AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Feldin

Quote from: TriviTöbbeknek gondja támadt a Kodocha-s AMV letöltése, ezért feltöltöttem.
Kodocha - Caffeine Encomium (Kevin Caldwell).mpg néven találjátok.
Nézzétek meg! Rám ilyen hatással volt -> :hopp: :lol: :rotflol::lul: :hahaha:
És hogy állsz az anime beszerzésével???
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Bruce

Én még nem láttam túl sok AMV-t... Ez nálam úgy mûködött az elején, még tapasztalatlan ifjonc koromban, mikor még csak Dragonballt láttam, hogy leszedtem párat, és ami tetsztett, azokat az animéket szedtem le. Ezért volt a letöltöttek elsõ helyén az X... bár azt még mindig nem tudom, ki a szám elõadója. És így jött le a Record of the Lodoss war is :)
Ja, legutóbb leszedtem az AHQ ftpjérõl Zelgadis remekmûvét... naaagyooon pihent :rotflol: Slayers+Paff a bûvös sárkány :lol:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: FeldinÉs hogy állsz az anime beszerzésével???
Lévén Ragnarok mellett nem mehet a DC, így jó ideje be sem kapcsoltam. Magyarul nem áll sehogy. Viszont már korábban konstatáltuk Moha-val, hogy a 103 részbõl nem mind készült el (asszem csak 70 vmennyi).

Rounin

Quote from: ShadowolfAz ftp amv folderébõl. :)

Jut eszembe. Bár rég volt, de szeretném megköszönni, hogy ajánlottad anno :) Az életem szegényebb lenne enélkül :)

Moha

Quote from: FeldinÉs hogy állsz az anime beszerzésével???
Az eleje (asszem a 35. részig) már le van szedve. Sajna a 40 felettieket alig lehet megtalálni. :(

Maron

Hali! Aki szereti a Chrno Crusade-t, annak beajánlanék egy jó jó AMV-t belõle. A szám az E Nomine-tõl a Mitternacht. Az AnimeMusicVideos-ról szedtem le. Super Searche-el keressetek rá!  :jee:

Kvikveg

Nnna. En a mai napig tobb mint fel eves forumozasom alatt 1 azaz egy amv-t neztem meg, azt is csak azert, mert a filenevben szerepelt a Hellsing szocska. Asszem. Ma potoltam 1 kicsit.

Ime a toplista:

Cowboy Bepop_-_Beatles_-_Yesterday.mpeg - Bognivaloan jo.
Kodocha - Caffeine Encomium (Kevin Caldwell).mpg - no comment a legjobb.
Goldenboy - Limp Bizkit - Faith.mpg - hogy birt ennyi faiiiiiith-re valo fejet osszegyujteni??!
Love Hina - Life's Gonna Suck.mpeg - itt a zene poenos inkabb. De az aztan!  :rotflol:  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegLove Hina - Life's Gonna Suck.mpeg - itt a zene poenos inkabb. De az aztan!  :rotflol:  :rotflol:
Na azért az actionsync se rossz benne! :jee:

Suszi

Én eddig nem sok AMV-t láttam - kb. 5öt, azt is Shiroi jóvoltávól -, de amit megnéztem az tetszett. Hogy Shiroi melyik AMV-ket mutatta meg, azt tõle kell megkérdezni, mert elfelejtettem a címüket  :_piszka:

Feldin

Leglegleglegleg (az Azusokon kívül) PLAY EXCEL PLAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye Trivi?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Hai-Hai :)
A Kodocha - Caffeine Encomium meg kész fetrengés :lul:
És az Odorikuruu-ról sose feledkezzünk meg (kawaii az egész :))

Thomasson

Honnan lehet ilyen AMW-ket letölteni?

.Attila

Quote from: ThomassonHonnan lehet ilyen AMW-ket letölteni?
Ftp :rolleyes:

edit: és az AMV ;)

.Attila

Quote from: MohaAz eleje (asszem a 35. részig) már le van szedve. Sajna a 40 felettieket alig lehet megtalálni. :(
Találtam egy gyereket, akinek megvan az összes. DE!
1-39 megvan neki .avi-ban + a 43., 52., 100-102. rész.
40-tõl 99-ig .rm-ben.
+ van vmi .smil meg .rt formátum, de lévén, hogy ezek 40 kB-osak (nem írtam el, KILObyte), nem vmi meggyõzõ. Az .rm-ek 40-60 mega között mozognak, az aviknak a mérete normális (kb. 160-240 között ingadozik).
Mi legyen a sorsuk? Jöjjenek az .rm-ek?
És Moha: pontosan kéne, mi van meg és mi nincs.

edit: erre kéretik más topicban válaszolni, mert már ez is :_off:

Bruce

Quote from: MaronHali! Aki szereti a Chrno Crusade-t, annak beajánlanék egy jó jó AMV-t belõle. A szám az E Nomine-tõl a Mitternacht. Az AnimeMusicVideos-ról szedtem le. Super Searche-el keressetek rá!  :jee:
Megnéztem, mert szeretem a Chrno Crusade-t, de találtam ott jobbat is: persze szintén Chrno Crusade, és a Chrono Cross címû játék openingjének a zenéjére, a Time's Scar-ra készült. Fenomenális!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pecc

kicsit off kérdés:

milyen videoszerkesztõt tudtok ajánlani? nem feltétlenül amv készítéséhez, az a lényeg, hogy képet, videót lehessen benne összevágni, hangot normálisan keverni, meg legyen benne néhány pl betû effekt. és jól tömörítsen.

az is jó, ha adtok valami linket, ahhol van errõl írva valami.
eddig Main actorral szórakoztam, de full szar.

köszi

Kvikveg

Quote from: TriviHai-Hai :)
A Kodocha - Caffeine Encomium meg kész fetrengés :lul:
És az Odorikuruu-ról sose feledkezzünk meg (kawaii az egész :))
Odorikuruu hol van es milyen neven?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: KvikvegOdorikuruu hol van es milyen neven?
aokakesu_digital_odorikuruu

Kvikveg

Koszi.
Vak vagyok.  :rolleyes:

Shogun

Sziasztok!

Nekem eddig legjobban a Farmer Boys AMV (NGE) tetszett. Iszonyat jóóóóó...

Mattanja

Quote from: ShogunNekem eddig legjobban a Farmer Boys AMV (NGE) tetszett. Iszonyat jóóóóó...
Bizony!  :lol:
Kár, hogy a zene minõsége gyenge. De azért  :whoah:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Squall

Ez a legkirályabb AMV a világon: Final Fantasy VIII - Vertical Horizon - Everything You Want  :)
Kár, hogy a videonak nem a minõsége az legfõbb erõssége, de nem kell fullképernyõn nézni (persze nem is nagyítóval, annyira azért nem rossz  :lol: )
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Cobra

Honnan lehet megszerezni?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Squall

Quote from: CobraHonnan lehet megszerezni?

Én DC-rõl szedtem...
Vagy KOLI-n, vagy Mátrix-on van fent a forma, akinek megvan...
Ha van egy tárhelyed neten (pl: atw), és adsz belépõt, feltöltöm neked oda szivesen...
Vagy a másik megoldás, ha nem akarsz DC-zni, elvileg itt van a yahoo-s, és a msn-s elérhetõségem...ott is át tom küldeni... :)
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Kvikveg

Ehh. Odorikuruu nekem mar tul cukros...
Farmer Boysnal a minoseg a rossz, vagy a zene mint olyan?
Mert nekem bejott.

Cowboy Bepop_-_Beatles_-_Yesterday.mpeg
Ghost in the Shell - Smashing Pumpkins - Eye.mpeg
Neon_Genesis_Evangelion_-_Farmer_Boys_-_End_Of_All_Days.avi
Goldenboy - Limp Bizkit - Faith.mpg
Kodocha - Caffeine Encomium (Kevin Caldwell).mpg
Love Hina - Life's Gonna Suck.mpeg
mononokehime-mummersdance.mpg

Moha

Quote from: KvikvegEhh. Odorikuruu nekem mar tul cukros...
Cukros?  :wtf:

Mattanja

Quote from: KvikvegFarmer Boysnal a minoseg a rossz, vagy a zene mint olyan?
Mert nekem bejott.
mononokehime-mummersdance.mpg
Farmer Boys =  :whoah:
Tényleg kár, hogy ilyen a minõsége...
Ha érdekel a mononokehime zenéje, akkor van két albumom az elõadótól (Loreena McKennitt), és ez a szám is megvan...

Edit: Moha! Szerintem Kvikveg a kawaii szóra gondolt...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

.Attila

Quote from: KvikvegEhh. Odorikuruu nekem mar tul cukros...
Érdekes...
Tavalyelõtti Õszi Seregszemlén találkoztam elõször AMV-vel. Habár én anime-s vagyok, azért kételkedtem... nem számítottam sok jóra. És akkor jött az elsõ AMV (életem elsõ AMV-je), AZ Odorikuruu. Hát vmi fergetes hatása volt :hopp:
Osztatlan sikert aratott ott szerintem. Baldy, Itachi meg én mindenesetre nagyon meg lettünk gyõzve, és akkor indult be az AMV vadászat (meg is szereztem az emberke összes amv-jét ott helyben, nem is tudom hány cd volt, kb. 10 talán).
Megjegyzés: szerencsétlen módon a bemutatott amv-k után jött a verseny. Vhogy egyikeknek sem tudtam 4-esnél többet adni, sajna az Odorikuruu után nem :rolleyes: ... Persze Sora 1. helye teljesen jogos volt :)

Kveszcsön: jó ideje keresek egy AMV-t, ami a Knight Rider zenéjére megy, és persze autózás megy végig benne (többek között a Gun Smith Cats-bõl sok jelenet). Szintén az akkori Õszi Seregszemlén láttam. Nem tudja vki, melyik az, és honnan tudom megszerezni?

Moha

Quote from: TriviKveszcsön: jó ideje keresek egy AMV-t, ami a Knight Rider zenéjére megy, és persze autózás megy végig benne
Na ez engem is érdekelne! Ha valakinek megvan, okvetlen szóljon!

Btw, én nem tudom, melyik amv-vel keztem, de nekem pl a Life's gonna suck az elsõk közt volt. És dõltem rajta rendesen. :D

Kvikveg

Nem, a az igazsag, hogy a 'gejl' szora gondoltam. Ugy ertem kawaii, de ennyire??! Ez nekem mar sok, segitseg!  :rotflol:
1 nem az esetem ez a zene
2 nem vagyok egy tancoslabu
3 a szinpadon az udvarias szoknyas lanyok kep... Eeee...
Egyszoval : nem az esetem... Pech.