Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by Kalibur
Lustaság über alles :hopp: ! Különben mi és a megkomolyodás... :confused:
Különben nem is ezt akartam írni, de tetszett, hogy em csak én vagyok lusti :p
A lényeg : Üdv Elfwarrior köreinkben (megkésve bár, de törve nem :D )
Megkomolyodás --> Nem offoltok, vagy ha igen, akkor jelzitek, hogy az offtopic, illetve mások szólnak, hogy offtopic volt...:)

CHRONOS

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Chronos
Megkomolyodás --> Nem offoltok, vagy ha igen, akkor jelzitek, hogy az offtopic, illetve mások szólnak, hogy offtopic volt...:)

CHRONOS

:_off: Nem mi is, hanem mi és. (sz*rkazmus rulez!)  :D

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
:_off: Nem mi is, hanem mi és. (sz*rkazmus rulez!)  :D
Mit akarsz? :)

CHRONOS

Shadowolf

Mit akarsz? :)

CHRONOS

Csak felhívtam a figyelmed rá, hogy félreértetted Kalibur postját. (de az is lehet, hogy megint csak én vagyok a hülye :rolleyes: :D)

Chronos

Csak felhívtam a figyelmed rá, hogy félreértetted Kalibur postját. (de az is lehet, hogy megint csak én vagyok a hülye :rolleyes: :D)
Hát én nem értettem félre semmit, az biztos...:)
És tudtam hogy az "mi és" volt...;)

CHRONOS

Shadowolf

Hát én nem értettem félre semmit, az biztos...:)
És tudtam hogy az "mi és" volt...;)

CHRONOS

Akkor az előző postomnak csak a második felét vedd figyelembe. :D (és ezzel be is fejezném az offolásomat ;))

Chronos

Akkor az előző postomnak csak a második felét vedd figyelembe. :D (és ezzel be is fejezném az offolásomat ;))
:D :D :D
És én is befejeztem az off-ot...;)

CHRONOS

Sötét Angyal

Sziasztok!

Azt hiszem, azzal kell kezdenem, hogy én nem rajzolok, csak mint "kívülálló" vonzódom az animéhez.
Először az RTL-es Sailor Moont (meg Dragon Ball-t) láttam mangában. Talán innen van, hogy a kedvenc figurám a Sailor Moon Fekete Hold Családjából Rubeus, bár az eredeti karaktertől már a fantéziámban elég messze van.  :angyali:
Aztán sikerült egy amatőr manga-képregény gonoszának mintájának lennem, és most igyekszem egynek a történetírója lenni.
Ennyit rólam.
"Bár fárad a szárnyad,
Tudod, hogy nem pihenhetsz még
Pusztítsd a káoszt
Ez a szerep, amit rádoszt
Minden küldetés és bevetés"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sötét Angyal
Sziasztok!

Azt hiszem, azzal kell kezdenem, hogy én nem rajzolok, csak mint "kívülálló" vonzódom az animéhez.
Először az RTL-es Sailor Moont (meg Dragon Ball-t) láttam mangában. Talán innen van, hogy a kedvenc figurám a Sailor Moon Fekete Hold Családjából Rubeus, bár az eredeti karaktertől már a fantéziámban elég messze van.  :angyali:
Aztán sikerült egy amatőr manga-képregény gonoszának mintájának lennem, és most igyekszem egynek a történetírója lenni.
Ennyit rólam.

Üdvözlet minálunk! :D

ignus

Sziasztok!

Ennyit rólam.

Üdvözlet neked Sötét Angyal!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Hajimemashite SötétAngyal!

Hát ez gáz, kezdem kisebbségben érezni magam: nem rajzolok, és most már azt is mondhatom, hogy történetet sem írok. Nem csinálok semmit. Na mind1. Majd ha megtanultam weboldalt szerkeszteni, akkor én is csinálok vmit.

Moloko

Sziasztok!
üdv minálunk, hasonnevű :D

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi

Hát ez gáz, kezdem kisebbségben érezni magam: nem rajzolok, és most már azt is mondhatom, hogy történetet sem írok. Nem csinálok semmit. Na mind1. Majd ha megtanultam weboldalt szerkeszteni, akkor én is csinálok vmit.
Én meg mindent tudok, csak időm nincs...:)

Edit: kivéve rajzolni...:p

CHRONOS

ArchElf

QuoteOriginally posted by Trivi

Ne érezd magad egyedül... Én se tudok sem írni, se rajzolni, de még csak honlapot sem tudok szerkeszteni... Sőt ha folytatni akarom, akkor még postolni sem tudok rendesen, még mindig 200 alat vagyok... Pedig nagyon szeretném ha mindezekhez értenék, dehát a tehetség... Na jó nem sírok itt, nincs is miért, én így vagyok TÖKÉLETES.
;)
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Ramiz

Helló, Sötét Angyal. Jó az avatarod.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Saori

Üdvözöllek Sötét Angyal !!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

Üdv Sötét Angyal :)
Kérdés (akár mindenkihez) mikor volt lényeg, tud-e valaki írni vagy rajzolni? (különben rajzolni meg lehet tanulni, csak kitartás kérdése)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

...tud-e valaki írni vagy rajzolni? (különben rajzolni meg lehet tanulni, csak kitartás kérdése)
Igen... ezek szerint írni viszont nem... én vagyok az élõ bizonyíték, hisz nekem még most sem megy :p

Baldy

Üdvözletem Sötét Angyal!

Látom egyre többen vannak itt keresztény hivők (Angel, Sötét Angyal, stb.) :D
Irni is meg lehet tanulni, csak kitartás kell hozzá... A rajzzal kapcsolatban meg ugyanez a helyzet. Csak kérdés: kinek van kedve a suli mellett még valami pluszt is tanulni? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ArchElf

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen... ezek szerint írni viszont nem... én vagyok az élõ bizonyíték, hisz nekem még most sem megy :p
Hát, nem mondanám, ha nem így lenne, de ez már messze nem szerénység.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Sötét Angyal

QuoteOriginally posted by Baldy
Üdvözletem Sötét Angyal!

Látom egyre többen vannak itt keresztény hivők (Angel, Sötét Angyal, stb.) :D
Irni is meg lehet tanulni, csak kitartás kell hozzá... A rajzzal kapcsolatban meg ugyanez a helyzet. Csak kérdés: kinek van kedve a suli mellett még valami pluszt is tanulni? :D

Üdvözlet mindenkinek!

Szerintem bizonyos motívumok, mint pl. az angyal már rég elszakadtak a vallástól.

Nem hinném, hogy egy tehetségtelen ember meg tudna tanulni írni vagy rajzolni. Ahhoz kell türelem, hogy azt csiszold, ami már benned van, és ne keseredj el a kezdeti rossz minőségű munkáktól. (Mondjuk nekem az írásban az volt jó, hogy elég kiskoromban kezdtem, amikor fel sem tűnt, hogy nem túl igényesek :p )
A rajzzal az a bajom, hogy nem olyan "könnyű munka", mint az írás. Nem vagyok képes órákat ülni egy lap felett, egy-egy részletet tökéletesíteni. Biztos gyakorlással ráállna a kezem, de már beletörődtem, hogy nem ez az én műfajom. :( Bár néha jól jönne, ha magam is meg tudnám valósítani az elképzeléseim úgy, ahogy elképzeltem őket.

És kinek nincs kedve a suliból kiszakadni és mással foglalkozni?
:hehe: :confused:
"Bár fárad a szárnyad,
Tudod, hogy nem pihenhetsz még
Pusztítsd a káoszt
Ez a szerep, amit rádoszt
Minden küldetés és bevetés"

Bruce

Üdv mindenkinek! Ahhh... netmentes hétvége után végre újra köztetek :hopp:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

ignus

QuoteOriginally posted by Bruce579
Üdv mindenkinek! Ahhh... netmentes hétvége után végre újra köztetek :hopp:

:_off: Vigyázz mert jön Chronos. Az ilyet inkább az offtopic-ba ird, oda szabad! :)
Bocsi Bruce, most esett le hogy mit is értettél az "Üdv mindenkinek" alatt! Gome!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Sephiroth

Én is üdvözlök minden új membert.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Saori

Nem vagy vele egyedül..:p Amúgy elvileg rajzolni tudok..fogjuk rá...:)

Kalibur

Most akkor mondhatnám, hogy így jártál, de... Állj! Miért ne mondjam... ?
Így jártál :D !!
QuoteAmúgy elvileg rajzolni tudok..fogjuk rá...
Ezt meg meg sem hallottuk!:ejj: Mi az, hogy fogjuk rá? Ha az nem rajz, akkor mi az a rajzolás vagy hogyan kéne hogy kinézzen?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Most akkor mondhatnám, hogy így jártál, de... Állj! Miért ne mondjam... ?
Így jártál :D !!

Látom ismét előtört benned a piszkálódási kedv ;) :p

QuoteEzt meg meg sem hallottuk!:ejj: Mi az, hogy fogjuk rá? Ha az nem rajz, akkor mi az a rajzolás vagy hogyan kéne hogy kinézzen? [/B]

Jó..Nemszóltam !! :hopp:

Tenshi

Sziasztok, bemutatkozom!
Hajimemashite. Tenshi desu. Yoroshiku Onegaishimasu. *meghajol* A teljes animés nevemet csak azért se írom le. :D
Setike nem írta oda a bmutatkozásába, de én vagyok a legjobb barátn?je, ebb?l következik, hogy ? is nekem.
11 éves korom óta vagyok tudatos animés, az els? animém a Sailor Moon volt németül.
Stílusból vegyesfelvágott vagyok, mindenb?l van kedvencem. Imádom a vígjátékokat, a magical girl-t és a mecha-kat is. Nem vetem meg a bishouneneket, de kisebb  gondom is nagyobb, hogy abban az animében, amit nézek, van-e bishounen vagy nincs. Nem ezért kezdtem animézni, és nem is ezért fogok.
Szeretek rajzolni, énekelni. Ellenben egyiket se tudom. -.-" Szeretek enni, de mégjobban szeretek f?zni. Imádok vásárolni, f?leg animés cuccokat.  :D Kedvenc kajám.... talán a sushi, kedvenc italom meg a víííz. Nem szeretek olvasni, mert lusta vagyok. Legalábbis a regények esetében. Ellenben egy 500 oldalas történelem kutatással foglalkozó könyvet hamar kivégzek.
Kedvenc RPG-m a Chrono Trigger.
Amiért ütök: ha vki azt mondja, hogy fogynom kéne. >.> 159 magas vagyok, és 51 kiló. Lehet, hogy feszíteni k? a b?römet tornával, de ha ebb?l fogyok még, anorexiás leszek. -.-"
Kedvenc manga-kam Tanemura Arina. Szép manga gy?jteményem van.
Szó kimondó vagyok, de csak írásban. Az életben sokkal hallgatagabb vagyok, bár épp azon vagyok, hogy ezen változtassak!! Ellenben Seztivel remekül elvagyunk. :D :D
Mégegyszer: Yoroshiku!
"I want to live with the wind..."

ElfWarrior

Üdözlet Tenshi-nek itt a fórumon! És Sötét ANgyalnak is!
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Chronos

QuoteOriginally posted by Tenshi
Kedvenc RPG-m a Chrono Trigger.
OFF:
:jee:
Nekem egyetlen rpg volt idáig, ami majdnem legyőzte a chrono triggert, és az a Grandia 2-volt...:)
Ja, és mielőtt megkérdezi valaki, nem a chrono triggerből vettem a chronos nevet...:D

edit: Hoppá, elfelejtettem üdvözölni...
Szóval üdvözlöm az új membereket...:)

CHRONOS