Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Darkstar

Üdv köztünk L. Mole!
Csodálom, hogy nem kezdtétek azonnal néznivalóval elhalmozni. Na, de majd jön Kvikveg. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Helló!

Quote from: DarkstarCsodálom, hogy nem kezdtétek azonnal néznivalóval elhalmozni.
Ami késik, nem múlik :D

Kvikveg elõtt "pre-emptive attack": Nézz Hellsinget!
Na most mit lépsz, Kvikveg?  :haha: :hehe:

Lythis

Quote from: Kuro_TenshiHelló!

Ami késik, nem múlik :D

Kvikveg elõtt "pre-emptive attack": Nézz Hellsinget!
Na most mit lépsz, Kvikveg?  :haha: :hehe:
Most pre-emptive strike no.2, hogy kilõjük az alternatív támadását is:D : Olvass Hellsing mangát! :haha:
 (az is lehet h most Kvikveg dolgát könnyítettük meg...)

Kuroi Tenshi

Quote from: Lythis(az is lehet h most Kvikveg dolgát könnyítettük meg...)
Egyszerûen csak idézni fog minket, úgy érted?  :haha:

teraflare

WTF! Múlt héten írtam már egy bemutatkozót, de úgytûnik nem nyomtam meg a "Submit Reply" gombot.  :bruhuhu:
Na akkor újra.
Szabó Sándor vagyok. Már vagy 2-3 éve fenn vagyok az USTeam-en (de még csak most mutatkozom ben  :lame: ) A SZTE TTK Prog Mat szakján vagyok III. éves hallgató. Az animét nemtom mikortól kezdtem el rendszeresen nézni (szeretni már régóta szerettem ,csak nem jutottam hozzá) És mielõtt ajánlanátok, olvastam Hellsing mangát, meg megnéztem az animét is  :haha: . És kedvencem a Golden Boy, Berserk, Love Hina, TWHE, Abenobashi Mahou Shotengai ...

Kuroi Tenshi

Quote from: teraflareWTF! Múlt héten írtam már egy bemutatkozót, de úgytûnik nem nyomtam meg a "Submit Reply" gombot.  :bruhuhu:
Na akkor újra.
Ez pech...
Akkor most már hivatalosan is üdv!  :)

Kvikveg

Szia L. Mole! Szia teraflare ujra! :D
 :__devil: Nezzetek Hells... oh. Akkor olvassatok a mang... :eeek:
Huha, kiismertek!
:lul:
Na, rep pontot vajh tudok adni? :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Üdv LMole! Nincs kedved a mostani munkáidról mesélni? Kíváncsi vagyok, miket csinálsz, hogy lehet belõle megélni... valamelyik olyan topikban, ahol megmarad (ne offba). Ha van kedved. :) És írj király metaforákat továbbra is. :D

Üdv teraflare! Még egy régi vendég bemutatkozik! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

L.Mole

Quote from: Kuro_TenshiNézz Hellsinget!

Volt egy tippem, hogy ez lesz az elsõ ajánlás  :)
A vicc meg az, hogy még tényleg nem láttam  :haha:

Moha

Üdv a fedélzeten L.Mole!

Alkyra

L.Mole

Quote from: RamizÜdv LMole! Nincs kedved a mostani munkáidról mesélni? Kíváncsi vagyok, miket csinálsz, hogy lehet belõle megélni...

Nagyon röviden ide válaszolnék:
Nem tudom, hogy lehet ebbõl megélni. Most épp egy online boltot szeretnék beindítani, ahol sajátkészítésû anime figurákat árulnék. A tárhelyet már lefoglaltam Zsozsonál és készülnek az elsõ szériák.

Amúgy üdvözletem teraflare (vagy én a századik postomig csak ne üdvözölgessek senkit? :rolleyes: )

sirtomi

Quote from: teraflareSzabó Sándor vagyok. Már vagy 2-3 éve fenn vagyok az USTeam-en (de még csak most mutatkozom ben  :lame: ) ...
Üdv teraflare!

Én is kb már 2 éve fenn voltam és a 900. postom környékén mutatkoztam be :D

Pirula

Üdvözlégy teraflare! :)

Lythis

Üdv a kései bemutatkozók soraiban teralflare!!:)

(Hé Kuro_Tenshi! Figyeled, hogy pre-emptive-elte a pre-emptive-einket?)

