Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Mattanja

Quote from: YakumoÉn emlékszem;) Sõt nekem is igértél! Meg ne feledkezz hû alattvalódról! (értsd: megmoderálható fórumtag) :D
:haha: Egyébként semmit nem felejtek, de ez maradjon köztünk, ok? ;)
Quote from: RamizNõket felesleges szidni, vannak normálisak, csak õk is várnak a szobájukban ücsörögve, mint mi :D (csak annyi a különbség, hogy mi nem vagyunk normálisak, mert "melyik normális felnõtt ember lenne netfüggõ és rajzfilmmániás??!?!?"...)
Bizony bizony, a siránkozás helyett hajthatnánk kint a lányokat, elvégre az idõpont is alkalmas most egy megfeleõ hosszútávú kapcsolat kiépítésre. Pont azoknak a hangját hallom most is, akik közül bárkit nõül vennék! Idézem õket:
"-B*szdmeg, mindjárt lefagy a méhem!" :rolleyes:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Quote from: KvikvegUmmm, a szobamban ucsorgok... Jelent ez valamit?:rolleyes: :haha:
Még kérded? :haha: Nanáhogy jelent: te is fórumfüggõ vagy. :p
Különben meg jelentkezzen az, akinek még sose vágták a fejéhez, hogy "te nem vagy normális!" :D

QuoteMoha: a szinvalasztekba az f5f5ff kodu szint be lehet valahogy iktatni? Az ugyanis "a" hatterszin.
Csak a fórum kódjának módosításával. Az meg nagyon macerás...

Rounin

Quote from: RamizNőket felesleges szidni, vannak normálisak, csak ők is várnak a szobájukban ücsörögve, mint mi :D (csak annyi a különbség, hogy mi nem vagyunk normálisak, mert "melyik normális felnőtt ember lenne netfüggő és rajzfilmmániás??!?!?"...)

És hülye csipának álcázzák magukat nagy gonddal, de időnként megjelennek kisebb, szűk körben látogatott bulikon, ahová nagy gonddal be lehet kerülni és onnan sínen van minden.. ha a sors is úgy akarja :D

Edit:

Shiroi.. vagy inkább Ner-san? :3x3: Mi bajod van a megakavaj avatárjaimmal :( :beken:

kisvirag

sráááácok....

én én én ... ehh... aszondtam h az igényüket sem látom...

azmegitt, ahogy elnézem bõven megvan.

normális nõ? na, pont olyat ne akarjatok :D

izémizé, egyébként most jövök reklámzabálókról, és és és Duuuuuuuuuuuuuurván jó volt! Ajánlanám a pesti népnek is, de az ottani 5900ba fáj, ez meg csak 1200ba... nemertem mi ez a különbség, bár a fellépõ a pestin titok.

alapvetõen szeretnék tévét nézni, ha a reklámok olyanok lennének benne, mint amiket itt láttam... nemzetköziek, magyar retro, nemzetközi retro, de mind mind szellemes, vicces, vagy technikailag hihetetlenül kivitelezett.

hülyének tarthattok, amiért bõ 3 órán keresztül csak reklámokat bámultam, de én mondom, megérte.

amiért meg fõleg:

új szerelmem van. MINIt Akarooooooooooooooooook!
az a kocsi eccerûen gyönyörû!

nyah, inkább megyek, barátném épp tejbedarát izzit nekem, aztan meg hajcsihajcsi, mert holnap meló. illetve ma :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kvikveg

A reklamzabalok reklamjat en is lattam, kivalo reklamok voltak benne. pont olyanok, amire az ember elismeressel csettint egyet: ez k jo otlet volt. :jee:
De az ara miatt ki fogom hagyni... :(
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

reklámzabálósdi itt csak nagyba be van harangozva, de azt nem írják a plakátokon, hogy mennyibe van (vagy scak nagyon kicsi/jól el van rejtve - én spec nem láttam). Nemtom, szal én 5k-t nem adok ki 3óra reklámért...

