Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: PirulaHû, hát ezt nem tudom. Azért, mert zöld a sapkája?
Meg mert tudom, hogy egy jó kajálás bármilyen Jedi-képzésnél többet ér. :zen:
Meg mert én is a "nem a méret a lényeg" hitét vallom... :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: katzRossz az aki rosszra gondol :D
oh, értem itt csak én vagyok perverz, sajnálom :lame:
:D :lol:

kisvirag

Quote from: RamizMeg mert én is a "nem a méret a lényeg" hitét vallom... :o
Ezek szerint neked is kicsi? :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragEzek szerint neked is kicsi? :hehe:
MONDOM HOGY NEM AZ A LÉNYEG!!! :morci:  :lazza:
(Egyébként meg nem kellett volna az "is" szócskával szegény katz-ot elárulnod... :hehe: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Bwáháháááá....szal bevonulássuliba a sebtiben összetákolt prezentációval reggel. Mindenki szépen kóma. kezdetnek a tanár nem tuidta megcsinálni, hogy töltsön a töltõ a notebook-ján, szal majdnem nem lett vetítés, de aztán sajna ment neki. Persze mi voltunk az elsõ csoport, akik kezdtek. Olyan szinten megvolt az összahang, hogy el sem tudjátok képzelni: kiállás közben beszéltük meg, hogy ki ki után következik, és akkor tudtuk meg, hogy ki mit mond el az egészbõl...mentális stresz, meg minden (agyf*sz szituáció). Aki csinálta a ppt-t az nem osztotta szét közöttünk elõzõ nap, szóval gõzünk nem volt, hogy kinek mit jegyzetelt ki az egészbõl. Tulajdonképp meglepõen jól sikerült a dolog (tudtam, hogyha behegesztem neki Lednitzky-t, meg beszélek neki az M5-ös tervekrõl, és a Dél-alföldi tervekrõl az infrastruktúra kapcsán, akkor összeszedettnek fogja tekinteni azt a szétszórt rizsát:__devil: - "your social engineering skill has increased":D:D). Vége az egésznek, mindenki helyreblattyog, várjuk a fekete levest, vagyis a többi csoportért értékelését. Közben kimegy a mára soros második csapat. Lythis itt már tök érdektelen... max kapunk lecseszést... DE NEM! 4,8nál nem kaptunk roszabbat a többi csoporttól, egyedül a tanár adott nekünk 4,5-öt - és meglepõ módon õ abba kötött bele, aki a legösszeszedettebb és legkorrektebb elõadást tartotta 5ünk közül, szal így :eek: - lényegében így jelest kaptunk rá:kiraly:

Második csoport prezentál. Egész jó. Lythis ekkor már érzi, hogy következõ órán halálkóma lesz. Szünet.. kell valami folyadék. Az egyetlen, ami beugrott az a Cola volt, hihhtetlen mértékû Detective Conan flashback-ek keretében (szinte már hallottam ahogy Necrid galádul röhög a háttérben, és húz egy strigulát a "victims of DC" füzetkéjébe:D) Szünetben csoporttársakkal beszélgetés közben kiderül, hogy elvben ma megin üzleti nyelv dolgozat... :wtf:? én azt múlthéten írtam. Lythis bemegy órára. ekkor már halálkóma...
 Elérakják a feladatsort.... szóról szóra ugyanaz, mint múlt héten. Akkor nem csináltam meg a vállalatokkal kapcsolatos fordításokat, mert nem néztem át az azzal kapcsolatos részt a könyvben, szal nem tudtam mit vár el (kemény egy feladat wow) szépen megírtam neki. Itt jött az álmoságroham.
 Besokallás. Lapra ráírás: "A többi feladatot megcsináltam egy héttel korábban, amikor pontosan ugyanezt a dolgozatot kellett megírni, úgyhogy nemtudom, hogy most meg kell e csinálnom õket mégegyszer vagy sem."
 Doga bead, hazasétál....

