Main Menu

Ranma 1/2 anime

Started by Sky, 2003-09-23, 10:50:07

Previous topic - Next topic

Titkos®

QuoteOriginally posted by Zelmor
Elég sokminden van, ami a '90-es években készült... :) De akkor is jó. Takahashi====>Csak jó lehet. :)

Egyetértek.:)  A Ranma meg régi anime, de attól még szuper.:D
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Itachi

QuoteOriginally posted by Titkos®
Egyetértek.:)  A Ranma meg régi anime, de attól még szuper.:D
Szerintem is jó a Ranma nagyon..az Inu Yasha is..Talán a Ranma könnyebb mint az Inu Yasha..De mindegyiknek meg van a maga sajátos szépsége.. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Sky

Szerintem a kettõ dettó ugyanolyan és mindketõ király
Mess with the best,
Die like the rest...

MaTyI

Ranma S7 fent :p

MaTyI
Ha nem lenne utolso pillanat, semmi nem keszulne el.

Itachi

Az tuti ha veszek új vinyot az összes ranma részt leszedem...:D

Titkos®

Minden király ami Takahasi!:zen:

Látom te is nagy Takahashi fan vagy.:)  Nem tudod esetleg, honnan tudnám letölteni az Urusei Yatsura-t? (Bocs, hogy itt kérdem, de idevágóbb topicot nem találtam.)

Zelmor

Látom te is nagy Takahashi fan vagy.:)  Nem tudod esetleg, honnan tudnám letölteni az Urusei Yatsura-t? (Bocs, hogy itt kérdem, de idevágóbb topicot nem találtam.)

IRC és help topicokban van jó rakás segítség, hogy hogyan kell használni a dcc letöltést, és hogy milyen szervercímeket érdemes ismerni. Nézz el oda, ott mindent meglelsz, ami csak kell. A többi már csak azon múlik, mennyire vagy kitartó a keresésben. ^^

Titkos®

IRC és help topicokban van jó rakás segítség, hogy hogyan kell használni a dcc letöltést, és hogy milyen szervercímeket érdemes ismerni. Nézz el oda, ott mindent meglelsz, ami csak kell. A többi már csak azon múlik, mennyire vagy kitartó a keresésben. ^^

Köszi, meg fogom nézni! (Ezekrõl csak animéket lehet tölteni, vagy mangák is vannak fent?)

Zelmor

Köszi, meg fogom nézni! (Ezekrõl csak animéket lehet tölteni, vagy mangák is vannak fent?)

Minden, amit csak el tudsz képzelni (vagy anime neked kellhet). :gevumezs:

Kazador

Bakker !!!
Mivel lehet ezeket a kuvva matroska file-okat lejátszani ?!?!?!!
Codec elvileg fenn van, de a window-os media player classic "hibákat generál", és az mplayer se játssza le :-(
Segitsetek!

Üdv.
Kazador

Zelmor

QuoteOriginally posted by Kazador
Bakker !!!
Mivel lehet ezeket a kuvva matroska file-okat lejátszani ?!?!?!!
Codec elvileg fenn van, de a window-os media player classic "hibákat generál", és az mplayer se játssza le :-(
Segitsetek!

Üdv.
Kazador

VLC -t próbáltad már? Én arra esküszöm. :D

Kazador

Köszi!
VLC-vel megy!
...csak az a szomorú, hogy a media player classic személyében találtam olyan lejátszót, ami mindent vitt...eddig... :(

Üdv.
Kazador

Chronos

QuoteOriginally posted by Kazador

...csak az a szomorú, hogy a media player classic személyében találtam olyan lejátszót, ami mindent vitt...eddig... :(

Nekem idáig bármilyen mkv-t lejátszott...;)

CHRONOS

Itachi

Na most vettem egy új 120 gigás vinyot ,úgyhogy végre szedhetem a ranma részeket....:D :zen:

Baldy

Én a media player 9-re szavazok. Kellemes egy darab.
Lorenor: gratula az új vinyóhoz, de ha maxtort vettél, akkor már elõre is csak annyit mondok: "E nomine et fili, et spiritus sancti!" :)

Ui.: Remélem jól irtam :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Itachi

QuoteOriginally posted by Baldy
Lorenor: gratula az új vinyóhoz, de ha maxtort vettél, akkor már elõre is csak annyit mondok: "E nomine et fili, et spiritus sancti!" :)

Dehogy is... egy kis édes Barracuda... :D :D :zen:

.Attila

QuoteOriginally posted by Lorenor
Dehogy is... egy kis édes Barracuda... :D :D :zen:

Jól tetted! :jee:

Ugyanis egy szervízben mondták, hogy náluk most 15 el****ódott vinyó van, melybõl 12 Maxtor. Másik helyen azt mondták, hogy a magas kapacitású maxtorok könnyen bemondják az unalmast. Ez 2 különbözõ hely volt!

Baldy

Szia drága öcsém :)
Lelõtted a poénomat, ezt én akartam elmondani! :D
Na de ezt itthon megbeszéljük, csak kerüljön rá sor! :)

A többieknek meg hogy értsék: Trivi az öcsém, de valami miatt inkább a fórumon keresztül beszélgetünk, mert ez igy érdekesebb :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelmor

QuoteOriginally posted by Baldy

Az nem "En nomine Patre, Fili et Spiritus Sancti" véletlen?

Zelmor

QuoteOriginally posted by Trivi
Jól tetted! :jee:

Ugyanis egy szervízben mondták, hogy náluk most 15 el****ódott vinyó van, melybõl 12 Maxtor. Másik helyen azt mondták, hogy a magas kapacitású maxtorok könnyen bemondják az unalmast. Ez 2 különbözõ hely volt!

Ez nem újdonság. Mikor kijöttek a 120 és afölötti Maxtor vinyók, észre lehetett venni, hogy a gyártó a szokásos 2 év garancia helyett csak egy évet adott a vasakra. No, már akkor eldőlt, hogy olyat sem veszek.

Zelgadis

Patre, et Fiili(vagy Filii f tudja), et Spiritus Sancti (et=és (többek közt :) )

roderick

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Patre, et Fiili(vagy Filii f tudja), et Spiritus Sancti (et=és (többek közt :) )

Filii és szerintem az egész In-nel kezd?dik és nem En-nel, de nemotom, csak valamikor réges régen tanultam latint...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelmor

QuoteOriginally posted by Zelgadis

Igen. Azt kifelejtettem. Nade tudok én latinul? He? :p

Chronos

"E nomine patris et fili et spiritus sancti..."

CHRONOS

Zelmor

Na, ahogy látom itt mindenkinek megvan a maga verziója. :hopp:

Chronos

Na, ahogy látom itt mindenkinek megvan a maga verziója. :hopp:
Ez az E nomine - Vater Unser című szám dalszövegében volt benne, szal valószinűleg jó lesz...:p

CHRONOS

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos
"E nomine patris et fili et spiritus sancti..."

CHRONOS

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.

Latinul, nyelvtanilag így a helyes, csak a lirutgiába lehet, hogy úgy ment át ahogy te írtad, mert a középkorban senki nem értett semmihez és ezt a jó szokást folytatják...

Edit: Jahogy dalszöveg.. pfff... :rolleyes:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelgadis

a valószínüleg az kevés :P

(én is In re emlékeztem btw)

(de komolyan, sok pontatlan lyric-et láttam már)

Zelmor

Hívjuk fel a pápát!

-Halló, Vatikán.
-Jónapot, a pápát keresem.
-Milyen ügyben?
-Ki kéne segítenie néhány magyar animést, akik mingyárt összevesznek hogy hogy van latinul az "Atyafiúszentléleknevében".
-Ó, már megint? Adom, de már nagyon unja az ilyen hívásokat.
-Miért, már hívták korábban is?
-USteam fórum?
-Honnan tudja?
-Ne is kérdezze. Adom a pápát...

Kellögem

Hali!
Yu-Gi-Oh! az RTL Klubbon !!!- nem ide tartozik, de gondoltam szólok.
Ja és nem tudjátok mi történt az Aoi Animével, animaVILÁGgal és MANGAzinnal ?- nem tudok belépni, nektek megy ?
Ja, és véletlenül kreálltam egy új Ranma 1/2 topicot, mert elírtam a subjectot, elnézést mindenkitől (remélem, most jó helyre írok ):oops: