Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

ToTo

Egész jó volt a kis versikéd Pubbikám  :gevumezs:
Bár nem tudom hogy van idõd a "rengeteg" tanulás mellett ilyeneket kiagyalni.
Bár en azért sem adok rep-et mert eldicsekedtél hogy milyen sok van.
Meg azért sem mert fogalmam sincs hogy kõ!

ToTo

Quote from: RamizNa jó... voltam velük családi nyaraláson órákig összezárva a hátsó ülésen... de ezt csak élõszóban lehet elmesélni, és csak ha min. 3 méterre vagyok Raggie-tõl, mert különben a Büntetõ Csapásaitõl gallyramennek a bordáim. :)

Egyébként mi ez a hátsó üléses duma? :eeek:

Pirula

Ramiz

Quote from: ToToEgyébként mi ez a hátsó üléses duma? :eeek:
"Jól kijöttök" a Mazsommal... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ToTo

Mindenkinek köszönöm a szívélyes üdvözletet!! :merci:

ToTo

Mindenkinek köszönöm a szívélyes üdvözletet!!! :merci:

Baldy

Quote from: ToToNa császtok! ToTo vagyok és szeretem az ANIMÉKET (C.Bebop, One piece, Trigun...)Még új vagyok ezen a fórumon (egyáltalán nem fórumoztam EDDIG) tehát nem tudom hogy mit is mondjak ami ilyenkor szokás. Na mindegy azért majd belejövök. Üdv mindenkinek...

Üdv neked is köztünk, igy utólag is :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Raggie

Quote from: BaldyÜdv neked is köztünk, igy utólag is :)
Az én ecsém ugyhpgy lehet ostorozni!!! :D (najó nemis, megvédem ám)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Hajimemashite ToTo-san -.-

Ahogy elnézem a rokonságod... bele fogsz jönni :D A vér nem válik vízzé (uramatyám - nézhetek másik fórum után? Ezek behívták az erõsítést... :eek: )

Raggie

Quote from: RouninHajimemashite ToTo-san -.-

Ahogy elnézem a rokonságod... bele fogsz jönni :D A vér nem válik vízzé (uramatyám - nézhetek másik fórum után? Ezek behívták az erõsítést... :eek: )
:lol: nem kell tõlünk félni! Nem vagyunk mi tatárok!!  :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Nethiree

Sziasztok!
Most ismerkedem az animekkel. Még csak párat láttam.
Ami nagyon tetszett az 2 rész a Cowboy Bebopból.
Rpg-s ismerõsökkel *IRC*elgetve lettem megfertõzve ilyen témákban.
Szóval fõleg szerepjáték, ami érdekel. Egyébként mozi rajongó vagyok, szóval mindenem a filmek.
Hátrányom, hogy nem értek jól angolul, ami nehezíti az letölthetõ animék élvezetét, de majd megküzdöm velük.
Amúgy olyan mindenre kiváncsi, sok minden érdekel típus vagyok.
Egyszer szinte minden érdekel, aztán válogatok, hogy mi az, ami bejön nekem a kínálatból.
Remélem ennyi elég.
Még annyit, hogy egy anime rajongó *IRCES* ismerõs irányított ide, hogy ez egy jó hely.
Pápá: :)  Nethiree

Rounin

Quote from: NethireeSziasztok!
Most ismerkedem az animekkel. Még csak párat láttam.
Ami nagyon tetszett az 2 rész a Cowboy Bebopból.
Rpg-s ismerõsökkel csetelgetve lettem megfertõzve ilyen témákban.
Szóval fõleg szerepjáték, ami érdekel. Egyébként mozi rajongó vagyok, szóval mindenem a filmek.
Hátrányom, hogy nem értek jól angolul, ami nehezíti az letölthetõ animék élvezetét, de majd megküzdöm velük.
Amúgy olyan mindenre kiváncsi, sok minden érdekel tipus vagyok.
Egyszer szinte minden érdekel, aztán válogatok, hogy mi az, ami bejön nekem a kínálatból.
Remélem ennyi elég.
Még annyit, hogy egy anime rajongó csetes ismerõs irányított ide, hogy ez egy jó hely.

Kézcsók :)  (illem szerint :D ) Érezd magad otthon/itthon.

Meske

Üdv Nethiree!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

syeren

Szia Nethiree!
Quote from: NethireeMost ismerkedem az animekkel. Még csak párat láttam.
Igazából még nekem is bõven van mit bepótolni...  ;)
Quote from: Nethiree
Még annyit, hogy egy anime rajongó csetes ismerõs irányított ide, hogy ez egy jó hely.
Ez így igaz!!!  :jee:  :)

Pirula

Üdvözlégy Nethiree!

Rounin

Quote from: NethireeMég annyit, hogy egy anime rajongó csetes ismerõs irányított ide, hogy ez egy jó hely.

Nem csetes -.- Irc :zen:

Manu

Moha

Üdv a fedélzeten, Nethiree!

Kvikveg

Szia Nethiree!
Nezz Hellsinget! :__devil:
Meg Midori no Hibi-t! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Üdv Nethiree!  :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Selba

RE@L

Hy Nethiree!!!
Jó szórakozást :jee:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Üdvözlet, Nethiree! Az angol nyelvvel kénytelen leszel megbarátkozni (van már itt, aki az animék miatt tanult meg angolul - megéri ;) ), mert a magyar fansubok száma csekély és minõségük igen változó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Üdv Nethiree!

Djinn

Üdvözlet Nethiree! :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

HVp213

Quote from: NethireeSziasztok!(...)
Üdv Itthon! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Zelgadis

Naná, hogy jó hely!
Üdvözlünk a fórumon Nethiree! (edit: Moha levédte amit eredetileg írtam volna  :hahaha: )
mind...min....mmm mM na végre, nem reagált a shift-re... szóóval:
Mindig jó látni, hogy új tagokkal gyarapodik az anime kedvelõk egyre kevésbé csekély tábora (elbeszélgetek itt magammal  :rolleyes: )

Cobra

Üdvözlet az újaknak, lassan nõuralom lesz a fórumon  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Quote from: CobraÜdvözlet az újaknak, lassan nõuralom lesz a fórumon  :D
Felértékelõdünk! :hopp:

Feldin

Quote from: RamizNyugi, Sir Agresszív, majd én szívatgatom! :lazza:
Üdv Totti! Tudtam, hogy elõbb-utóbb nem bírod megállni, hogy meg ne térj közénk...

Anime-fan, e kívûl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt fórumoznod kell.

Ez a fórum, mellyen annyiszor
Az ASVA vére folyt;
Ez, melyhez minden usernevet
Rengeteg post csatolt.

Itt küzdtenek animéért
Vad otakuk hadai;
Itt törtek össze offot
Bõsz modik karjai.

Anime! Itten hordozák
Rajzolt zászlóidat,
S felgyûltek legjobbjaik
A sok nézés alatt.

És annyi balszerencse közt,
Sok szerver-omlás után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Animézünk lazán.

Amúgy meg:
 HALLELUJA!!!* :hopp:

Ja! Azt majdnem elfelejtettem, hogy ToTo igazi neve: POCKOS (mint ahogy Raggie-é a (most már Sir Agresszív) Mazsom).

------
* : Raggie annyival kevesebb hülyeséget fog írni, amíg ToTo fórumozik! :D

Szuper vers!!!!!!!!!!
kinyomtatom!!!!!!!!!!

Üdv újak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzetek AZUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s