Amúgy nemtom miért vagy annyira ki amiatt, hogy nincs igényük arra, hogy párjuk legyen. Egyrészt nyílván majd kinövik (lehet hogy majd csak 40 felett, de akkoris). Másrészt meg van aki nem tud afféle kötöttségekkel élni. Ha képesvagy elnézni a másságot, meg toleráns vagy a rasszokkal szemben, akkor nemértem hogy ennek elfogadása miért okoz ekkora nehézséget.

edit: jah, jelenleg Koreában 10:22 van - nemtom ez hogy jött..:D

kisvirag

hát,még 3ig reklámok mennek, csak mi 1kor eljottunk...

egyébként a letvitelük miatt...

a hülye picsaságot, a céltalan és bummbele életet nem tudom tolerálni.
meg azt, ha valakinek elképzelése sincs arról, mit szeretne csinálni 2-3 5 10 év mulva.

Rounin

Quote from: kisviragnormális nõ? na, pont olyat ne akarjatok :D

Errõl már volt szó... hogy kinek mi a normális? :hehe:

Aki az extrém szélsõségekre bukik, annak az a "normális nõ" :__devil: Szóval hadd akarjon mindenki normális nõt magának (és nem, nem adom :p )

Lythis

Quote from: kisviraghát,még 3ig reklámok mennek, csak mi 1kor eljottunk...

egyébként a letvitelük miatt...

a hülye picsaságot, a céltalan és bummbele életet nem tudom tolerálni.
meg azt, ha valakinek elképzelése sincs arról, mit szeretne csinálni 2-3 5 10 év mulva.
Jah, hogy ez ekkora reklámdömping? Annyit meg sztem nem lennék képes végigülni...

Hja, létvitel az más dolog. A hülye emberekbõl sajna mintha egyre több lenne, de lényegileg ha optimistán állsz hozzá, akkor legalább kompenzálják a túlképzést, nem?
 Ez a mit szeretnél csinálni x év múlva dolog meg elég netz. Szerintem nem érdemes másokat az alapján megítélni, hogy tudják-e hogy mit akarnak tenni 5-10 év múlva. Nem várhatod el mindenkitõl, hogy tervezze meg elõre az életét, és sztem van akinek egyszerûbb úgy élnie, hogy nem tervez, mert vannak emberek, akik pl abszolút "meghalnának" az életben (nem ugrott be jobb kifejezés, azért az idézõjel), ha elõre tervezve esnének neki a dolgoknak. Van akinek kell a spontanitás, mert így könnyebben néz szembe az élettel.

Dreamcleaver

Én gimnázium végén (2000) nem tudtam mit akarok csinálni az életemmel. Most lassan befejezem az egyetemet...még mindig fogalmam sincs...de azárt remélem anime nézés, videó játékozás meg haverokkal iszogatás lesz benne. :lul:

Ehhez a listához a csajozást is majdnem hozzá tettem csak hogy tudjátok, de azt némileg az anime nézés is kielégítí. :)

Viccen kívül, ti eltudjátok milyen idegesítő lehet egy igazi japán barátnő? Sokan mondják, hogy a mostani csajszik csak a külsőségekre adnak meg szőkék (persze mindig akad kivétel). Hát szerintem az átlag japán csajszik ebben az európaiakat mindenbe überelik (ja lehet, hogy nem szőkék, de az csak álca). Persze nem az ő hibájuk. Technokrata világban ahol az individualizmus és kreativitás hiánycikk, nehéz dolog lehet felnőni. Bizonyos értlemben kár értük, hiszen a kultúrájuknak lenne néhány nagyon értékes oldala (ahogy az egy-két animban is átjön), csakhát ugye ott is a többség szava dönt. Tök szar lehet férfi centralizált világban élni. :) Amúgy meg tök fáradt vagyok és össze-vissza írok mindent. Remélem itt nincs sok ázsiai, mert nemzetközi fórumokon már nemegyszer megszívtam. :D Na asszem megyek aludni...vagy kávé és még egy kis anime...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Dreamcleaver: rep powerhez olvasd el Chronos aláírását. Amúgy grat az ötvenhez, de ide is bejelenthetted volna :hehe:

Dreamcleaver

Oh ez király, de azt honnan tudom meg, hogy ki, mikor és melyik postomra adott rep pontot? Csak azt látom, hogy van 10.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Óóóóó igennn!! Czirka hajnali hat (insomnia rulezz) és közelstávol egy lélek sincs a fórumon..:D

Ezúton csókoltatom a meteorológusokat. Nem úgy volt hogy csüt már havazás?!?! Mondjuk így legalább nincs latyak, szal yaay. Ellenben fagy az van dögével. Mondjuk hajnalban mindíg hidegebb van általábban, mint a többi napszakban. És állítólag ilyenkor hal meg a legtöbb ember. Viszont ilyenkor õsszel, amikor téényleg nagyon hideg van, vajon többen halnak meg hajnalban? vagy nyáron, mert akkor szembetûnõbb a hõingás? Egyáltalán a kettõnek van köze egymáshoz?
 Ééés vajon az öcsém megy ma suliba (jah igen, hét elején nem volt jól, és azóta se vette rá magát, hogy bemenjen. Érdekes betegsége lehet. Ha gépezni, tv-zni, haverokkal talizni kell, az simán megy, de a boltbalemenetelnek már a puszta gondolata is "beteggé" teszi...)? És vajon lesz e képem letiltani a netet, hogy szívjon, ha megint msn-ezni akar, meg letölteni minden szart? Végülis ma (tegnap) csak kb 200 mega fociklippet szedett le mindenféle honlapokról. (ilyenkor külön tudok örülni a ténynek, hogy a rokonságom férfitagjai közül én vagyok az egyetlen aki ki nem állhatja a focit....) Legyek bunkó és töröljem le?
 Egyébként reggelt mindenki!

Asszem megyek alszom egyet^^

Mattanja

Quote from: RouninShiroi.. vagy inkább Ner-san? :3x3: Mi bajod van a megakavaj avatárjaimmal :( :beken:
Ez meg hogy jött? Semmi.
Quote from: DreamcleaverÉn gimnázium végén (2000) nem tudtam mit akarok csinálni az életemmel. Most lassan befejezem az egyetemet...még mindig fogalmam sincs...de azárt remélem anime nézés, videó játékozás meg haverokkal iszogatás lesz benne. :lul:

Ehhez a listához a csajozást is majdnem hozzá tettem csak hogy tudjátok, de azt némileg az anime nézés is kielégítí. :)
Remélem ez csak egy nagyon rossz vicc.
8]]=((

sirtomi

Quote from: kisviraga hülye picsaságot, a céltalan és bummbele életet nem tudom tolerálni.
Én sem tervezem meg az életem. Minek foglalkozzak azzal, hogy mi lesz 5-10 év múlva? 1-2 év távlatában gondolkodni még oké, lehet hogy 5 év múlva elüt egy kamion, akkor minek tervezzek hosszútávra? Szerintem ez felesleges.

Jó reggelt Lythis! Vagy szép álmokat! :)

L.Mole

Quote from: kikuchiyoJa, amikor valami mást kéne csinálni, de nagyon nem akaródzik a dolog, akkor tökjó szórakozás nézni a csíkot a bittorrent-kliensben, és drukkolni neki. :rolleyes:

Ez nálam már nem pótcselekvés, hanem meditációs gyakorlat :D

Rounin

Quote from: ShiroiEz meg hogy jött? Semmi.

"God save us!" :D
 Ejnye már. Mindenki szenilis rajtam kívül? Én szedek csak cavintont? :haha:

Dreamcleaver

Quote from: ShiroiRemélem ez csak egy nagyon rossz vicc.

