Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kono

Hmm... Hogy én is válaszoljak a fentebbi témára, AM-MICRO addig volt okés, míg volt rajta RTLII meg VOX... Amióta azt annó levették, teljesen érdektelenné vált. Aztán szerencsére jött a kábel - meg a axelero - gondoltam majd húde jó lesz. Nagy fenéket... Azóta szinte TVt se nézek, mert semmi normális nincs benne :( Legalább a netre volt értelme behozatni... Ázsiai adók? Ugyan, soha!

Edit: nem is baj, ittvan nekem a gép meg Ti! ^^

Ja és mégvalami, ha már villámok... Éjjfél körül az utcán felrobbant - valszeg szilveszterre petárdákat hoztak benne - egy fadoboz, komolyan mintha bomba csapódott volna be, mindenki rémülten rohant kifelé... NAGYON durva volt!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Chronos
Az esetleges törlésekért elnézést, de mindennek megvan a saját topicja...:)
Remélem senki sem veszi rossz néven...:)

CHRONOS

Chronos, úgysem vesszük észre (ha nem nézünk ide percenként) :D
Legfeljebb aki írta :D
Meg tudod, hogy mindenki igyekszik mindent a saját topicjába írni :hahaha:
(ekkora baromságot is rég írtam )

Zelgadis

Ha az utcán robbant, akkor miért rohant mindenki _kifelé_ :D
Ennyire kíváncsiak az emberek?
Nem az lenne a normális, hogy a bummtól elfele kell rohanni? :hopp:

Kono

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Ha az utcán robbant, akkor miért rohant mindenki _kifelé_ :D
Ennyire kíváncsiak az emberek?
Nem az lenne a normális, hogy a bummtól elfele kell rohanni? :hopp:

Szerintem nemtudták mitörtén, mi itt röhögtünk fent emeleten apámmal :hopp: Sok idegbeteg hogy rohant, LOL! :D

ignus

QuoteOriginally posted by Kono
Szerintem nemtudták mitörtén, mi itt röhögtünk fent emeleten apámmal :hopp: Sok idegbeteg hogy rohant, LOL! :D

A végén még kiderül hogy ti raktátok oda és robbantottátok fel... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kono

QuoteOriginally posted by ignus
A végén még kiderül hogy ti raktátok oda és robbantottátok fel... :hopp:

HEHEHEHEHE! :D:D Hát sose lehet tudni....van raktáron pár köteg ;) Egyébként durva volt, ember aki lerakta hasravágódott :D

Baldy

Na jó, de attól is függ, merre laksz éppen... Irakban fel se figyelnének rá, amerikában rögtön szidnák a kormányt, miért nem vigyáznak rájuk rendesen, olaszhonban maffia leszámolásról beszélnének, itthon meg mindenki azt hiszi, hogy akciofilmben szerepelnek :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Vajon Japánban mit szólnának egy ilyenhez?
(filozófiai kérdés) :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

Egy pesterzsébeti panelban lakom :D Bár amennyi "érdekes" egyén lakik erre, lassan már egy atomtámadásra se figyelnek fel...

Baldy

Egy pesterzsébeti panelban lakom :D Bár amennyi "érdekes" egyén lakik erre, lassan már egy atomtámadásra se figyelnek fel...

Én 8. ker.-i vagyok, de ilyenek itt nem történnek... Bár ha késő este mész ki sétálni az utcára, a futócipő már erősen ajánlott tud lenni :D:D:D

Baldy

Amugy tud valaki Go-t játszani?
Kiváncsi lennék a játékra, és tudom, hogy nemrégiben alakult barátaimnál egy nem hivatalos Go Szövetség, de még nem vagyunk elegen, igy ha nem gond, akkor innen toboroznék pár embert, akit érdekel... Remélem ez nem gond.

Kono

8 ker is szép hely ^^" Egyébként itt este egyedül halmozottan nem ajánlott kimenni... Mióta egy összevert ember feküdt a liftbe még anno...

Go-zni egy szombathelyi haverom tanított, de nekem ez magas és időm sincs nagyon rá sajna :(

Öööö... Felőlem meg toborozhatsz itt, nem törlöm :D:D:D

Baldy

******öm széken :D:D:D

Baldy

QuoteOriginally posted by Baldy
******öm széken :D:D:D

Ehhh... ki hitte volna, hogy ezt is kicsillagozza...
Erős itt a cenzúra kérem szépen :(
Na szóval akkor: Arigato!

Kono

Heh, nem törlöm, csak a jelenlétem moderálta...ugyanis neköszönd! :D:D:D

ignus

Én 8. ker.-i vagyok, de ilyenek itt nem történnek... Bár ha késő este mész ki sétálni az utcára, a futócipő már erősen ajánlott tud lenni :D:D:D

Meg a sapka ha kopasz vagy...:D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Meg a sapka ha kopasz vagy...:D

Sapkát nem hordok, mert szeretek veszélyesen élni :D:D:D
Amugy Chronos: Hogyhogy nincs jogod átpakolni? Szerintem az fontosabb, mint a törlés jog...
Bár megmondom őszintén, nem értem, mi a bja, ha kicsit elkanyarodik a téma a topicokban. Ha minden offtopicba forduló postot ide irnánk, nagyon nagy lenne a kavarodás...
Vagy ezt csak én látom igy és tévedek?

Chronos

Sapkát nem hordok, mert szeretek veszélyesen élni :D:D:D
Amugy Chronos: Hogyhogy nincs jogod átpakolni? Szerintem az fontosabb, mint a törlés jog...
Bár megmondom őszintén, nem értem, mi a bja, ha kicsit elkanyarodik a téma a topicokban. Ha minden offtopicba forduló postot ide irnánk, nagyon nagy lenne a kavarodás...
Vagy ezt csak én látom igy és tévedek?
Igen, nincs jogom postokat meglévő threadekbe áthelyezni, csak újba...:)
A megoldás a kavarodásra pedig:
Ha valamilyen témáról sokat beszéltek az offtopicban, akkor küldhettek nekem pm-et, hogy azokat helyezzem át egy új threadbe, és az máris nem lesz off...;)
Ez minden amit tehetek a fórum érdekében...:)
A sokat postolóknak pedig ajánlom a Usteam irc csatornáját --> #usteam @ usteam.uw.hu (a főoldalról is elérhető, ha esetleg nincs kliens :D)

Mindenkit szívesen látunk a csatornán, mert mostanában nem vagyunk túl sokan...:)

CHRONOS

Baldy

QuoteOriginally posted by Chronos
Igen, nincs jogom postokat meglévő threadekbe áthelyezni, csak újba...:)
A megoldás a kavarodásra pedig:
Ha valamilyen témáról sokat beszéltek az offtopicban, akkor küldhettek nekem pm-et, hogy azokat helyezzem át egy új threadbe, és az máris nem lesz off...;)
Ez minden amit tehetek a fórum érdekében...:)
A sokat postolóknak pedig ajánlom a Usteam irc csatornáját --> #usteam @ usteam.uw.hu (a főoldalról is elérhető, ha esetleg nincs kliens :D)

Mindenkit szívesen látunk a csatornán, mert mostanában nem vagyunk túl sokan...:)

CHRONOS

Én eleinte sokat feljártam, amikor az kialakult, de akkoriban nem volt ott egyáltalán élet...
Lehet, hogy ennek az is volt az oka, hogy akkor még nem volt egyáltalán aktiv a forumban, de lehet, hogy akkoriban annyira uj volt, hogy még sem sem merte használni.
IRCelni meg nem szoktam, az az igazság, már régen csináltam, azt se tudom, merre pakoltam a saját magamra belőtt IRCemet, de szerintem most már kezelni sem tudnám, nemhogy ujra saját izlésem szerint formálgatni... Csak arra emlékszem már, hogy ping... pong :)

Baldy

Hát ma sem mutatott valami nagy életet a szoba...

Chronos

Hát ma sem mutatott valami nagy életet a szoba...
A szobában 8 óra után szokott beindulni az élet...;)

CHRONOS

Kalibur

mer ugye a ... lakótelepi... házaz... atomtámadás ellen... isvéd
:confused: :confused:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Zelgadis

(erre volt válasz, Kalibur, csak lusta voltam quote olni :) )

.Attila

Öhömm... Kamerarendszer működik, már elfelejtetted? Az azért sokat javított a dolgokon, már nem sokminden történik errefelé. (Ha igen, akkor az közvetlenül a kamerák alatt történik, így a kamera nem látja - pl. csinos v. kevésbé csinos hölgyikék szólítják meg az ártatlan férfinépet, vajh miért? :rolleyes: )

.Attila

A régebbi codec vitához: feladom. Elindítottam a Play Excel! Play!-t, és a video iszonyatosan lemaradt a hanghoz képest, úgyhogy az ACE azon nyomban le is lett törölve. Ilyenkor imádom, hogy letörli azt is, ami már korábban fent volt, és kavarja össze úgy az egészet, hogy :hogyaza: . A VLC-t felraktam. Működik, de a panele marha ronda (azért ez is számít egy kicsit). Na mindegy, használom a Media Player 9-et, 4 codec-kel minden fut, bár mkv-t még nem próbáltam. Ez a 4 codec:
1. wmpcdcs8.exe
2. ac3filter_0_70b.exe
3. OggDS0995.exe
4. DivX511Bundle.exe

No ennyi, és az okoskodó megjegyzéseket (az "én megmondtam"-ra gondolok) kérem kerüljétek, az ACE-t csak ki akartam próbálni.

Kalibur

(erre volt válasz, Kalibur, csak lusta voltam quote olni :) )
Meglepődsz ha azt mondom, sejtettem? Csak a szaggatottságot nem tudtam mire vélni... (értsd: nem értettem a pontos hangulati/ érzelmi célt mögötte)
De azért kösz a felvilágosítást (csak arra emlékezz, nemigen szokom a sok fényt :D . Lenni éjszakai "élőlény"!)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Cobra

Trivi rakd fel még az ffdshow-t az xvidhez, meg egyébként sem árt + nem zavar semmit.
Kérdés: az mkv splitternek csak egy ax file-ja van, azt a system32 könyvtárba kell rakni ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Chronos

QuoteOriginally posted by Cobra
Trivi rakd fel még az ffdshow-t az xvidhez, meg egyébként sem árt + nem zavar semmit.
Kérdés: az mkv splitternek csak egy ax file-ja van, azt a system32 könyvtárba kell rakni ?
Igen...;)

CHRONOS

Kono

Hát....nemtom, de ez rendesen omladozik már ^^" Nemtom mit bírna ki, szerintem ha bent robbant volna doboz rakéta meg petárda, összedőlt volna :p (A lift meg folyton rossz :ejj: )

ignus

Hát....nemtom, de ez rendesen omladozik már ^^" Nemtom mit bírna ki, szerintem ha bent robbant volna doboz rakéta meg petárda, összedőlt volna :p (A lift meg folyton rossz :ejj: )

A lift azért van hogy számíts rá és amikor a legnagyobb szükséged van rá akkor rossz legyen.