Main Menu

Diablo 3

Started by .Attila, 2012-05-15, 10:02:05

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Kraivan on 2012-05-27, 11:30:50
Kicsit más, de pörög a kezem :P
Mi a vélemény erről a masszív gearprogress-ről?
most van 1.3k dps-em 14k hpval, és olvasgatom h Hell vége felé az emberek 40-60k hp és 25k dps-el mennek.
Miért követi el Blizz ezt a hibát még egyszer?
http://frostshock.eu/wow/2011/11/04/over-9000/
Bár WoW a cikk, a hiba ugyanaz.
Bashiok-ék aztán be is jelentették, hogy ugye a pandákkal együtt valszeg laposabbra kenik az itemszinteket, sebzéseket, és statokat is, hogy ezt valahogy visszafogják.
Ezt eljátszhatják Diabloval is, de:
- Kapunk 1-2 kieget max. Ezeket valszeg nem idén, és addigra már elég kiforrott lesz az egész ahhoz, hogy tudják, hogy akarnak-e ilyet/kell-e ilyen egyáltalán. Jelenleg az egész még túl friss ahhoz, hogy  ki tudd jelenteni, hogy ez most jó, vagy sem. Konkrétan egy ~2 hetes játékról beszélünk, nem hiszem, hogy mindenkinek annyira a kisujjában lenne az egész - pláne, ha teszem azt egy darab hotfix-el pofán lehet verni egész buildeket (A legutóbbi FA nerf wizáknak, ami miatt hiszti van, vagy teszem azt a monk-nál a BoP - az előbbi miatt csodás shitstrom volt pl. Pláne, amikor milliókat költöttél AH-ban, hogy meglegyen az itemizáció egy buildhez, amit aztán dobhatsz a kukába).
- Blizzard design philosophy: DK-kal kapcsolatban megmondták, hogy amikor valami újat raknak be/adnak ki, és nem teljesen biztosak abban, hogy hogy fog működni, akkor általában túltápolják, ahogy lehet, aztán majd később nerfelik.
- Egy MMO-nál ez egy dolog. A D3 (még :hehe: ) nem az. Ez azt jelenti, hogy zárt, és bár valszeg csak a világvége ment meg minket egy kiegtől, ez nem egy 10+ éves update ciklusra lett tervezve, és nincs az sem, hogy ezentúl mindig nagyobbat/ütősebbet/"hősiesebbet" pakolj rá az előzőre. Ugyanakkor persze ez változhat, szóval majd meglátjuk, de szerintem itt messze több "working as intended"-nek nézünk még elébe, mielőtt ki lehet majd jelenteni, hogy mit csesztek el, és miért.

Edit: Method speedrun (inferno) stream

kada

Quote from: Lythis on 2012-05-27, 14:21:30Edit: Method speedrun (inferno) stream
Heh, ránézek, épp nagyban halott volt a csapat, aztán az egyikük próbált valamit alkotni.
Végén visszamásztak. Aztán aki streamel megint rögtön halott.
Remélem élvezik.

Lythis

Quote from: kada on 2012-05-27, 19:47:06
Quote from: Lythis on 2012-05-27, 14:21:30Edit: Method speedrun (inferno) stream
Heh, ránézek, épp nagyban halott volt a csapat, aztán az egyikük próbált valamit alkotni.
Végén visszamásztak. Aztán aki streamel megint rögtön halott.
Remélem élvezik.
Act 1 még fennakadás és halál nélkül megvolt. Act3-tól kezdve lett húzós a dolog. Mivel az inf. nekem még messze van, ezért lövésem sincs, hogy milyen lehet, de ha lehet hinni annak, amiket fórumon írkálnak, akkor ha nem oneshotolnak wizzel, akkor már jó vagy.

Egyébként ebben rohangál: http://i.imgur.com/HJMps.jpg

.Attila

Quote from: Lythis on 2012-05-27, 20:14:54
...

