Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Sephiroth

Üdvözlet Freyja!
Sajnos még mindig nem tudtam frapánsabb üdvözlő szöveget összehozni.:rolleyes:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shadowolf

Isten (meg Internet :D) hozott minálunk Freyja. :)

Shock12

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Sajnos még mindig nem tudtam frapánsabb üdvözlő szöveget összehozni.:rolleyes:
Ahogy téged ismerlek, ami késik, az nem múlik... :D !

Soridan

QuoteOriginally posted by Freyja
Legyetek jók!

Maximum szobatiszták! (részemről ;) )

Amúgy kézcsók.

ps.: nekem volna jobb üdvözlőszövegem, de az az avatarom eseményeit váltaná ki belőlem, és nem mondhatom akárkinek ;)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Üdvözlet Freyja! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tiaro

Így van, üdv a fanok között! :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

noriko

QuoteOriginally posted by Angel
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Tiaro
Viszont mivel bunkó vagyok, minden új tagot így utólag köszöntenék köztünk. Meg lehet, hogy előre is, ki tudja mikor tévedek ide...  
--------------------------------------------------------------------------------
szomorúan, de magamat ismerve csatlakozom Tiarohoz...
gomen új tagok, de detto..
üdv mindenkinek, most és mindörökké, :zen:
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Hajimemashite Freyja(-san, -sama, -chan?)

Neved honnan ered? Én csak a FF IX-ből ismerek egy Freya-t, de abban nincs j.
Érezd jól magad közöttünk!

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Akkor itt is üdvözlet, remélhetõleg azért utazgatásod ellenére sûrûn fogod látogatni a fórumot, és közösségünk aktív és megbecsült tagja leheszel ! ;) (jajj ... de szépen mondtam... :o)

Szintén üdvözöllek !! ( ;) )
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

QuoteOriginally posted by Soridan
ps.: nekem volna jobb üdvözlőszövegem, de az az avatarom eseményeit váltaná ki belőlem, és nem mondhatom akárkinek ;)

Nekem vannak sejtéseim .... :p

Kalibur

QuoteOriginally posted by Xaga
Üdv Freyja
lustulok, de detto :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Urashima-sempai

Köszönöm mindenkinek a meleg fogadtatást, örülök annak, hogy legalább it kedvesen fogadtak. Szerintem elég keveset fogok hozzászólni, mert inkább olvasni szoktam a fórumokat, mint beléjük írni.
"Az élet rövid, de nem eléggé!!"

Xaga

QuoteOriginally posted by Urashima-sempai
Szerintem elég keveset fogok hozzászólni, mert inkább olvasni szoktam a fórumokat, mint beléjük írni.

:_off:
Én is ezt gondoltam elöször ezért tartok már 413 postnál:)
Shadowolf is szerintem ezt gondolta elöször, de hamar meggondolta magát:D

Baldy

Megkésve bár, de azért udvariasan: Üdvözölnék minden új tagot a köreinkben, főleg azokat, kik meg is szólalnak, még ha csak néha napján is :)
De név szerint is:
Elsőként Setike: hali neked!
Másodsorban: Urashima-sempai! Üdvözletem köreinkben! Nagyon jó a trikód a képen! Nekem kifejezetten teccik :)
Harmadikként (de persze nem utolsó sorban!!!) pedig Freyja: Üdvözletem egy ujabb PSZF-snek :) Sok sikert hozzá, ha szorgalmas vagy, akkor az is meghozhatja Neked a sikert az életedben :) Amugy a neved alapján én lánynak mondtalak volna(kiindulva a FFIX-ből :))
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Amugy a neved alapján én lánynak mondtalak volna(kiindulva a FFIX-ből :))

Baldy, látom sokat dolgozol megint és fáradt vagy... Freyja bemutatkozásában az van hogy lány.... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tiaro

QuoteOriginally posted by ignus
Baldy, látom sokat dolgozol megint és fáradt vagy... Freyja bemutatkozásában az van hogy lány.... :D

Jajj ne... a paranoia-shock neten keresztül is fertőz... karanténba az egész threaddel... :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Tiaro
Jajj ne... a paranoia-shock neten keresztül is fertőz... karanténba az egész threaddel... :D

:lol: :lol:

ignus

QuoteOriginally posted by Tiaro

Shadowolfhoz csatlakozván: :lol:

Saori

QuoteOriginally posted by ignus
Shadowolfhoz csatlakozván: :lol:

Csatlakozom : :lol:
Amúgy meg...igazából ..ha belegondlok..én sem vittem túlzásba a bemtutakozást anno...:zen:..majd lehet megejtek vmikor egy normálisat ^^"

Bruce

Üdv mindenki!

Gyula vagyok, de a koleszban már első óta (öt éve) előttem ismeretlen okokból) Brucenak hívnak. Az animével konkrétan csak most kezdtem foglalkozni, eddig még megrekedtem a DragonBall szintjén (tavaly a koleszban tömve volt a videószoba, mikor az RTL2-ről felvett részeket néztük :)
Persze eddigi érdektelemségem magyarázható azzal, hogy nincs se kábelem se parabolám, így csak azt ismertem, amit a RTLKlub adott le... Azok meg nem sokat értek (na jó, a Yu-gi-oh! tetszik, meg a Sailor Moon-t is néztem egy darabig)
A műfaj iránti vonzalmam kialakulásában azért segítettek a Squaresoftos játékok is.

Szóval két hónapja álltam rá a filmek keresésére, és most találtam meg ezt a lapot a maga kis ftp címével :)
Csak sajna csak a koleszban van net, szóval beletelik egy kis időbe, mígy egy-egy film lejön...

Magamról talán még annyit, hogy rockot hallgatok (a dallamosabb fajtából, pl. Rhapsody, Nightwish), M.A.G.U.S.ozok, RPG-ket és stratégiákat játszok, és sokat olvasok. Mostantól meg asszem animézek is éjjel nappal :) Mottóm pedig egy ír mondás: Élvezd az életet amíg lehet, mert utána nagyon, nagyon, nagyon sokáig leszel halott! Ja, és többek szerint kicsit meg vagyok zakkanva... Ezzel egyébként egyetértek: ha normális lennék, abba már rég beleőrültem volna :)

Na tsá, remélem még taláxunk eccer személyesen is!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shock12

QuoteOriginally posted by Bruce579
Üdv mindenki!
Üdv új társ, a felkelõ nap országában Fuji ormán kibukkanó fénysugár fényeskedjen örökké, és vezessen utadon a keleti kultúra, ragyogás, és anime hazájába :D !

Shadowolf

Üdv új társ, a felkelõ nap országában Fuji ormán kibukkanó fénysugár fényeskedjen örökké, és vezessen utadon a keleti kultúra, ragyogás, és anime hazájába :D !

Ezt de szépen mondtad...:D Amúgy meg: üdvöz légy Bruce minálunk! ;)

.Attila

Hajimemashite Bruce!

Személyes találkozás? Meet in Oktogon Burger King, 14-19 között, de ált 16 felé jön össze a nagy társaság.

Freyja

Én is köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást! :)

Szép sorban:

Trivi:
A nevem a germán mitológiából ered. De volt már rá sok példa, hogy Gyűrűk urára asszociáltak (állítólag egyik tüde gyűrű neve, meg vkinek a lovát hívják így...nemtom...a könyvet nemrég kezdem olvasni, lehet hogy egyszer beleütközök) Meg ezt a FF-t is hallottam, de csak annyi infom van róla hogy "lándzsás macskacsaj" :rolleyes: szóval nem sok. De megköszönném ha pontosabban felvilágosítanál :D

Saori:
Mély tiszteletem! ;)  nagyon tetszenek a rajzaid!!!! :cool:

Baldy:
Csak nem Te is PSZF? :)  Szorgalmam az helyenként hiányos, de azért igyekszem :D  
/megj.: lány is vagyok/

Tiaro

Hja. Kapcs.ford: Üdv a fórumon! :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Freyja
Én is köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást! :)

Szép sorban:

Trivi:
A nevem a germán mitológiából ered. De volt már rá sok példa, hogy Gyűrűk urára asszociáltak (állítólag egyik tüde gyűrű neve, meg vkinek a lovát hívják így...nemtom...a könyvet nemrég kezdem olvasni, lehet hogy egyszer beleütközök) Meg ezt a FF-t is hallottam, de csak annyi infom van róla hogy "lándzsás macskacsaj" :rolleyes: szóval nem sok. De megköszönném ha pontosabban felvilágosítanál :D

Saori:
Mély tiszteletem! ;)  nagyon tetszenek a rajzaid!!!! :cool:

Baldy:
Csak nem Te is PSZF? :)  Szorgalmam az helyenként hiányos, de azért igyekszem :D  
/megj.: lány is vagyok/

Ha már ennyire belejöttél, nem postolnál magadról egy képet az önarckép topicba? :D

Saori

Szintén üdv..:D

Xaga

Üdv mindenki!

Üdv.

M.A.G.U.S.ozok

Én is de nincs kivel játszanom:(

Alkyra

Zen Alkyra vagyok az Ixion Entertainment
vezére/vezetője.

Már jóideje  az usteam regisztrált tagja vagyok
csak nem nagyon szoktam kinyílvánítani
dolgaimat.:D
Amióta csak az eszemet tudom, a manga
mindig is az egyik kedvenc-em volt.
(megvan a Manga Mania három része!!!!!
Abból csak 3-mat adtak ki mint tudjuk...)))

Nos mit is mondhatnék magamról. 17 éves
lettem nemrég, s készítettem egy játékot is
már ami igen nagy sikernek örvend.
(bár leírtam az egyik topicba, de azért ide is lefirkantom: alkyra.uw.hu/naevinst.exe Műfaja
természetesen manga rpg, ha pár embernek
lenne kedve kipróbálni nyugodtan töltse le.)

Az életem a fantasy, manga és számítógép körül forog.(már 8 éves koromban is a gép előtt ültem)

Ennyit magamról.
Ugye elég lesz?:)