Nanatsu no Taizai (Seven Deadly Sins)

Started by blackronin, 2014-10-29, 10:22:36

Previous topic - Next topic

Isley

220

Ja, csak egy kis tivornyázás, jó lenne, ha már történne is valami. De talán Escanor is kicsit összeszedi majd magát, nagyon itt lenne már az ideje.

blackronin

221
Felejthető átvezető fejezet.
Szükséges volt, de lehetett volna egy kicsit érdekesebb is.

Isley

221

Zeldrisnek hála legalább egy cseppnyi új infóhoz jutottunk. Remélem ezen a szálon tovább tudunk haladni.

blackronin

222
Elizabeth megkapta az emlékeit, Merlin felépült, Merasycella él és közben Elaine haldoklik.
A lényeg kb. ennyi, de nem igazán kötött le a fejezet a héten...

edit:
223
Elizabeth dráma + Sins csapat újra a régi páncélban.
Kb. ennyi volt a fejezet.

Isley

223

Én élveztem a fejezetet, mert végre megtudjuk Meliodas múltját. Erre a három napos szabályra sem számítottam, bár adja magát, máskülönben nem lenne átok, ha az emlékek visszaszerzése után is együtt lehetnének.

blackronin

224
http://readms.net/r/the_seven_deadly_sins/224/4389/1

Bár Meliodas nem a legkedvencebb karakterem a sorozatban, ezt a címet nálam King mondhatja magáénak, de ez fejezet nagyon sokat dobott a megítélésén.
A története megható és mondhatni egészen ötletes.

Szóval a fejezet maga EPIC, amihez nagyban hozzájárult a Demon King és a Supreme Goddess megjelenése is.

edit: bizonyíték, hogy ezt az egészet már az elején kigondolta Suzuki (11-ik fejezetből)
http://www.mangareader.net/nanatsu-no-taizai/11/11

Isley

224

EPIC volt. Meliodas küzdelmének valódi nagyságát és drámáját szerintem csak most érthettük meg igazán. Nagyon kegyetlen sors ez, és igazi hős lesz, ha (amikor) sikerül megtörni az átkot.

blackronin

225
A múlt heti epikus fejezet után egy kicsivel többre számítottam egy sima átvezető fejezetnél...
A vége természetesen érdekes volt, kíváncsi leszek a Zeldris vs Meliodas harcra.  :smile:

Isley

Quote from: blackronin on 2017-07-09, 09:35:41
225
A múlt heti epikus fejezet után egy kicsivel többre számítottam egy sima átvezető fejezetnél...
A vége természetesen érdekes volt, kíváncsi leszek a Zeldris vs Meliodas harcra.  :smile:

Sokat nem tudok hozzátenni. Legalább a következő fejezet vélhetőleg sokat visz előre a történetben.

blackronin

226
Okés fejezet, persze Zeldris-ről tudtuk hogy csak illúzió.
Mindenesetre a többi Sin csontvázok elleni harca érdekes lesz, ha Meliodas ereje táplálja őket...  ^^"

Isley

226

Nem rossz ötlet, de nekem most az tűnt fel, hogy az art elég silány volt. Például azok a csontvázak...

blackronin

227
Jó fejezet volt, Escanor kemény mint mindig.  :smile:
Diane-n egy kicsit meglepődtem, hogy képesek voltak megszállni őt a szellemek...
A power up miatt viszont már őt sem lehet félvállról venni!

Isley

227

Kicsit elkeserítő, hogy annyi minden után, megint Diane a gyengébbik láncszem, bár hátha épp az ellenkezőjét bizonyítja majd jövő héten. Escanort pedig már jó volt végre az izmos formában látni.

Isley

228

Ebben már volt történés, de hiába

[spoiler]halt meg Helbram, valahogy az egésznek a drámája nem volt rendben.[/spoiler]

blackronin

228
Jó fejezet volt, drámai is volt több szempontból.
Helbram-t kicsit felesleges volt eddig, de a mostani elmúlásával ő is le lett rendezve.
Diane elég kemény lett, Escanor pedig megint hozta a formáját.  :P

edit:
229
Már mondanom se kellene, de Escanor megint a legjobb arc a fejezetben.  :D
Merasyclla már bizonyosan veszíteni fog, hiszen az igazi veszélyt a berserk állapotban lébő Meliodas jelenti majd.
Elaine pedig szintet lépett, de azt nem tudni hogy akkor még eltűnhet-e ha véget ér a varázslat...

Isley

229

Nem rossz fejezet, a vége pedig magáért beszél: Escanor atomkemény formában ismét. Escanor vs Meliodas jövő héten, alig várom.

Isley

230

Melasculla ellen a harc most nagyon élvezetes volt. Tetszett a csapatmunka. Merlin be is gyűjtötte a kis kígyót. : D
Jövő héten pedig Escanor vs Meliodas (ezt mondtam múlt héten is...) + Color page. Jó lesz!

blackronin

Quote from: Isley on 2017-08-21, 15:33:29
230

Melasculla ellen a harc most nagyon élvezetes volt. Tetszett a csapatmunka. Merlin be is gyűjtötte a kis kígyót. : D
Jövő héten pedig Escanor vs Meliodas (ezt mondtam múlt héten is...) + Color page. Jó lesz!
:tezsvir:

Sokat nem tudok hozzáfűzni.  :P

blackronin

231-232
Escanor vs Meliodas

OPIC.

Az egyik legkirályabb küzdelem, amit az elmúlt években láttam!  :whoah:

Escanor megint nőtt a szememben.  :smile:

chilip

Escanor damn stop with the steroids!

Isley

231-232

Escanor, The One! Escanor megmutatta hogy kell ezt! Zseniális küzdelem volt. Megmutatták, hogy ők ketten a legnagyobbak, de azért Escanor akkor is az Egyetlen. ;)

blackronin

233
A csata utáni állapotok.
Escanor próbálta megjátszani, hogy jól van, de nem igazán sikerült neki.  :P
A végén jó volt látni Arthur-t is végre, biztosan sokat erősödött mióta láttuk.

Isley

233

Átvezető fejezet, de a jobb fajtából. Merlin felvázolta a szituációt, ami nem túl rózsás, de izgalmas dolgokat vetít előre. Az volt furcsa, hogy Merlin nem említette Bant azok között, akikre számíthatunk most. Ban viszont láthatóan maga alatt, hogy semmit nem tudott tenni. Az ő következő lépése érdekes lesz.

blackronin

234
Arthur kihasználta az eltelt időt és elég jól megerősödött.
Kíváncsi vagyok, hogy magabiztosságának oka és Caith, a macska között milyen összefüggés van...

A Démon Király terve pedig az lenne, hogy Meliodas-ból csináljon uralkodót?
Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Isley

Quote from: blackronin on 2017-09-11, 13:58:34
234
A Démon Király terve pedig az lenne, hogy Meliodas-ból csináljon uralkodót?
Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Ez tényleg érdekes. Bár nem túl meglepő, folyamatosan Meliodast akarják visszahúzni a "sötét" oldalra.
Suzuki pedig az elmúlt jó pár hét alatt jól felépíthette fejben Arthur elkövetkező történetét. Remélem, ütős lesz, az Excalibur már várja.

blackronin

235
Nem tudom, hogy mi tartott eddig, hogy a fejezet kijöjjön, de végre megtörtént.
Jó fejezet volt, helyzetjelentést kaptunk a TC állapotáról és megismertük Zeldris és Meliodas régi mesterét is.
Monspiet és Derrerrie-nek örülök, de azon kellemesen meglepődtem hogy nem hajlandóak követni Zeldris parancsait.  :P

edit:
236
"Aranyos" volt, hogy Meliodas-ért ennyire rajong valaki a démonok közül.  :P
Kicsit jobban megismertük Chandler és Cusack személyiségét, meg kiderült hogy Estarossa él...
Érdekes megjegyzések voltak vele kapcsolatban, lehet hogy ő akar lenni a következő király, csak a háttérben áskálódik?

Isley

235-236

Jól halad előre a sztori. A Tízparancsolat eléggé meg fogyatkozott, de a két mester, plusz Estarossa közelgő visszatérése elég érdekessé teheti a dolgokat. A Meliodas-Zeldoris-Estarossa hármas között még annyi minden váratlan dolog történhet, ezekre vagyok kíváncsi. Mindhárom versenyben a királyi címért.

blackronin

237
Jó fejezet volt, Chandler-t nem szabad lebecsülni!
Merlin eredeti alakja érdekes volt, kíváncsi vagyok hogy mi áll mögötte...

Isley

237

Merlin eredeti formáját leszámítva inkább átvezető fejezet csak. Chandler erejére kíváncsi leszek. Full Countert ő is tud, nem lesz egyszerű ellenfél.

blackronin

238
Lényegében Chandler vs Sins harc, ami nem volt rossz.
Mondjuk démonbarátunk elég ütemesen nyomja a támadásokat, lehet hogy ezzel a harccal le is győzik végleg?