Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

Isley

324

Nagyon felgyorsulnak most a dolgok. Zebra ötlete alapján egyre több szereplő kerülhet újra vissza a mangába, de még így is, hogy egyszerre több hozzávalót mennek megszerezni, ez az egy hónap Acacia teljes menüjének összegyűjtéséhez elég rövid idő. Nagyon gyorsnak érzem. Egy hónap és itt az Ínyenc Napfogyatkozás, a világ vége. Na és megjött a válasz a múlt heti kérdésemre: A NEO-nak megvan a technológiája ahhoz, hogy elmeneküljön a Földről, ha az elpusztul. Jó fejezet volt. Sok infó. Arra leszek kíváncsi, hogy mi miatt is jöhet el a világvége: Acacia szörnyének visszatérése miatt vagy maga a főzés eredményezné ezt.

blackronin

324
Én valamiért örültem neki, hogy egy kicsit felgyorsították az események láncolatát.
Több szereplővel, egyszerre tudnak több legendás kaját megszerezni, ami teljesen logikus.
Komatsu-é a főszerep a következő arc-ban, végre nem kell amiatt majd aggódnia, hogy a fizikailag erős szörnyek megeszik.  :P

Isley

Nekem alapból nem tűnt helyes elképzelésnek, hogy szépen végig megyünk az egyes kontinenseken, s így lesz nyolc arc a nyolc szigetről. Valszeg Mitsutoshi is unalmasnak gondolta ezt a koncepciót, azért vetette el. Szóval maga az elképzelés tetszik, csak így meg érdekes lesz, hogy oldja meg a többit rövidebben. Itt jöhetne képbe a Bishokukai is. Nem létezik, hogy mindent Torikoéknak kell maguknak csinálni.

Isley

325

A futószalag szigetek, meg az áramlatszörnyek érdekesek voltak. A legjobban a tornádók útvonalának és erősségének magyarázata ütött. Enyhén szólva brutális jelenség lehet, ha két király megküzd egymással. Visszatért Starjun és Buranchi. Plusz Jiji, az aranyséf is feltűnt. Jó kis fejezet volt, sok információval. De Zebra hová tűnt?

blackronin

Quote from: Isley on 2015-05-28, 15:41:39
Visszatért Starjun és Buranchi. Plusz Jiji, az aranyséf is feltűnt. Jó kis fejezet volt, sok információval.
:tezsvir:

Kuriboh magyarázata kellett, de azért remélem hogy a 0. Biotop tagok segíteni fognak majd a jövőbeli harcokban, mert ez az egyszerű "elmondok mindent amit tudok, utána oldjátok meg ti a többit" féle segítség kicsit kiábrándító lenne.
A manga jó irányba megy már egy ideje, de még mindig azt érzem, hogy Shima borzasztóan melléfogott azzal, hogy a 0. Biotop harcokat nem mutatta be anno... komoly hiányérzetem van emiatt a mai napig.

Quote from: Isley on 2015-05-28, 15:41:39
De Zebra hová tűnt?
Azt én is szeretném tudni.

Isley

326

Összeálltak a csapatok. A Buranchi-Zebra várható volt, de biztos jó lesz. Toriko-Starjunra leszek kíváncsi nagyon. A színes képek jók voltak. Sunnyt mondjuk elméretezték. Most már várom a harcról szóló fejezeteket.

blackronin

326
Remek átvezető fejezet volt, a párosítások tökéletesek.
Jiji jó fej, bár nem tudja, hogy a napszemüveget miként kell viselni...  :P

Ja és boldog hetedik születésnapot a Toriko-nak!  :smile:

Isley

327

Átvezető fejezet néhány jó párbeszéddel. Ami most érdekel az a hatalmas szörny, ami Buranchiékat fenyegeti. Az még Torikoban is irgalmatlan méretűnek számít. : D

blackronin

327
Zebra és Brunch kombo minden pillanata  :lol:

A többi párok "bevezetője" is hangulatosra sikeredett, különösen Sunny-n nevettem, szóval nincs okom a panaszra.
Jó volt látni, hogy Toriko és Rin esküvője se lett elfelejtve.  :smile:

blackronin

328
Jó fejezet volt, remek art-al.
Kíváncsi leszek hogy ezen a vonalon haladunk-e tovább a jövő héten vagy váltunk máshova.

