Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

NLZ

One shot akkor lesz belőle, ha a No kategóriába esik.
http://www.onemanga.com/Bakuman/33/05/
[reserved]

LuckyDingo

Szerintem sikerül nekik :) És most arra megy majd ki, hogy megmutassák, milyen szar valójában mangát rajzolni :D Én úgy érzem hogy Fukuda fog szarul járni :S Ok hogy ő már újracsinálta, de a története nem volt valami meggyőző :S

LuckyDingo

Hehe új fejezet out :)
[spoiler]Tök fura :D Csak Mashiroék győztek :/ Viszont most nem vágom hogy mi van Mihoval? Mert egy fotózás még sztem beleférne... még mindig jobb, mintha egy hentaiba hívták volna szinkronhangnak XD Viszont mashiro válasza akkora paraszt volt... komolyan mi lett volna ha rákérdez, hogy akkor most szeretnél találkozni ugye? Erre Emlékezteti Mihot, hogy nem úgy volt hogy addig nem találkozunk... ha én lennék a csaj csöppet úgy érezném hogy nem érdeklem a másikat...
Kíváncsi vok kit hozott Hattori, annak is érdekes feje van XD[/spoiler]

NLZ

Mindenkinek érdekes a feje, főleg aha valami érzelmet mutatnak ki. :D
A kettejük kapcsolata meg elfuserált, nem vagyok biztos abban, hogy ebből ki fognak tudni hozni valami egészségeset.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-04-17, 23:54:49
Mindenkinek érdekes a feje, főleg aha valami érzelmet mutatnak ki. :D
A kettejük kapcsolata meg elfuserált, nem vagyok biztos abban, hogy ebből ki fognak tudni hozni valami egészségeset.
Igen, elég majomfejük van néha, de engem annyira nem zavar:D A való életben képesek az emberek ennél szörnyűbb fejeket is vágni :D

NLZ

Hehh, új editor, asszisztensek, party. Reméljük jó sül ki ebből az egészből. :)  Hattoriért azért kár. :(
[reserved]

LuckyDingo

Azért az szép volt, ahogy megköszönték neki :D Meg amit Hattori mondott búcsúzóul :)

EZ az új fickó érdekes, de ki tudja, lehet kellett a váltás. Kiváncsi vagyok melyik asszisztenst választják majd XD

LuckyDingo

Új chapter végre :D
Az asszisztensek jó fejek :) Kivéve a néma gyereket.. kíváncsi vagyok ménem beszél XD Kiderül majd, hogy a zenészgyerek kémje vagy valami XD

A buli meg.. OMG o.o nem aprózzák el :D
EZEN lol.. http://www.onemanga.com/Bakuman/36/18/

Az új zseni meg csöppet arrogáns p*csnek tűnik elsőre.. bár anno Nizuma Eiji is annak tűnt /most meg fő lol-forrás/ :D

NLZ

Vajon Kubót és hasonló állatokat látni fogunk? :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-05-09, 14:05:14
Vajon Kubót és hasonló állatokat látni fogunk? :D
Ki tudja :D
Egyébként eddig még csak kiváló mangakákat mutattak be :D Azért látszik, hogy a Shueisha fényezi magát :D Itt szerintem még a bleach is istenkirály hiszen bekerült a WSJbe O.O

NLZ

Kijött az új csapi, lehet vigadni. :D

Hiramaru meg kiderült, hogy miért volt arrogáns. Jópofa figura így, legalábbis részegen.
Meg az az igazgatófickó is jópofa volt, ahogy beszélt Mashiroval.
A büdös ribanc meg! Hiába, kötelező mindig egy-két unszimpatikus karakter, akit lehet utálni.
[reserved]

LuckyDingo

:eek: Ejj mi ez a nagy szomorkodás a mostani fejezet végén? :S Meg Miho ajánlata... Mashiro helyében elfogadtam volna... nah jóó nem /vagy mégis/ XD
A szótlan gyerek meg tökre meglepett:D
Kíváncsi vagyok, hogy végül [spoiler]vetkőzik-e Miho /meztelenre/ :O Őszintén örülnék neki, bár ez nem egy olyan manga XD[/spoiler]

NLZ

Dehogy, lesz egy kis összeborulás meg lelkizés, aztán minden megy tovább a régiben. :D
[reserved]

Liquid Snake

Hát nem lett Photo Book belőle :) Abban viszont biztos voltam, hogy most sem fognak találkozni... Én már túl gyerekesnek tartom ezt a kettőjük "kapcsolatát" de na ez ilyen. A másik fele viszont tetszett, ahogy figyelik az eredményeket és azok alapján kalkulálnak, remélem nem csúsznak ki a TOP 10-ből. Illetve azon gondolkoztam, hogy meddig megy ez így, hogy mindig figyelik az eredményeket? Úgyértem egy idő után nem kapnak valami lifetime szerződést vagy vmi? :D Pl. nem tudom elképzelni hogy egy régen fasza manga, pl Bleach, most hirtelen lecsúszna a TOP 20 alá és csak úgy abbahagyatnák Kubo-val. Remélem értitek mire gondolok mert fáradt vagyok és a fogalmazóképességem nincs éppen a csúcspontján most :)

LuckyDingo

Nah Mihot télleg gyors lezavarták... pedig érdekelt volna a picture book  :bruhuhu:
Ez a Miura meg csöppet télleg veszélybe sodorta Mashiroékat... látszik rajta, hogy nem veszi őket komolyan. Ez a "mi a fenét akartok ennél többet" hozzáállás nekem nem nagyon jön be...  szerezzék vissza Hattorit, én arra szavazok =)
Kíváncsi vagyok, hogy a megváltoztatott 7es fejezettel jobban járnak, vagy sem. Úgy érzem, hogy jobb helyezést érnek majd el, viszont Miura ki lesz rájuk akadva :S
Persze az is lehet, hogy ezzel rontják el, és Miurának van igaza, csak a Disney-s gyerek akart velük kicseszni valamiért XD

Quotenem tudom elképzelni hogy egy régen fasza manga, pl Bleach, most hirtelen lecsúszna a TOP 20 alá és csak úgy abbahagyatnák Kubo-val.
Igazából megtehetnék, de nem fogják, mert egyelőre hatalmas sikere van, akármilyen f*s is mostanában ^^ Sőt olyan manga is van, ami a béka segge alatt van /DGM/ de azt meg spec körülmények miatt nem állítják le.

Liquid Snake

Akkor végülis ha azt nézed van vmi olyasmi dolog mint amit említettem. Tehát ha a Trap Door is mondjuk 400ch-n keresztül sikeres lenne de aztán idióta baromságba menne át, akkor nem biztos h leállítanák, csak ugye ahhoz tényleg az kell, hogy hosszú ideig sikeres legyen.

szerk: Aki Azukit akar mindenképp annak meg ittvan ez a szép kis Doujin :D
http://g.e-hentai.org/g/83349/5b0dc61d7b/

Illetve gelbooru-n még nem sok kép van :S
http://gelbooru.com/index.php?page=post&s=list&tags=bakuman

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-06-06, 01:30:05
Akkor végülis ha azt nézed van vmi olyasmi dolog mint amit említettem. Tehát ha a Trap Door is mondjuk 400ch-n keresztül sikeres lenne de aztán idióta baromságba menne át, akkor nem biztos h leállítanák, csak ugye ahhoz tényleg az kell, hogy hosszú ideig sikeres legyen.

szerk: Aki Azukit akar mindenképp annak meg ittvan ez a szép kis Doujin :D
http://g.e-hentai.org/g/83349/5b0dc61d7b/

Illetve gelbooru-n még nem sok kép van :S
http://gelbooru.com/index.php?page=post&s=list&tags=bakuman
Nem elég nagy a melle szerintem Doujinban.. amúgy nem rossz, bár Mashiro nem kéne bele XD /a elétől már rtendesen félre van rajzolva pár dolog :O/

A Képekből meg a Miyoshi-sakat már láttam /imma mosha fan after all XD/ A maradék nem nagy durranás :S

Liquid Snake

Majd az idő elteltével lesznek itt még jó cuccok :D

LuckyDingo

Noh chapter 41 :D [spoiler]Nem lesz változtatás hála Eijinek :D Most már csak ki kell várni hogy fogadja a nép a mystery mangát :)[/spoiler]

Liquid Snake

Így hogy már behoztam olyan lassúnak tűnik az egész :S Olvasnám már mi lesz tovább...

Bishop

Ez a chapter tényleg kevesebbnek tünhetet mint az átlag, mert most csak egy dologról szólt az egész chapter, máskor kettő nagyobb dolog is történik egy chapterbe.

LuckyDingo

Nah nyugi van, másznak felfelé szépen lassan :D Az a vicc, hogy érdekelne engem ez a Trap manga XD

Liquid Snake

Én úgy sejtem, hogy a 11es elég rosszul fog alakulni, épp amiért változtattak a párbeszédeken. Viszont Hiramaru-t annyira bírom, amennyire leszarja a mangát annyira sikeres, ezt az Otter 11-et szívesen elolvasnám xD

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-06-20, 02:19:57
Én úgy sejtem, hogy a 11es elég rosszul fog alakulni, épp amiért változtattak a párbeszédeken. Viszont Hiramaru-t annyira bírom, amennyire leszarja a mangát annyira sikeres, ezt az Otter 11-et szívesen elolvasnám xD
Szerintem a párbeszédekkel javulni fognak.ha nem viszik túlzásba a humort persze. Lásd D.Grayman. Jump, darkos is komoly is, de mégis van benne humor és ezért könnyebben befogadható /lenne, ha nem lenne szüneten -_-/
A humortól nem fog visszaesni.

Liquid Snake

Majd kiderül, csak most annyira fellendültek és jó helyeken vannak, hogyha én csinálnám a Bakuman-t akkor a kövi ch-ban megint lenne egy ilyen kis húzós dolog xD

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-06-20, 15:03:25
Majd kiderül, csak most annyira fellendültek és jó helyeken vannak, hogyha én csinálnám a Bakuman-t akkor a kövi ch-ban megint lenne egy ilyen kis húzós dolog xD
Persze ilyen kell, hogy ne legyen túl monoton, de lehet hogy megint Mihoval lesz valami, vagy Miyoshi és Takagi között. Esetleg betekintés nyerünk Eiji fejébe és megőrülünk a fejezet olvasása közben XD

LuckyDingo

Hehe :) Jól alakulnak a dolgok. A végén tetszik Eiji feje :)

Liquid Snake

A végén még megtudjuk, hogy sokkal komolyabb mint amilyennek mutatja magát :D Nekem még mindig Hiramaru tetszik a legjobban, akkora arc xD

LuckyDingo

Nah elmennek az anyjukba XD Megint így befejezni a fejezetet....  :morci:

NLZ

Jah, mi ez a drámázás már?
[reserved]