Ha a csajozós részre gondolsz , akkor igen. :haha:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Kuroi Tenshi

Quote from: kisviraghülyének tarthattok, amiért bõ 3 órán keresztül csak reklámokat bámultam, de én mondom, megérte.
Öhmm... és még fizettél is érte? Hát akkor "No comment" :D
Még ha õk fizetnének is nekem (mondjuk az összegtõl függ), akkor se pazarolnám erre az idõm :p

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiÖhmm... és még fizettél is érte? Hát akkor "No comment" :D
Még ha õk fizetnének is nekem (mondjuk az összegtõl függ), akkor se pazarolnám erre az idõm :p
vedd figyelembe, hogy ezek színvonalas reklámok. ugyan 6k-t én se vagyok hajlandó rá kiadni, de 2k-ért biztosan elmennék és megnézném õket én is.

Lythis

Quote from: Fazékvedd figyelembe, hogy ezek színvonalas reklámok. ugyan 6k-t én se vagyok hajlandó rá kiadni, de 2k-ért biztosan elmennék és megnézném õket én is.
5-800 HUF.... max 1k.

Kupo

Ismeri valaki, vagy játszik a GaiaOnline-al? :D
Nem is teljesen játék, csak egy nagy fórum, ahol az avatarodat ott kell elkészíteni, ruhát venni stb. :P

Mattanja

Quote from: Rounin"God save us!" :D
 Ejnye már. Mindenki szenilis rajtam kívül? Én szedek csak cavintont? :haha:
Az csak pojén volt... mi is... ? :confused:
Quote from: DreamcleaverHa a csajozós részre gondolsz , akkor igen. :haha:
Ööö, ez most alig tett boldogabbá. Mindegy.
8]]=((

Ramiz

Quote from: Lythishttp://www.cybergeography.org/atlas/topology.html
:hail:

Cyberpunk netábrázolás rulez, de a többi is jó.

Quote from: kisviraga hülye picsaságot, a céltalan és bummbele életet nem tudom tolerálni.
Az ilyen szövegek régen felidegesítettek, de most már csak egy zavart röhögést érnek el. :) Mert milyen elképzelésnek kellene lenni??? Milyen rohadt nagy nemes cél kéne hogy lebegjen elõttünk??!?! Mesélj a terveidrõl baby. :lazza: Nem tudod elképzelni, hogy valakinek az, hogy "az élet sivár", nem csak egy vicces-vagány beszólás, vagy egy falfirka, hanem úgy érzi, mert nem vonzza semmilyen meló, se az, hogy idegesítõ kölykökkel vegye körül magát (pláne hogy még esélyt sem lát egy rendes nõi társra), és talán még a pénz meg a karrier sem motiválja?
Ajánlom megnézésre a 101 Reykjavík c. remek izlandi filmet, az sokkal jobban elmondja ezt az érzést helyettem.
Az idézet elején álló kifejezés meg magában is teljesen röhejes (nem a trágárság zavar, nyugi, én is mocskosszájú vagyok), de ebbõl ilyen jó kis általános kifejezést csinálni legalábbis elgondolkodtatja a hallgatót... na mindegy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Quote from: Ramiz:hail:

Mert milyen elképzelésnek kellene lenni??? Milyen rohadt nagy nemes cél kéne hogy lebegjen elõttünk??!?! Mesélj a terveidrõl baby. :lazza: Nem tudod elképzelni, hogy valakinek az, hogy "az élet sivár", nem csak egy vicces-vagány beszólás, vagy egy falfirka, hanem úgy érzi, mert nem vonzza semmilyen meló, se az, hogy idegesítõ kölykökkel vegye körül magát (pláne hogy még esélyt sem lát egy rendes nõi társra), és talán még a pénz meg a karrier sem motiválja?

ha semmi sem motiválja, akkor mi a francnak él?
nem mondom, hogy nem sokkal könnyebb és jobb, meg minden az, hogy bulizok, összehányom hetente 2x a lakást, és röhögök a másikon azért, mert az inkább tanul, és a nap témája az nálam, hogy épp mire nem emlékszem a tegnap estébõl....
csak, ennek így semmi értelme. Én pedig NEM tudom elviselni az értelmetlen dolgokat!!!
tarthattok aminek akartok. ez van.
Nekem sincsenek überkonkrét terveim.
de azt tudom, hogy szeretnék egy embert magam mellé, aki ugyanannyira szeret engem, mint én õt (ez azt hiszem, már megvan), akivel családot alapíthatok, és szeretnék egy viszonylag jól keresõ állást, hogy ha néhány év mulva kedvem támad elmenni szórakozni, akkor is legyen mibõl, és ne anyámékon élõsködjek még 30 évesen is.

Igazából nyugodt, a körülményekhez képest biztos életet szeretnék. De ez csak úgy megy, hogyha nem csak egy buliszerviznek nézem az egyetemet, a diákhitelt pedig zsebpénznek...
én gyébként sem vettem fel.  Nincs kedvem félmilliós adóssággal kezdeni az életem. Ösztöndijból, melóból, otthonrol kapott pénzbõl ha szûken is, de az elvárásaimhoz mérten élhetek, és még hasznos tagja is vagyok a társadalomnak.

Ezvan. Nem vagyok rasszista, nem vagyok buziutáló, de a haszontalan és értelmetlen dolgokat nem tudom elviselni.

Kuroi Tenshi

Evvel egyetértek :)
Kivéve a buziutáló és rasszista résszel :p
De én se szeretem az értelmetlen, céltalan dolgokat; diákhitelt én se vettem fel.

Ramiz

Quote from: kisviragha semmi sem motiválja, akkor mi a francnak él?
Ugyanazért, amiért te: mert megszületett.

Quote from: kisviragnem mondom, hogy nem sokkal könnyebb és jobb, meg minden az, hogy bulizok, összehányom hetente 2x a lakást, és röhögök a másikon azért, mert az inkább tanul, és a nap témája az nálam, hogy épp mire nem emlékszem a tegnap estébõl...
Máris finomítottál, az elõbb még csak az életcél nélküliekrõl volt szó. Én is tanulok, csak nem érdekel...

Quote from: kisviragcsak ennek így semmi értelme. Én pedig NEM tudom elviselni az értelmetlen dolgokat!!!
Meg némely embereket, akiknek szerinted nincs céljuk, holott ugyanaz a céljuk, mint neked: élvezni az életet. Vigyázat, nem azt mondtam, hogy elfogadható, hogy eközben másokat zavarnak!

Quote from: kisviragNekem sincsenek überkonkrét terveim. de azt tudom, hogy szeretnék egy embert magam mellé, aki ugyanannyira szeret engem, mint én õt (ez azt hiszem, már megvan), akivel családot alapíthatok, és szeretnék egy viszonylag jól keresõ állást, hogy ha néhány év mulva kedvem támad elmenni szórakozni, akkor is legyen mibõl, és ne anyámékon élõsködjek még 30 évesen is.
Hát ezek nem valami nagy tervek. Tök általánosak. Azt miért nem mondtad, hogy szeretnél nem meghalni addig is.
Az, hogy valaki kiüresedett, és egyszerû dolgokban talál örömet (kajálás, piálás, bulizás), miért jelenti azt, hogy nem szeretne egy társat meg egy jó melót?

Quote from: kisviragIgazából nyugodt, a körülményekhez képest biztos életet szeretnék. De ez csak úgy megy, hogyha nem csak egy buliszerviznek nézem az egyetemet, a diákhitelt pedig zsebpénznek...
Öreg nénis erkölcsi tanítás, ami ma, a kapcsolatok világában nem jön be. Nem az okos, és nem is feltétlenül a szorgalmas emberek érvényesülnek, hanem akiknek sok ismerõsük van (meg akik gátlástalanok). És hol lehet gyorsabban ismerõsöket szerezni, mint bulikon?
Szerintem a tanulmányi átlagnál még a szerencse is sokkal fontosabb lesz az álláskeresésnél.

Quote from: kisviragén egyébként sem vettem fel. Nincs kedvem félmilliós adóssággal kezdeni az életem. Ösztöndijból, melóból, otthonrol kapott pénzbõl ha szûken is, de az elvárásaimhoz mérten élhetek, és még hasznos tagja is vagyok a társadalomnak.
Akkor most irigy vagy, amiért õk felvették és kapják a pénzt, amit majd úgyis le kell dolgozniuk, vagy tényleg ennyire hasznosnak érzed magad? Mit értél el eddig? Mit tudsz felmutatni? Különben is, hogy lehet szolgálni a társadalmat? A társadalom sok hangya egy nagy kupacban, aki mind magának akar jót és a maga feje után megy. Mi az, hogy "hasznos tagja"?
Ne vedd ellened irányuló támadásnak, csak a mondanivalóddal nem értek egyet (illetven nem is egészen értem)!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Gondolkozom, hogy fogalmazzak, hogy ne moderáljanak ki...

Ki mondta, hogy van értelme a világnak? Meg hogy van értelme az életnek?

Én úgy érzem, hogy (mindenki mással együtt) mintha egy sötét fal felé robognánk, vagy zuhannánk egy mély szakadékba, vagy nem is tudom. Forgolódni meg fickándozni lehet, de ez a végkimenetelen egy fikarcnyit sem fog változtatni.

Fõleg mostanában, amikor nemhogy évekre, de hónapokra sem lehet már elõre tervezni, amikor két tudatállapot között oszcillál az ember: vagy átlátni, hogy a világ mennyire kaotikus, mennyire üres, mennyire értelmetlen, és ettõl majd megõrülni, vagy lenyomni mindezt a tudatküszöb alá és buta vigyorral az arcunkon zombiként végrehajtani a mindennapi rutint, miféle értelmes célt tûzhetek én ki magam elé? Mit várhatok az élettõl?

Semmit.
--------
Ez nyilván hit, vagy tudati alkat kérdése.

Két hozzáállás lehetséges: vagy a világ széthullásának félreértelmezhetlen jeleit elutasítani, és makacsul hinni abban, hogy minden rózsaszín, vagy meglátni és értelmezni ezeket a jeleket - az utóbbi olyan, mintha hirtelen kinyílna az ember szeme, és rálátna a sivár valóságra, ami eddig rejtve volt elõtte, de nem sokan tudják elviselni ezt a terhet.
Én sem.
--------------
Aki mindebbõl a rizsából azt a következtetést vonja le, hogy súlyos mentális zavaraim vannak, az nem téved.
Failure is the default option

Kvikveg

kisvirag: azt hiszem itt osszekevertel valamit. A ket veglet: ugy elni, hogy egyetemen vagy, bulizol es osszehanyod magad, meg ugy, hogy konkretan tudod, hogy 3-5 plane 10 ev mulva mit csinalsz. A ketto kozott vagyok en: sosem voltam a carpe diem bulizos tipus, de szinten keptelen lennek 10 evre elore tervezni. Konkretan. Korulbelulre igen. Van amit nem is lehet. Viszont amit tudok megteszek, hogy onallo, stb legyek.

Az ismeroseid egyertelmuen debilek ha ebbol all az eletuk es emellett nem teszik le a vizsgaikat. Ebben egyetertunk. (Feltetelezem nem tanulnak. Mert ha heti 2x tajtreszeg, de a fennmarado reszben az egyetemmel foglalkozik, akkor alapvetoen csinal valamit. Mas kerdes, hogy teged kozben idegesit.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.