Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Tiaro

Jajaja és örülök is neki...
Bár én csak idén csöppentem bele, de nagy jó buli. Emellett ki lehet bírni azt a pár ZH-t.... meg vizsgát... meg beadandó pötscséget...meg a holnapi három analízist...meg két prog alapjait.... meg három diszkrét matekot... meg a filót....
Vazze már megint rossz kedvem lett hirtelen valamitõl... :eek:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Itachi

QuoteOriginally posted by Tiaro
Jajaja és örülök is neki...
Bár én csak idén csöppentem bele, de nagy jó buli. Emellett ki lehet bírni azt a pár ZH-t.... meg vizsgát... meg beadandó pötscséget...meg a holnapi három analízist...meg két prog alapjait.... meg három diszkrét matekot... meg a filót....
Vazze már megint rossz kedvem lett hirtelen valamitõl... :eek:
Hát igen..Az órák..Nekem abból alapban kevés van,de mivel elöző féléveben elbaxtam a mikro vizsgám ezért most mégkevesebb kötelező órám van...A választhatókra meg fog a fax bejárni....ja egyébként én a BME kögász szakon vagyok....Utálom de csak azé csinálom ,hogy legyen egy végzettségem mivel tudom hogy úgyis a nyelvtudásomból fogok megélni.....Épp ezért nem vagyok a túl lelkes tanuló kategória...ha szívem szerint választhattam volna akkor valszeg ELTE mondjuk töténész , bölcsész vagy régész szakon...De abból nem lehet úgy megélni......Ezért hát érthető ha már a hátam is borsodzik a sok gazdasági száraz xar tól......:ejj:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tiaro

Na így tényleg nem túl vicces a dolog...
Egyébként átérzem a dolgot: én computergrafikusnak készülök, de mivel ilyen nincs, marad a mûszaki infó... ezért tanulhatok szépen pl anyagismeretet (tegnap volt belõle zh :rolleyes:  ) aminek majd annyi de annyi hasznát fogom venni...
Ja, van egy barátom ELTE jogon. Na, õt nem irigylem.
De elég a siránkozásból. C'est la vie... ;)
Jövõ héten meg be kéne adni az adatbáziskezelõt, arra kapok év végi jegyet... egy olyan tanárnál, aki olyan szinten nyomatja a dolgot, hogy volt egy srác, aki odavitte neki a progit, hibátlanul futott, de hülye fejjel berakott egy "press any key to continue" feliratot valahová, a tisztelt prof pedig fapofával rátenyerelt a reboot gombra, majd kivágta a srácot eggyessel, mondván, hogy nem fut megbízhatóan. :ejj:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Itachi

QuoteOriginally posted by Tiaro
Na így tényleg nem túl vicces a dolog...
Egyébként átérzem a dolgot: én computergrafikusnak készülök, de mivel ilyen nincs, marad a mûszaki infó... ezért tanulhatok szépen pl anyagismeretet (tegnap volt belõle zh :rolleyes:  ) aminek majd annyi de annyi hasznát fogom venni...
Ja, van egy barátom ELTE jogon. Na, õt nem irigylem.
De elég a siránkozásból. C'est la vie... ;)
Jövõ héten meg be kéne adni az adatbáziskezelõt, arra kapok év végi jegyet... egy olyan tanárnál, aki olyan szinten nyomatja a dolgot, hogy volt egy srác, aki odavitte neki a progit, hibátlanul futott, de hülye fejjel berakott egy "press any key to continue" feliratot valahová, a tisztelt prof pedig fapofával rátenyerelt a reboot gombra, majd kivágta a srácot eggyessel, mondván, hogy nem fut megbízhatóan. :ejj:
Az ilyennél már kopogtat a kaszás és az ágya alatt kavinton van eldugva...És a kaszás alatt nem a Józsi bá ra gondoltam a mezőröl....... :bsd: :bsd: :bsd:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Lorenor
Az ilyennél már kopogtat a kaszás és az ágya alatt kavinton van eldugva...És a kaszás alatt nem a Józsi bá ra gondoltam a mezőröl....... :bsd: :bsd: :bsd:

Ez nagyon jó! :lol:

Shock12

QuoteOriginally posted by Lorenor
Úgy láccik ez az allround egyetem feeling....:p

Hát nemtudom... én valahogy úgy vagyok vele, hogy állami képzés, de ugye mert "ingyenes" az oktatás, a felmerülõ járulékos költségek így is termetesek. Szerencsére nekem megadatott az a lehetõség, hogy a családnak módjában áll ezt kifizetni, és ezért rettenetesen hálás vagyok nekik. Persze a másoddiploma utolsó évét mindenképpen ki kell majd csengetni, ezért is dolgozom tavasztól (nomeg szakmai tapasztalatszerzés...).
Szerintem nem szép általánosítani...

Ja, és go off...

noriko

Hi all! Bemutatkozom!!! mert látom hogy van ilyen!
lány vagyok, 21, jogra járok, nem ismerek senkit aki anime-fan :(
Október elején lettem az anime rabja. igen 2003 októbere. dehát jobb késõbb mint soha nem?? :)   Szóval még nem láttam sok dolgot, ide egy másik fórumon keresztül jutottam el, ott nyitott valaki egy anime topicot és én belepofátlankodtam, ott javasolták ezt a szupi helyet. elõtte irc-rõl töltögettem Inuyashát.
elsõ animém: most világosítottak fel nemrég hogy a CandyCandy anime, szal az. azaz...most fogok utána nézni valaminek...lehet hogy egy rajzfilm amit naaagyon régen láttam anime volt...akkor lehet hogy az. :D  
Amibõl a legtöbbet láttam: Inuyasha!!! vagy 100 részt innen szedtem le, aztán gondoltam hálám jeléül feltöltöm ami hiányzik. done. ;)
Most sorozatban Miyazaki filmeket nézek!! i <3  Miyazaki films!
thats all folks!
üdv, én

(ui: nagyon nem értek a számítógépekhez, és nincs senki help a családban, úgyhogy lehet hogy sokat foglak zaklatni titeket help-ért.... elõre is bocsi!és köszi az eddigieket!):hopp:
"I wish I could, but I don't want to."

Shock12

Szia!

Üdvözlünk nem is olyan kis közösségünkben, kérdésed van, nyugodtan felteheted... számítógéppel kapcs az Offtopicban (annak nincsen (még) külön szála)... csemegézz, és kellemes függõséget :D !

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12

...  és kellemes függõséget :D !
Hehe, ez jól jött ki, főleg tőled :D !
Hozott isten noriko itt köreinkben, örülünk, hogy csatlakoztál :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

Üdvözlégy!Jól tetted ,hogy csatlakoztál hozzánk!Mindig örömmel tölti el a szívem ha látom ,hogy egy újabb ember megtérült...:D Lassan ,de biztosan növexik az anime rajongók tábora...Milyen jó is volna ha megértethetnénk a sok profán nem anime ssel ,hogy mi az amit õk fumigálnak vagy gyerekesnek tartanak..Hogy lássák ,hogy mennyire beszûkûlt kis világban élnek telis tele sztereótípíákkal....Ehh sikerült megint elkalandoznom...Szóval amit mondani akartam kellemes barangolást eme példátlanul gyönyörû világban!!!:zen: (áá alig vagyok otaku...:rolleyes:  )

noriko

köszönöm köszönöm :)
örülök hogy befogadtok :D

...az elsõ animémmel kapcs. szörcsöltem a neten és magtaláltam hogy mi volt az. De nem tudom biztosan hogy anime-e.. Ezt honnan lehet tudni? Nem a legtipikusabb anime kinézete van, mert 1974-es, Az égigérõ paszuly, azaz Jack to mame no ki. Gisaburo Sugii rendezte. Viszont anime-felsorolások között nem találtam, pedig érdekelne hogy most az-e vagy sem.:(  

(Amúgy ezt 3 éves koromban láttam elõször, de nagyon megmaradt bennem! na jó, innen már off topic, de muszály megosztanom valakivel..: jó érzés valami régi kedvencre lelni a neten! Volt egyszer a TV1-en a Walt Disney bemutatja egyik rajzfilmjeként Az elsûlyedt világ. Ennek a zenéjére azóta is emlékszem, multkor rákerestem, és megtaláltam még a zenét is! a grafikában viszont csalódtam, akkor valahogy mintha jobb lett volna :rolleyes:  )

najó, nem untatlak titeket tovább!
;)
üdv, én
"I wish I could, but I don't want to."

Zelmor

QuoteOriginally posted by noriko
köszönöm köszönöm :)
örülök hogy befogadtok :D

...az elsõ animémmel kapcs. szörcsöltem a neten és magtaláltam hogy mi volt az. De nem tudom biztosan hogy anime-e.. Ezt honnan lehet tudni? Nem a legtipikusabb anime kinézete van, mert 1974-es, Az égigérõ paszuly, azaz Jack to mame no ki. Gisaburo Sugii rendezte. Viszont anime-felsorolások között nem találtam, pedig érdekelne hogy most az-e vagy sem.:(  
...

najó, nem untatlak titeket tovább!
;)
üdv, én

Jack to mame no ki. Angol cím:"Jack and the Beanstalk", kereskedelmi forgalomban Jack and the Witch (1967-ben) néven volt kapható, anno az aranykorban...Jó régi, az fix. Láttam én is. Szeretek előtúrni régi dolgokat... De már nekem sincs meg. Csak kölcsön volt. ˇ__ˇ" Tudom, tudom...Át kellett volna venni...:ejj:
Egyébként a Group TAC csinálta asszem.

Minket sosem untatsz, eléggé pihent már amúgy is ez a társaság...:hehe:

SlEePwAlKeR

"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

VASH

QuoteOriginally posted by SlEePwAlKeR
hali^^

Légy üdvözölve zanzásítás mestere:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

hali^^

Hoy ! :D Üdvözlet körünkben :)

Itachi

hali^^
Ezennel én is köszöntelek körünkben.. :zen:

Kalibur

hali^^
Yo ! Üdv errefelé !
(Csak szûkszavúan, akár te :D )

Sky

hali^^

Welcome to this realm !
Üdv a fedélzeten !
Mess with the best,
Die like the rest...

Saori

hali^^

Üdv^^
Külön üdvözlet, mert végre mégvalaki aki "^^"-t ír:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
Üdv^^
Külön üdvözlet, mert végre mégvalaki aki "^^"-t ír:)
Lehet, hogy tõled tanulta el ...:D :hehe:

phr0zen

hali^^

hali^^

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Chronos

"Ki tud kevesebbet írni a postba" verseny folyik? ;)
Egyébként Hali!
-_________-

CHRONOS

Kalibur

QuoteOriginally posted by Chronos
"Ki tud kevesebbet írni a postba" verseny folyik? ;)
Egyébként Hali!
-_________-

CHRONOS
Má minimum :D !
A gyõztesnek meg majd gratulálunk a gratulációk rovatban :p

SlEePwAlKeR

"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Shock12

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12

gratulálok shocknak eme nagyszerû tartalommal rendelkezõ postért..jahogy azt nem itt kellett volna? bocsánat ?;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

VASH

QuoteOriginally posted by Saori
gratulálok shocknak eme nagyszerû tartalommal rendelkezõ postért..jahogy azt nem itt kellett volna? bocsánat ?;)
csak bemutatkozott erről az oldaláról is, már annyira belejött hogy már véletlenszerűen is postokat generál, csak még nem tökéletes az egyenlet:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

QuoteOriginally posted by VASH
csak bemutatkozott erről az oldaláról is, már annyira belejött hogy már véletlenszerűen is postokat generál, csak még nem tökéletes az egyenlet:D
Kellett egy ultrarövid post... ennél rövidebbet nehéz generálni :D !

Kalibur

Ilyet már én is mûködtem, de nem szándékosan... De tudosmit? Átvehetsz egy gratot tõlem is (most lusta vagyok átklikkelni a megfelelõ topicba sorry)