Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

noriko

A témához:
-idegesít, hogy a tömegközlekedés szó szerint TÖMEG közlekedés. fõleg reggel.
-a mozgólépcsõn mindig akad minimum egy ember, aki csakazértsem áll arra az oldalra mint a többi, hogy ne tudjak szó nélkül elõzni ha sietek. :mad:

+ ha viszont ráérek, és tömeg sincs, roppant érdekes embereket lehet látni néha, szórakoztató :D

Na jóéjt bagolytársaimnak!
oyasumi.
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Quote from: MohaÉs most képzeld magad a férjük helyébe... :haha:
JÁÁÁÁÁÁÁJ!!! :eeek:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: White SeeDÉn beleképzeltem. Aszem én is ezt tenném. Amúgy az õ szemszögükbõl meg kb így néz ki:
Ott ez a huligán. Még ez is szivat. Fáradt vagyok, leszakad a hátam, a férjem már megint baszott bevásárolni, tiszta ideg vagyok és ez sem enged elõre. Hát ember az ilyen? :)
Hát épp ez a bajom, hogy így néz ki az õ szemszögükbõl! Ez éppen hogy nem menti fel õket! A saját problémáit ne másokon élje ki!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: noriko-a mozgólépcsõn mindig akad minimum egy ember, aki csakazértsem áll arra az oldalra mint a többi, hogy ne tudjak szó nélkül elõzni ha sietek. :mad:
Ja, ja, ez is. A legjobb, amikor hiába szólok, még akkor sem enged át. És utána pont látom az ajtókat záródni.

A propos, métro. Utálom, hogy a kismetró tényleg kicsi! Beverem a fejem az ajtóba, sehol sem tudok kiegyenesedni benne, mert kisebb a belmagasága, mint én!  :__devil:  :rolleyes: már legalább két-háromszor korszerûsítették indulása óta, arra nem gondoltak, hogy magasabb embereknek ez marha kényelmetlen?  :mad:
Meg néhány buszon és villamoson is vertem már be izomból a fejem. Egyszer a 6osról leszállás közben az ajtónál a csengõt védõ kiálló fémlemez megskalpolt. Konkrétan. Folyt a fejembõl a vér, egy darab bõr meg csak úgy lifegett  :mad:

Darkstar

Quote from: RamizHát épp ez a bajom, hogy így néz ki az õ szemszögükbõl! Ez éppen hogy nem menti fel õket! A saját problémáit ne másokon élje ki!
Jogos. Bár nekem sem mindíg - sõt, ritkán -  sikerül jópofiznom, ha vmi miatt ideges vagyok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: White SeeDVagy mikor a vasúti aluljáróban csak töszörögnek elõttem és lekésem a buszom, amibõl vagy nem megy már több, vagy csak 3 óra múlva:p
Az ám szívás.
Nekem az éjszakai buszokkal voltak még ilyen szívásaim: a 6É ha késve érkezik a Móriczra, akkor még épp integethettem a 153É-nak, és várhattam egy órát  :rolleyes:

A mteróval inkább a késés miatt van bajom. Ha már futok le a mozgólépcsõn a metróhoz, az azt jelenti, hogy akkor már késésben vagyok ;) és ha akkor pont nem érem el, na akkor az idegesítõ.

Fazék

Megpróbáltam most így szombaton "reggeli" közben tévét nézni... hiba volt. Több idõ ment el csatornaváltogatással, mint étkezéssel :haha:

Moha

Quote from: White SeeDÉn ugyan nem vagyok pesti, de hány percenként is jár a metró? 4-5 percenként?
Na most azt szerintem nem olyna nagy gáz lekésni mint az én helyijáratom ami 30 percenként jár.
Hát igen.
De amúgy Murphy törvénye szerint: ha sietsz valahová, tömeg van és elkésel, ha ráérsz, akkor pont elérsz mindent és legalább fél órával korábban érkezel.

