Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

roderick

QuoteOriginally posted by VASH
ez szörnyű, ezért meg kell néznetek...

http://www.thavid.hu/tetves3.html

Régi és (talán pint ezért) Klasszikus, eddig kb. 1 emberrel találkoztam akinek nem tetszett, de ? valami sámánisztikus miafenékben hitt...

"ööö... itt vagyok! vagy hol is vagyok?"
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

VASH

QuoteOriginally posted by Shock12
Csak nekem, vagy másnak is broken az a tetves link ?! :D

nem tudom hogy mi lehet vele:confused:

próbáljátok innen :http://www.thavid.hu/         (videók/ narancs,tetves,dugo és az úccsó rész)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

roderick

nem tudom hogy mi lehet vele:confused:

próbáljátok innen :http://www.thavid.hu/         (videók/ narancs,tetves,dugo és az úccsó rész)

Nem, nem az ucssó, mindhármat tessék csak megnézni..
szvsz. a második a legjobb, mert abban szerepel Omlás a macska is :) a 3. már eléggé ötlettelen...

VASH

QuoteOriginally posted by roderick
Nem, nem az ucssó, mindhármat tessék csak megnézni..
szvsz. a második a legjobb, mert abban szerepel Omlás a macska is :) a 3. már eléggé ötlettelen...

hát nem is tudom, azért az "anyád temetésén huncudkodjál" meg "hol a tejem? Gondolom a két..." az azért eléggé ötletes volt:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Értelmetlen káromkodás. Bekapcsolod a TV-t vagy kimész az utcára és láthatod élőben is.

VASH

QuoteOriginally posted by Zelmor
Értelmetlen káromkodás. Bekapcsolod a TV-t vagy kimész az utcára és láthatod élőben is.

Nálunk elég csak beszállni a liftbe, már is megkapod a napi híradást: b*zi Lajos, k*cs*g Jani, valamint Béla+Erzsi Forever:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Nálunk elég csak beszállni a liftbe, már is megkapod a napi híradást: b*zi Lajos, k*cs*g Jani, valamint Béla+Erzsi Forever:D

Nolátod. Akkor meg minek ilyenre pazarolni a sávszélt...?

VASH

hogy lásd hogy mi a másik véglete az Árnyékmagyarországnak...:(
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

hogy lásd(gyűlölettől el nem vakulva(vadon hercegnője)) hogy mi a másik véglete az Árnyékmagyarországnak...:(
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

roderick

Azért más egy kicsit. Mondjuk ha már legalább 1 buliban láttal filmszinkronizálást... f?leg ha már próbáltad átérzed... nem csak a szöveg milyensége számt... de mindegy ízlések és a pofonjaim...

Zelmor

hogy lásd hogy mi a másik véglete az Árnyékmagyarországnak...:(

Ezt nem értem...:confused:

VASH

Ezt nem értem...:confused:

Nem baj:D

Akkor értsd Árnyék nélkül...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

QuoteOriginally posted by roderick
Azért más egy kicsit. Mondjuk ha már legalább 1 buliban láttal filmszinkronizálást... f?leg ha már próbáltad átérzed... nem csak a szöveg milyensége számt... de mindegy ízlések és a pofonjaim...

Ilyen buliban nem voltam. Nem is akarok, ha ilyenek mennek. És ide pont a te szignádat lehetne idézni, nemde? ;)

Relunx

:_off: Kiolvastam a Harry Potter 5-dik részét!!!:_off:

Jó hosszú volt, ráment pár estém :D (lehetett volna hosszabb is)

Má várom a hatodikat...de az is lehet hogy a neten megtalálom....-gonosz mosolyra vigyorodik.... :D

Relunx

.Attila

Hát nem tudom, nagyon műegyetem szaga van a dolognak, amire őszintén szólva nem vagyok büszke. Ilyen stílus, de valamivel jobb a Dallas szinkron. Marha **** képminőség, de érdekes duma.

Cobra

QuoteOriginally posted by Relunx
:_off: Kiolvastam a Harry Potter 5-dik részét!!!:_off:

Jó hosszú volt, ráment pár estém :D (lehetett volna hosszabb is)

Má várom a hatodikat...de az is lehet hogy a neten megtalálom....-gonosz mosolyra vigyorodik.... :D

Relunx
Biztos, hogy jól írtad a születési dátumodat ? Nem '91 akart lenni ?  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Relunx

Jól írtam a dátumot!
Egyébként mi bajod van a Harry Potterrel? (A Gyűrűk Ura 3db kötetét is kiolvastam), egyébként tudod mennyi sok érdekes szót tanultam meg...jobban bővűlt a szókincsem mint az összes középiskolás nyelvtanórán együttvéve. Nem nagyon szeretek olvasni...de néha kell...és a Harry Potter nagyon jó könyv!

Ahhoz képest - tisztelet a kivételeknek - hogy a mostani fiatalság semmit sem olvas...ohne szókincs...

Relunx

zsozso

QuoteOriginally posted by Cobra
Biztos, hogy jól írtad a születési dátumodat ? Nem '91 akart lenni ?  :D

Kinek mi elegiti ki szellemi ehseget.
Nem vagyunk egyformak, van aki a terry pottert kedveli van aki asimovot :P
Death is the only redemption

Sky

Korongvilág Rules!
Mess with the best,
Die like the rest...

roderick

QuoteOriginally posted by Sky
Korongvilág Rules!

JA!

Sky

Mindet olvastad?
(Nekem kimaradt az "Őrség, őrség")
Mess with the best,
Die like the rest...

roderick

QuoteOriginally posted by Sky
Mindet olvastad?
(Nekem kimaradt az "Őrség, őrség")

Neem. neeeem, ugyan, számomra elég tömény benne a hülyeség, úgyhogy max. 1et tudok évszakonként elolvasni bel?lük, különben lekaparnám a falat vagy az arcomat...

VASH

Valaki olvasta a Anatole France ,,Angyalok
lázadása" cím? fantasztikus regényt?
Iszonyat jó ötleteket adott egy új világ kifejlesztéséhez, ha akarjátok majd mesélek róla;)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

.Attila

Megvettem a dobókéseket (hármas set) a fővadászboltból :hopp: . Lehet, hogy kimegyek az utcára, keresek pár gyanús fickót, és önvédelemre hivatkozva :rolleyes:  gyakorolok egy kicsit (a Salva Nos hallgatása közben :D ).

Spectre

QuoteOriginally posted by Trivi
Megvettem a dobókéseket (hármas set) a fővadászboltból :hopp: . Lehet, hogy kimegyek az utcára, keresek pár gyanús fickót, és önvédelemre hivatkozva :rolleyes:  gyakorolok egy kicsit (a Salva Nos hallgatása közben :D ).

Hehe, én is azt vettem meg :D Nem túl jó minőségű acél, de kezdésnek megteszi. Egy pár tapasztalati jótanács (3. napja gyakorlok :D ): nem érdemes rögtön fába dobálni, abból elég könnyen kipattan, inkább pl. polifoam táblába. A csuklómozdulat elég nehéz, kell sokat gyakorolni, hogy elfgadható legyen (én még nem tartok ott). Ebben most nem vagyok biztos, de szerintem azt hogy mindig heggyel álljon a táblába, a markolat fogásával lehet szabályozni (valaki mondta, hogy a pengét kell fogni, de ezt baromságnak tartom...)

Spec
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

.Attila

QuoteOriginally posted by Spectre
Hehe, én is azt vettem meg :D Nem túl jó minőségű acél, de kezdésnek megteszi. Egy pár tapasztalati jótanács (3. napja gyakorlok :D ): nem érdemes rögtön fába dobálni, abból elég könnyen kipattan, inkább pl. polifoam táblába. A csuklómozdulat elég nehéz, kell sokat gyakorolni, hogy elfgadható legyen (én még nem tartok ott). Ebben most nem vagyok biztos, de szerintem azt hogy mindig heggyel álljon a táblába, a markolat fogásával lehet szabályozni (valaki mondta, hogy a pengét kell fogni, de ezt baromságnak tartom...)

Spec

És a naggyal vagy a kicsikkel dobálsz?
Sajna nekem nincs esélyem egyelőre gyakorolni, mert nincs hol. De vmit kitalálok.
És még vmi: hogy dobod? Pörög a levegőben, vagy egyenesen száll (mint Chloe-nál ;) )?

Spectre

QuoteOriginally posted by Trivi
És a naggyal vagy a kicsikkel dobálsz?
Sajna nekem nincs esélyem egyelőre gyakorolni, mert nincs hol. De vmit kitalálok.
És még vmi: hogy dobod? Pörög a levegőben, vagy egyenesen száll (mint Chloe-nál ;) )?

Mindkét fajtával. A nagy a súlya miatt talán picit könnyebben kezelhető. Természetesen pörög, szerintem nem igen lehet ezeket úgy dobni, hogy ne pörögjenek.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."

Shock12

Mindkét fajtával. A nagy a súlya miatt talán picit könnyebben kezelhető. Természetesen pörög, szerintem nem igen lehet ezeket úgy dobni, hogy ne pörögjenek.

Nem értek hozzá, de csak pusztán józan paraszti észre hivatkozva Chloe-nál erõsen pengeorientált volt az a kés... a nyelében alig volt anyag a súlypontja a késnek relaítve közel koncentrálódhatott a hegyéhez... ha orrnehéz kést dobsz, akkor nem lesz lendülete pörögni, hanem beáll egyenesen, és a súlypont a dobási sebesség fügvényében egy ellipszis pályán fog mozogni... kellõ erõvel dobva ez egyeneshez közelíthet... nem ?! :confused:

Spectre

QuoteOriginally posted by Shock12
Nem értek hozzá, de csak pusztán józan paraszti észre hivatkozva Chloe-nál erõsen pengeorientált volt az a kés... a nyelében alig volt anyag a súlypontja a késnek relaítve közel koncentrálódhatott a hegyéhez... ha orrnehéz kést dobsz, akkor nem lesz lendülete pörögni, hanem beáll egyenesen, és a súlypont a dobási sebesség fügvényében egy ellipszis pályán fog mozogni... kellõ erõvel dobva ez egyeneshez közelíthet... nem ?! :confused:

Most meg nem mondom, Chloe milyen késeket használ, de szerintem ott is nagyjából középen lehet a súlypont. Ezt az orrnehéz dolgot ki kéne próbálni, viszont én eddig csak középen súlyozott (ill. állítható súlyozású) kést láttam (bár állítólag van higanyos is)
Viszont ebben a témában meglehetősen kezdő vagyok, tehát ha valaki jobban ért hozzá, szóljon

VASH

(valaki mondta, hogy a pengét kell fogni, de ezt baromságnak tartom...)

Ha a pengét fogod akkor a lapjával kell eldobni nem az élével így a levegő miatt felvesz egy rotációt és ezért lesz egyenes a dobás és nem pörög...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself