AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Moha

Innen lehet letölteni: ftp.animehq.hu:2121 user/pass: amv/amv
Sajnos csak 1 logint fogad, úgyhogy eléggé nehéz elkapni azt a pillanatot, mikor nincs bent más. :(

Exo, Dunpeal: köszi az elismeréseket! Tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen sikere lesz. Mikor kész lett én olyan "kb közepes"-nek gondoltam (bár hajlamos vagyok leértékelni a saját munkámat...)
De persze a mások véleménye a fontos :)

Amúgy a zene viszonylag véletlen választás volt: csak úgy találomra belehallgattam pár számba és aztán "Igen, ez kell!" felkiáltással választottam ki ezt. ;)

Marfy

Nem fogják bővíteni a user-ek számát?
Mert így tényleg nehéz elkapni azt hogy ne töltsön senki.

.Attila

Az AnimeHQ fizetős lett (ugye?), ezért tudtommal nem igazán lehetséges.

Chronos

Quote from: TriviAz AnimeHQ fizetős lett (ugye?), ezért tudtommal nem igazán lehetséges.
Az AHQ már a kezdetektől fogva fizetős volt...:)

CHRONOS

Marfy

Az ftp.animhq.hu fizetős?
Pedig fel rehet rá csatlakozni akkor mi a gond tölteni nem lehet mert azt nem próbáltam :).

.Attila

Quote from: ChronosAz AHQ már a kezdetektől fogva fizetős volt...:)

CHRONOS
:confused: Honto? Érdekes, akkor miért tudtunk mégis fellépni? Vagy csak a port volt elvileg titkos?

Chronos

:lol: hogy nem tudtátok...:)
Igen, fizetős, az a pár slot csak kipróbálás miatt van, vagyis azért, hogy bemutassa hogy mi van az ftp-n...

Az senkinek sem esett le, hogy fizetés nélkül max. 50 kb-al jön az adat userenként és nem férsz hozzá se a games, se a request könyvtárhoz?  :_piszka:

CHRONOS

Komplikato

"50 kb-al jön az adat userenként "
Az hagyján, de ha jól tévedek a user limit 1 azaz EGY fő!  :grrr:
(Legalább is utolsó probálkozásnál az írta ki ...)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Cobra

Az csak átmeneti probléma miatt volt. Fel lehet kapcsolódni gond nélkül, lehet is tölteni, csak nem látsz mindent, illetve csak 50k-val jön, ami az ADSL-eseknek nem olyan nagy gond.
Edit: Ja, az AMV-re mondták az 1 slotot, nem a normál részhez.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Exo

Koop - Euphoria :jee: :kiraly: :cool:

Chronos

Quote from: ExoKoop - Euphoria :jee: :kiraly: :cool:
Exo az aláírásod kisértetiesen emlékeztet engem egy nagyon cool amv-re...:)

CHRONOS

Exo

Quote from: ChronosExo az aláírásod kisértetiesen emlékeztet engem egy nagyon cool amv-re...:)

CHRONOS

Hai, hai, Chronos-san! :D
Rage nem szokott rossz AMV-ket csinálni :)

Chronos

Quote from: ExoHai, hai, Chronos-san! :D
Rage nem szokott rossz AMV-ket csinálni :)
Hát bizony... :)
Fog még amvket csinálni, és azóta sokat fejlõdött, szóval lehet várni az új amvket...:)

CHRONOS

Exo

Quote from: ChronosHát bizony... :)
Fog még amvket csinálni, és azóta sokat fejlõdött, szóval lehet várni az új amvket...:)

CHRONOS

Várom is... :D :jee:

Excel - PopUp még mindig RULEZ :cool: :kiraly:

Moha

Quote from: ExoRage nem szokott rossz AMV-ket csinálni :)
Hát Guano Apres-re nem is lehet rosszat! :)

.Attila

Ajánlom az alábbi AMV-k közvetlen egymás utáni megnézését (szünet nélkül!):

Kevin Caldwell: Caffeine Encomium (creator: Proxy, video: Caffine Encomium (Kevin Caldwell) - itt caffeine-nek kéne lennie, ezt elírták, 25. a jelenlegi toplistán, ftp-n még nincs fent, ha kell, feltölthetem)
Turboneko Azumanga - Let's Get Down (ftp-n: (amv)_turboneko_-_azumanga_-_lets_get_down.avi)
Aokakesu Digital Odorikuruu (creator: aokakesu (Jay R. Locke), video: Odorikuruu - 4. a jelenlegi toplistán, ftp: aokakesu_digital_-_odorikuruu.mpg)
Play Excel Play! (ftp: Excel Saga - Play Excel Play (Darsch).avi)

Sorrend nem annyira fontos, bár én ezt így ajánlanám, fõleg azt, hogy a Caffeine Encomium legyeb az elsõ, az nagyon jó bemelegítésnek.
Nálam nagyon bejött ez a négyes így, iszonyat feldobott :hopp: (az a jó bennük, hogy mind humoros, aranyos, nagyon jó, pörgõs zenékkel... az elsõ nem pörgõs igazából, ezért jó bemelegítésnek).
Szóval ezek így négyen szvsz nagyon :cool:

Moha

Kevin Caldwell: Caffeine Encomium = Rekeszizomgörcs :D :lul:  :rotflol:

Szóval ez iszonyatosan lol, én is ajánlom mindenkinek!

Cobra

Azt is odaírhatnátok, hogy melyiket hol lehet megtalálni.

.Attila

Quote from: CobraAzt is odaírhatnátok, hogy melyiket hol lehet megtalálni.
Ja, bocsi.
Mindegyik fent van a //www.animemusicvideos.org -on.
Mindjárt editelem a fenti postot, zárójelbe mögé írom, hogy milyen néven találhatók meg fent.

Cobra

Thx, múlt héten is írtatok egy amv-t, amit nem találtam az animemusicvideos.org-on, így azért könnyebb megtalálni.

.Attila

Quote from: CobraThx, múlt héten is írtatok egy amv-t, amit nem találtam az animemusicvideos.org-on, így azért könnyebb megtalálni.
Melyik volt az?

Cobra

Koop - Euphoria, de most a Caffeine Encomium-ot se találom, vagy én vagyok nagyon béna, vagy az oldal keresõje nem szeret  :beken:

.Attila

Quote from: CobraKoop - Euphoria, de most a Caffeine Encomium-ot se találom, vagy én vagyok nagyon béna, vagy az oldal keresõje nem szeret  :beken:
Ne keresõvel csináld. A toplistát nyisd meg, ott a 25. helyen van.
[Koop] Euphoria pedig szintén fent van az ftp-n -> [Koop] Euphoria
.avi (az amv.org-on pedig az elsõ most)

Marfy

Az AMV.org-on a super search-nél a title-hez íred be hogy Kevin Caldwell és úgy meg fogja találni és is elszórakoztam mire nagy nehezen meglett:).
Ja és amúgy ez az AMV nagyon kész, és amelyik filmrõl készült az nem lehet semmi szivesen megnézném :).

Moha

Quote from: NokiJa és amúgy ez az AMV nagyon kész, és amelyik filmrõl készült az nem lehet semmi szivesen megnézném :).
Mi már szedjük Trivivel közösen. Ha Zsozso megengedi, akkor fel is lesz pakolva. Addig esetleg nézz utána DC-n.

Marfy

Nem nagyon tudom majd letölteni mert 56k modemmel egy örökkévalóság lenne :).

.Attila

Többeknek gondja támadt a Kodocha-s AMV letöltése, ezért feltöltöttem.
Kodocha - Caffeine Encomium (Kevin Caldwell).mpg néven találjátok.
Nézzétek meg! Rám ilyen hatással volt -> :hopp: :lol: :rotflol::lul: :hahaha:

Rounin

Uramatyám....  :eek:

Megnéztem végre a Trigger Happyt (Trigun). Kis híján kitiltottak a netclubból, annyira röhögnöm kellett :D Már a zene önmagában is ütõs, de így... jajj... eláztattak a könnyeim :)

Marfy

Honnan lehet ezt letölteni?
A //www.animemusicwideos.org -on fent van?

Shadowolf

Quote from: NokiHonnan lehet ezt letölteni?

Az ftp amv folderébõl. :)