Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

egyébként nem tom Djinn, mennyit mozogsz, de lehet h az a gond :D

én néha pont azért nem tok aludni, mert bár szellemileg KO vagyok, fizikailag nem vagyok lefáradva
olyankor futok két három kört a koli körül, és utána úgy alszok, mint a tej, és sokkal jobbat is alszok olyankor.

igazábol nem kell sok...
én hetente egyszer járok másfél -2 órát korcsolyázni ilyenkor télen, meg néha biciklizem (mondjuk az általában min 1 óra, mert félóra a város, félóra vissza :D ) ez ugy kb elég (persze sokkal több kéne, mert én anno aktivan sportoltam... ,meg is látszik, hogy már nem...)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Hmmm... nos igen... a szépjóreggel attól még ottfigyel... tudjátok, happyness, sunshine...(blöeeehh, én ilyet mondtam?!?!?)

Szal nekem kifejezetten szép volt, boldogan nyomatom a ZzZzZzZ-ket, de akkor a galád gázszámlás emberke - aki nyílván a melóját akarja rohadt lelkiismeretesen végezni - rátenyerel a csengõre... Halálkómásan kimegyek, ajtótnyitok, kultúrált hangnemben, arcomon a legújabb "mi a f*sz van b*zmeg?!" arckifejezéssel udvariasan megérdeklõdöm, hogy mégis miben segíthetek (közben többször megfordul a fejemben, hogy nincs is olyan messze a konyha, meg a kések...).
 Hát hogy a gázóraállás érdekelné.. (Mi a vérnek?!?! Nem volt elég h kiírtam???)
Merthogy szerinte sok. (Igeen? Ok, megnézem neki)
 Igen annyi, sõt azóta több... (pff nem mi nyomtunk el 4000 köbmétert vazz, honnan tudjam, h mi a retket csináltak ezzel, mielõtt beszerelték? mindegy)
 Köszöni szépen és elmegy... (kávét esetleg, ha már volt pofája kettécseszni a reggelemet? pff... komolyan....)

Djinn

Ebben a mozgás dologban van vmi. Bár az ujjaim rengeteget dolgoznak a billentyűzeten...  Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem mozgok kevesebbet, mint az elmúlt 3 évben (ok, elött kb 32x többet mozogtam), szóval ha emiatt van, akkor elég lasan jött elő. Meg már dolgozok is a dolgon. Több napos ásatás keretében kivakartam a porból a szobabiciklit meg a sulyzókat és elkezdtem hasznosítani őket. :)

Filmezés és hasonlók azért nem megoldás nekem, mert ugye nem vagyok egyedül. Szegény másik felem így is megszenvedi ezt a dolgot (egyébként ő is rosszul alszik mostanában), hátha még műsorozok alvásidőben.

Egyébként erős a gyanum, hogy a központi fűtés a ludas. (pedig le van kapcsolva, de a csövek melegek...) Iszonyat szárítja  a levegőt és a por felkavarodik... Párologtatás kb. semmit nem ér. NA mindegy, majdcsak megoldom valahogy. Vagy álmonhalok. :bruhuhu:
 Csak meet-en nehogy baj legyen, mikor megláttok... :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Jó reggelt Lythis! Én azt bírom amikor apukám van csak otthon szombat reggel és nem veszi észre mikor csörög a telefon. Persze az elsõ 3 csörgésre nem kelek fel, hátha valaki felveszi, de nem. Ilyenkor járok úgy általában hogy mire odaérek a 10. csörgésre a kedves hívó lerakja. Még jobb ha kb 5 perc múlva újrahív mire én már visszafeküdtem :)

kisvirag nekem a héten a sport sem segített eddig. Kedden másfél óra foci után hulla voltam és mégsem sikerült elaludnom. Holt kómásan ültem a gép elõtt még éjfélkor is.

sirtomi

Quote from: DjinnTöbb napos ásatás keretében kivakartam a porból a szobabiciklit meg a sulyzókat és elkezdtem hasznosítani õket. :)
A szobabicikli nagyon jó virágtartónak például :)

Lythis

Kösz sirtomi! Nah egen a telefonos kombó sem a legjobb.... Másik kedvencem az az állapot, h én kelek fel leghamarabb, ha bárkinek a vekkere csörög. Szal vazz ez milyen már??? (éles érzék ottfigyel:D... de akkoris..ehh) Ez akkor a legjob, amikor nekik dolguk van kora reggel, én meg éppenséggel alhatnék...

Amúgy Ramiznak igaza van, ha megpróbálsz aludni úgy, hogy nem megy, akkor már-már a mazochizmus határait súrolja, ha erõlteted a dolgot. Én ilyenkor inkább nekiállok olvasni/tv-zni/teát inni, ilyesmik. Így sokkal könnyebb sztem.

sirtomi

Én más vekkerére nem ébredek fel csak a sajátomra. Ez egy nagyon jó tulajdonság :)

Ha agyilag kész vagyok és mégsem tudok aludni, akkor én max tv-zek. Azon van hogy elalszom. A sok izgalmas és érdekes mûsoron ugye :)

Ramiz

Quote from: DjinnFilmezés és hasonlók azért nem megoldás nekem, mert ugye nem vagyok egyedül. Szegény másik felem így is megszenvedi ezt a dolgot (egyébként õ is rosszul alszik mostanában), hátha még mûsorozok alvásidõben.
Fülhallgató? :)
Egyébként hideg, friss levegõben pihentetõbb az alvás. Szellõztetés rulez! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

JaFaR

Számomra az a legrosszabb, amikor télen felébredek a buszon, kinézek az ablakon, sötét van, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy most munkába megyek vagy haza?? :eek: Ilyenkor nehezen tudok visszaaludni. :D

Djinn

Quote from: RamizSzellõztetés rulez! :D
Mindig nyitva van az ablak mégha csak résnyire is. Ez nem kérdés. :)

Lythis

Quote from: JaFaRSzámomra az a legrosszabb, amikor télen felébredek a buszon, kinézek az ablakon, sötét van, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy most munkába megyek vagy haza?? :eek: Ilyenkor nehezen tudok visszaaludni. :D
EEEEEEEEEEEEEEEE..... na ez nem egyszerû hallod.... Mármint én ilyenkor azért általábban tudom, hogy hova megyek, ha éppen utazom (6É-n állva aludni rulezz:D)

JaFaR

Quote from: LythisEEEEEEEEEEEEEEEE..... na ez nem egyszerû hallod.... Mármint én ilyenkor azért általábban tudom, hogy hova megyek, ha éppen utazom (6É-n állva aludni rulezz:D)
Ok, de városban van világítás. Az M3ason nincs... ;)
És általában pár mp után rá szoktam jönni, hogy mi a pálya... :D

sirtomi

Egy felhasználói kézikönyvet kellene írnom egy progihoz. Ez nem is olyan egyszerû feladat mint amilyennek elsõre gondoltam. Már ilyeneken leakadtam, hogy a nagyítás/kicsinyítés funkciókat hogyan lehetne értelmesen leírni. Nekem triviális hogy hogyan mûködik, de ezt szövegesen elmagyarázni nem egyszerû :)

Kvikveg

Quote from: LythisIgenigen, szépjóreggeltmindenkinek!
 Szóval alázzuk is sárba rögtön a játékfogyasztói trendeket most rögtön! Kit érdekel a csillivilli grafika, és a komplex storyline, magasfokú karakter interakció, és a már-már valós fizikával megtoldott übertáp látványvilág, amikor játszhattok TROGDOR-t is?
Ez annyira debil, hogy az mar jo! :D

En sajat vekkeremre sem ebredek fel neha. Beallitom, aztan ha 1,5meternel kozelbb van, lecsapom es alszom tovabb. Aztan meg az egeszre nem emlekszem ebredeskor.:eeek:

Nyitott ablaknal aludni foleg ilyenkor???? Kizart.
Este ... szoval mostanaban hajnali sok ora fele opcionalisan szellloztetes, lefekves. Forgolodas. Konyha, tej, kis kaja ha van, vissza. Alvas.
Szoval nalam a korgo/ures gyomor a kizaro ok. Kulonben kb barmikor barhol. Alacsony vernyomas rulz!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

JaFaR: mondasz valamit, az M3-as-t még nem próbáltam:D

Sirtomi: kiakadnak azon, ha azt írod, hogy "a kicsinyítés/nagyítás funkció kicsinyít/nagyít. Használata triviális. Ha már itt sikerült elakadnod, jobb ha törlöd a programot, és 20-at lehuzatsz az IQpontszámodból..." vagy valami hasonló...

