Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

a diszko a legutolsó hely, ahol értelmes (egyáltalán) nõt fel lehet szedni... kivéve, ha csak arra kell :)
egyébként meg, zsák a foltját :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

TurboK

Van még valaki rajtam kívül aki már több mint 1 napja csatlakozik tré onlinenal ADSLre? Itt már több mint két napja megy (elvileg 24 óránként dobna le), és szeretném tudni hogy ez globális jelenség vagy csak heves megye környéki gixer.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Darkstar

Quote from: MohaNektek is lassú most a szerver, vagy csak a Chello sz*rakodik? A fórum is lassú, az ftp-rõl meg max 35-40k-val csöpög a cucc. :(
Nálam pár nap tetszhalál után ma feltámadt a net, de most megy rendesen. Ha valaki felhíja az 1234-en a T-onlint majd bök egy 1-est(van elõfizetése), azonnal benyögik, hogy bizonyos ter-eken nem elérhetõ v. problémás a szolgáltatás (kedvenc netkávézómban sincs net 2 napja, azért ez se semmi, nem kis bevételkiesésük van). Úgyhogy mostanában mindenhol sz*r a net. :( És az a legszebb, hogy két nap alatt egy szerelõt sem tudtak odazavarni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: Necridugye? :D
arrafelé is nehéz lehet felszedni egy csinos leányzót :rolleyes:

Necrid^

Quote from: katzarrafelé is nehéz lehet felszedni egy csinos leányzót :rolleyes:
Ha van pénzed semmi nem nehéz.. :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Quote from: kisviraga diszko a legutolsó hely, ahol értelmes (egyáltalán) nõt fel lehet szedni... kivéve, ha csak arra kell :)
Na pont ezért írtam, hogy itt sajna csak disco van, oda meg több okból sem járok.
Régebben volt egy jó hely, ahol szombatonként fõleg rock ment, normális társasággal, csak: új tulaj, új szemlélet és annyi. :(

Jelenleg az egyetlen hely a városban, ahova még érdemes elmenni egy karaoke bár, csak az meg elég kicsi hely és rengetegen szoktak lenni...

Darkstar: Chello-m van, nem Tré-online.

Darkstar

Quote from: MohaDarkstar: Chello-m van, nem Tré-online.
Azt tudom, csak leírtam, hogy eddig nekem sem volt jó. És látom, hogy más T-*****-osoknál sem az.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Necrid: Tegnap a házunk elött parkolt egy fekete BMW!
A te müved? ha igen akokr a haverjaid nagyon keményen eltévedtek vagy csak pihiztek mer nem találkoztam velük... :D
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213Necrid: Tegnap a házunk elött parkolt egy fekete BMW!
A te müved? ha igen akokr a haverjaid nagyon keményen eltévedtek vagy csak pihiztek mer nem találkoztam velük... :D
Nem.. Mi csak fekete mercikben ülunk. de ne hizguj megtalálunk téged.

HVp213

Quote from: NecridNem.. Mi csak fekete mercikben ülunk. de ne hizguj megtalálunk téged.
OKOK!
Csak féltem hogy nem találtok ide... :p
Mondjuk el is hinném hogy eltévedtek! Gondolom nagy kopár sivataghoz szoktatok 1-2 olajfoltal rajta... :haha:  :__devil:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213OKOK!
Csak féltem hogy eltévedtek... :p
Mondjuk el is hinném hogy eltévedtek! Gondolom nagy kopár sivataghoz szoktatok 1-2 olajfoltal rajta... :haha:  :__devil:
:lol:

Necrid^

Quote from: HVp213OKOK!
Csak féltem hogy nem találtok ide... :p
Te beteg vagy esku :lol:

HVp213

Quote from: NecridTe beteg vagy esku :lol:
Ez igy van!!! :rolleyes:

(már vagy egy hete náthás vagyok :p)

Moha

Quote from: HVp213Mondjuk el is hinném hogy eltévedtek! Gondolom nagy kopár sivataghoz szoktatok 1-2 olajfoltal rajta... :haha:  :__devil:
:lol: Hát te kész vagy, mint a házi feladat... :D:D:D

HVp213

Most már Darkstar is ki akar nyirni COOL!
Akkor ha már erre jön összedheti Necrid haverjait hogy ne koszáljanak céltalanul még a végén terroristának nézik öket :D  :__devil:
Necrid remélem a barátaid hoznak magukkal tevét, mer már régota szerettem volna közelröl megnézni egyet... (nem kell nagy! ;) elég vmi kis kompakt teve ami befér a Mercitek csomagtartojába:p)

Moha

Warning! Warning!
Thread dementia level rapidly increasing! :D:D:D

HVp213

Quote from: MohaWarning! Warning!
Thread dementia level rapidly increasing! :D:D:D
Most még egyszer PLS emberi nyelven! :D a tudatlan halálra itéltek kedvéért akik nem értenek inglisül! Megértését elöre is köszönjük!

.Attila

Quote from: RamizMostanában nem is postolok sokat. ^_^

A rohadék Neptunnak meg a k'+% *@#%" anyját! Most lenne tárgyfelvétel, persze hogy túlterhelt stb. biztos szívni fogok...
Elsõ éveseknek nem kell neptunozni.

