Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyoKét hozzáállás lehetséges:
És a harmadik: látni, mik történnek, de egy idõ után beleunni, hogy ezen idegeskedünk, mivel úgyse tudunk rajta sokat változtatni, de jó, ha tudjuk, hogy ez folyik a háttérben

Ramiz

Quote from: kikuchiyoFõleg mostanában, amikor nemhogy évekre, de hónapokra sem lehet már elõre tervezni, amikor két tudatállapot között oszcillál az ember: vagy átlátni, hogy a világ mennyire kaotikus, mennyire üres, mennyire értelmetlen, és ettõl majd megõrülni, vagy lenyomni mindezt a tudatküszöb alá és buta vigyorral az arcunkon zombiként végrehajtani a mindennapi rutint, miféle értelmes célt tûzhetek én ki magam elé? Mit várhatok az élettõl?

Aki mindebbõl a rizsából azt a következtetést vonja le, hogy súlyos mentális zavaraim vannak, az nem téved.
Én azt vonom le, hogy téged is foglalkoztat a kérdés, és nagyjából ugyanarra jutottál, mint én. :tezsvir:
Még annyit tennék hozzá, hogy én nem a rózsaszínen látni és elfogadni állapotba jutottam, nem is ignorálásba, hanem egyszerûen nem érdekel, élem kis világomat, és kész. A többi nem érdekel. A jövõ sem igazán.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

És hol marad a "sz*rokazegészre" hozzáállás?
 Habár ilyen emberrel nemigen találkoztam még az is tény...

kisvirag: ezen a hasznos tagja a társadalomnak dolgon én is kiakadtam kicsit. Szal ezt egész pontosan hogy gondoltad? Mármint szal amennyiben olyan nyugodt életvitelt tervezel magadnak, mint említetted, akkor nemtom, hogy ténylegesen mit tehetnél a társadalomért, egyszerûen ki fog használni, ahogy igyekszik ezt tenni mindenkivel.

Ramiz

Quote from: LythisÉs hol marad a "sz*rokazegészre" hozzáállás?
Habár ilyen emberrel nemigen találkoztam még az is tény...
Az elõzõ postban megtalálod, csak más szavakkal. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

eeek...
megint tul vannak értelmezve a szavaim.

nem azt mondtam (vagy akartam mondani) hogy KONKRÉTAN mit akarsz csinálni 10 5-10 év mulva, hanem, hogy mit SZERETNÉL, úgy, nagy vonalakban, hiszen valóban NEM lehet konkrétan tervezni...

asszem elszurtam ezt a hasznos tagja a társadalomnak megfogalmazást...

gomen érte. vegyétek ugy hogy nem hangzott el.

szóval... kicsit dekoncentrált vagyok, de megpróbálom összeszedni...

építõ jellegû tevékenységet szeretnék folytatni, olyasmit, amivel adhatok valamit. a webszerkesztés, újságírás az én értelmezésemben ilyen.

És mit értem el?
Egy olyan csapat tagja lehetek, akinek mondhatni "világmegváltó" tervei vannak, lelkes, és olyasmit akar létrehozni kicsiny országunkban, ami nem volt elõtte. Lenyúgöz a lelkesedésük, és bár én nem vagyok ennek a világnak a része, csak kívülrõl szemlélem, úgy érzem, ha sikerül megcsinálnunk, akkor valami olyat hosztunk létre, ami fontos, jó, és tesz valamit azért, hogy elkorcsosult nyugati világunk egy kicsit jobb legyen....

nah, megin tulmagyaráztam attól félek, és igy megin lesz mibe belekötni.

Élvezni az életet: mértékkel.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragnem azt mondtam (vagy akartam mondani) hogy KONKRÉTAN mit akarsz csinálni 10 5-10 év mulva, hanem, hogy mit SZERETNÉL, úgy, nagy vonalakban, hiszen valóban NEM lehet konkrétan tervezni...
Filmek, animék nézése, döglés, internetezés... ilyeneket elfogadsz?

Quote from: kisviragÉlvezni az életet: mértékkel.
Persze, mert elõbb-utóbb meghalsz. Ez a mérték ultimate kerete.

Lythis

Quote from: RamizAz elõzõ postban megtalálod, csak más szavakkal. ;)
egen, feltûnt...sikerült megelõznöd:D
 élni a saját világodat a legjobb:jee::tezsvir:

Moha

Kisvirag:
A céltalan élet szerintem se jó, de az az igazság, hogy a mai világban baromi nehéz elõre tervezni. Szóval, ha azt kérdezed, mit fogok csinálni 15 év múlva, azt mondom, jó kérdés, nem tudom. Terveim vannak, de, hogy azok meg fognak-e és úgy fognak-e megvalósulni, ahogy szeretném, az teljesen a jövõ zenéje.
Abban viszont egyetértek, hogy a züllött, "minden este rúgjunk be" életnek semmi értelme. Apropó: a diákhitelt én sem vettem fel. Valahogy én is úgy voltam vele, hogy nem jó az életet adóssággal kezdeni. Inkább melóztam - és melózok most is.
Quote from: RamizNem az okos, és nem is feltétlenül a szorgalmas emberek érvényesülnek, hanem akiknek sok ismerõsük van (meg akik gátlástalanok).
Na igen, de az nem jelenti azt, hogy az ilyesmire kell törekedni. Tudom, hogy ilyen világban élünk, de én - ha egy mód van rá - nem gázolok át másokon azért, hogy elõbbre jussak. Lehet, hogy hülyének néznek miatta, de ez van...

kikuchiyo: a te mondandódban is van valami azért. Néha a meló után én is totál zombinak érzem magam, napról-napra, hétrõl-hétre ugyanaz a rutin... mókuskerék...

-----
Ja, amúgy egyszer én is voltam még régebben reklámzabálókon. Nem volt rossz, tényleg voltak bõven olyan reklámok, amik viccesek voltak és az ember nem csak legyintett rájuk, hanem legalább azt mondta "ez nem rossz!". :)

kisvirag

váááááááááááááááááááááááááá

ennyire érthetetlen vagyok????????????????

:ejj:
*megadó sóhaj*

pont arról beszéltek, amirõl én is... hogy vannak terveitek, mit szeretnétek... de tudni ugyis csak akkor fogod megtudni, hogy bevállt e...

Mattanja

Örülok, hogy más is eljutott az élet céltalanságának felismeréséig. Quote-olgatni lusta vagyok, de szinte 100%-osan egyetértek kisviraggal. Leszámítva a buzis és rasszista részt, mert abban Kuro_Tenshivel. ^^
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Quote from: ShiroiÖrülok, hogy más is eljutott az élet céltalanságának felismeréséig. Quote-olgatni lusta vagyok, de szinte 100%-osan egyetértek kisviraggal.
Pedig azt pont nem kisvirAAAg mondta. :) Egyébként ez olyan fensőbbségesen hangzik, hogy túlságosan is. Különben is szerintem ez nem egy felismerés, hanem egy érzés, ami szép lassan nő, fejlődik az emberben. Nem egy rosszkedvű pillanatban való kifakadásból származó megvilágosodás.

Mattanja

Quote from: RamizPedig azt pont nem kisvirAAAg mondta. :)
Tényleg? Nem mondod? :rolleyes: Csak nem szedtem szét a mondandómat, de azt kikuchiyo szövegére értettem természetesen.
Quote from: RamizEgyébként ez olyan fensőbbségesen hangzik, hogy túlságosan is.
Nem igazán érdekel, hogy hogyan hangzik. Legyen fensőbbséges.
Quote from: RamizKülönben is szerintem ez nem egy felismerés, hanem egy érzés, ami szép lassan nő, fejlődik az emberben.
Bár úgy lenne, de sajnos nem igaz. :( Nem mindenkiben megy végbe ez a folyamat. Nem is az a lényeg, hogy felismerés, vagy fejlődő dolog.
8]]=((

katz

A korábbi kérdésre "mivel is lõdöznek az iraki sniperek" íme a válasz (ez nem 18+, csak egy fegyver bemutató video)

Necrid, pár szóban összefoglalhatnád mirõl is beszélgetnek :)

Necrid^

Quote from: katzA korábbi kérdésre "mivel is lõdöznek az iraki sniperek" íme a válasz (ez nem 18+, csak egy fegyver bemutató video)

Necrid, pár szóban összefoglalhatnád mirõl is beszélgetnek :)
Kóránból olvas a pap. azok a részek amikor a zsihádról ir a kórán. kicsit nehéz lenne át forditani.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

katz

Quote from: kisviragúj szerelmem van. MINIt Akarooooooooooooooooook!
az a kocsi eccerûen gyönyörû!
Csak aztán nehogy véletlenül ráparkoljak az acél vadrácsos mattfekete Hummer-emmel :hehe:

Ramiz

Quote from: ShiroiTényleg? Nem mondod? :rolleyes: Csak nem szedtem szét a mondandómat, de azt kikuchiyo szövegére értettem természetesen.
Bocsánat, miszter.

Kvikveg

Miert van az, hogy a School Rumble rafer egy DVD-re, kiveve 1 reszt???
:mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: kikuchiyoKét hozzáállás lehetséges: vagy a világ széthullásának félreértelmezhetlen jeleit elutasítani, és makacsul hinni abban, hogy minden rózsaszín, vagy meglátni és értelmezni ezeket a jeleket - az utóbbi olyan, mintha hirtelen kinyílna az ember szeme, és rálátna a sivár valóságra, ami eddig rejtve volt elõtte, de nem sokan tudják elviselni ezt a terhet.
Én sem.
vagy meglátni és értelmezni ezeket a jeleket és elkezdeni készülni az Ítélet napjára...

Kvikveg

Quote from: katzvagy meglátni és értelmezni ezeket a jeleket és elkezdeni készülni az Ítélet napjára...
Kiirni a kocsi hatuljara, hogy "Valaki ragadja meg a kormanyt ha eljon az itelet napja!"? :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegKiirni a kocsi hatuljara, hogy "Valaki ragadja meg a kormanyt ha eljon az itelet napja!"? :lul:
...vagy megcsinálni a fegyvervizsgát és "sportcélra" beszerezni egy Saiga-12K-t

Ramiz

Quote from: katzvagy meglátni és értelmezni ezeket a jeleket és elkezdeni készülni az Ítélet napjára...
Annak is van annyi értelme, mint berúgni alaposan...

katz

Quote from: RamizAnnak is van annyi értelme, mint berúgni alaposan...
Szerinted...

Kvikveg

Quote from: katz...vagy megcsinálni a fegyvervizsgát és "sportcélra" beszerezni egy Saiga-12K-t
Azta!!! Ez nagyon jol nez ki!!!

kikuchiyo

Régen én is azt hittem, hogy ez ilyen egyszerû lesz, jön a Third Impact egy aszteroida, cúnami, vagy akármi más formájában...

...de nem ússzuk meg ilyen könnyen. Több évtizedes hanyatlás következik, ahol mindenki maximális mértékben kiélvezheti a szívást.
Failure is the default option

Fazék

na már csak azért is szeretnék hinni egy túlvilágban, hogy megnézzem hogy reagálnak rád :haha:

k - "Megjöttem Uram, kész vagyok a harcra, induljunk a pokol förtelmes seregei ellen"
G - "what what what, hey, chill dude, let's smoke some of this shit first"

sorry :D

Quote from: kikuchiyoRégen én is azt hittem, hogy ez ilyen egyszerű lesz, jön a Third Impact egy aszteroida, cúnami, vagy akármi más formájában...

...de nem ússzuk meg ilyen könnyen. Több évtizedes hanyatlás következik, ahol mindenki maximális mértékben kiélvezheti a szívást.
amúgy pedig igen, sztem is vmi ilyesmi várható. rohadtul meglepődnék ha mégis valami angyal- és démonsereg jönne terepet rendezni :haha:

Mattanja

Quote from: Fazékna már csak azért is szeretnék hinni egy túlvilágban, hogy megnézzem hogy reagálnak rád :haha:

k - "Megjöttem Uram, kész vagyok a harcra, induljunk a pokol förtelmes seregei ellen"
G - "what what what, hey, chill dude, let's smoke some of this shit first"

sorry :D

amúgy pedig igen, sztem is vmi ilyesmi várható. rohadtul meglepődnék ha mégis valami angyal- és démonsereg jönne terepet rendezni :haha:
Téged meg majd odalent füstölnek el, ha ilyeneket mondasz! :D De csak magamat tudom ismételni: Kívánom, hogy ne legyen így.

Egyébként tetszik kikuchiyo "világnézete", csak én már áttértem egy kicsit másra.
8]]=((

Kuroi Tenshi

Quote from: ShiroiTéged meg majd odalent füstölnek el, ha ilyeneket mondasz! :D
Errõl így képi aszociációként a Horrorra akadva... 2.? 3.? része ugrott be, amikor a füvezõs nigger kender-ültetvénye életre kelt, fogta a lepedõjében alvó gyepagyú gazdáját, betekerte, majd rágyújtott és elkezdte elszívni :lul:

Mattanja

Quote from: Kuro_TenshiErrõl így képi aszociációként a Horrorra akadva... 2.? 3.? része ugrott be, amikor a füvezõs nigger kender-ültetvénye életre kelt, fogta a lepedõjében alvó gyepagyú gazdáját, betekerte, majd rágyújtott és elkezdte elszívni :lul:
Nekem is! :haha: Csak akkor nem lesz vicces... ;)
8]]=((

katz

Quote from: kikuchiyoRégen én is azt hittem, hogy ez ilyen egyszerû lesz, jön a Third Impact egy aszteroida, cúnami, vagy akármi más formájában...

Jah, végre vége lesz az unalmas hétköznapoknak és indul majd a vadászat...

Mmmm, már látom is magam elõtt a sok karóba húzott kis férget, a dárdákra tûzött fejeket, a shootgun lyuggatta testeket...

Ha beüt a balhé, elsõ dolgom lesz, h szerzek egy Gepárdot M3-t és 1500 méterrõl irtom a népet.

kisvirag

Quote from: katz...vagy megcsinálni a fegyvervizsgát és "sportcélra" beszerezni egy Saiga-12K-t

huhh, még jó hogy én ennek a jó oldalán állok :haha: