Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: SinistroSzeretnék én is bemutatkozni, ha megengeditek.

Lehet, hogy unalmas lesz, amit írok, ha így találjátok, ugorjátok át nyugodtan :).

Hm. Mit is írjak? Az elsõ találkozásom az animével? Teljesen normális módon, olvastam róla. Van egy testvérem, valami 12 évvel idõsebb nálam, annak idején rendszeresen vásárolta a Galaktika címû antológiát, aminek én is /még gyerekfejjel/ nagy rajongója lettem. Az újság filmes rovatában volt egy cikk a GITS-rõl. Elolvastam, megnéztem a mellékelt képeket, s akkor eldöntöttem, hogy nekem ez a film kell, mindenáron. A megvalósulásig eltelt pár év, végül külföldrõl hozattam be a DVD-t egy ismerõssel. Angolul nem tudtam semmit, de már létezett hozzá rajongói felirat, tetszett.
Egy másik meghatározó élményem 1 PC-s játékprogram volt, úgy hívták: Final Fantasy 7. Ekkor vettem magamnak egy angol nyelvkönyvet + két szótárat, és kezdtem el egy kicsit angolul tanulni. /Iskolában a németet választottam - azóta is bánom :(/. Bár ebben az idõben az Internethez még nagyon ritkán tudtam hozzájutni, nekiálltam a világhálón animéket keresni. És ezek után találtam rá az USTeam-re. Az elsõ sorozat, amit letöltöttem, az NGE volt /szintén hallottam róla azelõtt/. Ez is tetszett, ezért úgy döntöttem, megpróbálok elolvasni egy mangát, hátha tetszeni fog. A véletlen folytán a Battle Angel Alita volt amit letöltöttem, és ez volt az a pont, ahol végleg elvesztem. Ráadásul pont vizsgaidõszakban történt, egy nappal a vizsga elõtt; reggel leültem a gép elé, hogy "felébredjek" egy kicsit...aztán kb. du. 5-kor álltam fel elõle:). Meg is húztak másnap...

Azóta viszonylag sok animét láttam már, ezek a sorrendiség és teljesség igénye nélkül:
Cowboy Bebop /nagy kedvenc/, Noir, Berserk /kedvenc/, Battle Angel Alita, Vampire Hunter D: Bloodlust, Akira, Mononoke Hime, Love Hina /kedvenc/, Ah! My Goddess /aranyos/, Onegai Teacher, Great Teacher Onizuka /bárcsak lett volna ilyen tanárom/, Blue Submarine No. 6, Gundam Seed, Fullmetal Alchemist, Appleseed /állítólag trilógia lesz/, El-Hazard, Gits - SAC 1-sõ széria /kedvenc/, Hellsing /jaj, hol van már a folytatás?/, Nausicaa, RahXephon/ez se rossz/, Record Of Lodoss War.

A testvérem "közremûködése" révén van két unokaöcsém, akiket alávaló módon sikeresen leszoktattam a Poké- és Digimonról, velük megnéztem a Shaman King-et /a fokozatos átállás miatt és különben is, nem is olyan rossz/, Vandread-et, most tartok velük a Cowboy Bebop felénél /tetszik nekik/; szóval elmondható, hogy komoly térítõ tevékenységet folytatok:).

Most nézem a Gundam Seed Destiny-t /nagyon tetszik/, és a Rouroni Kenshin-t, tervbe van véve a Samurai 7, a Samurai Champloo és még sok minden más...

Ui.: Hát igen, az avatár. Mint írtam, nézem a sorozatot, így biztos, hogy Kenshin marad az avatárom, de ha lesz egy kis kis idõm, majd próbálok róla egy másik képet csinálni és lecserélem a jelenlegit...

udv Sinistro Welcome on board
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: SinistroSzeretnék én is bemutatkozni, ha megengeditek.

NEEEEEEEEEEEEM! ;)

QuoteLehet, hogy unalmas lesz, amit írok, ha így találjátok, ugorjátok át nyugodtan :).

Megtörtént :p

QuoteCowboy Bebop /nagy kedvenc/, Noir, Berserk /kedvenc/,

Hmm.. helyes, nagyon is az :)

QuoteUi.: Hát igen, az avatár. Mint írtam, nézem a sorozatot, így biztos, hogy Kenshin marad az avatárom, de ha lesz egy kis kis idõm, majd próbálok róla egy másik képet csinálni és lecserélem a jelenlegit...

Ezt az ötletet támogatom! Sokkal jobb, ha sajátja van az embernek, akkor érzi igazinak.

Szóval grüss Gott, hajimemashite, örvendek, érezd magad jól! (és légy szobatiszta! )

:]

Necrid^

Quote from: Rouninha sajátja van az embernek, akkor érzi igazinak.

Egyetértek.
Lenne egy kérdésem mi az a Rep Power?
Nekem pl van 1 db. :confused:

Necrid^

Lenne egy kérdésem mi az a Rep Power?

Necrid^

Nekem pl van 1 db. :confused:

Rounin

Quote from: NecridLenne egy kérdésem mi az a Rep Power?

:_off: :rolleyes:

Necrid^

Quote from: Rounin:_off: :rolleyes:

Magyarul?

Cobra

Ne itt kérdezd   ;)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Üdv Sinister! Ne haragudj Rouninra, csak irigy az avatarodra! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bill

Üdvözlet Sinistro!

Quote from: SinistroCowboy Bebop /nagy kedvenc/ ; Ah! My Goddess /aranyos/.
Most nézem a Gundam Seed Destiny-t /nagyon tetszik/, és a Rouroni Kenshin-t, tervbe van véve a Samurai 7, a Samurai Champloo
Ez szép lista, bár én  gundamot nem ismerem. De Kenshin Rulz! :jee::D
A champloo marha jó szvsz, bár még ezt se sikerült végignézni.
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Djinn

Üdvözlet Mariko, Maniac, azbest, Larry és Sinistro! :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Drótmalac

Quote from: SinistroMost nézem a Gundam Seed Destiny-t /nagyon tetszik/,
Külön dícséret!
Még valaki, aki nem idegenkedik a Mechás animétõl...
Egyébként üdvözlet minden új tagnak!

Damnatus

Üdv köztünk Sinistro!

Mattanja

Üdv Sinistro!
Minden új tag tudja, hogy mit kell nézni? (Berserk, Gunnm, Onegai Teacher, Vampire Hunter D, GTO...) :confused: :haha:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Ismételten üdvözlet az új tagoknak! Annyian vagytok, hogy képtelenség követni. :)

Rounin

Quote from: ShiroiÜdv Sinistro!
Minden új tag tudja, hogy mit kell nézni? (Berserk, Gunnm, Onegai Teacher, Vampire Hunter D, GTO...) :confused: :haha:

Csak Te nem tudod? NGE-t kihagytad ;) :_piszka:

Érdekes, de legutóbbi ittlétem óta nem volt új bemutatkozó:) Elfogytatok?  :__devil:  :)

Pirula

Ahoy Sinostro!

Meske

Üdv Sinistro!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Raggie

Quote from: Meske(...)Tavaly nyáron voltam Franciaországban, de inkább csak angolul társalogtam... :p
:D mindíg igy van az ember, néha tényleg érdemes erõltetni, mert sokkal könnyebb mint otthon szenvedni(egy-két nap, amikor beszélsz is bennszülött franciákkal megfelel négy öt óra intenzívnek!)(mármint nem a kórházra gondoltam! :D ).

