Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Danhibiki

Quote from: ShiroiEzt te érésnek nevezed? Persze ez nem durva, amíg csak nézi. Egy ismerõsöm nemrég chatelt egy 15 éves lánnyal, aki a magáról (és fõképp "arról" a testrészérõl) készült képeket rakta be avatarnak messengeren. És nyugodtan újságolta, hogy 13 évesen már megvolt az anál is, ja és mellesleg épp ott ül most mögötte a fiúja, és nem zavarja, hogy egy vadidegennek ezt mind elmondja. És ez most nem kirívó példa, rengeteg ilyen van.

Ja, de ez tuti mert lehet valakinek a szája nagy szal...Én szerencsére nem ismerek ekkora hülyéket, pedig csak gimnazista vagyok:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: ShiroiMajd fogsz, csak figyelj oda... ;)

Ja, de tényleg most, hogy mondod van egy évfolyamtársam akitõl simán kitelnek az ilyesmik, mondjuk õ annyira nem henceg vele, de azé mindenki tudja róla...:D Pff rég volt már a suli nahh azé nem emlékeztem elsõre :rolleyes:

Lythis

Quote from: ShiroiEzt te érésnek nevezed? Persze ez nem durva, amíg csak nézi. Egy ismerõsöm nemrég chatelt egy 15 éves lánnyal, aki a magáról (és fõképp "arról" a testrészérõl) készült képeket rakta be avatarnak messengeren. És nyugodtan újságolta, hogy 13 évesen már megvolt az anál is, ja és mellesleg épp ott ül most mögötte a fiúja, és nem zavarja, hogy egy vadidegennek ezt mind elmondja. És ez most nem kirívó példa, rengeteg ilyen van.
Igen rengeteg ilyen van, ez a mai világ...:S Ha belegondolsz, akkor nyílván azért mert ezt fogadja el értékrendnek. Megnéz x az n-ediken tinifilmet, aminek az a tetõpontja, hogy valakinek összejön a dolog, oszt ettõl mennyire nagyon teljes lesz az élete, aztán végignéz 9 realityshow szériát, ahol mindenképpen az a legizgalmasabb rész, amit csak az infrakamera közvetít 11után...
 A szülei és a tanárai jobb esetben - mert sajna találkoztam ellenpéldával is - azt mondják neki, hogy még ráér ezzel foglalkozni. Viszont ha mindenhonnan ez árad, viszont a szülõk, és a tanárok azt mondják, hogy ezt még ne, akkor csakazértis, mert nehogymá ne kezeljék õt felnõttként, meg csak nem akarják hagyni h õ is nagy meg felnõtt legyen.

Danhibiki

Quote from: ShiroiAzért mondom, hogy figyelj, mert nem feltétlenül a hencegõk teszik meg. Ugye hallottad már a szûzk*rva kifejezést? :)

Ja egy párszor, de arra a csajra nem lehet azt mondani, hogy szûzk*rva az amolyan "rendes":D

Lythis: Ez nevelés kérdése nem? A szülõktõl függ minden, hogy mennyire figyelnek oda a gyerekre. Mert ha elhanyagolják akkor otthon lehet akármilyen aranyos meg minden aztán, ha elmegy otthonról akkor meg kiszabadul. Szóval ez nem feltétlenül a reality show-k mûve (de azoké is, de nem ez a legfontosabb), hanem a szûlök és a nevelés hiánya okozza ezt a sok elferdült emberkét (szerintem:D), mert a környezetemben rengetegen nézték ezeket a baromságokat és nem lettek emiatt ku*vák és nem is lettek tõle agyhalottak, amiatt mert ismerem a családjukat és otthon minden rendben van úgy ahogy nálunk is és én sem vagyok egy hülyegyerek aki a fa*kát mutogatja mondjuk az MSN-en.

Shiroi:Nah, mégsem vagy annyira reménytelen... ;) (ezt ilyen quote-nak akartam berakni, de sehogy sem sikerült:() Hát igen elõbb egy kicsit megkell ismerni az embereket aztán elkönyvelni magunkban. :rolleyes: (annyira pff...:D)

Ramiz

Ehh, az ilyen fiatal könnyûvérû lányokat én is mindig szidtam, mert sosem hozott velük össze a jósors... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Az benne a legnagyobb baj, hogy ahhoz hogy ez megváltozzon nagyon sok mindennek kéne történnie. Mivel ez az üzlet, ez az amit vesznek, ami mostanában benne van a köztudatban, ezért a nagy mamutcégek nem hagynák, hogy ez megváltozzon. Ezen kevesek jóókora hasznot húznak! :(

De ne búslakodjunk mán itten! Nna inkább megyek a 14 éves szexrabszolgámhoz... ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

oo, micsoda fejtegetes lett, egy apro  beszolasbol, de oszinten, inkabb hentait nezzen ien idosen, semmint csinalja is :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Xipe

Quote from: RamizEhh, az ilyen fiatal könnyûvérû lányokat én is mindig szidtam, mert sosem hozott velük össze a jósors... :__devil:

egy darabig en is igy voltam vele, aztan belattam hogy felesleges, nem szeretnek hetente a Nemigondozoba jarni mert valami kellemetlen kiutest tapasztaltam bizonyos testreszeken.

Raggie, 14 eves?
nem oreg mar az neked?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeegy darabig en is igy voltam vele, aztan belattam hogy felesleges, nem szeretnek hetente a Nemigondozoba jarni mert valami kellemetlen kiutest tapasztaltam bizonyos testreszeken.
Hát igen, a csápjaim megsínylették volna, de van elég, no meg a kislány rosszabbul járt volna... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: White SeeDAmúgy mi ez a nagy nyüzsgés? senki nem ment le a szigetre? Hisz az az évad bulija. legalább is ezt mondják...
Drága, uncsi, mûízû.

sirtomi

Quote from: RamizEhh, az ilyen fiatal könnyûvérû lányokat én is mindig szidtam, mert sosem hozott velük össze a jósors... :__devil:
Én is így vélekedtem középiskolában :D

sirtomi

Quote from: White SeeDAmúgy mi ez a nagy nyüzsgés? senki nem ment le a szigetre? Hisz az az évad bulija. legalább is ezt mondják...
Ha nem lenne drága a napi jegy én kimennék pár koncertre, de nem sátoroznék ott egy hétig az tuti.

Edina-chan

Hát sajnos vannak ilyenek, én nem igazán tartozom ebbe a kategóriába...nem is mondom azt hogy túl érett vagyok, de sok emberrel akikkel beszélek MSN-en vagy fórumon, és megkérdezik hány éves vagyok, nem hiszik el, mert többnek hittek...a beszédem alapján, vagy nem is tudom... :rolleyes:
Nekem az egyik barátnõm volt ilyen *****, teveclubbon érdekes képeket tesz ki magáról, meg olyat csinált hogy elkezdett járni egy pasival, fél óra ismeretség után... :eeek:  ( ez komoly )
Szóval én a hentai olvasás miatt nem tartom magamat ilyennek, meg nem is csinálok ilyeneket, fúúh  :eeek:
Olvasgatom az im-net fórumát meg a bravo fórumát ( fuj de utálom ezeket a gagyi tinimagazinokat -_- ) és olyanok vannak hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek...o_O""
mindegy.

White SeeD:
ismerõs helyzet...RegCleaner, Ad-Aware...ezek jók ^^
origo-n fennt vannak.

Rounin

Hmm.. ez itt most egy kollektív egyetértés lenne a fenti fontosabb témákban :] Úgyis tudjátok mirõl van szó ;)

Darkstar

Quote from: White SeeDnem tud valaki ajánlani egy jó cleanert?

Spybot Search&Destroy Ad-aware páros nálam bejön. a tûzfal és az antivíus ellenére is rendszeresen találnak irtanivalót.  :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dragon

Egyetlen banda van, amire kíváncsi lennék, az is utolsó nap hajnal kettõkor...
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

animoni

Quote from: Edina-chanOlvasgatom az im-net fórumát meg a bravo fórumát ( fuj de utálom ezeket a gagyi tinimagazinokat -_- ) és olyanok vannak hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek...o_O""
mindegy.
Tini magazinok?????Én azokat már csak azért is szoktam néha könyvtárban olvasgatni, hogy egy jót röhögjek :lul:  :lul: Komolyan olyan sületlenségeket tudnak beleírni néha a tinilányok, hogy azon már csak nevetni lehet!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Lythis

Ja, télleg... fogom is a cuccom, és húzok is ki sátrazni!!! Kb ezzel az erõvel fel is gyújthatnám a pénztárcámat, nem?
Quote from: White SeeDNem lép fel véletlenül valami japán vagy akár keleti együttes?? Akkor talán én is kimennék. de így....
Pl? Egy Ayumi Hamasaki koncertet lehet megnéznék, de akkor már inkább valami VK cucc. (X-Japan és Malice Mizer sajna feloszlottak:S) De Blood, meg Eve of Destiny nem jönnek Bécsnél lejjebb, és Dir en Grey sem éppen ide jön nyaralni. És persze annyira nincsenek itthon befutva, hogy meg legyenek hívva szigetre (pedig volt, akire még szavaztam is)
 Az idei sziget felhozatal amúgyse valami nagy wasistdas... bezzeg tavaly ingyen tombolhattunk SlipKnoT-on sportszigeten... :rolleyes:

Lythis

Quote from: animoniTini magazinok?????Én azokat már csak azért is szoktam néha könyvtárban olvasgatni, hogy egy jót röhögjek :lul:  :lul: Komolyan olyan sületlenségeket tudnak beleírni néha a tinilányok, hogy azon már csak nevetni lehet!
A legjobbak szerintem a hihhetetlen "mennyire vagy jó díszr*banc" és társai tesztek... azok az abszolút kedvenceim. :lul:  :lul:  :lul:  :lul:  :lul:
 Persze a legrosszabb az, amikor olyanokkal találkozol, akik megpróbálják alkalmazni a magazinban felsorolt módszereket az életben...

Danhibiki

Ohh my god...tinimagazinok:D Emlékszem 5évvel ezelõtt belelolvastam egybe ez volt a kérdés: "Terhes lehetek-e attól, hogyha a pálmafára gondolok, mert attól mindig annyira felizgulok" L :lul: L ezt most nem tom, hogy valaki csak egy hülyeségnek szánta-e vagy tényleg komolyan gondolta, de lelõném! :jee:

Lythis

Quote from: DanhibikiOhh my god...tinimagazinok:D Emlékszem 5évvel ezelõtt belelolvastam egybe ez volt a kérdés: "Terhes lehetek-e attól, hogyha a pálmafára gondolok, mert attól mindig annyira felizgulok" L :lul: L ezt most nem tom, hogy valaki csak egy hülyeségnek szánta-e vagy tényleg komolyan gondolta, de lelõném! :jee:
Amit én láttam ezekbõl az alapján meg kell nyugtassalak, ott ez az alap....

Egyébként éljen a mázli, most kaptam ingyen fagyit licsivel (vagy mivel) amiért késett a sushim:D

Rounin

Quote from: LythisAmit én láttam ezekbõl az alapján meg kell nyugtassalak, ott ez az alap....

Egyébként éljen a mázli, most kaptam ingyen fagyit licsivel (vagy mivel) amiért késett a sushim:D

:irigy smiley:

Amúgy van ennél magasabb színvonal is bennük.. azt hiszem.. khm, na mindegy. Most nem veszek a kezembe egyet sem, hogy órákig tartó keresés után besüljek :] Meg öcsém haragudna, ha turkálnék az újságjai közt  :lul:

Lythis

Quote from: Rounin:irigy smiley:

Amúgy van ennél magasabb színvonal is bennük.. azt hiszem.. khm, na mindegy. Most nem veszek a kezembe egyet sem, hogy órákig tartó keresés után besüljek :] Meg öcsém haragudna, ha turkálnék az újságjai közt  :lul:

Magazinja válogatja gondolom... én spec húgom készleteit használom az ismeretanyag bõvítésére:D

Ramiz

Quote from: LythisMagazinja válogatja gondolom... én spec húgom készleteit használom az ismeretanyag bõvítésére:D
Ez a társalgásból kiragadott mondat tökéletesen illett rám is 4-5 éve, csak a bátyám magazinjaival kapcsolatban, és valószínûleg kicsit más fajta ismeretekrõl van szó. :D

Rounin

Quote from: RamizEz a társalgásból kiragadott mondat tökéletesen illett rám is 4-5 éve, csak a bátyám magazinjaival kapcsolatban, és valószínûleg kicsit más fajta ismeretekrõl van szó. :D

Ezt meg sem kellett volna említeni, elég nyilvánvaló tény ;P Amúgy kevesebb a különbség, mint hinnénk : az is társadalmi kapcsolatokkal foglalkozik, ez is. :]

Lythis

Quote from: RouninEzt meg sem kellett volna említeni, elég nyilvánvaló tény ;P Amúgy kevesebb a különbség, mint hinnénk : az is társadalmi kapcsolatokkal foglalkozik, ez is. :]
Viszont bizarr módon az amit a bátyádtól húzol be, az kevésbé botránkoztat meg, mint a másik....

Ramiz

Quote from: RouninEzt meg sem kellett volna említeni, elég nyilvánvaló tény ;P Amúgy kevesebb a különbség, mint hinnénk : az is társadalmi kapcsolatokkal foglalkozik, ez is. :]
Az inkább biológiai és személyesebb jellegû kontaktusokkal. :lazza:

Rounin

Quote from: RamizAz inkább biológiai és személyesebb jellegû kontaktusokkal. :lazza:

Ami mai - s nemcsak mai - társadalmunk szerves része :hehe: Ugyebár ;)

Ramiz

Quote from: RouninAmi mai - s nemcsak mai - társadalmunk szerves része :hehe: Ugyebár ;)
Azért nem mindegyik póz, formáció és kellék szerves része a társadalmunknak. Legalábbis szerintem. :D :hehe:

Rounin

Quote from: RamizAzért nem mindegyik póz, formáció és kellék szerves része a társadalmunknak. Legalábbis szerintem. :D :hehe:

Uhh... nem böngészted eleget azokat a magazinokat :/ Kicsit naív vagy, de majd megnõlsz ;) Ajánlom figyelmedbe a partner-keresõ rovatokat =] Van itt minden, mi szem-szájnak (s egyebeknek) ingere :D