Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Hehe... végre a végére értem. A sok hentai-fan. Ennyire hiányotok van? :hehe: :__devil:

Kvikveg

Hogy ti mennit tudtok offolni...:haha:
Quote from: kisviragKvikveg, és képzeld el azt, mikor van egy tök jó anyag, egy tök jó elképzelésed, érthetõen elmondod, még lerajzolni is megpróbálod, majd az édesanyád! tök más dolgot csinál belõle neked, mondván, most ez a divat, amire ránézve tudod, hogy Te, ebben, az utcára, soha nem fogsz kilépni...

és aztán még hallgatatod is, hogy minek varrtam neked, ha fintorogsz rá, etc. etc....
nagymamám varrónõ volt, anyám is jól varrna, ha azt csinálná, amit én szeretnék, de szerencsére nõvérem az ultimate, mert õ jól is varr, meg olyat is csinál, mint amit szeretnék... sajna mostanában nincs ideje varrogatni :(

Djinn, akkor már megkérdem: miért a megvásárlás, és nem a kölcsönzés mellett döntöttetek? nemrég olvastam egy cikket a kölcsönzés kontra megvásárlásról, és érdekel :D
Hah. Olvasva Djinnt meg teged. Hat igen. Van rosszabb. :haha:

Raggie: koszi az infot!

Quote from: PirulaHa ezt a logikát követjük még ki talál derülni hogy katz Moha apja! :eek:
Es kisvirag a csaszar?:eeek:
Kulonben is: ROOOOWWRRR!

Quote from: Lythishihhtetlen mértékû Detective Conan flashback-ek keretében (szinte már hallottam ahogy Necrid galádul röhög a háttérben, és húz egy strigulát a "victims of DC" füzetkéjébe
:lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: KvikvegHah. Olvasva Sjinnt meg teged. Hat igen. Van rosszabb. :haha:
Vagy 2 percig gondolokodtam, ki az a Sjinn. :3x3:
Késõ van már... :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: DjinnVagy 2 percig gondolokodtam, ki az a Sjinn. :3x3:

Ezt próbáld elhitetni a masszív offkülönítménnyel :D (viszek virágot a sírodra :__devil: )

Djinn

Quote from: RouninEzt próbáld elhitetni a masszív offkülönítménynek :D (viszek virágot a sírodra :__devil: )
Viráááág. Ez kedves! :haha: :rolleyes:
Egyébként remélem nem lesz sírom. Hamvasszanak el és szórjanak szét...valahol. :)

Kvikveg

Quote from: DjinnVagy 2 percig gondolokodtam, ki az a Sjinn. :3x3:
Jah, javitottam. :rolleyes:
Ezen az oldalon is keso van...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: DjinnViráááág. Ez kedves! :haha: :rolleyes:
Egyébként remélem nem lesz sírom. Hamvasszanak el és szórjanak szét...valahol. :)

Na ez ismerõs. (Megkaptam ukázba, hogy halál esetén hamvasztás és a hamvakat szétszórni Börzsönyben a Zálogbércrõl.. :beken: )

Lythis

Quote from: DjinnViráááág. Ez kedves! :haha: :rolleyes:
És a hamvasztós ötlet honnan? Puszta érdeklõdésbõl. Tudniillik van hölgyismerõsöm, aki ezt azóta hangoztatja, hogy elhurcoltuk a Resident Evil 2-re...

Djinn

Quote from: RouninNa ez ismerõs. (Megkaptam ukázba, hogy halál esetén hamvasztás és a hamvakat szétszórni Börzsönyben a Zálogbércrõl.. :beken: )
OK, az tényleg rossz, mikor ilyenekt mondanak az embernek. De én utállom a temetõbe járkálás dolgot. Szernetem nem sok értelme van és undorít is kissé. Emlékezni az ember nem ott fog... :ejj:
Inkább nem fejtegetem ezt, még a végén megbántok vkit. Elnézést.

