Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by VASH
Ha a pengét fogod akkor a lapjával kell eldobni nem az élével így a levegő miatt felvesz egy rotációt és ezért lesz egyenes a dobás és nem pörög...

Nem is tudom, ki az, aki az élével fogja a kést...

noriko

:hopp: megkaptam a büntetőjog aláírást!!!:hopp:  mehetek vizsgázni!!....öööö és ennek örülök ennyire?!:rolleyes:

(kések?! hmm..én a konyhakéssel sem tudok bánni túl jól...:hehe: )
jó dobálást!!
"I wish I could, but I don't want to."

ignus

Tom hogy "kicsit" régebben volt, de kinek hogy tetszett a tetves trilógia? Nem azt mondom hogy a kultúra fellegvára, de azért meg lehet nézni... Amúgy meg Dávid barátom elég sok munkát fektetett bele...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by noriko
:hopp: megkaptam a büntetőjog aláírást!!!:hopp:  mehetek vizsgázni!!....öööö és ennek örülök ennyire?!:rolleyes:

Gratula... én ma voltam szóbeli elõvizsgán IP alapú rendszerek és alkalmazásokból...

roderick

QuoteOriginally posted by ignus
Tom hogy "kicsit" régebben volt, de kinek hogy tetszett a tetves trilógia? Nem azt mondom hogy a kultúra fellegvára, de azért meg lehet nézni... Amúgy meg Dávid barátom elég sok munkát fektetett bele...

Nekem tetszett!:D de nagyon ám... azóta már videóCD-re is kiírtam...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelgadis

Hát nem éppen a kultúra fellegvára, az tuti :D
Amellett viszont roppant vicces, és kell a 4, igen, szavazz te is :)
(nekem a legjobban a Retek ről szóló rész tetszett, az a tájszólás, basszus :rotflol: )
Én p., pont ki nem állhatom az olyat amikor azt tartják viccesnek hogy valami bűn randán beszélnek és az jajdejó, de ez sztem nem (csak) erről szól.

ignus

4es rész? ööö, Dávid nekem olyasmit mondott hogy azt tuti hogy nem csinálják meg... Viszont hallottam/láttam az új most készülő "művüket".... Hát az sem lesz piskóta. Erre a 4. részre holnap rákérdezek...
Amúyg Narancs "Magyar hangja" az életben is igy beszél.... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

BME -sek!!!!

Szerintetek van reális esély arra, hogy esetleg hetente termet szerezzek (jujj de jól jött ki :D ) anime vetítésre az egyetem valamelyik termében? Mondjuk az St. kis terme jó lenne, de akár az E 505 is. Így lehetne terjeszteni az anime vírust, és egyre több rajongót szerezni. Meg persze nagy kivetítőn nagyobb hangerővel lehetne nézni a filmeket. De jó lenne...

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
BME -sek!!!!

Szerintetek van reális esély arra, hogy esetleg hetente termet szerezzek (jujj de jól jött ki :D ) anime vetítésre az egyetem valamelyik termében? Mondjuk az St. kis terme jó lenne, de akár az E 505 is. Így lehetne terjeszteni az anime vírust, és egyre több rajongót szerezni. Meg persze nagy kivetítőn nagyobb hangerővel lehetne nézni a filmeket. De jó lenne...

Kizárt... a központi teremelosztót kell megkérdezni, de mivel ZH-kra sem tudnak biztosítani termeket sok esetben, illetve ez nem tanulmányi jellegû tevékenység, ezért elvetélt... nameg arról nem is beszélve, hogy az egyetemi tulajdonban lévõ szerkezetekkel akarod azt vetíteni (az E-ben lévõ felszerelést meg inkább hagyjuk... :p )...

SlEePwAlKeR

nyah, unatkozom...itt egy FF-személyiség tesz:

http://www.utherworld.com/quiz/quiz2.htm

csaj változatban:

http://www.utherworld.com/quiz/quiz4.htm

én Auron lettem:gevumezs:
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

.Attila

Hmm... én Tidus lettem, biztos mert a blizzba... focit választottam.

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
Hmm... én Tidus lettem, biztos mert a blizzba... focit választottam.

Nekem az nem jött össze... Amúgy jó az avatarod!

Gauss_chan

Én Cloud lettem! :D

ignus

Nya... Beszéltem Dáviddal, nem lesz tetkves 4, és amúgy a honlapjukon is ki van irva.... Viszont készitenek egy kis karácsonyi "meglepetést", márha sikerül addig befejezni! :D

VASH

You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

VASH

Nya... Beszéltem Dáviddal, nem lesz tetkves 4, és amúgy a honlapjukon is ki van irva.... Viszont készitenek egy kis karácsonyi "meglepetést", márha sikerül addig befejezni! :D

nem arra gondolsz amikor ott feszítenek az égőkkel a nyakukban és karácsonyi "dalt" adnak elő:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

.Attila

Amúgy jó az avatarod!

Arigato!

.Attila

http://www.utherworld.com/images/cloudquiz.gif

Most ez jó?

Nincs jó vagy rossz megoldás elvileg. Szubjektíven nézve szerintem jó. Nem tudom, hogy lehet-e Barret-et kihozni? Na az sz*r lenne.

Itachi

Na én meg Squall lettem.....Ki hitte volna...;) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kalibur

QuoteOriginally posted by Lorenor
Pl én. (Nekem is ő jött ki elsőre :D ...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

QuoteOriginally posted by Lorenor

Annak ellenére, hogy találó, mellesleg állítólag a legtöbbször Squall jön ki (legkevésbé meg Vivi - szegény Vivi :( )

VASH

De ez így egy picit csalóka, ha én mondjuk egy animéban lennék és tudnám hogy ott vagyok +én vagyok a főhős(=úgy se halok meg, vagy ha igen akkor halálommal mentem meg a világot), akkor egyértelműen nekimennék mindenkinek aki csak csúnyán néz rám, a sárkányokról meg a szörnyekről nem is beszélve:D
Tisztítgatnám a 3m kardomat,(mert az szerintem ruley módon néz ki, meg profinak mutatja az embert;)), a csajokat meg halomszára...;)

Viszont a való életben nem hinném hogy kimennék az udvarra ha egy sárkányt látnék, kivéve ha van itthon még RPG:rolleyes:

úgyhogy az ilyen tesztek csak azt bizonyítják hogy kik szeretnénk lenni, és nem azt akik vagyunk...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tiaro

Ez egyértelműen így van, sajna.:(

Hmmm, az ott egy sárkány...? :gevumezs:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

VASH

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ez egyértelműen így van, sajna.:(

Hmmm, az ott egy sárkány...? :gevumezs:

Hol?:morci:

Engedjetek oda, szééééét csapom:morci:

Guts come, its hunting season;)

:zen:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

ignus

nem arra gondolsz amikor ott feszítenek az égőkkel a nyakukban és karácsonyi "dalt" adnak elő:D

Az a múlt évi "csoda". Gáz van... (már aki szereti a Dávid féle dógokat). Beteg az ember.... Úgyhogy nemtom hogy mi lesz a meglepivel..

VASH

Az a múlt évi "csoda". Gáz van... (már aki szereti a Dávid féle dógokat). Beteg az ember.... Úgyhogy nemtom hogy mi lesz a meglepivel..

Tőlem lehet bármi, csak omlás is tolja oda a képét:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

ignus

Tőlem lehet bármi, csak omlás is tolja oda a képét:D

Szegény omlás televan vizsgákkal... Azaz pótokkal, mert valaki volt olyan kedves és lejelentkezett neki hogy legyen hely.... :(

Shock12

.Attila

Ismer valaki olyan címet, ahonnan dvd, cd borítókat lehetne leszedni (persze anime filmekét és zenékét)?

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Ezeket nézzétek meg ;) !
Szerintem az utolsó kettõ fergeteg, az utolsó miatt érdemes a japán kultúra tartalma miatt megemlíteni !! :D

ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_01.wmv
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_02.wmv
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_03.wmv
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_04.wmv
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_05.wmv
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_06.wmv

Nagyo állat! Hol találsz te ilyen dolgokat?