Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Spectre

Túl sok codec nálam sincs fönt, viszont azt packből raktam fel (Klite codec pack), mondjuk előtt menéztem, miket is akar felrakni. Egyedül a .mkv-s fájlokkal volt kis bajom, de csak addig, amíg le nem szedtem az mpc legújabb verzióját. Az egész művelet letöltésekkel együtt kb. 5 perc lehetett.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

phr0zen

QuoteOriginally posted by Zelmor
Te csak floodolsz chaten, fagy0tt.^_____^

Ha az aoi-ra gondolsz,annak mindegy.:D

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen Baldy, jobb megoldásnak tûnhet nálatok a parabola antenna, sokkal több csatorna... de a minõség sok esetben hagy kívánnivalót maga után, és minél felhõsebb az ég, a minõségromlás annál drasztikusabb... mi nagyon örülünk, hogy ledobhattuk a tetõrõl az AMicro-hoz szükséges antennát... rossz volt, ráadásul egyfolytában kerülgetett a frász, hogy belevág az Isten nyila... (legmagasabb pont volt a környéken, nem is kevéssel)

Megértem az aggodalmat az időjárási viszonyok miatt, meg azt is persze, hogy  milyen a minőség felhős idő esetén, de engem már nem érdekel annyira a minőség, ha animeről van szó! Az már másodrangú szempont. Először is legyen legalább egy olyan csatornám, ahol rendszeresen játszanak jó animeket. A minőség javítása csak utána kell :)
Ha lesz talán egy olyan csatorna a kábelTV-k csomagjában, ahol nem csak 1 db anime sorozat lesz, és az is csak hétvégenként korán reggel (Yu-gi-oh az RTL-n), hanem hétköznaponként mondjuk este 7 körül, akkor meg sem szólalok többet panaszkodo hangnemben, de addig is, álmodozom arról félig hangosan, hogy milyen szép is lenne egy olyan magyar csatorna melynek mondjuk az a cime, hogy AnimeHU, vagy HUN Anime, vagy ami még jobb: Anime 1, mert az érzékeltetné, hogy lesz majd több is :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
...  szép is lenne egy olyan magyar csatorna melynek mondjuk az a cime, hogy AnimeHU, vagy HUN Anime, vagy ami még jobb: Anime 1, mert az érzékeltetné, hogy lesz majd több is ...

... és reggel felkelsz, hogy bilibe lóg a kezed ... :D (majd unokáink talán látni fogják)

Baldy

... és reggel felkelsz, hogy bilibe lóg a kezed ... :D (majd unokáink talán látni fogják)

:D
Azért álmodozni szabad! :):):)
Majd ha megnyerem a lottót, akkor megcsinálom :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Sky

Igen Baldy, jobb megoldásnak tûnhet nálatok a parabola antenna, sokkal több csatorna... de a minõség sok esetben hagy kívánnivalót maga után, és minél felhõsebb az ég, a minõségromlás annál drasztikusabb... mi nagyon örülünk, hogy ledobhattuk a tetõrõl az AMicro-hoz szükséges antennát... rossz volt, ráadásul egyfolytában kerülgetett a frász, hogy belevág az Isten nyila... (legmagasabb pont volt a környéken, nem is kevéssel)

Nálink Szolnokon UPC-s parabola van(a mi utcánkban még nincs kábeltv :(), ami kombinálja a kábeltvs és astrás(pl. RTL2,VOX) csatornákat, és azt kell mondjam hogy az egyeten ami minőségromlást eredményez, az az a hóvihar, amiben már a hóeke sem közlekedik, nem hogy a műholdjel...

Én Claud lettem...
Mess with the best,
Die like the rest...

ignus

QuoteOriginally posted by Sky
az egyeten ami minőségromlást eredményez, az az a hóvihar, amiben már a hóeke sem közlekedik, nem hogy a műholdjel...

Én Claud lettem...

:D :appl:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Én Claud lettem...

A kissé túlméretezett bicskájával? :D
Nem rossz :) Annál lelkibajosabb karakter már tényleg csak Squall. Bár tény, én ő lettem :)

Shock12

...ami kombinálja a kábeltvs és astrás(pl. RTL2,VOX) csatornákat, és azt kell mondjam hogy az egyeten ami minőségromlást eredményez, az az a hóvihar, amiben már a hóeke sem közlekedik, nem hogy a műholdjel...
Ahan... értem. Directet nem ismerem... de akkor ezek szerint földi sugárzású... vagy egy mûholdra van állítva ami kapja az astra cuccait is :confused: (mondjuk tök mindegy a légköri viszonyoknak, hogy merre kavarnak be :D) ?! Nekünk a régi Micros idõkben minden ratyi bezavart, a mûholdas dolgot már meg sem próbáltuk (elrettentett az ismerõsöknél felmerülõ tapasztalat :D )

Baldy

Ahan... értem. Directet nem ismerem... de akkor ezek szerint földi sugárzású... vagy egy mûholdra van állítva ami kapja az astra cuccait is :confused: (mondjuk tök mindegy a légköri viszonyoknak, hogy merre kavarnak be :D) ?! Nekünk a régi Micros idõkben minden ratyi bezavart, a mûholdas dolgot már meg sem próbáltuk (elrettentett az ismerõsöknél felmerülõ tapasztalat :D )

AZ AM-Micro egy nagy ótvar vacak volt... Saját, jó minőségű antenna kell, amivel egy-két műhódra fel tudsz kuszni. Nagybátyám is ezt csinálta, és hát az a kb. 2000 (kétezer) csatorna, ami van neki, az egyáltalán nem rossz. És neki az ázsiai TV adók közül nem csak a CCTV4 jön be...

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
AZ AM-Micro egy nagy ótvar vacak volt... Saját, jó minőségű antenna kell, amivel egy-két műhódra fel tudsz kuszni. Nagybátyám is ezt csinálta, és hát az a kb. 2000 (kétezer) csatorna, ami van neki, az egyáltalán nem rossz. És neki az ázsiai TV adók közül nem csak a CCTV4 jön be...
Annó mi is gondolkodtunk rajta, de arra nem volt zsé, mostmeg már nem látjuk értelmét (meg tényleg (joggal) tartunk a rohadt villámoktól)... 2000 csatorna... és egy antennaforgatóval (pozicionálóval) ez megtöbbszörözhetõ ;) ...

Zodd

Mindenki nézze meg a BR II.
Szerintem ez az a film amit amerikában nem biztos hogy le fognak vetíteni (erős kétségeim vannak) ;)  :bsd:
:bsd:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Zodd
Szerintem ez az a film amit amerikában nem biztos hogy le fognak vetíteni (erős kétségeim vannak) ;)  :bsd:

Itthon pedig valszeg csak 12-es karikával felvértezve.:D :hopp:

ignus

BR II? Mi is ez?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
BR II? Mi is ez?

RB gondolom a Riding Bean lenne, de ezt én sem tudom, ráadásul már a 2. rész :)
Bike Rider? :)

Shock12

BR II? Mi is ez?

Battle Royale II ... google elsõ találatként adja ki... ;)

Zodd

QuoteOriginally posted by phr0zen
Itthon pedig valszeg csak 12-es karikával felvértezve.:D :hopp:
12 höhö nevetnem kell :hopp:
Minimum 16.

Kalibur

12 höhö nevetnem kell :hopp:
Minimum 16.
Na ja!
A 12-es manapság má a TV Macira dukál :hehe:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Na ja!
A 12-es manapság má a TV Macira dukál :hehe:
De a szpájdermann korhatár nélkül megtekinthetõ az éjcsbíón... ;)

.Attila

De a szpájdermann korhatár nélkül megtekinthetõ az éjcsbíón... ;)

No meg a Foxkids-en is, hehe... :D

.Attila

Nézegetem az animenfo-n a seiyuu-kat, és meglepő, hogy egyesek milyen sok szereplőnek adnak hangot.
Pl: Kuwashima Houko a hangja Kirika-nak a Noir-ból és Kagura-nak az Azumanga Daioh-ból. Elképesztő különbség van a 2 karakter között. De ő a hangja még pl. Filia Ul Copt-nak a Slayer Try-ból és Shigure-nak a Ninja Scroll-ból (ezeket még nem láttam).
Még valakiről: Mitsuishi Kotono a hangja Excel-nek, Mireille Bouquet-nak (Noir) és Misato-nak (EVA) is.

.Attila

Mielőtt szólnának, hogy :_off:, inkább itt kérdezem meg:

Mit tud az adminisztrátor és mit a moderátor?

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
Mielőtt szólnának, hogy :_off:, inkább itt kérdezem meg:

Mit tud az adminisztrátor és mit a moderátor?
Titok...:p
De az gondolom egyértelmű, hogy az adminisztrátor sokkal többet...;)

CHRONOS

ignus

QuoteOriginally posted by Chronos
Titok...:p
De az gondolom egyértelmű, hogy az adminisztrátor sokkal többet...;)

CHRONOS

Legalábbis az összes moderátor igy tudja! :)

Chronos

Az esetleges törlésekért elnézést, de mindennek megvan a saját topicja...:)
Remélem senki sem veszi rossz néven...:)

CHRONOS

ignus

QuoteOriginally posted by Chronos
Az esetleges törlésekért elnézést, de mindennek megvan a saját topicja...:)
Remélem senki sem veszi rossz néven...:)

CHRONOS

Innen is töröltél valamit?

Chronos

Innen is töröltél valamit?
Nem, de az ilyen kérdéseket legközelebb PM-ben plz...:)
Nem szeretnék drasztikus megoldásokhoz folyamodni...

CHRONOS

.Attila

Hehe, anime match:

Science-fiction + super power = asszem ezt mindenki azonnal kitalálta => igen igen,  Dragonball minden mennyiségben (+ egy-két valami, pl. Read or die)

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
Hehe, anime match:

Science-fiction + super power = asszem ezt mindenki azonnal kitalálta => igen igen,  Dragonball minden mennyiségben (+ egy-két valami, pl. Read or die)
Ja, meg az X TV és az X movie...;)

Egyébként az AnimeNFO cseles, mert olyan animéket is berakott "nem super power"-nek, amikben ugyanúgy megtalálható a "super power"...
Legalábbis szerintem...:D
Az ilyenekhez csak ennyi van írva: Genre: Martial Arts
Továbbá, pár animét, ami szerintem igencsak megérdemelné a horror jelzőt, nem kapták meg...
Érdekes...

CHRONOS

Baldy

Gondolom az admin élet és halál ura itt a forumon, mig a moderator csak a halálé :p
Amugy öcsikém keress nekem egy romantikus akcióvígjáték musicalt, mechákkal a föszerepben. Jah és persze a mágia sem maradhat ki :)