Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

RE@L

Jaj sry, félreértettem
Ragnarok online Ról volt szó..........

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Üdv Selba! One Piece rulez! :cool:
(Egyébként észrevetted, hogy a nevednek van egy vicces anagrammája? Még akkor vettem észre, amikor a .hack//SIGN-t néztem.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

animoni

Quote from: Selbarajongok a macskákért.

Üdv Selba :haha: !!!!
A rajongásodat meg tudom érteni, én is oda vagyok a macskákért :jee:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

.Attila

Quote from: animoniA rajongásodat meg tudom érteni, én is oda vagyok a macskákért :jee:
Még egy Ranma anti-lelkitárs :)

Darkstar

Üdv a fórumon Selba!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Meske

Üdv itt Selba!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Bill

Üdvözlet minden új tagnak!
Elég rég jártam erre, de visszatértem. :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Djinn

Üdözlet Selba!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Üdv a fedélzeten Selba! :)

syeren

Szia Selba !!!

Fenrir

Nethiree, Selba, Welcome aboard!
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Shirahime

Na erõt veszek magamon és én is irkálok ide valamit.:)

Lassacskán most már 20 éves leszek. ÉS az õszintét megvallva már egyáltalán nem emlékszem, hogy miért is szerettem meg az anime-ket. Talán még kicsinek a Sailor Moon miatt. :fejvakar Régen volt.
Na mindegy. A lényeg, hogy mostmár a japán zenén, anime-n és filmeken kívül kevés dolog köt le. A japán pasikról nem is beszélve ;)
Anime-k közül csak nagyvonalakban tudom megmondani, hogy miket láttam. Fushigi Yuugi (remélem jól írtam), Hellsing, Escaflowne, Hana yori dango, Alita, Chrono Crusade (már amennyi mûködött), DNangel, Inuyasha (legalábbis a nagyrészét), Eva (csak pár rész), Nightwalker, Saishu-heiki kanojo, Weiss kreuz (nagyrésze), Gravitation (nagy kedvencem) és a Ai no kusabi. Azt hiszem nagyvonalakban ennyi.
Mangákban túl sokat olvastam és a címükre már nem igazán emlékszem. De ha valakit nagyon érdekelne összeszedhetem. (bár azt kétlem, hogy valakit is ennyire érdekelne:) )
Nos talán kezdésnek ennyi.:)
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

Necrid^

Üdv Shirahime!! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Üdv köztünk Shirahime!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

animoni

Helló Shirahime!!! :haha:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Rounin

Hajimemashite Hime-sama ^_^ :haha:

Kézcsók, grüss Gott, etc ;)

HVp213

Üdv Itthon Shirahime! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Ahoj Shirahime!!! Hogysmint! Escaflowne: :cool: , kevesen ismerik. Ne sértõdj meg, de muszáj megkérdeznem a bemutatkozásod után: lány vagy, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shirahime

Quote from: RamizAhoj Shirahime!!! Hogysmint! Escaflowne: :cool: , kevesen ismerik. Ne sértõdj meg, de muszáj megkérdeznem a bemutatkozásod után: lány vagy, ugye?

Nem....húsos fagyi vagyok:)

Bocs. Ezt nem tudtam kihagyni. Igen nõbõl vagyok:)

Ramiz

Quote from: ShirahimeNem... húsos fagyi vagyok :)
Ez egy bonyolult szimbólum (vagy jelkép), amit mélyen ki lehetne vesézni, de gondolom nem azért írtad, hanem csak úgy találomra. :)

Quote from: ShirahimeBocs. Ezt nem tudtam kihagyni. Igen nõbõl vagyok:)
Csak azért, mert írtad, hogy érdeklõdsz a japán férfiak iránt, és... hát szóval furcsa dolgok történnek a fórumon... Szóval megkönnyebbültem és örülök, hogy lány vagy. :D

Amiyade

Hello Mindenkinek! ^^
én is bemutetkoznék elsö körben! 20 multam és azota szeretem az animéket, miota a magyaron elkezdödött a Sailor Moon. azota sok kedvenecem lett pl. X, Fullmetal Alchemist, Violinist of Hameln, Escaflowne, Angel Sanctuary (ebböl inkább a manga) stbstb.
animék és mangák mellett nagyon szeretem a japán zenét (j-rock, visual kei, anime zenék + 1 kevés j-pop), már lassan 2 éve tanulok japánul és imádom! elsö körben ennyit rolam.  :)

***"If I get a bounty, I'll be worth twice as much as you!!!"***

Shirahime

Quote from: RamizEz egy bonyolult szimbólum (vagy jelkép), amit mélyen ki lehetne vesézni, de gondolom nem azért írtad, hanem csak úgy találomra. :)

Hát nem találomra. Ötödik elembõl van.:)

QuoteCsak azért, mert írtad, hogy érdeklõdsz a japán férfiak iránt, és... hát szóval furcsa dolgok történnek a fórumon... Szóval megkönnyebbültem és örülök, hogy lány vagy.

Csak annyira furcsa mint az élet általában, de inkább nem filozofálok.:)

Rounin

Üdv Amiyade!

Ramiz: tessék, még vki ismeri az Escát :hehe: Szaporodunk^^ (_nem_ félreérteni)

Ramiz

Üdv Amiyade! Japán filmeket nem szereted? (Ha már tanulsz japánul, én a helyedben pláne sok japán filmet néznék. :) )

Quote from: ShirahimeHát nem találomra. Ötödik elembõl van.:)
Fú, sajnálom, nem ismertem fel. Na mindegy, akkor is ritkán hallani ilyesmit lánytól. :3x3:

Quote from: ShirahimeCsak annyira furcsa mint az élet általában, de inkább nem filozofálok.:)
Csak nyugodtan, van rá külön topikunk, kéremszépen, jól el vagyunk itten látva. :D

syeren

Szia Shirahime és Amiyade !!!!
...Az Escaflowne nekem is az egyik kedvencem :)

HVp213

Üdv Itthon Amiyade! :jee:

Rou-chan :p: Te és Zimar? Hááát szép kis lurkók lesznek belõle... :__devil:

Húsos fagyit még nem kostoltam! Az 5.elem óta gondolkozom, hogy milyen lehet :rolleyes: , de eddig senki nem vállalta fel, hogy õ is husifagyi lenne :__devil:

edit: Induluk vissza a forgalomba vadászni! (Zimar én a helyedbe menekülnék! Még az Unicumot se tudtam rákenni a lökhárítóra :__devil: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Shirahime

Hali Amiyade!

Hát nem tudom. Nekem az Esca volt az elsõ amit leszedtem netrõl. Vlahol még megvan Cd-n is. Csak tesóm jól elkeverte õket:S

Ramiz hidd el abból nem sül ki jó ha én filozofálok:)
Lehet, hogy ritkán hallani ilyet lánytól, de én fiúk között nõttem fel, úgyhogy sokmindenben fiús vagyok. MEg amúgy is furán vagyok összerakva.

Kupo

Sziasztok,
már régebb óta nézem USTeam-et és FTP-n és régóta töltök.Most viszont elkezdek írrkálni is többet ide, nem tudom miért nem kezdtem régebben. :) Már láttam egy pár anime sorozatot és movie-t is.Minden nap nézek is majdnem.Mert TV-be szoktam nézni a Detective Conan-t, igaz már elég sokszor ismételték.Ja, meg fel is veszem.Legutóbb Wolf's Rain-t és Samurai Champloo-t láttam.De láttam pl: Hellsing, Cowboy Bebop, Dragon Ball :rolleyes: , most a Bleach-et is nézem ha jön új rész, Elfen Lied, meg még pár jót.Meg nagyon sokat Photoshop-ozok, avatar és signature is saját, meg még sok dolgot csinálok benne.
Remélem beilleszkedek a társaságba. :haha:
Edit: Ja, és talán az egyik kedvencem kihagytam: Initial D.Meg sok zenét hallgatok: Hardcore, Industrial és Japán zenéket.

Shirahime

Quote from: HVp213Húsos fagyit még nem kostoltam! Az 5.elem óta gondolkozom, hogy milyen lehet :rolleyes: , de eddig senki nem vállalta fel, hogy õ is husifagyi lenne :__devil:

Na tessék még a végén emgsznek itt engem :lul:

.Attila

Üdv Shirahime és Amiyade!
Véletlen egybeesés, hogy egyszerre jöttetek? :)

edit: és mire mindezt végigolvastam és írtam a postomat, addigra megint jött vki:
Üdv Kupo! :)