Necrid^

Quote from: HVp213Most már Darkstar is ki akar nyirni COOL!
Akkor ha már erre jön összedheti Necrid haverjait hogy ne koszáljanak céltalanul még a végén terroristának nézik öket :D  :__devil:
Necrid remélem a barátaid hoznak magukkal tevét, mer már régota szerettem volna közelröl megnézni egyet... (nem kell nagy! ;) elég vmi kis kompakt teve ami befér a Mercitek csomagtartojába:p)
Hallod simán. tevék ahogy kivánod cimet kérhetnék?:)

HVp213

Quote from: NecridHallod simán. tevék ahogy kivánod cimet kérhetnék?:)
Gyertek a Hárs-hegyre!;) Ott már bármelyik kedves fehérruhás bácsi szivesen utbaigazit! (s ha szépen kéritek biztos ad nektek is szurit amitöl olyan szépeket lehet álmodni :jee: ) (bár lehet ez a szolgáltatás csak a bentlakoknak jár ha igen majd spejzolok nektek egy keveset;))

Ramiz

Quote from: BonciElsõ éveseknek nem kell neptunozni.
Rövidebb leszek, mint te: de kell.

Neptun: tegnap és ma összesen 50-szer léptem be, kezdtem már utálni a látványát is a Dávid-szobornak és kis p...ének... De végre kész vagyok. : phû :
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Quote from: HVp213Gondolom nagy kopár sivataghoz szoktatok 1-2 olajfoltal rajta... :haha:  :__devil:
Ez kész! :lol:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Az Ai Yori Aoshi threadbõl:
Quote from: White SeeDÉn a trilliannál rendeltem és elégé borsos 3500Huf darabja +még nekem pestrõl is le kell hoznom...
Miért nem netrõl rendeled? Sokkal olcsóbban jönnél ki. Itthon szépen ráteszik a hasznukat. eBay-rõl vagy netboltokból 2000 Ft környékén, vagy az alatt is kijössz, pláne, ha több kötetet rendelsz egyszerre.

Quote from: HVp213Most még egyszer PLS emberi nyelven! :D a tudatlan halálra itéltek kedvéért akik nem értenek inglisül! Megértését elöre is köszönjük!
Akkor:
"Vigyázat! Vigyázat!
A téma elmebaj szintje gyorsan emelkedik!" :D:D:D

.Attila

Quote from: RamizRövidebb leszek, mint te: de kell.
És mégis mit kellett csinálni? + a BME-s neptunban semmi bonyolult nincs, bonyolult akkor lehet, ha nem ismered, ekkor meg lehet segítséget kérni a szenvedés helyett.

.Attila

Quote from: White SeeDElvileg alá kéne iratni, de hogy a francba, mikor az indexet beszedték???
BME-n lehet szólni a KTH-nál, hogy alá kéne iratni a jegyeket. Ezt a KTH megcsinálja 500Ft/jegyért.

kisvirag

Quote from: BonciBME-n lehet szólni a KTH-nál, hogy alá kéne iratni a jegyeket. Ezt a KTH megcsinálja 500Ft/jegyért.
hátez LOL
sõt, megaLOL

hátezkész...
fizetni azért, hogy beirattasam a jegyem.... pfff

mondjuk nálunk az a rendszer megy, hogy neked kell beirattatnod a tanárnál a jegyet, neked kell utánajárni, szóbeli vizsga esetén ugye azonnal megtörténik, irásbelinél meg rendre adnak meg idõpontot a tanárok, csak én szoktam olyan lame lenni, hogy mindig elkésem ezeket az idõpontokat, és mindig az uccsó percben rohangálok kétségbeesetten. :D

de most már épp leadható indexem van, csak Tanulmányi Bizottságnál kell még néhány papirt elintéznem.

.Attila

Quote from: kisviraghátez LOL
sõt, megaLOL
Vmit félreértesz. Nem a KTH feladata beiratni a jegyeket, hanem a hallgatóké. A hallgatónak kell végigcsászkálnia az egyetemet, hogy beirassa a jegyeket. Csak aztán vannak a problémás esetek. Ekkor van ez a lehetõség, hogy a KTH csinálja meg, csak pénzért (na persze, majd ingyen, és akkor egyik diák sem fogja magától megcsinálni ;)).
Szóval ez nem hogy rosszabb, hanem jobb, mert választhatsz, és nem kell kétségbe esned, amikor egy nap alatt kell beiratnod 4 jegyet.

kisvirag

nem, nem értettem félre, de igen tudom sajnálni azt, aki inkább pénzt ad ki erre...

.Attila

Igen, az 1-est ingyen beiratják neked, de mást nem, sõt, ha van 1-estõl eltérõ jegyed, de nem iratod be, akkor beírják az egyest ;) (félévközis tantárgynál ha nincs jegyed, akkor is kapsz egy egyest)
KTH = Központi Tanulmányi Hivatal. Asszem tavalyelõtt indult, mi már itt intézzük a tanulmányi ügyek nagyrészét, és nem a dékániban. Ez persze csak a BME-hez tartozik.

Ramiz

Quote from: BonciÉs mégis mit kellett csinálni? + a BME-s neptunban semmi bonyolult nincs, bonyolult akkor lehet, ha nem ismered, ekkor meg lehet segítséget kérni a szenvedés helyett.
Most miért vagy ilyen negatív? Alapban nem hiszel nekem... :(
Dolgunk: felvenni kötelezõen választható humán és gazdasági ismeretek közül egyet, felvenni nyelvet. Nehézség (bonyolultság): a nekem kellõ nyelvet nem jeleníti meg a Neptun mint választhatót, valamint állandóan (félpercenként) ledob. Segítségkérés: a bátyám most végez a BME-n, ergo ismeri a Neptunt, és ezekben õ sem tudott segíteni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!