Amúgy kocsival meg néha még szarabb a helyzet. Pesten szinte lehetetlen kocsival közlekedni, de itt nálunk is kezd hasonló lenni a szitu, legalább is reggel. Múltkor is megyek reggel, hogy 8-ra beérjek a japán órára, és naná, hogy pont ilyenkor töketlenkednek elõttem: máskor még a piroson is átmennek, ilyenkor meg megáll elõttem már 1 mp-nél is, hogy 1,5 percet kelljen várni a következõ zöldre. :rolleyes:
Nomeg parkolni AZT nem lehet. :( Hely az sosincs. És ugye még ha meg is tudok állni, fizessek, nehogy jöjjön a "mikulás". :grrr:

Kvikveg

Tokiói tortúra
Stupeur et tremblements
(szín., francia-japán, feliratos, 106 perc, 2003, kh: 12) R.: Alain Corneau. Fsz.: Sylvie Testud, Kaoiri Tsuji, Taro Suwa. T.: A francia Amélie Japán szerelmese. Mindene ez az ország, ez a gondolkodás. Ezért vállal munkát egy óriásvállalatnál, mint tolmács. Csakhogy ebbeli minõségében alig foglalkoztatják. Hiába Amélie kitartása és elhivatottsága, azt a kívülállóságot, amit éreztetnek vele, egyszerûen képtelen leküzdeni. Mind kisebb és megalázóbb munkákat bíznak rá, mígnem mindezt megelégelve elutazik Tokióból és könyvet ír élményeirõl.
Cirkogejzír (3-án du. 5)
V., Balassi Bálint utca 15-17. Tel.: 269-0904; //www.cirko-film.hu
(Jegyár: 650-700 Ft, csütörtökön 350 Ft. Art mozi.)

Valaki?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

ELEGEM VAN A BÉNA BAROM SOFÕRÖKBÕL!!! Miért mindig engem találnak meg ezek a barmok?!?!  :b+: Kint állok az utcán a kocsimmal teljesen a sövényhez húzódva 30-as övezetben egy széles teherautó még pont kényelmesen elfér mellettem (azok még tudnak is vezetni, õket nem gyanusítom) de a sok béna barom richtig eltalálja a kocsimat! Már egyszer bal hátsó lámpa összetörve egészen a kerékig a karosszériát fölsértették, most meg valami béna balfasz a tükrömet vitte el. És persze hogy nem hagynak ott egy rohadt kártyát se, hogy ezen a számon elérhet vagy akármi, nem, gyorsan továbbhajtanak és te meg fizesd a rohadt javítást. A múltkor a Cora parkolóban is megállok 100%-osan a parkolóhely közepére, mire visszaérek a kocsihoz látom hogy jobbról valami béna barom meghúzta a jobb oldali ajtót "egy kicsit", lehet cserélni, mert ezen a javítás nem sokat segítene. Cetli megint sehol! Menjenek a ku*rva anyjukba már bocsánat, de nem tudom elhinni, hogy ilyen bénáknak is adnak jogosítványt! Ráadásul mivel most egy fõút le van zárva a környéken és mindenki a mi utcánkat használja (Mert hogy ugyebár megvan a terelési útvonal, de felénk hátha kevesebben járnak, így még gyorsabban oda juthat a barom ahova akar...). Nem egyszer volt már, hogy (ismétlem, továbbra is 30-as zónában vagyunk) le akarnék állni a házunk elõtt, indexelek, lassítok, erre a vadbarom nekiáll nyomni mögöttem a dudát!!!  :morci:  :nagyere:
Itt tart Magyarország közlekedés ügyileg. Türelmetlen, gyorshajtó kretén társaság a 90%-uk.

szerk: Sajnos meglepõen kevés fekvõrendõr van az elég nagy 30-as övezetünkben és ezt ki is használják. Hajtanak mint a vadbarom. Évente többször is van az utcánk alján baleset, 1-2 éve miután egy kisbaba és az õ kocsiját toló dada is szörnyethalt egy ilyen baleset során, leraktak egy fekvõrendõrt. de az se számít semmit se. Ugyanúgy gyorshajt minden állat és semmit se lehet csinálni ellenük. Itt tartunk.

