Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: KvikvegMegegyeztunk. :hehe:
Csokis sutit keszitheted. Nyamm.
Jovo vasarnap lesz meet, ugye?
Azt hittem Ramiz idézi magát :haha:

Moha

Jesszusom! :eek: Nézem itt, hogy Ramiz mit válaszolgat a saját postjára... aztán kiderült, hogy se Ramiz nem hülye, se én nem látok duplán... :lol:
Szegény Feldint sajnálom most. :hehe:

Djinn

Quote from: MohaSzegény Feldint sajnálom most. :hehe:
Igen õ nagyon szereti az avatar cseréket.  :rolleyes:
De ez nekem is bezavart. Meg a tegnapi is egy pillanatra... :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Reméltem, hogy nem mered... ^^
Oké, megcsinálom, de emlékeztess még rá meet elõtt plz, mert rossz az emlékezetem. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: RamizReméltem, hogy nem mered... ^^
Oké, megcsinálom, de emlékeztess még rá meet elõtt plz, mert rossz az emlékezetem. :lazza:
Ok. Szolok elotte. Hetfon meg visszakapod az avatarodat. :D
Nagy kiszuras lett volna, ha cserelunk: te Kintaro en Hyde. :lul:
Amugy egyebkent az eletben soha nem tettem volna be avatarnak. Szeperzekem meg van...

edit: az mar ugye durva, ha engem is osszezavar az avatarom?:eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Mattanja

Quote from: RamizErrõl tudjátok mi jutott az eszembe?
Tizenhat Shiroival és tizenhat Xipével kitûnõen lehet sakkozni.
:lol:
Quote from: Moha... és az a röhej, hogy van egy AMV, ami pont erre asszociál. :D :p
:wtf: Linket!!! :)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

kikuchiyo

:eek: Mi ez a tömegszex már az avatarokkal?
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo:eek: Mi ez a tömegszex már az avatarokkal?
Tudjuk, hogy mire akarsz kilyukadni, de nem, a tied már tényleg túl durva. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: Shiroi:wtf: Linket!!! :)
Ez itt megfelel? :)

kisvirag

Ramiz, ennyire még az se lenne durva, ha a saját képed tennéd be :D
elsõ krben én is néztem, hogy dehát Ramiznak már más avaja van, mit keres mégis itt Hyde... De mostanában bizalmatlan vagyok avataros azonositásban, igy inkább neveket figyelek :D

szerencsétek egyébként, hogy katznál hagytam asszem azt a DVDt amint kedvenc animos képek vannak, meregyébként félõ hogy belevesznék az avatarkészitésbe.... :haha:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kikuchiyo

Quote from: RamizTudjuk, hogy mire akarsz kilyukadni, de nem, a tied már tényleg túl durva. :D

Úristen, miket képzelsz te rólam?

Az én avatarom csak az enyém, és az is marad.
;)

kisvirag

*megkönnyebbült sóhaj*

kikuchiyo

Hát nemtom, én azért még kinézek Ramizból egy-két meglepő húzást avatar-ügyileg...:rolleyes:

Edit: nagyon erős kognitív disszonanciát okoz, hogy az userek verbális (usernév) és vizuális (avatar) azonosítása ennyire különböző eredményt ad. Olyan érzés, mint amikor beleharap az ember a csokiba, de spenótízű.
Kvikveg, Ramiz: ha epilepsziás rohamom lesz emiatt, az a ti hibátok lesz. :D

Lythis

Ramizt láthatólag felcsapott Abafi Cézár fanboynak, vagy legalábbis a boszorkányszöetség oszlopos tagja lett:D

Japó rulettes stuffhoz meg: jah,simán kinézem, hogy ez igaz. Azok BETEG emberek, de komolyan. Szal ezek képesek olyan tvshow-t csinálni, amiben kiválasztanak a közönségbõl valakiket, hogy azokat a színpadon.. szal sick!

Rounin

Orosz rulettet AK47-el az igazi. Egy golyó, csõre tölteni, megpörgeted az ujjad körül aztán hajrá :__devil:

Basszus... ha így folytatjátok, én is elkezdek megabrutálüberkavaj avatárokat szórni :p Aztán kaphatjátok ti maszkulin fensõbbrendûek a masszív szívrohamot ;>

kisvirag

mégjóhogy nőből vagyok, és emiatt nálam eggyáltalán nem okoz gondot az überkavaiii dolog, max szétolvadok tőle a monitor előtt :D

Yakumo

Quote from: LythisJapó rulettes stuffhoz meg: jah,simán kinézem, hogy ez igaz. Azok BETEG emberek, de komolyan. Szal ezek képesek olyan tvshow-t csinálni, amiben kiválasztanak a közönségbõl valakiket, hogy azokat a színpadon.. szal sick!
Ilyen tvshowt már láttam. A közönség csupa csaj. Bejött egy faszi és a csajok versengtek. Aztán a nyertes a színpadon a faszival nyali-szopi, b*szi, megminden. Egyszóval jól meg lett csinálva! Ha nálunk lenne aztmondanám :b+: ,de valahogy a japánoktól már megszoktam, nem ér meglepetésként. :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: YakumoIlyen tvshowt már láttam. A közönség csupa csaj. Bejött egy faszi és a csajok versengtek. Aztán a nyertes a színpadon a faszival nyali-szopi, b*szi, megminden. Egyszóval jól meg lett csinálva! Ha nálunk lenne aztmondanám :b+: ,de valahogy a japánoktól már megszoktam, nem ér meglepetésként. :rolleyes:
:eeek: :eek: *hany*
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: kisviragmégjóhogy nõbõl vagyok, és emiatt nálam eggyáltalán nem okoz gondot az überkavaiii dolog, max szétolvadok tõle a monitor elõtt :D