Nna ON: Üdv Sinistro! Te is(mint sokan az újak közül) naggyon jó ízléssel választasz animéket. A térítõ munkát is teljes mértékig támogatom. Szvsz arra is kell figyelmet fordítni, hogy ne csak többen kezdjenek animét nézni, hanem a közvélemény változzon meg a "perverz/hülye/gyerekes rajzfilm"-rõl!
Csak így tovább!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

üdv Sinistro!!! Welcome on board

Necrid^

Quote from: MeskeTavaly nyáron voltam Franciaországban, de inkább csak angolul társalogtam... :p

miért? a gyakorlat teszik a master-t! én is amikor jöttem magyarorszégra amikor csorgött a telefon és hibás volt akkor azt montam hogy "nem jó" és letettem vagy ha jött vki és azt akartam neki mondani hogy "pillanat" akkor montam hogy "egy várjál"  :lame: , de lassan bele jöttem nem perfeftul beszélek még de van egy 4-es magyar nyelv vizsgám :)

Pirula

Quote from: Necridnem perfeftul beszélek még de van egy 4-es magyar nyelv vizsgám :)
Asszem valamirõl lemaradtam.:eek: Honnan jöttél Magyarországra?

Necrid^

Quote from: PirulaAsszem valamirõl lemaradtam.:eek: Honnan jöttél Magyarországra?

Én arab vok,potosan iraki csak már 16 éve itt lakom.

Pirula

Quote from: NecridÉn arab vok,potosan iraki csak már 16 éve itt lakom.
Jé! Tök jó, nemzetközi fórumunk lesz! :D

Necrid^

Quote from: PirulaJé! Tök jó, nemzetközi fórumunk lesz! :D

:)

.Attila

Eszem megáll, ezt már nem bírom követni a WoW mellett :3x3:

Üdv minden újnak! :zen:

edit: üdv Sinistro az FFVII rajongók táborában :jee:

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNna ON: Üdv Sinistro! Te is(mint sokan az újak közül) naggyon jó ízléssel választasz animéket. A térítõ munkát is teljes mértékig támogatom. Szvsz arra is kell figyelmet fordítni, hogy ne csak többen kezdjenek animét nézni, hanem a közvélemény változzon meg a "perverz/hülye/gyerekes rajzfilm"-rõl!
Csak így tovább!
De azért nem szabad hátrányos megkülönböztetésben részesíteni a hentai-t sem! :D :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

:jee: Óriási RISZPEKT Necrid-nek!!(4-es magyar vizsga rulez!... Nekem nem lesz olyan jó! :ejj: :D )

Ramiz te perverz állat! :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Sinistro...Ráadásul pont vizsgaidõszakban történt, egy nappal a vizsga elõtt; reggel leültem a gép elé, hogy "felébredjek" egy kicsit...aztán kb. du. 5-kor álltam fel elõle:). Meg is húztak másnap...
...
Hellsing /jaj, hol van már a folytatás?/
...
A "leulok egy kicsit" effektust en is ismerem... A hatasait is... :eeek:
Hellsing: helyes, helyes, egyre tobb jo kis tag van errefele!

Quote from: PirulaAsszem valamirõl lemaradtam.:eek: Honnan jöttél Magyarországra?
:D  Hat ez edes!

Quote from: NecridÉn arab vok,potosan iraki csak már 16 éve itt lakom.
:lol: Nemzetkoziek leszunk!

Quote from: Raggie Gordon:jee: Óriási RISZPEKT Necrid-nek!!(4-es magyar vizsga rulez!... Nekem nem lesz olyan jó! :ejj: :D )
...
Dehogynem! Ha nekem a tori 4es lett!
----------
Atyaeg, Ramiz, Csernobilban volt az avatarod??!   :eek:
----------
Udvozlet a legnyubi.. (ooo hogy kell ezt ragozni??!) tagoknak, azaz: Maniac, azbest, Larry, Sinistro!
Szerintem felallitottuk az egy het alatt legtobb uj tag rekordot! :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: KvikvegAtyaeg, Ramiz, Csernobilban volt az avatarod??!   :eek:
Nem. Interzónában. Beszerveztek a bogarak. (Ld.: filmek topic.)