Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Setike

QuoteOriginally posted by Shadowolf
És ki az a srác a jobb oldalon? :D (ez a kép meg sztem inkább az önarckép topic-ba való, legalábbis ha Zodd sama megadja az engedélyt hozzá. ;))

Hi-hi-hi...leharapja a buksimat....de ha már így állunk,akkor megcsinálom a lehetetlent,még ma ugyis találkozom vele,hát megszerzem az engedélyt!;) :hopp:

Shadowolf

Na mint ahogy ezt egy másik topicban megígértem Nephilim samának, az 1000.-ik postomban mutatkoznék be (jobb később mint soha alapon :D). Szóval: nevem Farkas Attila, és 1985 március 20.-án láttam meg a napvilágot (És ő engem. Állítólag mindketten elborzadtunk. :hopp: ). Hobbik: TV nézés (főleg német adókat), számítógépezés (kaland-, illetve szerpjátékok) és
olvasás. Az első komolyabb anime amit életemben láttam, a Transformers sorozat volt. Később pedig a német TV csatornákon
keresztül jutottam utánpótláshoz (RTL2 rulez! :D). Nincsenek kedvenc műfajaim, mindent megnézek ami anime (SM-től kezdve a CB-ig). Életem nagy álma, hogy kijussak Japánba (minő meglepetés :rolleyes: ), hogy közelebbről is megismerkedhessek az ottani kultúrával. Tehetségeim: nem vagyok egy sokoldalú alak (mondhatni gömb :p), az egyedüli amire büszke vagyok, a nyelvérzékem (angol-, német felsőfok, mindkét nyelvet csak a TV segítségével tanultam meg). Na asszem nagyjából ezek lennének a legfontosabb tudnivalók rólam. :D

UI: Ja és a győri SZE-n járok Nemzetközi Kommunikációs szakra (1. évfolyam). :p :D

Xaga

Hadd leszek ez első aki üdvözöl téged:D Gratulálok a 2 felsőfokú nyelvvizsgához szép teljesítmény.

Kalibur

Üdv Shadowolf :D  (azért remélem figyeltél: üdvözletemben kiírva teljes név van ám :D ;) ) !!!!!!!!!!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
Üdv Shadowolf :D  (azért remélem figyeltél: üdvözletemben kiírva teljes név van ám :D ;) ) !!!!!!!!!!

Örök hálám üldözni fog (szóval készülj fel! :D). Amúgy nagyon rendes tőled, hogy 1000 post után sikerült egyszer a teljes nevemen szólítanod. :p :D Ja és üdv neked is! :hopp:

ignus

Hmmm... Shadowolf bemutatkozóját olvasva döbbentem rá hogy ezt még én sem tettem meg... Na majd jól összeszedem magam aztán olyat irpk hogy.... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

Üdvözlégy Árnyfarkas ! :D :hopp:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

Hmmm... Bár minek irjak bemutatkozást... ismretek már mint a rossz pénzt! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by ignus
Hmmm... Bár minek irjak bemutatkozást... isemrtek már mint a rossz pénzt! :)

Azért üdvözöllek téged is ignus san :D

ignus

QuoteOriginally posted by Saori
Azért üdvözöllek téged is ignus san :D

Köszi, de azért majd télleg összehozok valamit...

Nephilim

IGEEEN! Végre megismerhettem Shadowolf kollégát!!! Hurray!
:hopp: :hopp: :hopp:
:D ;)
Légy üdvöz, ezúttal ezúton is. (ez megint roppant értelmes mondat volt :confused: )
"God's in his heaven. All's right with the world."

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Viszont mivel bunkó vagyok, minden új tagot így utólag köszöntenék köztünk. Meg lehet, hogy előre is, ki tudja mikor tévedek ide... :ad:
szomorúan, de magamat ismerve csatlakozom Tiarohoz...
Üdv mindenkinek, előre, utólag és most is.