Lytis: Mondjuk, hogy elvi okokból. Nem film vagy ilyesmi miatt. Nem nagyon bírom, mikor azt mondják, hogy "emlékezni járik ki...".  Az emeber gondol a szeretteire akkor is ha nem megy el oda. HA meg nem....

Rounin

Quote from: DjinnOK, az tényleg rossz, mikor ilyenekt mondanak az embernek. De én utállom a temetõbe járkálás dolgot. Szernetem nem sok értelme van és undorít is kissé. Emlékezni az ember nem ott fog... :ejj:
Inkább nem fejtegetem ezt, még a végén megbántok vkit. Elnézést.

Lytis: Mondjuk, hogy elvi okokból. Nem film vagy ilyesmi miatt. Nem nagyon bírom, mikor azt mondják, hogy "emlékezni járik ki...".  Az emeber gondol a szeretteire akkor is ha nem megy el oda. HA meg nem....

Nem azért volt :beken: hanem mert gyönyörû az a hely..

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisÉs a hamvasztós ötlet honnan? Puszta érdeklõdésbõl. Tudniillik van hölgyismerõsöm, aki ezt azóta hangoztatja, hogy elhurcoltuk a Resident Evil 2-re...
ahhhahhah.
biztos van egy barátnéja, aki (mivel Djinn hamvait úgyse fogják szétszórni, még ha hamvasztják se) a hengeres urnát rendeltetéstõl eltérõen használná. => lásd sexylosers. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Djinn

Quote from: blarke(mivel Djinn hamvait úgyse fogják szétszórni, még ha hamvasztják se)
Ezt kifejtehetnéd. Miért is nem fogják szétszórni?

Rounin

Quote from: blarkeahhhahhah.
biztos van egy barátnéja, aki (mivel Djinn hamvait úgyse fogják szétszórni, még ha hamvasztják se) a hengeres urnát rendeltetéstõl eltérõen használná. => lásd sexylosers. :D

Pfeeeeeeeeeeeeeejjjjjj :D Baka ^^

Lythis

Quote from: blarkeahhhahhah.
:wtf:

Djinn egyébként igazad van. Meg abban is h ezt a temetõs témát talán nem kéne bolygatni. Habár engem személy szerint nem zavar, de mást esetleg igen.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DjinnEzt kifejtehetnéd. Miért is nem fogják szétszórni?
tradíciók miatt. persze ha lefekteted a végrendeletedbe, hogy szórjanak szét, akkor meg kell tenniük, de ha csak annyit mondogatsz az életben, hogy "hamvasszatok el és eresszetek szélnek, ha meghalok", akkor urnába tennének. legalábbis pl. szüleid / nagyszüleid kaliberû emberek kiharcolnák, hogy márpedig nem engedik, hogyha már sírkõ nem lehet, legalább ilyen típusú tárgyi emlék ne maradjon. (ezért fogok úgy megdögleni, hogy felgyújtom saját magam a Vadálló-kövek tetején (soksok oxigénpalack kell majd az intenzív lángoláshoz, de majd spórolok). aztán amikor már szénné égtem, lefúj szépen a szél.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Djinn

Quote from: blarketradíciók miatt. persze ha lefekteted a végrendeletedbe, hogy szórjanak szét, akkor meg kell tenniük, de ha csak annyit mondogatsz az életben, hogy "hamvasszatok el és eresszetek szélnek, ha meghalok", akkor urnába tennének. legalábbis pl. szüleid / nagyszüleid kaliberû emberek kiharcolnák, hogy márpedig nem engedik, hogyha már sírkõ nem lehet, legalább ilyen típusú tárgyi emlék ne maradjon. (ezért fogok úgy megdögleni, hogy felgyújtom saját magam a Vadálló-kövek tetején (soksok oxigénpalack kell majd az intenzív lángoláshoz, de majd spórolok). aztán amikor már szénné égtem, lefúj szépen a szél.)
:wtf:
Hát nem tudom nem, tervezek meghallni még egy darabig. Miért gondolod, hogy a szüleim vagy nagyszüleim ott leszenk a temetésemen, esetleg õk intézik?
Egyébként még ha így is lenne. A szüleimet kb annyira érdeklik a tradíciók, mint engem. A nagyszüleim meg max feljönnek kísérteni...

Egyébként a családomban már többször is volt ilyen. Sajnos.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Djinn:wtf:
Hát nem tudom nem, tervezek meghallni még egy darabig. Miért gondolod, hogy a szüleim vagy nagyszüleim ott leszenk a temetésemen, esetleg õk intézik?
Egyébként még ha így is lenne. A szüleimet kb annyira érdeklik a tradíciók, mint engem. A nagyszüleim meg max feljönnek kísérteni...
nem wtf, a legtöbb ember ilyen neveltetést kapott, és hiába utál temetõbe járni, kihozza belõle ezeket a belenevelt dolgokat, ha közeli valakije dob tappancsot. mondjuk engem nem hatna meg, de én érzéketlen lélektelen senki vagyok, és ez nem elterjedt az emberiség körében (sajnos/blesstheGods).

Djinn

Quote from: blarkenem wtf, a legtöbb ember ilyen neveltetést kapott, és hiába utál temetõbe járni, kihozza belõle ezeket a belenevelt dolgokat, ha közeli valakije dob tappancsot. mondjuk engem nem hatna meg, de én érzéketlen lélektelen senki vagyok, és ez nem elterjedt az emberiség körében (sajnos/blesstheGods).
Te én, nem kakarok kötözködni, de mi marhára elbeszélünk egymás mellett... :3x3:
Mindegy, majd ha meghalok, megbeszéljük kinek volt igaza. :lazza:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DjinnTe én, nem kakarok kötözködni, de mi marhára elbeszélünk egymás mellett... :3x3:
Mindegy, majd ha meghalok, megbeszéljük kinek volt igaza. :lazza:
hogyhogy miért gondolom? mert a szülõk ilyen balfaszok, hogy gondolnak a gyerekeikre. ha meg már nem fognak élni, akkor a férjed/bojfrended/mittudoménkicsodád majd megsirat, és elõjön benne a belénevelt halotti tradíciók java része. de ja, ha majd meghalsz, szépen elõ a Speak with the Dead spellt. igyexem meglépni hozzá a szintet. :D

Ramiz

Tényleg elbeszéltek egymás mellett... :rolleyes:
Részemrõl a hamvasztásról mindig A nagy Lebowski idevágó jelenete fog eszembe jutni... :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizTényleg elbeszéltek egymás mellett... :rolleyes:
lehet a nagyipari matekozás teszi :S

Lt. Simoan Blarke

le vagyok döbbenve. azt hittem hogy miután kész leszek az anal zhsorral, tele lesz flémelve az egész offtopic. és tessék. nem volt semmi olvasnivalóm így lefekvés elõtt. ez magával vonja azt az érdekes észrevételt, miszerint a múltkori túltengéshez az kellett, hogy makroökonómiát tanulva részt vegyek a társasági életben; amint elmerülök vmiben, offtopic behal (persze szigorúan ilyen kora esti órákra értve, mint most). szégyelljétek magatokat :D:D:D:D:D:D:D:D

Rounin

Quote from: blarkele vagyok döbbenve. azt hittem hogy miután kész leszek az anal zhsorral, tele lesz flémelve az egész offtopic. és tessék. nem volt semmi olvasnivalóm így lefekvés elõtt. ez magával vonja azt az érdekes észrevételt, miszerint a múltkori túltengéshez az kellett, hogy makroökonómiát tanulva részt vegyek a társasági életben; amint elmerülök vmiben, offtopic behal (persze szigorúan ilyen kora esti órákra értve, mint most). szégyelljétek magatokat :D:D:D:D:D:D:D:D

Hadd mutassam be Mr. Ego-t.

Mirror úr, megtenné, hogy szembefordul blarke-kun plazmaképernyõjével (arc)?

Talán észbekap kicsinyt..

Úratyám irgalmazz néki. :zen:

Mindenkinek, aki angyal, angyal volt, angyallá lészen:

http://rounin.atw.hu/02.jpg

Ezt pedig csak úgy:

http://rounin.atw.hu/01.jpg

Lythis

Jó az új ava-d sárkánypofa!

az elsõ kép az olyan.. õõ.. whatev, a második határozottan tetszik.

5:30 múlt... és sehol senki:D:D:D:hopp:  muhahahaaa:hehe:
Látod blarke, így kell ezt a takeover-t csinálni:D:kiraly:

Mattanja

1. Parázna dögök.
Quote from: RamizPerverz banda, ezek után ne nyavajogjon senki, hogy a mai fiatalok így meg úgy, meg a bulik így meg úgy... :D
Jóban leszünk mi még ezek szerint...
Quote from: RamizMég egy ilyen post és elmagyarázom a véleményem azon férfiakról, akik képesek társaságban huzamosabb ideig a farkukról beszélni és a pszihológiai jellemzését a lelkiviláguknak.
Ezt szívesen olvasnám!
Quote from: DjinnEgyébként remélem nem lesz sírom. Hamvasszanak el és szórjanak szét...valahol. :)
Megbeszéltük.
Quote from: RouninMindenkinek, aki angyal, angyal volt, angyallá lészen:
http://rounin.atw.hu/02.jpg
Ezt pedig csak úgy:
http://rounin.atw.hu/01.jpg
Igen, akárcsak a te avatar-od, ez az angyal is megvan, hála Djinn-nek! Tetszik a második kép, de azért nem cserélném le a kardomat rá.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Quote from: ShiroiEzt szívesen olvasnám!
Szerencsére/sajnos éppen idõben abbahagyta. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizSzerencsére/sajnos éppen idõben abbahagyta. :)
Ez egy moderátori felszólítás! Na irány a filózós topic aztán gépelj! :haha:

Rounin

Quote from: LythisJó az új ava-d sárkánypofa!

az elsõ kép az olyan.. õõ.. whatev, a második határozottan tetszik.

5:30 múlt... és sehol senki:D:D:D:hopp:  muhahahaaa:hehe:
Látod blarke, így kell ezt a takeover-t csinálni:D:kiraly:

Basszus... negyed hatkor végre elmegyek aludni erre tessék... te aztán makacs egy alkat vagy :D Akár kostestvér is lehetnél^^

Shiroi: jól van no. Talán volt avád is? Mintha úgy rémlene... o.O

kisvirag

Quote from: White SeeDÉs igen, végre elkészûltem a mûvel. Így már kezd otaku stílusú szobának kinézni:p

http://norad2.uw.hu/wall.htm

Van hozzá komment is, így ide nem írok sokat:p Lehet véleményezni:)
*kötözködés
csak halkan annyit fûznék hozzá, hogy a WS az nem 6k... amit mi rendeltünk nem rég, 16dolcsi körül volt. igaz ez a mostani "horribilis" 217ft/dolcsi áron 3400, amikor mi kértük, még kicsit kevesebb volt dolcsi... namindegy, igy hogy sokan rendeltünk alig volt egy ezres postakölcség, az testvárek közt is 4400 körüli összeg.
*/kötözködés

egyébként tényleg ötletes, meg tök jó, anno én evezõs képekkel követtem el hasonlót :D (amikor még nem voltam anime fan)

Rounin: az az angyalos kép naon jól jött, arigato érte
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: PirulaEz egy moderátori felszólítás! Na irány a filózós topic aztán gépelj! :haha:
Nem szeretném, mert a végén még megkapom, hogy falloszmániás vagyok, pedig éppen ellenkezõleg. :haha: