Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

There are 7 users and 9 invisible on 2 servers
8 operator(s) online
3 channels formed
hátigen. kínos. :mad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Nah remélem jól ment a tanulás. Véééégre befejeztem a Hearts of Iron 2 tutorialokat. Holnap elkezdek játszani. :D Üdv! J'Éjt!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNah remélem jól ment a tanulás. Véééégre befejeztem a Hearts of Iron 2 tutorialokat. Holnap elkezdek játszani. :D Üdv! J'Éjt!

G'nájt :D Aztán hf.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNah remélem jól ment a tanulás. Véééégre befejeztem a Hearts of Iron 2 tutorialokat. Holnap elkezdek játszani. :D Üdv! J'Éjt!
ment hát :D:D:D:D:D
na megyek, kitakarítom a military base-t, aztán alszom, reggeltõl újra tanulás. pápá all!:)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Czakát Ramiz!

Pápá blarke!

Vajon ezért leszid minket a moderator kommandó? Ano... ez az offtopic thread, nem? ez nem erre van? vagy ez már flame?

Megin csak a holnapi melót leszarós sárkánygyík meg én vagyunk itt?

Rounin

Quote from: LythisMegin csak a holnapi melót leszarós sárkánygyík meg én vagyunk itt?

*sóhaj*

Tudod, mekkorát anyagcserevégtermékpottyant egy elefánt? Neeem? Hát cirka focilabda méretût. Sokat. Most képzelj el egy tisztességes méretû sárkányt. Ugye mennyivel nagyobb egy elefántnál? Ghihihihi.

Szóval nehogy a munka mellé menjen és eltalálja a majdnem kawaii, fülecskés buksid^^ :p

Szerintem ezt az "ez az off, vagy nem????? :morci:" témát kitárgyaltuk. Ne hergeld õket.

Szép álmokat, még lépek 1-2 szintet RO-ban, aztán szunya. :integetõs schmájli:

Edit: nem tetszik a társaságom? o.O :beken:

Lythis

Quote from: Rounin*sóhaj*

Tudod, mekkorát anyagcserevégtermékpottyant egy elefánt? Neeem? Hát cirka focilabda méretût. Sokat. Most képzelj el egy tisztességes méretû sárkányt. Ugye mennyivel nagyobb egy elefántnál? Ghihihihi.

Szóval nehogy a munka mellé menjen és eltalálja a majdnem kawaii, fülecskés buksid^^ :p

Szerintem ezt az "ez az off, vagy nem????? :morci:" témát kitárgyaltuk. Ne hergeld õket.

Szép álmokat, még lépek 1-2 szintet RO-ban, aztán szunya. :integetõs schmájli:

Edit: nem tetszik a társaságom? o.O :beken:

Semmi bajom a társaságoddal, bár a kilátásba helyezett alhasi fürgeség rohamod valahogy kisé taszítólag hat:D
 Csak már-már rendhagyóvá kezd vállni ez a "who's got a more severe case of insomnia" háború:D
 Mellékesen a kis vektorkáimmal simán cafatokra tépdesem az immár lekawaiitott iszákos kenshint:__devil: :D weeeeheeeeeeeee...:D:D:D

Kvikveg

Joejszakat mindenkinek! :__devil:
K hideg van a szobamban a szeles ido miatt, ugyhogy huzok a takaro ala...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: LythisVajon ezért leszid minket a moderator kommandó? Ano... ez az offtopic thread, nem? ez nem erre van? vagy ez már flame?
Hmmm, nem tudom... Utolsó mentsvárunk a Totális Törlés & Új Offtopik. Bár ezt én nem szeretném, mert elõfordul, hogy visszakeresek, legutóbb Tiaro postjaira például.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zsozso

Quote from: RamizHmmm, nem tudom... Utolsó mentsvárunk a Totális Törlés & Új Offtopik. Bár ezt én nem szeretném, mert elõfordul, hogy visszakeresek, legutóbb Tiaro postjaira például.
A totalis torles nem valoszinu, mert abba nekemis lenne azert beleszolasom :p
Death is the only redemption

kisvirag

ejj gyerekek
mit össze nem hordtatok itt
szerencsétek hogy én már aludtam

adtam volna a képetekbe jó kis társadalmi és kutúraközi kommunikáció jegyzetet...
vagy válogathattatok volna a fincsi kommelméletek közül...
esetleg egy kis generativ nyelvtan? ott is lehet választani, melyik csoportot(fõnévi, igei, etc.-t) fejtsem ki :D

egyébként hihetetlen modon vagy én aludtam tul mélyen, vagy a szobtársaim voltak képesek végre kulturáltnak nevezhetõ viselkedésre...