HVp213

Üdv Itthon L.Mole & teraflare! :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Quote from: L.MoleNem tudom, hogy lehet ebbõl megélni. Most épp egy online boltot szeretnék beindítani, ahol sajátkészítésû anime figurákat árulnék. A tárhelyet már lefoglaltam Zsozsonál és készülnek az elsõ szériák.
Aztamindenit! Most már pláne mesélhetnél róla bõvebben! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

Üdv néked L.Mole és teraflare!

Relunx

Kuroi Tenshi

Quote from: Lythis(Hé Kuro_Tenshi! Figyeled, hogy pre-emptive-elte a pre-emptive-einket?)
Ha-ha! Már elkésett vele :hehe: :D

Sajátkészítésû anime-figurák?  :3x3: Muti!  :hopp:  :gevumezs:

L.Mole

Quote from: Kuro_TenshiSajátkészítésû anime-figurák?  :3x3: Muti!  :hopp:  :gevumezs:

Október vége fele elkezdem az igényfelmérést az oldalamon. A többit majd akkor :ejnye:

Yakumo

Quote from: L.MoleOktóber vége fele elkezdem az igényfelmérést az oldalamon. A többit majd akkor :ejnye:
:lazza:  :eeek: Üdv L.Mole!
Akkor most nyugodt hangon kérdezem, mintha nem is érdekelne:
Saját készítésû anime figuk?? Én nekem is mutiii MOST!! Oldalad linkjét írni IDE NOW! Ez most kérés, ha nem látszana;) :tezsvir:

Yakumo

Quote from: teraflareSzabó Sándor vagyok. Már vagy 2-3 éve fenn vagyok az USTeam-en (de még csak most mutatkozom ben  :lame: )
Üdvözlet teraflare! (én is már kb. 2 éve fent voltam a USTeam-en, csak a fórumra jöttem késõbb :lame:   :3x3:

L.Mole

Quote from: Yakumo:lazza:  :eeek: Üdv L.Mole!
Akkor most nyugodt hangon kérdezem, mintha nem is érdekelne:
Saját készítésû anime figuk?? Én nekem is mutiii MOST!! Oldalad linkjét írni IDE NOW! Ez most kérés, ha nem látszana;) :tezsvir:

Oldal még nincs, majd lesz.
A figurákat meg egyenlõre csak úgy tudom megmutatni, hogy a monitorom felé fordítom õket, de azt nem biztos, hogy látod  :haha:
Ha kész lesznek az elsõ fotók akkor majd úgyis kikérem a véleményeket ;)

Ramiz

Lelkesedést azt már csináltál, az biztos. ;)

Necrid^

Üdv teraflare!! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

animoni

Üdvözlök minden újjat!!
HA még nem tanácsolta senki(bár ezt kétlem :haha: ) NÉZZETEK SOK HELLSINGET !!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Kuroi Tenshi

Quote from: animoniHA még nem tanácsolta senki(bár ezt kétlem :haha: ) NÉZZETEK SOK HELLSINGET !!!!!!
Olvass vissza egy oldalt és röhöghetsz egy kicsit  :haha:

Yakumo

Quote from: L.MoleHa kész lesznek az elsõ fotók akkor majd úgyis kikérem a véleményeket ;)
El is várjuk, ezt látnom kell! :)  :lol:

Lythis

Quote from: YakumoEl is várjuk, ezt látnom kell! :)  :lol:
:csatlakozik az elõtte szólóhoz:

Soy

Ciao,

a nevem Soy, animeket mar nagyon regota szeretem (alltalanos iskola ... RTL2-es oldschool idok).
De vmi miatt mindig vannak idoszakos kihagyasok ...
Mostanaban rendesen nezem oket elegge ... es sajnalattal allapitottam meg h az ahq server szinte ugy ahogy meg is szunt :/ .... nem baj a ust meg mindig szepen hostol ! *thumbup*
Jelenlegi kedvenc animeim :

1. Maison Ikkoku
2. H2
3. kknj
stb.

Ha lesznek gondjaim remelem majd tudtok segiteni, addig is

bye'''

ui.: aki esetleg a BGF-en tanul az szoljon ! ^_-

-----------------
~ACT 12.0~

" Neither Happiness          
            Nor Sadness