Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: sirtomiÉn nem így értelmeztem, és senki sem világosított fel eddig errõl.
Én úgy értelmeztem a korlátlant, hogy bármikor, bármennyi ideig használhatom és bármennyit tölthetek le és fel.
Én is eddig igy tudtam.. akkor most végulis hogy van ez? miért van a chellonél ha átléped a 15 vagy 30 gigát akkor 90% lassabb lesz a letöltési ill feltöltési sebbesség?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kisvirag

hm, tenyleg jo lenne tudni, hogy vannak ezek a dolgok, mert épp most készülök beköttetni otthon (hosszas gyõzködésre anyám ráállt) a netet.
Egyáltalán, mi éri meg, milyen árak vannak most? (vidéken lakom, Makón)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Quote from: kisviraghm, tenyleg jo lenne tudni, hogy vannak ezek a dolgok, mert épp most készülök beköttetni otthon (hosszas gyõzködésre anyám ráállt) a netet.
Egyáltalán, mi éri meg, milyen árak vannak most? (vidéken lakom, Makón)
A T-Online -nál most látod mi van. Ahogy olvasgattam a többi szolgáltató nem ilyen 3GB-os csomagokat vásárol csak, és nem pampognak annyira. Legalábbis most ezt állítják.
Én most az Externet után érdeklõdöm.

sirtomi

A 2Mb-es Adsl sem rossz, csak még mindig drága és távol a központtól nem éri el a max sebességet. Errõl sem tájékoztatják az embert. Nálunk a sávszélesség emelés óta lenne 2Mb-es de nem jön annyival, max 1-1,5Mb.

Xaga

Quote from: White SeeDValaki ajánljon valami jó vígjátékot vagy ûrös/meches/scifi-s animot amit még nem láttam!

Mahoujin Guru Guru feküdni fogsz a röhögéstõl. (Anime-Keep subolta)

Necrid^

Quote from: White SeeDMattakü!

Valaki ajánljon valami jó vígjátékot vagy ûrös/meches/scifi-s animot amit még nem láttam
RaHxephon..nem tudom láttad már-e?

sirtomi

Quote from: Raggie GordonRamiz: Baze én akartam beírni elsõnek, de megelõztél! ;)
Én is épp most láttam egy Kozeles plakátot a Balatonparton. Sztem is remek ötlet behozni a jó cseh söröket mint inkább a felejthetõ itthoniakat inni!

Cseh sörök forever!!!
EU szerint jó a Magyar sör:
http://www.eu-info.hu/cikk.asp?db=hirek&id=5627

Lythis

Quote from: sirtomiA T-Online -nál most látod mi van. Ahogy olvasgattam a többi szolgáltató nem ilyen 3GB-os csomagokat vásárol csak, és nem pampognak annyira. Legalábbis most ezt állítják.
Én most az Externet után érdeklõdöm.
Többi szolgáltató vásárol?? Ezt most pontosan hogy érted?
Nyílván azért nem pampognak, mert a többségüknek annyira nem okoz gondot, h kicsengesse az összeget. A többiek, akik szótemelnek meg le vannak sz*rva, modván ha nem tetszik, akkor mér fizettél elõ rá.
 Mondjuk a legnagyobb kitolás télleg az adatforgalmi korlát. Tekintettel h az internet alapvetõen a szabad információáramlásról szól (legalábbis ez volt a fõ vezérelv, amikor elindították). Ezzel az adatforgalmi korláttal viszont pont ezt nem veszik figyelembe. mind1, majdcsak lesz jobb is.

Rounin

Quote from: ShiroiHa jól tudom, akkor a felnõtt jegy 4000, a gyerek pedig 2000 volt. Volt továbbá 700 forintos gyros, és 250 forintos 0,33-as ásványvíz is... :rolleyes:

Hát ez bizony brutálisan sok egy átlag családnak :/

Lythis

Quote from: ShiroiHa jól tudom, akkor a felnõtt jegy 4000, a gyerek pedig 2000 volt. Volt továbbá 700 forintos gyros, és 250 forintos 0,33-as ásványvíz is... :rolleyes:
éljen a fogyasztói társadalom....

.Attila

Sziporka Robi is beszállt az "imádkozzunk és böjtöljünk a Marilin Manson koncert ellen" buliba. Ezennel megnyitom a "röhögjünk egy jót Sziporka Robin is" szezont. Nyitom a sort:

Lythis

Huhúúúú... persze ez érthetõ, hiszen Marylin Manson a sátán földi helytartója, az antikrisztus, és ráadásul csúnya F-betûs szavakat is mondogat....:D
 De most komolyan... Rómában pl a lelkéért imádkoztak a templomban, miközben ment a koncert... :lul:
 De Amerikában a hitközségek felvonulást szerveznek a koncertjei ellen, szép nagy "nekövessétekasátánt" transzparensekkel...amit volt h lovasrendõrség oszlatott fel... :lul:

sziporka robi = szikora robi?

.Attila

Quote from: LythisHuhúúúú... persze ez érthetõ, hiszen Marylin Manson a sátán földi helytartója, az antikrisztus, és ráadásul csúnya F-betûs szavakat is mondogat....:D
 De most komolyan... Rómában pl a lelkéért imádkoztak a templomban, miközben ment a koncert... :lul:
 De Amerikában a hitközségek felvonulást szerveznek a koncertjei ellen, szép nagy "nekövessétekasátánt" transzparensekkel...amit volt h lovasrendõrség oszlatott fel... :lul:
Ennél jobb ingyenreklámról nem is álmodhat Manson :rolleyes:
Quotesziporka robi = szikora robi?
Talált.

Lythis

Quote from: BonciEnnél jobb ingyenreklámról nem is álmodhat Manson :rolleyes:
Hja, végülis ugyanaz a szitu, mint a postal 2 esetében. És a legszebb, h észre sem veszik, hogy ezzel is õt reklámozzák...

Robinak biztos az böki a csõrét, hogy neki nem volt ekkora népszerûsége.. most majd biztos felveszi a mennyei megváltó imidzs-t hogy lekontrázza Brian apót, és akkor ellene kivonulnak tüntetni a sátánisták, meg a pogányok... elõre várom...:D

Kvikveg

Csatlakozom:

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: KvikvegCsatlakozom:

Én éppen rajzolom a portréját ;] Jó lesz a darts-táblámra ^^

Darkstar

Quote from: BonciEzennel megnyitom a "röhögjünk egy jót Sziporka Robin is" szezont. Nyitom a sort:

:haha:   :linsux:   :lame:  :lul:  :hopp:  :p  :D  :rotflol:  :appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: sirtomiEU szerint jó a Magyar sör:
http://www.eu-info.hu/cikk.asp?db=hirek&id=5627
Hát el tudom képzelni, hogy milyen bizottság ítélhette oda ezeket a díjakat a Soproninak! Nem mintha nagyon szar volna, de sokkal-sokkal jobbak is vannak nála!(pl: Cseh sörök  :rolleyes: )

Repülõnap: Én tartom magam ahoz, hogy ez is elég sok nézõ, ha mind élvezték és jövõre is visszajönnek a barátaikkal.

Internet: a T-Online egy nagy szemét!! :linsux:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: Raggie GordonInternet: a T-Online egy nagy szemét!! :linsux:
Hát eléggé gané társaság. :rolleyes:

Ramiz

Quote from: KvikvegLegyek nem, mikroszkopikus reszecskek mikroszkopikus pusztitast vegeznek, kb mint ha napfeny eri, akkor fakul, tehat tartsuk a fiokban, amugy meg ha leamortizalodik, megcsinaltatom ujra. Addigra mar penzem is lesz ra. ;)
Oké, közben betörtem magam, és felraktam két mûanyag poszterfogó izével (420.-).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizOké, közben betörtem magam, és felraktam két mûanyag poszterfogó izével (420.-).
A kis aljas! Felrakta az asztala fölé mielõtt én egyáltalán hazaérek! Nna majd sürgõsen behozzuk a lemaradást! :D
(kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki, majd átmegyek megnézni)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Edina-chan

wááááááááá 2:0ra vezet a Manchesteerrrr... :morci:
*lány létére focit néz és sörözik*
ehehe  :hopp:

Necrid^

Quote from: Edina-chanwááááááááá 2:0ra vezet a Manchesteerrrr... :morci:
*lány létére focit néz és sörözik*
Milyen volt már a 2-ik goal? :mad:

Edina-chan

lett volna mégegy az elején, csak az les vót... :)
elleszünk verve valszeg.... :/

Necrid^

szép volt a 3-ik Goal ^^

Moha

Quote from: Edina-chan*lány létére focit néz és sörözik*
És hentai-t néz 14 évesen...
Ejj, hova züllik a mai fiatalság... :p

Necrid^

Quote from: MohaÉs hentai-t néz 14 évesen...
hehe :haha:

Ramiz

A mai fiatalságnak van esze. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Szimplán csak korábban érik?

.Attila

Quote from: ShiroiEzt te érésnek nevezed? Persze ez nem durva, amíg csak nézi. Egy ismerõsöm nemrég chatelt egy 15 éves lánnyal, aki a magáról (és fõképp "arról" a testrészérõl) készült képeket rakta be avatarnak messengeren. És nyugodtan újságolta, hogy 13 évesen már megvolt az anál is, ja és mellesleg épp ott ül most mögötte a fiúja, és nem zavarja, hogy egy vadidegennek ezt mind elmondja. És ez most nem kirívó példa, rengeteg ilyen van.
Na igen, szerencsétlenek büszkék rá. Azt hiszik, hogy ha minél korábban kezdik, annál "coolabbak". Meglesz ennek a hátulütõje.
Nadehát ha egyszer a TVbõl ez jön le nekik, akkor nincs mit csinálni, legfeljebb annyi, hogy nem vesz a család TV-t. Csak az baj, hogy más családban vesznek, nézik a sok valóságshowt meg egyéb iqfighter mûsorokat, beviszik az iskolába, és "gondoskodnak" róla, hogy minél több gyerek átvegye az értékrendjüket.