Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

HVp213

Tudja valaki h mire jó ez a sz** "turbo" gomb a billentyűzeten? eddig csak annyit tudtam rola megállapitani h utba van...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213Tudja valaki h mire jó ez a sz** "turbo" gomb a billentyûzeten? eddig csak annyit tudtam rola megállapitani h utba van...
C64 billentyüzeted van?

HVp213

Quote from: katzC64 billentyüzeted van?
he?
a mi? C64 = comodore 64? :rolleyes:
a régi bill-em megfáradt! volt itthon egy másik (elég régi ezé zajos volt mikor kopácsoltam rajta) anyumat zavarta az alvásba :haha: valszeg ezé tegnap miután hazajöttem a melo-bol ez a szmötyi várt a zajgép helyett...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213he?
a mi? C64 = comodore 64? :rolleyes:
a régi bill-em megfáradt! volt itthon egy másik (elég régi ezé zajos volt mikor kopácsoltam rajta) anyumat zavarta az alvásba :haha: valszeg ezé tegnap miután hazajöttem a melo-bol ez a szmötyi várt a zajgép helyett...
Turbo gombot utoljára PI házakon láttam, érdekes h a te bill-eden is van.

Fazék

az a gond(?) hogy sajnos a húgomnak nincs szüksége ránk. nem tudom hogy mennyi igazi barátja van, de hódolója viszont rengeteg. szóval folyton meghívják mindenre, ingyen teázik teaházakban, ingyen jár koncertekre, színházba, stb, stb... tényleg szinte csak a cigire kell neki a pénz. azt meg legvégső esetben megoldja, hogy elmegy egy klippbe szerepelni és abból tud cigizni jó ideig. a szüleim pedig tényleg nehezen vennék rá magukat ennyi idő után, hogy teljesen megvonják tőle a támogatást. tényleg csak azt a lehetőséget látom, mint megoldást, hogy egy idő után észhez tér. mert nem hülye, közel sem hülye, csak önző és felelőtlen. saját jövőmet jóval bizonytalanabbnak látom, mint az övét...

Necrid^

Uhh gyerekek nem fogjátok el hinni. most történt egy robbanás a szembe jövö házzal 2 emelt ég. naon nagy tüz..tüz megy ki az ablakokból. rendőrségnek már nincs helye. 4 kocsi össze ütközott a robbanás erejétől. azt mivan itt.:eeek: érdemes figyelni majd a hireket.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Danhibiki

Quote from: NecridUhh gyerekek nem fogjátok el hinni. most történt egy robbanás a szembe jövö házzal 2 emelt ég. naon nagy tüz..tüz megy ki az ablakokból. rendõrségnek már nincs helye. 4 kocsi össze ütközott a robbanás erejéból. azt mivan itt.:eeek: érdemes figyelni majd a hireket.
Emmézing:eek: Híerk helyett szerintem netplay lesz, de majd írj ha benne lenne a tv-ben:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

katz

Quote from: NecridUhh gyerekek nem fogjátok el hinni. most történt egy robbanás a szembe jövö házzal 2 emelt ég. naon nagy tüz..tüz megy ki az ablakokból. rendõrségnek már nincs helye. 4 kocsi össze ütközott a robbanás erejétõl. azt mivan itt.:eeek: érdemes figyelni majd a hireket.
Kellett neked otthon apád RPG-jével jáccadozni :ejnye:

Kupo

Quote from: NecridUhh gyerekek nem fogjátok el hinni. most történt egy robbanás a szembe jövö házzal 2 emelt ég. naon nagy tüz..tüz megy ki az ablakokból. rendőrségnek már nincs helye. 4 kocsi össze ütközott a robbanás erejétől. azt mivan itt.:eeek: érdemes figyelni majd a hireket.
Huh, hát az se midennapi eset.:eeek: Hol laksz? :D
Edit: katz, előszőr azt hittem Role Playing game-el, de rájöttem hogy a rakétavető RPG-re gondolsz. :D

Danhibiki

Quote from: katzKellett neked otthon apád RPG-jével jáccadozni :ejnye:
:lol:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Necrid^

Quote from: katzKellett neked otthon apád RPG-jével jáccadozni :ejnye:
:haha: :haha:

Mattanja

Pénteken reggel felsõvezeték-szakadás a szentedrei HÉV-en, amikor indultam volna munkába. Tegnap este jövök hazafele, a busszal elhaladnánk egy "jó" helyen parkoló autó mellett, ütõdés hallatszik, többször is: persze, hogy nem a járda felé akrtak kiszállni a kocsiból. Most jövök haza: baleset a HÉV-nél, egy kocsival ütközött azt hiszem. Jövõ héten meghalok... :rolleyes:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizSzóval tényleg csak példabeszéd. *diadalmasan néz*
:rolleyes:
7 fej = 7 "király", aki már eljött és uralkodott
10 szarv = még eljövendõ 10 király/uralkodó
(ha emlékezetem nem csal...)