Saját vekkerem már nincs is... eléggé fogyóeszközzé kezdett vállni ugyanis.. Azóta maradt a mobil... Attól függõen helyezem el, hogy mennyire fontos felkelnem, és mennyire kelnék fel alapból addigra. Ergo ha nagyon fel kell kelnem és nem biztos h fel tudnék, akkor jóval messzebb kerül, míg mondjuk pl iskolaidõben kartávolságon belül van...:)

kikuchiyo

Adalék az alvás témájához:

Én azt gyűlölöm nagyon, amikor 2, fél 3 táján összeakadt szemmel feküdnék le, már éppen kezdenék elaludni, amikor elkezd zümmögni egy szúnyog a fejem mellett. "Hogy az a q...", felkapcsolom a kislámpát, erre eltűnik a köcsög.
Ha visszafekszem, öt perc múlva megint ott van.
A dolognak két kimenetele lehetséges:
-vagy végül lecsapom fél négykor és másnap olyan vagyok mint a mosott sz*r,
-vagy teli vagyok szúnyogcsípéssel másnap reggelre.

Edit: legjobb ébresztő a macska. 4:55 és 5:05 köszött szokott kaparni az ajtómon. Egy ideig várok, hátha más meghallja, de ez sosem következik be, így nekem kell kirakni.
Failure is the default option

JaFaR

Quote from: kikuchiyoAdalék az alvás témájához:

Én azt gyûlölöm nagyon, amikor 2, fél 3 táján összeakadt szemmel feküdnék le, már éppen kezdenék elaludni, amikor elkezd zümmögni egy szúnyog a fejem mellett. "Hogy az a q...", felkapcsolom a kislámpát, erre eltûnik a köcsög.
Én szerencsés vagyok, engem 1 megkóstol, és elmondja a többieknek, hogy "ez nagyon sz@r volt" és utánna felém se néznek.:D

Lythis

Quote from: kikuchiyoAdalék az alvás témájához:

Én azt gyűlölöm nagyon, amikor 2, fél 3 táján összeakadt szemmel feküdnék le, már éppen kezdenék elaludni, amikor elkezd zümmögni egy szúnyog a fejem mellett. "Hogy az a q...", felkapcsolom a kislámpát, erre eltűnik a köcsög.
:lol:
 Igen, a kis vérszopók tényleg _NAGYON_ idegesítőek tudnak lenni... A szörnyű az, h engem még szeretnek is... Mondjuk idén elég silányak voltak a pár évvel ezelőtti teljesítményhez képest... vagy csak én léptem szintet a pre-emptive és a counterattack kategóriákban:D
 A taktika: Fekvés, villanny le. Odazümmög... Betakarózás nyakig, így a kis naív megközelíti az egyetlen nyílt bőrfelületet, a fejedet...
 Szépen közelebb repül, amit egyértelműen ki lehet hallani. Hosszas gyakorlás után a hangokból 97%os pontossággal meg fogod tudni mondani h pontosan hol tartózkodik. Lesbenállás. Amikor elég közel ért, akkor röpke koncentráció (Naruto kézkombó), és a kis dögöt a levegőben elkapva PÉPPÉLAPÍTÁS (rosszabb esetben szétkenem a falon). Visszafekvés, elégedett gonosz vigyor.

kisvirag

a légycsapó nagyon hasznos szerszám!
este lefekvés előtt félórás irtóhadjárat, és nyugodt éjszaka biztosított!
(és még izgalmas is :D )

Djinn

És a szúnyoghálló is életet menthet!! Tudom, mert allergiás vagyok a rovarcsípésekre. :rolleyes:

kisvirag

ehh ,a kis dögök akárhol bejönnek...

mondjuk nálunk (a.k.a. katznál) inkább légy mint szunyoginvázio volt... ha napi 20-30at nem gyilkoltam le (és akkor azt még nem is tudom, h katz hányat semmisitett meg), akkost szvsz egyet se.... és mingid jöttek ujak....

Djinn

Ne tessék kinthagyni a kajamaradékot. És a mosogatás is hasznos.:D
Elég egy kósza légy, aminek megteszik az ebéd, kicsit működik rajta, és utánna nem lehet őket kiirtani. :(
Nálunk ugyan nincse egy légy sem. Szerintem nem mernek bejönni mert félnek tőlem. Meg a többi ízeltlábú is...

Kvikveg

Quote from: Lythis:lol:
 Igen, a kis vérszopók tényleg _NAGYON_ idegesítõek tudnak lenni... A szörnyû az, h engem még szeretnek is... Mondjuk idén elég silányak voltak a pár évvel ezelõtti teljesítményhez képest... vagy csak én léptem szintet a pre-emptive és a counterattack kategóriákban:D
 A taktika: Fekvés, villanny le. Odazümmög... Betakarózás nyakig, így a kis naív megközelíti az egyetlen nyílt bõrfelületet, a fejedet...
 Szépen közelebb repül, amit egyértelmûen ki lehet hallani. Hosszas gyakorlás után a hangokból 97%os pontossággal meg fogod tudni mondani h pontosan hol tartózkodik. Lesbenállás. Amikor elég közel ért, akkor röpke koncentráció (Naruto kézkombó), és a kis dögöt a levegõben elkapva PÉPPÉLAPÍTÁS (rosszabb esetben szétkenem a falon). Visszafekvés, elégedett gonosz vigyor.
:lul: :lol: A kis meszaros!

Nalunk szerencsere keves van, es ha kinyitom este az ajtot/ablakot, akkor kint vilagitas fel, bent le. Es kintmaradnak. 1-2 kiveteltol eltekintve.
Legyek szempontjabol sokat segitett egyes objektumok, pl rokatelep, szomszed lo/szarvas megszunese/eltunese. Persze a kaja eltakaritasa is hasznos, de erre a macskak eleg jol raszoktatjak az embert. Ha nem akarok a gardrobomban felig megragott maradek csirkecsontdarabokat keresgelni, jobb ha kiahjitom idejeben...:haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Már kezdtem aggódni, hogy háha megint beteg vagy, hogy most is ilyen korán fenn vagy :3x3:
Quote from: LythisSzal nekem kifejezetten szép volt, boldogan nyomatom a ZzZzZzZ-ket, de akkor a galád gázszámlás emberke - aki nyílván a melóját akarja rohadt lelkiismeretesen végezni - rátenyerel a csengõre...
Na oké, itt megnyugodtam :)
:D szívás.

Quote from: kisviragjó reggel? tulzás.
az iccakám se volt az...
Ejnye, miért nem változtál át éccaka,  és mészároltad le õket, ha már a vérükhöz finnyás vagy? :rolleyes:
:haha:

Quote from: kikuchiyoÉn azt gyûlölöm nagyon, amikor 2, fél 3 táján összeakadt szemmel feküdnék le, már éppen kezdenék elaludni, amikor elkezd zümmögni egy szúnyog a fejem mellett.
Ismerõs. A Szentendrei-szigeten van telkünk - sõt, az erdõ határánál vagyunk. Nyáron délután négy után veszélyes kimozdulni, mert a dögök felzabálnak. Néhány évben még annál is éhesebbek, akkor egész nap veszélyes; a szúnyogírtók meg csak arra jók, hogy jelezzék nekik, merre vagyunk :rolleyes:

sirtomi

Quote from: LythisSirtomi: kiakadnak azon, ha azt írod, hogy "a kicsinyítés/nagyítás funkció kicsinyít/nagyít. Használata triviális. Ha már itt sikerült elakadnod, jobb ha törlöd a programot, és 20-at lehuzatsz az IQpontszámodból..." vagy valami hasonló...
A leírásod kb második részét nem írtam bele :) Lehet hogy a fõnököm sem örült volna neki túlságosan.

Megvolt az ebéd is. Laza másfél óra, nem kell sietni, rosszat tesz az emésztésnek :)

Ramiz

Szóval alázzuk is sárba rögtön a játékfogyasztói trendeket most rögtön! Kit érdekel a csillivilli grafika, és a komplex storyline, magasfokú karakter interakció, és a már-már valós fizikával megtoldott übertáp látványvilág, amikor játszhattok TROGDOR-t is?
:merci: az oldalért! Leszedtem mindegyik játékot, marha jók! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

TROGDOR, ez :kiraly:
Csak most néztem meg :)

Lythis

Quote from: Ramiz:merci: az oldalért! Leszedtem mindegyik játékot, marha jók! :cool:
jaja, nekem mondod? Peasant quest RULEZZ:D:kiraly:
 TROGDOR meg... szerintetek is ezzel üti el Rounin a szabad óráit?:D

Amúgy a Strongbad e-mail rész sztem messze a legjobb azon az oldalon....http://homestarrunner.com/

Kuroi Tenshi

Megérkeztek a hangolókulcsok az új gitáromhoz.
Csókoltatom az összes vámost, a FedExet, a magyar államot, stb. és hasonjókat kívánok nekik. meg egy jókora lószerszámot az output-slotjukba :__devil: :morci:

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiMegérkeztek a hangolókulcsok az új gitáromhoz.
Csókoltatom az összes vámost, a FedExet, a magyar államot, stb. és hasonjókat kívánok nekik. meg egy jókora lószerszámot az output-slotjukba :__devil: :morci:
Ha meg nem érkeztek volna meg, akkor meg az lenne a bajod... :ejnye: :D