Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Xaga

!epadekaN vdÜ

Rounin

Quote from: Nakedapeilyesmik
köszönet, ha bárki elolvasta
tisztelet
Naked Ape

Nem tesz semmit.

Örvendek, üdvözlégy!

Mellékesen kezd vészesen megszaporodni a szegediek száma.. takeover???

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Djinn

Üdvözlet Nakedape!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Hy Nakedape!
Fórumozz sokat!  ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Hello Nakedape! Légy üdvözö(ü)lve ezen a barátságos kis fórumon! Látszik, hogy akiket Blimp tessékel errefelé azok jó ízlésnek örvendenek(CB)!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Nakedapetestvér?? ha esetleg csuklyás-szektás-csirkeáldozós módon érted, az lehet, de semmi vérségi, mindkettõnk szerencséjére...
Ööö... kösz a kibúvót. :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Üdv köztünk Nakedape!

Meske

Üdv Nakedape!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Fenrir

Üdv animoni, Nakedape és NeoOz! Jó hogy itt vagytok :jee:
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

ToTo

Na császtok! ToTo vagyok és szeretem az ANIMÉKET (C.Bebop, One piece, Trigun...)Még új vagyok ezen a fórumon (egyáltalán nem fórumoztam EDDIG) tehát nem tudom hogy mit is mondjak ami ilyenkor szokás. Na mindegy azért majd belejövök. Üdv mindenkinek...

Necrid^

Quote from: ToToNa császtok! ToTo vagyok és szeretem az ANIMÉKET (C.Bebop, One piece, Trigun...)Még új vagyok ezen a fórumon (egyáltalán nem fórumoztam EDDIG) tehát nem tudom hogy mit is mondjak ami ilyenkor szokás. Na mindegy azért majd belejövök. Üdv mindenkinek...
Üdv ToTo!! Érezd otthon magad!
Good chioce C.bebop , one Piece :jee:

Miura

Quote from: ToToNa császtok! ToTo vagyok és szeretem az ANIMÉKET (C.Bebop, One piece, Trigun...)Még új vagyok ezen a fórumon (egyáltalán nem fórumoztam EDDIG) tehát nem tudom hogy mit is mondjak ami ilyenkor szokás. Na mindegy azért majd belejövök. Üdv mindenkinek...
üdv ToTo..majd belejösz ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Djinn

Üdvözlet ToTo!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Üdv a fedélzeten ToTo! :tezsvir:

Raggie

HÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ! Kis zsákarc tesókám!!! Üdv itt a fórumon öcsém! Ideje vót mán! Bár nemtom meddig tartasz ki... :lul:
Najó nem szivatgatlak többet(majd élõszóban), addigis rázódj bele a fórumozásba!

Kíváncsian várom Ramiz koma reagálását!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Nyugi, Sir Agresszív, majd én szívatgatom! :lazza:
Üdv Totti! Tudtam, hogy elõbb-utóbb nem bírod megállni, hogy meg ne térj közénk...

Anime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt fórumoznod kell.

Ez a fórum, mellyen annyiszor
Az ASVA vére folyt;
Ez, melyhez minden usernevet
Rengeteg post csatolt.

Itt küzdtenek animéért
Vad otakuk hadai;
Itt törtek össze offot
Bõsz modik karjai.

Anime! Itten hordozák
Rajzolt zászlóidat,
S felgyûltek legjobbjaik
A sok nézés alatt.

És annyi balszerencse közt,
Sok szerver-omlás után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Animézünk lazán.

Amúgy meg:
 HALLELUJA!!!* :hopp:

Ja! Azt majdnem elfelejtettem, hogy ToTo igazi neve: POCKOS (mint ahogy Raggie-é a (most már Sir Agresszív) Mazsom).

------
* : Raggie annyival kevesebb hülyeséget fog írni, amíg ToTo fórumozik! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

A vers király deegyébként nins igazad! :D

Well, do ya, punk?"

Meske

Üdv ToTo!
Quote from: RamizAnime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Itt fórumoznod kell.

Az ASVA vére folyt;
Rengeteg post csatolt.

Itt küzdtenek animéért
Vad otakuk hadai;
Itt törtek össze offot
Bõsz modik karjai.

Anime! Itten hordozák
Rajzolt zászlóidat,
S felgyûltek legjobbjaik
A sok nézés alatt.

Sok szerver-omlás után,
Animézünk lazán.
WOW! Ez valami iszonyat jó!!!!!! :jee:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Manu

Szasz ToTo!

Raggie! Van esetleg még tesód, unokatesód, egyéb családtagod, aki animézik és lehet rá számítani? Csak, hogy tudjam... :D

A vers tényleg :cool:! Ki ér rá ennyire közülletek?

animoni

You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

syeren

Szia ToTo!!!  :)

Kvikveg

Udvozollek!
Ebbol a hozzaszolasbol itelve nem kell aggodnod. Belejossz. :D
Nezz Hellsinget! Pirospont a CB-ert es aTrigunert!
Love&Peace!  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: ToToNa császtok! ToTo vagyok (...)
Üdv Itthon ToTo! :jee: Érezd magad otthon... (várjunk! te Sir A. Mazsommal laksz akkor annál jobban érezd magad, mintha otthon lennél :__devil: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Darkstar

Hello ToTo!
Ramiz, ez k***a jó lett!!
Edit: megy ki az ajtómra.  ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: RamizAnime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Itt fórumoznod kell.

Az ASVA vére folyt;
Rengeteg post csatolt.

Itt küzdtenek animéért
Vad otakuk hadai;
Itt törtek össze offot
Bõsz modik karjai.

Anime! Itten hordozák
Rajzolt zászlóidat,
S felgyûltek legjobbjaik
A sok nézés alatt.

Sok szerver-omlás után,
Animézünk lazán.
WOW!! le a kalappal..

Raggie

Quote from: HVp213Üdv Itthon ToTo! :jee: Érezd magad otthon... (várjunk! te Sir A. Mazsommal laksz akkor annál jobban érezd magad, mintha otthon lennél :__devil: )
Jó hát tudod kivel szórakozzá'!
Egyébként nem szoktuk egymást annyira szivatni, csak ha alkalmunk van rá! :D

Well, do ya, punk?"

Selba

Szia^^

Ramiz

Quote from: Raggie GordonEgyébként nem szoktuk egymást annyira szivatni, csak ha alkalmunk van rá! :D
Na jó... voltam velük családi nyaraláson órákig összezárva a hátsó ülésen... de ezt csak élõszóban lehet elmesélni, és csak ha min. 3 méterre vagyok Raggie-tõl, mert különben a Büntetõ Csapásaitõl gallyramennek a bordáim. :)