Moha

Hmm, látom Fazék neked is meggyûlt a bajod néhány vezetõvel. Nekem szerencsére nagyobb kárt még nem csináltak, de pl volt olyan, hogy a parkolóban úgy rám álltak elöl-hátul (hagytak összesen vagy 20-30 centit), hogy alig bírtam kivergõdni (pedig a Maruti még elég mozgékony kis kocsi).
Aztán egyszer, mikor megyek ki a melóhelyre és épp fordulnék be az udvarba, indexelek balra, lassítok, erre mögöttem a barom elkezd balról elõzni. :ejj: Igaz, ment elõttem egy bicajos, de még ha azt akartam volna elõzni, akkor is...
Amit még nagyon tudok utálni az az, mikor úgy állnak be a parkolóba, hogy 2 kocsi helyét elfoglalják, és persze nem tudsz beállni melléjük. :grrr:

Danhibiki

Ma voltam vásárolni a Westendben és vettem egy pulcsit a Retro-ban és mit kaptam hozzá? Ezt: http://www.kepfeltoltes.hu/051001/kepecske.jpg
Ha jól tudom akkor ez a csaj nem a Full Metal Panic ben van?

Edit: az anime címet javítottam:D Köcce h szóltál:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Moha

Quote from: DanhibikiHa jól tudom akkor ez a csaj nem a Full Metal Alchemist ben van?
Full Metal Panic, de majdnem eltaláltad. ;)
Nem rossz! :) Viszont kár, hogy max ilyeneken találkozol itthony nyomtatott formában az animével. :(

noriko

Quote from: Kuro_TenshiJa,A propos, métro. Utálom, hogy a kismetró tényleg kicsi! Beverem a fejem az ajtóba, sehol sem tudok kiegyenesedni benne, mert kisebb a belmagasága, mint én!  :__devil:  :rolleyes: már legalább két-háromszor korszerûsítették indulása óta, arra nem gondoltak, hogy magasabb embereknek ez marha kényelmetlen?  :mad:
Meg néhány buszon és villamoson is vertem már be izomból a fejem. Egyszer a 6osról leszállás közben az ajtónál a csengõt védõ kiálló fémlemez megskalpolt. Konkrétan. Folyt a fejembõl a vér, egy darab bõr meg csak úgy lifegett  :mad:
:eeek:  ouch! Hány centi vagy?

QuoteHa már futok le a mozgólépcsõn a metróhoz, az azt jelenti, hogy akkor már késésben vagyok  és ha akkor pont nem érem el, na akkor az idegesítõ
Heh, detto. :D Kár hogy túl gyakran van ilyen.... :rolleyes:

Quote from: KvikvegTokiói tortúra
Cirkogejzír (3-án du. 5)
Nooo! Akkor még pont órám van! :bruhuhu:

Kuroi Tenshi

Quote from: noriko:eeek:  ouch! Hány centi vagy?
alapból ~192. Plusz cipõ lúdtalpbetéttel, és máris 195-ön felül vagyok...

Kvikveg

Quote from: Kuro_Tenshialapból ~192. Plusz cipõ lúdtalpbetéttel, és máris 195-ön felül vagyok...
Azonnal adjal 10 centit!!!:D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Ha ezt ilyen könnyen meg lehetne oldani ;)

Moha

Quote from: KvikvegAzonnal adjal 10 centit!!!:D
Olyat lehet? :haha: Akkor nekem meg valaki adhatna 4-5 kilót, mert folyton azzal nyaggatnak, hogy hízhatnék kicsit. :hehe:

noriko

Quote from: Kuro_Tenshi195-ön felül vagyok...
fú, ennyivel már tényleg kész életveszély tömegközlekedni! Egyszer sajnáltam is egy srácot, aki görnyedezett a villamoson!..lehet hogy te voltál! :D

Moha: a kilófelszedés még megoldható, de szegény Kvikveg centijei hosszábban nem fognak ráhízni! :p

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaOlyat lehet? :haha: Akkor nekem meg valaki adhatna 4-5 kilót, mert folyton azzal nyaggatnak, hogy hízhatnék kicsit. :hehe:
Engem is... ahhoz a 192 centihez vagyok ... kb 65 kiló?  :eeek:
És voltam még ennél vékonyabb is! Pár éve 54-55 kiló, ugyanilyen magasság mellett... nem csak, hogy a bordáim kilátszottak (mind), de még a szívverésem is látszott!  :eek:  :hehe:  :)

Kvikveg

Quote from: Kuro_TenshiEngem is... ahhoz a 192 centihez vagyok ... kb 65 kiló?  :eeek:
És voltam még ennél vékonyabb is! Pár éve 54-55 kiló, ugyanilyen magasság mellett... nem csak, hogy a bordáim kilátszottak (mind), de még a szívverésem is látszott!  :eek:  :hehe:  :)
Atyauristen. Az mar nagyon durva!!!

Moha

Quote from: Kuro_Tenshimég a szívverésem is látszott!  :eek:  :hehe:  :)
Na ilyen volt nekem is. Bár mondjuk nálam a susztermellem is közrejátszott a dologban...
Amúgy most is 55 kiló vagyok a 172 centimhez.

Kuroi Tenshi

Quote from: norikoMoha: a kilófelszedés még megoldható, de szegény Kvikveg centijei hosszábban nem fognak ráhízni! :p
Megoldható  :lazza:

Elõkeresem a kinzókamránkból a nyújtópadot ;)  :lul:
Asszem Gattaca volt annak a filmnek a címe, ahol egy elképzelt jövõben csak a hibátlan génállományú emberek voltak az igazi állampolgárok, és a fõszereplõ pedig az ûrbe akart kijutni, viszont õneki nem manipulálták a génjeit születéskor, és valami betegsége volt, ami miatt elvileg x éves korára meg kellett volna halnia, és ezért a taníttatása és kiképzése nem megtérülõ befektetés lett volna (elõbb meghalt volna), stb. Szóval felvette egy másik ember személyazonosságát, csak egy bökkenõ volt: a másik 5 v 10 centivel magasabb volt... Erre mit csináltak? Jó fájdalmas mûtéttel szétvágták a lábcsontjait, és húzták a lábát, hogy tovább nõjenek a csontjai  :eek:
Naszóval... sokminden megoldható... ;)

Moha

Quote from: Kuro_TenshiJó fájdalmas mûtéttel szétvágták a lábcsontjait, és húzták a lábát, hogy tovább nõjenek a csontjai  :eek:
És most gondolj bele, hogy ez NEM fikció! Láttam egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogyan magasítottak meg pár törpe növésû embert: szétvágták a lábszárcsontjukat, aztán egy fém vázat raktak rá, és minden nap húzni kellett egy kicsit a csavarokon, hogy nyúljanak a csontok. Jááááj... :eek:

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaÉs most gondolj bele, hogy ez NEM fikció!
Tudom, én is hallottam róla, csak itt legalább sejtem is a film címet, és egy kicsit plasztikusabban be van mutatva ugyanez. ;) :eek:
Amúgy inkább akkor használták(/ják), ha valakinek eltérõ hosszúságú volt a két lába.
Meg mostanában kínai/ázsiai modellekrõl hallottam, hogy így is próbálják utolérni a nyugati magas, karcsú szépségideált... :/  :3x3:

Lythis

Quote from: Kuro_TenshiTudom, én is hallottam róla, csak itt legalább sejtem is a film címet, és egy kicsit plasztikusabban be van mutatva ugyanez. ;) :eek:
Amúgy inkább akkor használták(/ják), ha valakinek eltérõ hosszúságú volt a két lába.
Meg mostanában kínai/ázsiai modellekrõl hallottam, hogy így is próbálják utolérni a nyugati magas, karcsú szépségideált... :/  :3x3:
jah, én is azt hallottam, hogy ez a mûtét elsõsorban a kínai hölgyek új mániája, akik magasabbak akarnak lenni... Az oksa, hogy valaki egyszer elböffentette magát, h a szépségért szenvedni kell, de.... ehhh... legalább a lábfejkötözésrõl leszoktak (legalábbis nagyon remélem).

Moha

Quote from: LythisAz oksa, hogy valaki egyszer elböffentette magát, h a szépségért szenvedni kell, de.... ehhh... legalább a lábfejkötözésrõl leszoktak (legalábbis nagyon remélem).
Na ja, azért az is elég durva!
Ahhoz képest a burmai nõk nyakpántjai egész humánusak és ízlésesek.

Ramiz

Quote from: MohaOlyat lehet? :haha: Akkor nekem meg valaki adhatna 4-5 kilót, mert folyton azzal nyaggatnak, hogy hízhatnék kicsit. :hehe:
Megbeszéltük - nekem pont annyi a fölöslegem. :D

Ramiz

Quote from: White SeeDÉn nemmigazán értem az embereket, hogy tudnak annyira meghízni. Tök imádom, hogy jönnek a szuper ételek (zsírmentes ez, cukormentes az, 0 kalóriás cuccok) Persze nem tok hízni, mert nincsen mibõl.
Én meg nem értem, hogy tudnak soványak maradni. :3x3: Kivéve aki betegesen keveset eszik (anorexiás), drogozik vagy ami  a legvalószínûbb: olyan jó génjei vannak, hogy nem hízik. Én lassan, de állhatatosan hízok, és bármiféle sportszerûség (amit amúgy sem szeretek) sem fogyasztott, éppen csak lassította a hízást. Pedig nem is eszek sok édességet, csak néha hurkát meg kolbászt egy kioszknál, meg kínai kajákat, meg a pörköltöt is imádom, ilyesmi. De most komolyan, olyan mozgásszegényes életmód mellett, amilyet ma a legtöbb ember vezet, hogy lehet nem hízni?

Quote from: White SeeDAmúgy bécsben iszonyatsok kínai/japán nõt láttam. Szvsz nem annyira alacsonyak. Legtöbje alig volt egy fejjel alacsonyabb nálam ami szvsz pont jó. A kisebbek meg tök aranyosak.
Vszeg inkább kínai/koreai/vietnámiakat láttál.

Kuroi Tenshi

Quote from: White SeeDÁllítólag népbetegség a kövérség magyarországon. Én valahogy úgy látom, hogy több a sovány ember mint a kövér...
(Ahogy látom itt is több a soványabb ember:))
Itt (BP) már nem igazán látom úgy...
Meg sok igazán kövért sokkal kevésbé látni, mert vagy kocsival megy mindenhova vagy szinte ki se mozdul otthonról.
Amúgy tegnap conon már nem a sovány emberek voltak túlsúlyban (milyen hülyén hangzik, nem? soványok tulsúlyban  :haha: ), ha leszámítjuk az erõteljesen fejlõdésben lévõ és nyúló 14év alatti korosztályt...

Engem sem fog a háj.
Utálom az édességeket: ezért pusztítom, ahol érem :D nálam csokiból az alapmértékegység nem a kocka, hanem a sor, de gyakran egy egész tábla is elfogy egy nap alatt...  :oops:
És mégse hízok!

Na ja, egy kicsit máshogy is ál a dolog. Ha nem mozgok sokat egy nap, akkor nem is vagyok éhes. Alig bírok enni. Másrészt ha valamiben elmerülök (pl sok óra folyamatosan a gép elõtt), akkor fel se tûnik, hogy éhes vagyok/voltam.

Én se vagyok egy igazán sportos alkat. Bár évközben el szoktam járni úszni, ha már az egyetemen ingyenes ( :jee: különben viszont marha drágák a bérletek...  :mad: ), ezen kívûl nem sokat mozgok