És én azt hittem, hogy sokat játszok, pedig csak lvl44-en járok.

kada

Quote from: .Attila on 2012-05-27, 21:14:36
Quote from: Lythis on 2012-05-27, 20:14:54
...

És én azt hittem, hogy sokat játszok, pedig csak lvl44-en járok.
Persze ez nem jelenti azt hogy NEM játszol sokat, csak van aki mégtöbbet.  :angyali:

Fazék

mi a halál van AH-val?  :Eztneked:

csak rohadt tome of jewelcrafting-ot akarnék venni, de egyszerűen nem engedi még drágán se és darabszám se számít
vagy timetout-ol, vagy érvénytelennek mondja a bid-et... hülyét kapok már...

szerk: na végre, az előbb sikerült venni 5-öt, de hihetetlen. vmi 20 próbálkozásból 1x jött össze

szerk2: föladom. ez a timeout a legidegesítőbb. vmi fél percig gondolkodik ez a szar, aztán szól, hogy nem sikerült, közben semmit se lehet csinálni.

szerk3: nagyon nem akarja AH hogy fejlesszem a gem-es csávót... már kb 40 tranzakcióból 1 sikeresnél tartok...

Kraivan

Lehet h pörög a tome vásárlás, és amiatt számol a rendszer.

Amúgy úgy látom, megjöttek már az AH botok.
Nem hiszem el, h 10ből 10 alkalommal van valaki akkora sasszemű kocka, h amint rábidelek egy tárgyra ami olcsó, már Not winning-el frissül az ablakom.

.Attila

Quote from: Kraivan on 2012-05-28, 08:10:12

Nem hiszem el, h 10ből 10 alkalommal van valaki akkora sasszemű kocka, h amint rábidelek egy tárgyra ami olcsó, már Not winning-el frissül az ablakom.

Az nem bot.   Bideléskor azt adod meg, mennyit vagy hajlandó max fizetni,   így az aktuális bided attól függ, mennyi a 2. legnagyobb bid.

Kraivan

Quote from: .Attila on 2012-05-28, 10:27:06

Az nem bot.   Bideléskor azt adod meg, mennyit vagy hajlandó max fizetni,   így az aktuális bided attól függ, mennyi a 2. legnagyobb bid.
A current bid 3800. Ráteszek 4100-at, és amint megvan a bid, frissül az ablak, h Not winning, és már más személy ott van 4300-al, amire 4500-al tudnék én rátenni.

Annyira nem zavar, csak idegesít. Remélem, h azn általam betett cuccokra is így fognak pörgetni. ^^ De vásárlói oldalról nem kellemes.
Marad a outbuy funkció.

Fazék

Quote from: Kraivan on 2012-05-28, 13:46:14

A current bid 3800. Ráteszek 4100-at, és amint megvan a bid, frissül az ablak, h Not winning, és már más személy ott van 4300-al, amire 4500-al tudnék én rátenni.
fura, hogy még manapság is tömegével vannak emberek, akik nem értik az aukciókat.

lusta vagyok példával szemléltetni, de hátha megérted ennyiből is. ami licitet nyomsz egy tárgyra, az csak egy max licit
ha valaminek az induló ára 1000 és te rányomsz egy 5000-es bid-et, de rajtad kívül senki sem licitált még a tárgyra, akkor 1000-ért jelenleg a tied.
ha bárki másnak az előre beállított max licit értéke nagyobb mint a te jelenleg megadott max licited, akkor természetesen azonnal automatikusan túl vagy licitálva.