Urashima-sempai

Osu!
nem tom mi különös dolgot tudnék mondani magamról, minthogy szeretem az animéket. Igaz az első anime a Samuray Pizza Cats volt amit láttam, mondjuk akkor még nem tudtam mi az anime. Az első tudatos animém a Ranma 1/2 volt, ami azóta is egyik kedvencem. Sok kedvencem van, úgyhogy nem állok neki itt most felsorolni.
No enyit rólam, ha valaki még valamire kíváncsi velem kapcsolatban, csak szóljon.
Jah igen, mindenesetre ide is beteszem a képem, had szörnyűlködjetek. :hopp:
Ja ne!
"Az élet rövid, de nem eléggé!!"

Itachi

Hát akkor leszek én az első aki üdvözöl köreinkben!Hi!Örülök ,hogy ismét egy új taggal bővült közösségünk!;) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shock12

QuoteOriginally posted by Urashima-sempai
Osu!
Üdv körünkben, reméljük aktív tagja leszel társadalmunknak ! :D

.Attila

Ugyan mi már személyesen találkoztunk, de azért:

Hajimemashite, Urashima-sempai!

(Samurai Pizza Cats - de szép emlékek, bár asszem a TV2 játsza valamikor reggelenként)

Sephiroth

Üdvözlet Urashima!
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Üdv körünkben, reméljük aktív tagja leszel társadalmunknak ! :D

Dettó :D

Xaga

Lásd elöttemlévök. (lustaság rulz:D)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Lásd elöttemlévök. (lustaság rulz:D)

Detto! :hopp: (na melyikünk a lustább? :rolleyes: :D )

Tiaro

(Látjátok, emberek? Íme egy illedelmes new member. Két post, és mindkettőt a megfelelő helyre nyomja. :p

Shadowolf, ez nem emlékeztet téged valamire...? :hehe: )

Szóval üdvözlet ebben a topicban is!
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Tiaro
(Látjátok, emberek? Íme egy illedelmes new member. Két post, és mindkettőt a megfelelő helyre nyomja. :p

Shadowolf, ez nem emlékeztet téged valamire...? :hehe: )

Szóval üdvözlet ebben a topicban is!

Valamire, vagy valakire? :rolleyes: :D

Tiaro

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Valamire, vagy valakire? :rolleyes: :D

Nézőpont kérdése... :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Chronos

QuoteOriginally posted by Saori
No more :_off: pls ! ;)
Ezt szoktam mondani én is, több-kevesebb sikerrel...:D

CHRONOS

Soridan

QuoteOriginally posted by Urashima-sempai
Jah igen, mindenesetre ide is beteszem a képem, had szörnyűlködjetek. :hopp:
Ja ne!

Hasonlítasz az avatárodra :D :appl:

Mondhatni üdv ;)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

Isten hozott köreinkben Urashima-sempai.
Remélem jól fogod érezni magad szerény(telen :D ) társaságunkban!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

Welcome Urashima-sempai!

Freyja

Sziasztok!

Most találtam erre az oldalra egyik csoporttársam jóvoltából :)
Nem kis meglepetésemre tapasztaltam, hogy ilyen sok fanatikus szaladgál a világban
:D

A kapcsolatom ezekkel a rajzfilmekkel a Dragon Ball idején kezdődött (mmint amikor magyar adón ment). Az volt az első ilyen típusú rajzfil amit szerettem :)
Utána SailorMoon következett (ami helyenként giccsbe hajlott, de néztem sokat ennek ellenére, meg rajzolgattam is, szeretem a karaktereit)  Volt még szerencsém ezeken kívül 1-2 német nyelvű rajzfilmhez is, pl Cutey Honey, ez elsőre annyira nem jött be, bár tényleg nem sok részt láttam....
Kb ennyi, úgyhogy a műveltségem a téren kissé hiányos hozzátok képest, de jó lenne tágítani :)  
Egyébként szolnoki vagyok (és lány...figyelmeztettek hogy ne hagyjam ezt ki a félreértések elkerülése végett). Pesten tanulok, másodéves vagyok a Pénszügyi és Számviteli Fősulin, úgyhogy utazgatok össze-vissza.

Legyetek jók!

Shock12

QuoteOriginally posted by Freyja
Sziasztok!
Akkor itt is üdvözlet, remélhetõleg azért utazgatásod ellenére sûrûn fogod látogatni a fórumot, és közösségünk aktív és megbecsült tagja leheszel ! ;) (jajj ... de szépen mondtam... :o)