Akire nem hat (és ezt elõre bekalkuláltam, nõnemûek ellen nem is vártam túl nagy sikert (negatív irányban^^)) az ellen személyre szabottan mék :haha:

Ilyen mûsorról hallottam. Nagy ügy. Egs. :rolleyes:

Moha

Quote from: YakumoHa nálunk lenne aztmondanám :b+: ,de valahogy a japánoktól már megszoktam, nem ér meglepetésként. :rolleyes:
Elhiszed, hogy itthon is akadna rá bõven jelentkezõ? Amilyen korcs egy országban élünk... :ejj:
Szóval szerintem azért itthon sem kell meglepõdni semmin.

Xipe

Quote from: MohaElhiszed, hogy itthon is akadna rá bõven jelentkezõ? Amilyen korcs egy országban élünk... :ejj:
Szóval szerintem azért itthon sem kell meglepõdni semmin.

en mondjuk birnam ha 600kilos Teri neni ala bedobnanak egy diszkopatkany kolkot.
igy rohamosan kiirthatnank a diszkos alfajt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeen mondjuk birnam ha 600kilos Teri neni ala bedobnanak egy diszkopatkany kolkot.
igy rohamosan kiirthatnank a diszkos alfajt.

És ennek úgy õszintén, mekkora nézettsége lenne ezzel a szereposztással? Bár.. adományokból fent lehetne tartani veszteségesség esetén is. Én biztos adakoznék ily' nemes célért.

kisvirag

Quote from: RouninAkire nem hat (és ezt elõre bekalkuláltam, nõnemûek ellen nem is vártam túl nagy sikert (negatív irányban^^)) az ellen személyre szabottan mék :haha:

hüha...
most meg kene ijednem? :hehe:
/me az avatarjára néz: GYere :hehe: :haha:

Rounin

Quote from: kisviraghüha...
most meg kene ijednem? :hehe:
/me az avatarjára néz: GYere :hehe: :haha:

Miért kéne? Soha nem állítottam, hogy ez károsan hat a delikvensre. Csak éppen számomra kedvezően. Ugye a kettő nem zárja ki egymást. A negatív irányt nem szabad szó szerint értelmezni, mert jól álcázott kelepce az.

És nem. Nem megyek. "Sose menj elébe a démonnak, mert rútul, ártatlan kislány képében környékez meg. Inkább vértezd fel magad szent hittel és erős akarattal, hogy átláss álcáján. Aztán sújts le rá. Habozás nélkül. Könyörtelenül. Végleg."

[SIZE="1"]Vagymi. Na irány a selyemút.[/SIZE]

Mattanja

Quote from: MohaEz itt megfelel? :)
Köszi! :jee:
Edit: mégsem kellett volna, nem gondoltam, hogy ilyen gagyi.
Quote from: RouninBasszus... ha így folytatjátok, én is elkezdek megabrutálüberkavaj avatárokat szórni :p Aztán kaphatjátok ti maszkulin fensőbbrendűek a masszív szívrohamot ;>
:eeek: God help us!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

kisvirag

Eladó: 4 jó állapotban lévõ, részeg állapoban legyilkolt szobatárs
          1 húskupac, aki valamikor szinté részeg szobatárs volt....

:D

izé

hajnal fel4kor megin elkeztek randalirozni, most épp Orsi rugott be annyira, hogy fogalma sem volt, hogy hol volt eddig, vagy hogy talált haza... ja, és most kamerájuk is volt... hihetetlen
eddig azt tartottam, nincs ember, akit gyûlölnék.

Na, rájöttem hogy van. És hogy nagyon.

Xipe

Quote from: kisviragEladó: 4 jó állapotban lévõ, részeg állapoban legyilkolt szobatárs

izé

hajnal fel4kor megin elkeztek randalirozni, most épp Orsi rugott be annyira, hogy fogalma sem volt, hogy hol volt eddig, vagy hogy talált haza... ja, és most kamerájuk is volt... hihetetlen

szerintem erre talaltak fel a konyhakest.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: kisviragEladó: 4 jó állapotban lévõ, részeg állapoban legyilkolt szobatárs

izé

Figy, legalább elmondhatod, hogy nem unalmas stréberoidok az oszttársaid:D

Amúgy Xipe-nak igaza van. Erre van ott a konyhakés, esetlegesen vasaló és/vagy egyéb rendeltetésükön kívül egyéb célra is felhasználható háztartási eszközök...

Kvikveg

izé

Orditas, porolto, konnygazbomba, konyhakes, uzi, repeszgranat, tank.
Esetleg fem felhuzhatos fekker beallitva 10, 10:30, 11, 11:30 stb idopontokra a szoba kulonbozo strategiai pontjain. Mobiljaik es sajat vekkereik is megfelelnek a szent celnak.:b+:

sirtomi

Micsoda indulatok. Le kell ülni a szobatársakkal és kultúráltan megbeszélni a dolgokat és találni valami megoldást :D

Vagy elmenni velük inni, szerintem ez a legjobb megoldás.