felkelés titka: nálam néha a 8-10 óra sem segit. csak önmagam meggyõzése... év elején még egész jol ment, megvolt bennem a lelkesedés, ma már a "majdkérekjegyzetet" meg "deelmultkéthétbenbementem" gondolatok letagloznak.

tegnap és ma is akkor keltem fel, amikor ugy éreztem, h már nem birok az ágyban feküdni. ez tegnap fél egy volt, ma szerencsére 11 óra.

jómondjuk, zhm nincs héten, majd jövöhéten lesz vizsga...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

De rég jártam erre, napok óta ma néztem fel elõször. És ettõl nagyon szomoró vagyok :(

Látom mindenki tanul ezerrel, nagyon helyes, csak így tovább! :D

Én is tanulok, meg dolgozom is, tök jó!

Kvikveg

Az eg rogyjon ra ezekre a hulye debil kreten f*sz barom @#$%!#$ varronokre! Mar annyi hulye p*csaval volt dolgunk, hogy nem igaz! Minden kreten no varrononek megy, vagy mi?
Ennek a balf*sznak kb fel eve odaadtunk egy rakat anyagot, hogy csinaljon takarohuzatot belole. Cipzarat is adtunk. Megbeszeltunk mindent. Turelmesek voltunk, mert eppen atalakitas alatt allt a hely, mi meg nem siettunk. Telire kell ugyebar. Erre ez a marha hova varrja fel a cipzarat? Hat persze, hogy az oldalara.
:b+: :hogyaza: :morci:
En ezeket komolyan nem ertem. Az egyik egyszeruen mas szabasmintat csinal, mint amit kerunk, szetcseszve ezzel a jo anyagot. A masik elvallalja, hogy nem belelt kabat szabasmintaja alapjan csinal beleltet, csak azt nem szamitja bele, hogy a beles miatt kisebb a kabat.
Komolyan, ritkan szanjuk ra magunkat, hogy csinaltassunk valamit, de csodaszamba megy, ha nem cseszik el. (Noverem es anyam kicsi meret, itthon es egyaltalan akarhol alig kapnak normalis, az izlesuknek megfelelo cuccot.)
Basszak meg.:b+:
Be kene vezetni valami buntetomodszert. szetcseszett anyag 5 botutes. Vevo kivansagainak figyelmen kivul hagyasa 10 botutes. Korbacs. Atombomba.:b+:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Mikor menyasszonyi ruhát kerestünk mi is próbálkoztink varrónõval, de a 2 után elegem lett. Bementünk a West End-be és megvettük a második ruhát (az elsõ nem jött rám :rolleyes: ). De nagy volt kicsit szóval be kellett vetetni. Naná, hogy elcseszte a csaj. Szóval egy féloldalas elbaxott ruhában mentem férjhez, ami ráadásul ugyanolyan nagy volt. A felsõrész folyton le akart esni... :haha:
Legalább mindenki jót mulatott rajtam, meg kb 5 számmal nagyobbnak tûnt a mellbõségem. :3x3: :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

HVp213

2-es lett a prog ZH-m:haha:

de mindjárt elalszok ezen a rohadt orán, már vagy 5X bebambultam
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

kisvirag

Kvikveg, és képzeld el azt, mikor van egy tök jó anyag, egy tök jó elképzelésed, érthetõen elmondod, még lerajzolni is megpróbálod, majd az édesanyád! tök más dolgot csinál belõle neked, mondván, most ez a divat, amire ránézve tudod, hogy Te, ebben, az utcára, soha nem fogsz kilépni...

és aztán még hallgatatod is, hogy minek varrtam neked, ha fintorogsz rá, etc. etc....
nagymamám varrónõ volt, anyám is jól varrna, ha azt csinálná, amit én szeretnék, de szerencsére nõvérem az ultimate, mert õ jól is varr, meg olyat is csinál, mint amit szeretnék... sajna mostanában nincs ideje varrogatni :(

Djinn, akkor már megkérdem: miért a megvásárlás, és nem a kölcsönzés mellett döntöttetek? nemrég olvastam egy cikket a kölcsönzés kontra megvásárlásról, és érdekel :D

Yakumo

Quote from: DjinnMikor menyasszonyi ruhát kerestünk mi is próbálkoztink varrónõval, de a 2 után elegem lett. Bementünk a West End-be és megvettük a második ruhát (az elsõ nem jött rám :rolleyes: ). De nagy volt kicsit szóval be kellett vetetni. Naná, hogy elcseszte a csaj. Szóval egy féloldalas elbaxott ruhában mentem férjhez, ami ráadásul ugyanolyan nagy volt. A felsõrész folyton le akart esni... :haha:
Legalább mindenki jót mulatott rajtam, meg kb 5 számmal nagyobbnak tûnt a mellbõségem. :3x3: :D
:lol: :lul: Nem rajtad nevetek, hanem veled, úgyh. nem megsértõdni! ;) De nagyon :lol:!!!

kisvirag

/me egyébként el tudná viselni, ha 5 mérettel nagyobbnak tünne a mellbõsége :D

és asszem katz is :hehe:

Mattanja

Quote from: kisvirag/me egyébként el tudná viselni, ha 5 mérettel nagyobbnak tünne a mellbõsége :D

és asszem katz is :hehe:
Ha neki is nagyobb lenne a mellbõsége?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Yakumo

Quote from: ShiroiHa neki is nagyobb lenne a mellbõsége?
Háháááá :lol: :ejnye: :lul:

kisvirag

Quote from: ShiroiHa neki is nagyobb lenne a mellbõsége?
:hehe:
naon vicces :D

Ramiz

Quote from: HVp2132-es lett a prog ZH-m:haha:
Nekem is. De te is örülsz neki, és nem sajnálkozol, ugye? :D

Djinn

Quote from: kisviragDjinn, akkor már megkérdem: miért a megvásárlás, és nem a kölcsönzés mellett döntöttetek? nemrég olvastam egy cikket a kölcsönzés kontra megvásárlásról, és érdekel :D
Hát én nem vagyok egyszerû eset... :rolleyes:
Tudni kell hogy a hátam közepére sem kívántam az egészet, szóval nem voltam vmi lelekes. Anyám rábeszélt, hogy menjünk el pár kölcsönzõbe. Ott általában be kell menni egy szobába, ahol 5-6 ember sündörög körülötted, igazgat, öltöztet...:eeek: NA NE. Ettõl én totál kiakadtam!!! Körülötem ne legyeskedjenek, mert... csúnyán nézek. :mad: Meg marha drága a kölcsönzés. 80 ezer alatt csak ultragagyi ruha van. A másik amivel kiakasztottak, hogy az én méretemben nincs ruha. Ok, nem vagyok egy nádszál, de azért...  nem tudom, kövér ember már nem is mehet férjhez vagy mi?? Közölték, hogy ilyen méretben nincsen, azt rendelni kell külön és többe is kerül. Ehh. :3x3:
Ezekután kipróbáltuk a varrónõt. ÁÁÁÁÁ Az egyik még azt is tudni akarta milyen cérnát használjion meg ilyenek. Ki a ******-t érdekel? Miután megkérdeztem, miért nem elég, hogy vittem egy képet a ruháról, meg megmutattam az anyagot kiselõadást tartott, hogy az milyen fontos....
A másik meg egy olyan mûhelybven dolgozott ahol 1 méterig láttam a cigifüsttõl.:lazza: Szóval ettõl is elég hamar besokaltam.
Szóval mikor anyám nem bírta tovább hogy még mindig nincs ruhám, bementün a West End-be. Emlékeztem, hogy lehet ott kapni ilyesmit. A második ruha jó is volt és tetszett is. Nem egy csoda de fehér. 40ezer volt az egész és nem kellett másnap visszadnom.

Szóval azért jobb megvenni, mert olcsóbb, a tiéd marad (eladhatod, elrakhatod emlékbe...) és nem macerálnak holmi varrónõk meg öltöztetõnõk...
Az más kérdés hgy nekem ezt is el kellett vinni varrónõhöz, amitõl csak roszabb lett...

Yakumo, nyugodtan nevethetsz rajtam. Mióta túlvagyok rajta én is folyamatosan nevetek azokon, akik még nem.:__devil:

[SIZE="1"]edit:
Bocs, hgy ilyen hosszúra sikerült.[/SIZE]

kisvirag

érdekes, mert én pont azt halottam, hogy megvenni drágább...
na, majd idõvel meglátjuk

a nincs a méretembõl-tõl én is félek kicsit :)
de ha más nem, hátha akad valami fehér, vagy világos szinü  gyerekkoszoruslányruha :haha:

sokak egyébként azért idegenkednek a kölcsönzéstõl, merhogy milyen már, hogy az máson is volt, ezért kezd divatba jönni az elsõviselõs, amikor te vagy az elsõ, aki felveheti. értelemszerüen drágább igy...

én mondjuk örülök annak, hogy nagyim már nem "praktizál" asszem emlitettem, hogy varrónõ. mert õ se tudna olyat csinálni, amit szeretnék. De a varratástol is félek, annak ellenére, hogy ismerünk egy két normális varrónõt (nagyi révén persze) mert nagymamám biztos beleszólna, nõvéremnél is az volt, igy az õ ruhája is kicsit elszurt lett... már a vásárláskor elkezdõdött.
mesélte nõvérem, bementek méteráruba, nagyobba, plafonig kelmék, nagyanyám szinte mindent lepakoltatott, megfogdosott, kritizált, drágállt, alkudott volna, majd távozott, úgy, hogy egy centi anyagot sem vettek...
köszönöm, erre nekem nincs szükségem.

Djinn

Nálunk is van egy varrónõ nagymama.  Meg is sértõdött, hogy nem kértük, meg... :rolleyes:
Ez ezzel jár. Nem lehet olyat csinálni, hgy mindenkinek jó legyen.
Kissebb ruhát meg szerintem fogsz találni. Bevenni még mindig könnyebb, mint hozzávarázsolni egy méretet... :haha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNekem is. De te is örülsz neki, és nem sajnálkozol, ugye? :D
szégyelljétek magatokat. :haha: :haha:
megírtam (reményeim szerint) életem utolsó Adam Smith-témájú ZHját. nem volt kis baleset. tanulni akartam számelméletet, de rájöttem hogy tanultam 9.ben, és hogy még mindig tudom. tanulni akartam analízist, de rájöttem, hogy megtanultam jól 1 hete, csak aztán elaludtam. most nem tudok micsinálni :bruhuhu:  megyek is, lépek pár szintet Navarro környékén :)

Raggie

Hahóó! Most jut eszembe, hogy ezt még nem írtam be a fórumra:

Tudtok róla, hogy holnaptól(CSü, Pé, Szo, Va) van az Urániában és a Szimpla kertmoziban a Anifest(3. Európai Animációs Film fesztivál)? Ennek keretében sok színvonalas rövidebb-hosszabb(egy-két perctõl tíz percig) animációs filmet vetítenek aránylag olcsón(ingyen/420,-/580,-/830,-*). A vetítettek között szerepel Hayao Miyazaki: Howl's Moving Castle címû filmje is(!), és a programban van még Anime fórum(?) is.

Hallott valaki valamit róla??
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: RamizNekem is. De te is örülsz neki, és nem sajnálkozol, ugye? :D
nem-nem! igy talán még van esélyem megcsinálni ezt a ******** tárgyat!
Quote from: blarkeszégyelljétek magatokat. :haha: :haha:
megírtam (reményeim szerint) életem utolsó Adam Smith-témájú ZHját. nem volt kis baleset. tanulni akartam számelméletet, de rájöttem hogy tanultam 9.ben, és hogy még mindig tudom. tanulni akartam analízist, de rájöttem, hogy megtanultam jól 1 hete, csak aztán elaludtam. most nem tudok micsinálni :bruhuhu:  megyek is, lépek pár szintet Navarro környékén :)
én nem emléxem ilyenekre nem is akarok söt a ha tul leszek el is akarom felejteni
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: HVp213nem-nem! igy talán még van esélyem megcsinálni ezt a ******** tárgyat!én nem emléxem ilyenekre nem is akarok söt a ha tul leszek el si akarom felejteni h ne legyenek rossz álmaim
pedig a programozás RULEZ ^_^ (perme [] :D:D:D:D)

HVp213

Quote from: blarkepedig a programozás RULEZ ^_^ (perme [] :D:D:D:D)
szegény beteg gyermek...
ne bántsátok nem tudja mit cselexik