Fazék: elég gáz, amit a húgod mûvel. Rossz társaságba került - na nem olyanba, mint amilyen a lol-topicban volt pár hete ( :lul: ), hanem az ilyen egoista-felkapatott-tehetségtelen-gyökérprosztó-tömegszórakoztatóipari sztárocskák (csak nem látszik, hogy mennyire kedvelem õket? :rolleyes: :D ). Könnyû élet, amit a kapcsolatai tartanak fenn, úgyhogy evvel sokat kell törõdnie. Értékválság, ahol nem tudja melyik a fontosabb: ez a könnyû, de felszínes és mulandó élet, vagy az igazi kapcsolatok a családdal.

Kuroi Tenshi

Quote from: LythisSebaj, addig sincs latyak - az egyetlen dolog, amit kifejezetten utálok a télben. Közvetlenül a karácsonyi marketingfogások elõtt foglal helyet (mindent adjunk drágábban. Már októberben lehet csokimikulást venni.. na azon néztem h :wtf: ...ilyesmik).
Egyetértek :tezsvir:
Én is utálom a latyakot.
Meg a marketing... néha szégyenlem, hogy a mi egyetemünkön tanítják ezt a sok sz-rt is. :__devil:

Fazék

Kuro_Tenshi, tökéletesen összefoglaltad. :) sajnos :(

kisvirag

Quote from: ShiroiPénteken reggel felsõvezeték-szakadás a szentedrei HÉV-en, amikor indultam volna munkába. Tegnap este jövök hazafele, a busszal elhaladnánk egy "jó" helyen parkoló autó mellett, ütõdés hallatszik, többször is: persze, hogy nem a járda felé akrtak kiszállni a kocsiból. Most jövök haza: baleset a HÉV-nél, egy kocsival ütközött azt hiszem. Jövõ héten meghalok... :rolleyes:

+ Necrid postja

Vajon ez a már említett Ítélet nap elõszele? :haha:
amerre fórumtag jár, baleset terem....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kuroi Tenshi

Quote from: FazékKuro_Tenshi, tökéletesen összefoglaltad. :) sajnos :(
Pedig annyira még nem is vagyok benne a szórakoztató iparban - sajnos - vagy szerencsére? :)

A hopp után lesz egy kopp (sztárocska kevésbé fog fényesen csillogni, kiesik a trendbõl, stb), ez talán majd egy kicsit észheztéríti.
Én egy kicsit most ... "hidegebben" bánnék vele - hogy rájöjjön, hogy egy család is egy adok-kapok alapon mûködik, anélkül sok keserûség van benne. Komoly elbeszélgetés, hegyi beszéd nem hinném, hogy hatna rá - de talán 1-2 erõsebb ráutalás talán elindítana benne egy gondolatmenetet. Vagy valami utalás arra amit fentebb írtam, hogyha kívûlrõl, más szemszögbõl rávilágít neki valaki a helyzetére, talán jobban elgondolkozik.

De mivel nem vagyok pszichomókus, ezt vedd is csak úgy ;)

katz

Quote from: ShiroiJövõ héten meghalok... :rolleyes:
Rendben, ahogy akarod. Eljössz velem a lõtérre?

Ramiz

Quote from: katzRendben, ahogy akarod. Eljössz velem a lõtérre?
[COLOR="LemonChiffon"]-1 mod és katzot is lesittelik: dupla haszon![/COLOR] :__devil: :__devil: :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: Ramiz[COLOR="LemonChiffon"]-1 mod és katzot is lesittelik: dupla haszon![/COLOR] :__devil: :__devil: :__devil:
Balesetnek fog látszodni, és én veszem majd át a helyét = kapsz egy még kegyetlenebb modott a nyakadba aki szarrá fog bannolni :hehe:

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz[COLOR="LemonChiffon"]-1 mod és katzot is lesittelik: dupla haszon![/COLOR] :__devil: :__devil: :__devil:
hehe.. ma volt szélesebb családi összejövetel, mondd csak, nem vagy esetleg rokon, belõled is csak úgy sugárzik a jóindulat, mintha a családból származnál :haha:

Kvikveg

Quote from: katzRendben, ahogy akarod. Eljössz velem a lőtérre?
De gonoooosz! :lul:

Shiroi: fel a fejjel! A sorsnak egyenlitenie kell, jovo heten a pozitivumok vannak soron! Elmesz katzzal a loterre es balesetben lelovod!
Francba, ez megsem jo, akkor ki fog rendelni?! Hm.:rolleyes:
Akkor valassz valami mast: playboy-nyuszik aradata, Palik szivrohamot kap, esetleg az osszes korrupt politikusunk... De fognak orulni a temetkezesi vallalkozok... Elengedik az allamadossagot, csokkennek az adok, nonek a berek es az eü szinvonala... Japan a szomszedban lesz es Toshiro Mifune feltamad 20 eves kinezettel... Hm, ez nekem is jo lenne...  :D
Aztan felebredsz a kabszeres revedezesedbol.:eeek: :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegShiroi: fel a fejjel! A sorsnak egyenlitenie kell, jovo heten a pozitivumok vannak soron! Elmesz katzzal a loterre es balesetben lelovod!
Francba, ez megsem jo, akkor ki fog rendelni?! Hm.:rolleyes:
Még a mostani rendelés sem jött még meg :hehe:
Quote from: KvikvegAkkor valassz valami mast: playboy-nyuszik aradata, Palik szivrohamot kap, esetleg az osszes korrupt politikusunk... De fognak orulni a temetkezesi vallalkozok... Elengedik az allamadossagot, csokkennek az adok, nonek a berek es az eü szinvonala... Japan a szomszedban lesz es Toshiro Mifune feltamad 20 eves kinezettel... Hm, ez nekem is jo lenne...  :D
Õ Shiroi. Inkább vmi ilyesmiket kellett volna irnod: Felszedsz magadra még 50 kilo izmot, és így fel tudod majd emelni a 1,5 mázsás kardotat ami ott áll a sarokban, eljön az Ítélet napja és a halál angyala személyesen bíz meg azzal, hogy irtsd ki az emberisgét, bejelentik, hogy Jacko felakasztotta magat miután meghallotta, h pedofiliáért halálra itélték, barátnõd bejelnti hogy gyermeket vár és a szülei is engedélyezik a házasságot...

Mattanja

Quote from: katzŐ Shiroi. Inkább vmi ilyesmiket kellett volna irnod: Felszedsz magadra még 50 kilo izmot, és így fel tudod majd emelni a 1,5 mázsás kardotat ami ott áll a sarokban, eljön az Ítélet napja és a halál angyala személyesen bíz meg azzal, hogy irtsd ki az emberisgét, bejelentik, hogy Jacko felakasztotta magat miután meghallotta, h pedofiliáért halálra itélték, barátnőd bejelnti hogy gyermeket vár és a szülei is engedélyezik a házasságot...
M-M-M-M-M-M-MONSTERLOL!!! :haha:
Quote from: katzBalesetnek fog látszodni, és én veszem majd át a helyét = kapsz egy még kegyetlenebb modott a nyakadba aki szarrá fog bannolni :hehe:
:p Szívás...
Quote from: KvikvegShiroi: fel a fejjel! A sorsnak egyenlitenie kell, jovo heten a pozitivumok vannak soron!
Nem lesz semmiféle egyenlítés. Lehet, hogy nekem csak ennyi jutott.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Quote from: KvikvegPalik szivrohamot kap, esetleg az osszes korrupt politikusunk...
Ergo mind. :D
QuoteAztan felebredsz a kabszeres revedezesedbol.:eeek: :haha:
Na igen... :rolleyes:

katz: az emberiséget nem kell kiírtani... szerintem majd kiírtja magát... :p

kisvirag

Quote from: Mohakatz: az emberiséget nem kell kiírtani... szerintem majd kiírtja magát... :p
Azért jobb ha biztrosra megyünk!
Vonultassunk fel egy nagy -t(csak ne ien zászloja lenne :D ) , néhány -t
és természetesen: mindenkit, aki hasznos! a többieket: meg :uzi:

Kvikveg

Quote from: katzÕ Shiroi. Inkább vmi ilyesmiket kellett volna irnod: Felszedsz magadra még 50 kilo izmot, és így fel tudod majd emelni a 1,5 mázsás kardotat ami ott áll a sarokban, eljön az Ítélet napja és a halál angyala személyesen bíz meg azzal, hogy irtsd ki az emberisgét, bejelentik, hogy Jacko felakasztotta magat miután meghallotta, h pedofiliáért halálra itélték, barátnõd bejelnti hogy gyermeket vár és a szülei is engedélyezik a házasságot...
Oh, tenyleg. :lul: :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: kisviragAzért jobb ha biztrosra megyünk!
Milyen kedves...

De akkor ki marad neked vacsorára? :haha:

Necrid^

Quote from: kisviragAzért jobb ha biztrosra megyünk!
:lol: :lul:

kisvirag

ohh, megoldanám, hidd el :)