Kraivan

Quote from: Fazék on 2012-05-28, 14:36:49
Quote from: Kraivan on 2012-05-28, 13:46:14

fura, hogy még manapság is tömegével vannak emberek, akik nem értik az aukciókat.

lusta vagyok példával szemléltetni, de hátha megérted ennyiből is. ami licitet nyomsz egy tárgyra, az csak egy max licit
ha valaminek az induló ára 1000 és te rányomsz egy 5000-es bid-et, de rajtad kívül senki sem licitált még a tárgyra, akkor 1000-ért jelenleg a tied.
ha bárki másnak az előre beállított max licit értéke nagyobb mint a te jelenleg megadott max licited, akkor természetesen azonnal automatikusan túl vagy licitálva.

Majd ránézek odahaza, de nem tűnt fel ez az apró funkció.

.Attila

Ez az apró funkció évek óta működik aukciós oldalakon, pl. ebay.

NLZ

Na, mindig tanul az ember valamit. :D (bár pont nem ezt kéne tanulnom x_X)
[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2012-05-28, 15:23:46
+1  ^^"

Lythis

Quote from: kada on 2012-05-28, 15:34:17
Quote from: NLZ on 2012-05-28, 15:23:46
+1  ^^"
My effin life....

Egyébként marhára virultam, amikor tudatosult, hogy a hardcore kari nem kap shared stash-t a normál karakterekkel. Én barom meg elraktam neki egy kupac tárgyat korábban, jól befoglalva a helyet a stash-ben, hogy namajd jó lesz neki. FAIL. :muhahah:

kada

Quote from: Lythis on 2012-05-28, 18:31:19Egyébként marhára virultam, amikor tudatosult, hogy a hardcore kari nem kap shared stash-t a normál karakterekkel. Én barom meg elraktam neki egy kupac tárgyat korábban, jól befoglalva a helyet a stash-ben, hogy namajd jó lesz neki. FAIL. :muhahah:
Nem véletlen akartad, cefet szemtelen táp lett volna.
Persze AH így is lesz, gondolom HC-n MÉGINKÁBB fontos lesz...  :_piszka:

Lythis

Quote from: kada on 2012-05-28, 18:51:13
Quote from: Lythis on 2012-05-28, 18:31:19Egyébként marhára virultam, amikor tudatosult, hogy a hardcore kari nem kap shared stash-t a normál karakterekkel. Én barom meg elraktam neki egy kupac tárgyat korábban, jól befoglalva a helyet a stash-ben, hogy namajd jó lesz neki. FAIL. :muhahah:
Konkrétan nem tűnik nehezebbnek eddig. Mondjuk mivel itt csak egyszer halhat az ember, ezért nyilván kell majd minden extra, ami ráfér a karira, de act1-ben ezt még nem érezni.
Ellenben minden egyes új karival egyre jobban unom az egészet. Az elsővel még ugye volt hova haladni, de miután diablo néni borult, utána már csak ugyan azt a marhaságot ismételgeted újra, és újra, és újra, és újra. És blizzék hiába mondják, a randomgnerált "kazamaták" marhára nem dobnak az újrajátszhatóságon. Számomra legalábbis. Szóval van egy olyan erőteljes gyanúm, hogy még vacakolok 1-2 hétig a cuccal, aztán törlöm, amíg ki nem hozzák a kieget.

kada

Quote from: Lythis on 2012-05-28, 19:35:31
Konkrétan nem tűnik nehezebbnek eddig. Mondjuk mivel itt csak egyszer halhat az ember, ezért nyilván kell majd minden extra, ami ráfér a karira, de act1-ben ezt még nem érezni.
Act 1 normált ki veszi komolyan?  ^^"
Majd az endgame, amikor még nem farmolták ki azok, akik kamikáze módra mentek. Mert ilyenek nem lesznek!
És ha egy monsztapakk valami igazán csúf kombót kap (ahogy hallom pl jailer és kivégző vagy mi simán 1shot ahogy meglát néhány fajzatnál?)... lehet olyannal kéne kezdeni, akinek van ilyen "ahelyett hogy meghalnál" képessége  ::)

Lythis

Quote from: kada on 2012-05-28, 19:57:43
Quote from: Lythis on 2012-05-28, 19:35:31
Act 1 normált ki veszi komolyan?  ^^"
Majd az endgame, amikor még nem farmolták ki azok, akik kamikáze módra mentek. Mert ilyenek nem lesznek!
És ha egy monsztapakk valami igazán csúf kombót kap (ahogy hallom pl jailer és kivégző vagy mi simán 1shot ahogy meglát néhány fajzatnál?)... lehet olyannal kéne kezdeni, akinek van ilyen "ahelyett hogy meghalnál" képessége  ::)
tekintve, hogy hc kari normalon indul, ezért nem sok választásom volt. Amúgy nightmare-en sem egy nagy durranás (az egyetlen, ami megszivatott, az egy hét fős vampiric teleporter csoport volt). Hell-en és inferno-n meg nem tudom. Egyébként sikeresen félreértetted, a hangsúly nem azon volt, hogy act1 komoly-e, mert ahogy elnéztem a tegnapi videót, még inferno-n sem egy nagy cucc, mire eljut oda az ember. A lényeg az lett volna, hogy mocskosul unalmas kezd lenni, és kb első végigfutásra volt csak úgy-ahogy élvezhető. Nehezebb szinteken meg már rohadtul nem érzek motivációt arra, hogy megint végigdaráljam ugyan azt. Kb annyira élvezetes, mint a 28 ezredik uthgarde run valami random puggal, ahol a ret palák jönnek tankolni holy gearben...

Fazék

csapatban sztem azért még rendben van a játék
vmi voip program közben és máris elviselhetőbb az unalom

indítottam mindegyik kasztból karaktert, varázslót és kirurgust elvittem act2-ig, de ott egy kicsit megálltak, inkább a barbárral mennék tovább nm-en.

mondjuk jó eséllyel ha el is érem a 60-at, részemről hell végén lezárom a játékot, mert inferno-n nincs sok türelmem az 1-hit-elő kiscsontikhoz és társaikhoz

Kraivan

QuotePár fun fact:

A megkreált karakterek 80%-a jelenleg level 1-30 között van.
    A játékosok 1.9%-a unlockolta Inferno-t.
    A HC karakterek 35%-a normal Act I-ben hal meg.
    A leggyakrabban használt skill/rúna kombók: Barbár: Best Served Cold, Demon Hunter: Lingering Fog, Wizard: Mirror Skin, Monk: Peaceful Repose, Witch Doctor: Numbing Dart

.Attila

Demon Hunter-nek nincs olyan skillje, hogy lingering fog. Talán smoke screen akar lenni?

Cloud

Szerintetek lesz olyan aki végig tudja tolni legnehezebb fokozaton is a játékot HC módban?

NLZ

Biztosan, max néhány könnyítő patch után.
[reserved]

chilip

Quote from: .Attila on 2012-05-28, 22:56:28
Demon Hunter-nek nincs olyan skillje, hogy lingering fog. Talán smoke screen akar lenni?

skill rúnák nevei

smoke screennek van lingering fog rúnája, de erősen nerfelték szóval....

Cloud

.Attila

Quote from: chilip on 2012-05-28, 23:08:54

skill rúnák nevei

Konkrétan?

Cloud

Quote from: Lythis on 2012-05-28, 23:23:19
Quote from: Cloud on 2012-05-28, 23:19:28
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=17079&news

Lol. :D XD
:lul: baszki, ez mekkora máááár

Halo 4 reklámhadjárat. :D     

Igazából persze csak lusták voltak és google első logó találatát tették be. XD

chilip

Quote from: .Attila on 2012-05-28, 23:24:03
Quote from: chilip on 2012-05-28, 23:08:54

skill rúnák nevei

Konkrétan?

a skill azt írja 2 mp-ig vagy láthatatlan és asszem a lingering fog ezt kitolná 3ra

nerf: igazából csak 1mp (lingeringel 1,5), de a régit írja ki továbbra is :P