Isley

328

"Jó fejezet"? Már annyira hozzá vagy szokva Mitsutoshi zseniális alkotó tehetségéhez hogy ez neked szimplán "jó"? Ha igen, akkor tudlak sajnálni érte, de tudom, hogy csak lusta voltál eléggé dicsérni a mestert. : D Két dolog tetszett nagyon: remek ötletnek tartottam, hogy az ökoszisztéma fenntartása ezúttal nemcsak a Királyon múlik, hanem behozott még hét rendkívüli erősségű bestiát. A másik pedig természetesen Blue Grill. A várost nagyon ötletesen oldotta meg. Végig egy kagylóban leszünk. Eddig ez tűnik a legérdekesebb területnek.

blackronin

Quote from: Isley on 2015-06-18, 22:08:47
328

"Jó fejezet"? Már annyira hozzá vagy szokva Mitsutoshi zseniális alkotó tehetségéhez hogy ez neked szimplán "jó"? Ha igen, akkor tudlak sajnálni érte, de tudom, hogy csak lusta voltál eléggé dicsérni a mestert. : D
Lustaság + azért te is rögtön tudnál simán mondani 10 olyan fejezetet ami jobb volt ennél...  ::)
Az art-ról beszéltem, a magyarázat pedig érdekes volt.
De pont a magas színvonal miatt ennél már azért több kell Shima-tól, hogy valóban megdicséretet kapjon.  :P

blackronin

329
Egy nagyon hangulatos fejezetet kaptunk.
Valamiért sokkal jobban bejött, mint a múlt heti.
Remélem, hogy maradunk ezen a vonalon, mert jó megint a szakácsokra helyezni a hangsúlyt.  :smile:

Isley

329

Blue Grill nem egy szokványos hely. A szakácsok sok érdekességet találhatnak itt. A fejezet inkább csak városbemutató eddig, de az a két alak érdekesnek tűnt a végén. Azon gondolkozok, hogy ki lehet az a három ember, akit két éve idehoztak. Lehet lesz néhány visszatérő szereplő, akikről azt hittük, hogy meghaltak.

Isley

330

Érdekes küzdelmek elé nézünk itt. Csak úgy nem engedik be a szakácsokat a Back World-be. Kíváncsi leszek, hogy ezek a étel lelkek, hogy segítenek majd a másik világba átjutni Komatsuéknak.

blackronin

330
Kár a múlt heti break miatt, de Shima legalább jól van.  :smile:

A fejezet jó volt, tetszik hogy végre egy rendes főzőversenyt láthatunk majd.
Az öt 10 kagylós séf komoly ellenfélnek ígérkezik.

Isley

331

Jó hamar kijött most a fejezet! Érdekes volt, amit Tack elmondott a lelkek világáról. Az egész világ mentes a tér és az idő koncepciójától. Ezt már várom nagyon. Kíváncsi vagyok mi is ez a nagy projekt, amiről beszéltek. Azt viszont nem értem, hogy Chako hová tűnt.

[spoiler]Ő is csak lélek lenne?[/spoiler]

blackronin

331
Jó átvezető fejezet volt, kicsit meglepődtem amikor kiderült, hogy szellemek szállták meg Love-ot és Lala-t...
A szakácsverseny pedig biztosan érdekes lesz.  :smile:

332
Élvezetes fejezet volt, kiderült pár dolog Blue Grill-ről.
Valamint a verseny is elkezdődött, reméljük hogy most nem szakítja meg semmi a főzést.

Isley

332

Nem egyszerű fejezet volt. A maszkok miatt nem ment könnyen a tíz kagylós séfek felismerése. Tetszett, hogy Chako történetét végre megismerhettük. Hol az anyja; miért nem ízlett neki Komatsu főztje; miben is merül ki ez a lélekkereskedelem, miért ilyen fejlett ez az ország... Nagyon szépen összeállt minden. Don Slime mint király? Na ez meglepő volt. Ichiryuu kapcsán azt furcsálltam, hogy itt járt 216 éve - úgy emlékszem, mintha 500 évről lett volna szó. Egyébként ez így jobb is. Mert 500 éve kb. született Ichiryuu.

A séfekre nagyon kíváncsi vagyok. Asarudyra és Condorra a leginkább.

blackronin

333
Kellemes felvezetése volt a jövőbeli küzdelmeknek.
Vicces az is, hogy mennyire lebecsülik a 10 kagylós séfek az Ember Világból jött szakácsokat, aztán pedig majd jót néznek majd, ha veszítenek ellenük...

Remélem, hogy jövő héten elindul a főzés és egy érdekes "harcot" kapunk majd Yuda-tól.

Isley

333

Lebecsülik őket, igen. Mondjuk Condor életkora csak kicsit durva. Elképesztő lehet belegondolni, hogy miket láthatott ő már. 2500 évvel idősebb Ichiryuunál. És a többiek között még ő számít újoncnak. Elképesztőek ezek. Yudára én is kíváncsi vagyok, szerintem ez egy nagyon jó párosítás.

blackronin

334
Remek fejezet volt, Yuda story-ja bejött.
A szakácspárbajt pedig még elnéztem volna tovább is, de hát ez van.
Ha a többiek küzdelme is ilyen érdekes lesz, akkor nem lesz okom a panaszra.  :smile:

Kár, hogy jövő héten obon fesztivál, így nem lesz fejezet.

Isley

334

Egyetértek. Remélem, a többi párbaj is legalább ilyen jó lesz. Remek, hogy Mitsutoshi végre felfedte az "egy milliméteres" szöveg mögött rejlő történetet. Most egyébként mi lesz Condorral?

blackronin

Quote from: Isley on 2015-08-06, 22:21:49
Most egyébként mi lesz Condorral?
2 hét múlva kiderül...
Lehet, hogy a lángok teljesen elemésztik, vagy talán csak a teste pusztul majd el és a lelke egy másik helyet keres magának.

blackronin

335
Azt a k...  :eek: :eek: :eek: :eek: :zomg: :zomg: :zomg: :zomg:
De főleg a vége!

[spoiler][/spoiler]

[spoiler]A Land Shark se semmi!
Jirou-nak ilyen 4000-es cuccokból áll a Full Course-a!?  :zomg: [/spoiler]

TORIC.

Isley

335

TORIC fejezet!

És az is Toric, hogy lenyomta a főzés első részét, s addig ezt kigondolta. Erre érdemes volt várni. A királyok szenzációsak voltak, meg a Sky Deer és a többi is.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Ume válasza. Az utolsó kép ütött!

blackronin

336
Ez "csak" simán EPIC fejezet, köszönhetően Midora és Alfaro belépőjének a végén.
Az area 1-ben lévő szörny nagyon brutális, méltó főellenfél lesz a Toriko mangának!
Szerencsére Derous is életben van, így minden Király készen áll a küzdelemre.
Teppei pedig mindig is a jó oldalon volt, ami örvendetes.
A Neo tagok (Mohyan, Zaus, Kousihiro és Joejoe) szánalmasak (emberileg, hiszen önként átváltoztatták magukat), de pont ezért jó nézni, ahogy Midora darabokra szedi őket.  :__devil:

A Toriko mangával nagyon elégedett vagyok, jó a pacing és az art fantasztikus.
Csak így tovább, Shima!  :jee:

Isley

336

A fejezet vége mindent felülmúlt. Midora és Alfaro belépője hatalmas volt. Végre visszatért az a klasszikus brutális harc, amit már rég nem láthattunk. Teppeinek örültem.
Ja és az a végső ragadozó az egyes területen enyhén durvábban nézett ki mint múltkor így teljes terjedelmében. Így, hogy feltűnt a végső ellenfél, Midora, Joa, kíváncsi vagyok mennyit kell még várni, hogy Acacia és belső szörnye titkára is fény derüljön.

chilip

Joejoe noooooooooo, what did they done to youuuuuuuuuu?????

blackronin

337
Kemény fejezet volt.
Acacia szerepe megerősítve, valamint a Kék Nitro-k táplálják őt.
Midora is megmutatta, hogy gond nélkül megölhetne mindenkit, de sajnos Joa megjelenése láthatólag összezavarta őt, remélem hogy nem áll be a Neo sorai közé.
Acacia egyik "darabkája" pedig simán megeszi a 4000-es szörnyeket gond nélkül... nem semmi.
Mennyi lehet Acacia ereje? Tízezres nagyságrendű vagy még nagyobb?
A vége pedig... Jirou, Setsuno és Chichi az Area 1-ben!?  :zomg: