és nincsen... sorry.

.Attila

Ö, ok. szeretem az érzelmesebb animéket....

Ez esetben ellentmondó az avatarod.:p

Nem mintha az enyém korrekt lenne, fiú létemre, meg nem is vagyok bérgyilkos... viszont én is a lányokat szeretem :D

Shock12

Ez esetben ellentmondó az avatarod.:p

Nem mintha az enyém korrekt lenne, fiú létemre, meg nem is vagyok bérgyilkos... viszont én is a lányokat szertem :D

Nem teljesen, hiszen az is érzelmes... ;) ... ok, nem oly explicite, mint mások, de az... :p

deyo

És én még azt hittem, hogy OnegaiSensei.Kei ill. OhMyGoddess.Keiichi mázlisták... pedig nem... abban mi a szerencse, hogy találkoznak egy "tökéletes" ufo-val ill. istennővel??? (Na jó talán picit mégis mázlisták)... DE
Elkezdtem nézni az AiYoriAoshi-t... Kaoru... Ő az igazi mázlista... azért egy ilyen "lánnyal" találkozni... és még mit átélni (az első 2 rész alapján):D
Na őt tényleg irigylem.. pedig nem vagyok az az irigy típus:-)))
Remélem még nem volt ez a kép:-))

Shock12

... egy "tökéletes" "lánnyal"...  irigylem..

Aoi - san... bizony bizony, mondnom néktek... õ is édes... és odaadó... és ez az, ami hiányzik a mai lányok többségébõl... persze a mai fiúk többsége sem egy típikus Kaoru...

.Attila

Excel, Excel, Excel... Hmm, de jól jönne egy ilyen csajszi, biztos felvillanyozna :rolleyes:

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Aoi - san... bizony bizony, mondnom néktek... õ is édes... és odaadó... és ez az, ami hiányzik a mai lányok többségébõl... persze a mai fiúk többsége sem egy típikus Kaoru...
Hát igen... és ebből adódnak az előítéletek... vagyis ha én is találkozok egy lánnyal azonnal "ráhúzok" egy sztereotípiát... mondjuk én adok esélyt arra, hogy bebizonyítsa ő nem olyan mint a "többi"... csak hát általában nem szoktam tévedni:-(((

Más: Tina-ról eredetileg az volt az első benyomásom, hogy ő lesz az ügyeletes "bulifelelős", de a 9. rész teljesen megváltoztatta a véleményem... azt kell mondjam, hogy majdnemhogy ő lett a kedvenc karakterem:-))) Sajnos még nem találtam róla jó képet, de ha találok berakom ide:-)))

Shock12

... majdnemhogy ő lett a kedvenc karakterem:-))) Sajnos még nem találtam róla jó képet, de ha találok berakom ide:-)))

Sõt... lesz olyan rész, amikor komolyan gondolkodóba esel, hogy mennyire is odavan Kaoruért... ;)

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Sõt... lesz olyan rész, amikor komolyan gondolkodóba esel, hogy mennyire is odavan Kaoruért... ;)
Már az eddigiek alapján is van némi képem a dolgok állásáról:-))
Nem tudom megállni, hogy ne rakjak be róla egy képet... mégha az az anime-ból is van "kilopva":-)))

.Attila

Kicst visszafogottabb lett itt a forgalom, pedig nekem nagy az igényem (és szerintem nem csak nekem) szép anime lányok iránt, úgyhogy tessék venni a fáradtságot, és fincsi képeket felrakosgatni a thread-be. Hogy példát mutassak, itt van egy hmm kép Belldandy-ról:

Shock12

Még nem felhõtlen az öröm, de valamelyest felszabadultabb... két újabb karácsonyi kép!

Karácsony
megint, illetve
újfent !

Shock12

De türelmetlenek egyesek... :D !

Dehát ez van... ha valaki rászokik...
(Ezek inkább mûviésziebbek, mint ecchibbek... kivétel az elsõt :D )
Hm  1
Hm  2
Hm  3
Hm  4
Hm  5
Hm  6
Hm  7
Hm  8
Hm  9
Hm 10
Hm 11
Hm 12
Hm 13
Hm 14
Hm 15
Hm 16
Hm 17
Hm 18
Hm 19
Hm 20
Hm 21
Hm 22
Hm 23
Hm 24

deyo

Remélem még nem volt ez a kép... legalábbis én nem emlékszem...:-))
Csináljunk egy kis karácsonyi hangulatot... lassan itt van:-)))

Tac-csont

Shock ezer és még egy köszönet. Nagyon barók a képek.
Ja és jó a felbontása is ami most nagyon jól jött mert új monitor az már 1600*1400-at bír és arra azért jó nagy kép kell.

:bsd:  By:Tac-csont

Shock12

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Shock ezer és még egy köszönet. Nagyon barók a képek.
Ja és jó a felbontása is ami most nagyon jól jött mert új monitor az már 1600*1400-at bír és arra azért jó nagy kép kell.
Nincs mit, de hogy csigázzam egy kicsit a jelenlévõket, lesz majd jobb is :) ... igaz, azok nem mind közvetlenül kézzel készítettek (renderelt-3D)...