Raggie: jah, vágom az anifest dolgot. A Howl's moving castle egyébk Anifest után moziba kerül, ha minden igaz.

kisvirag

Quote from: RamizMONDOM HOGY NEM AZ A LÉNYEG!!! :morci:  :lazza:
(Egyébként meg nem kellett volna az "is" szócskával szegény katz-ot elárulnod... :hehe: )
honnan veszed, hogy az is rá vonatkozott
õ nem vall ilyeneket.
én azoka céloztam, akik a neméretlényeg dolgot hirdetik.
az minek valljon ilyeneket, aki tökéletes méretekkel van megáldva???

Yakumo

Jááájj-jáááj2!!! :lol:

Djinn

Nem gondoljátok, hgy a ""tökéletes" szó szinte üvült a kötözködésért? :D  
Még jó, hogy szól a zene és nem hallom...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: LythisAz egyetlen, ami beugrott az a Cola volt, hihhtetlen mértékû Detective Conan flashback-ek keretében (szinte már hallottam ahogy Necrid galádul röhög a háttérben, és húz egy strigulát a "victims of DC" füzetkéjébe:D)
:lol: :lul:

Quote from: LythisLapra ráírás: "A többi feladatot megcsináltam egy héttel korábban, amikor pontosan ugyanezt a dolgozatot kellett megírni, úgyhogy nemtudom, hogy most meg kell e csinálnom õket mégegyszer vagy sem."
Doga bead, hazasétál....
A tanároknak nincs humorérzékük... :)

katz

Quote from: DjinnNem gondoljátok, hgy a ""tökéletes" szó szinte üvült a kötözködésért? :D  
Esetleg te is "kézzelfogható" bizonyítékot szeretnél?

kisvirag

Quote from: katzEsetleg te is "kézzelfogható" bizonyítékot szeretnél?

:ejnye: csak maradjunk elméleti sikon, ha lehet :hehe:

Yakumo

A rohadt életbe ez MEKKORA MÁR! :lol: :hopp: háháháháháháhááháááá!!!!

Lt. Simoan Blarke

ahhhhahhhahhhahhah :D:D:D:D:D:D
hátigen, nem a méret a lényeg. ezért ne bántsatok engem. :(
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Yakumo

Quote from: kisvirag:ejnye: csak maradjunk elméleti sikon, ha lehet :hehe:
Hopp a nejed beszólt....... :D :hopp:

katz

Quote from: YakumoA rohadt életbe ez MEKKORA MÁR! :lol: :hopp: háháháháháháhááháááá!!!!
Rossz az aki rosszra gondol. Én csak azt ajánlottam föl, h megfoghatja a bicepszem :rolleyes:

Djinn

Annyira érdekel mit gondolnak mások, hogy képes lennél bárkinek a kezébe adni? Bátor ember :eeek: :D

Egyébként meg...akinek nem inge... :lazza:

edit: ti hogy tudtok ilyen gyorsan postolni? nem csináltok semmi mást?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: katzRossz az aki rosszra gondol. Én csak azt ajánlottam föl, h megfoghatja a bicepszem :rolleyes:
ezt így konkrétan nem említetted :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

katz

Quote from: YakumoHopp a nejed beszólt....... :D :hopp:
Hmm. Lement a nap. A fenébe....

Ramiz

Perverz banda, ezek után ne nyavajogjon senki, hogy a mai fiatalok így meg úgy, meg a bulik így meg úgy... :D

Kérdés értelmes BME-seknek: van karácsonyi pénzosztás?
(blarke, mielõtt válaszolnál, olvasd el még egyszer a dõlt betûs szót :hehe: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizPerverz banda, ezek után ne nyavajogjon senki, hogy a mai fiatalok így meg úgy, meg a bulik így meg úgy... :D

elolvastam, nem ismerem a szót.
annak alapján, hogy drága szeretett egyetemünk az ösztöndíjakkal és szociális támogatásokkal is késett jópár hetet, nem vennék rá mérget hogy idõben megérkezik a karácsonyi ajándék. :(

katz

Quote from: RamizPerverz banda, ezek után ne nyavajogjon senki, hogy a mai fiatalok így meg úgy, meg a bulik így meg úgy... :D

Van. Az elsõsök vmi minimum összeget kapnak. Késõbb (ha jársz rendesen HÖK szavazásra ami tavasszal szokott lenni) többet

katz

Quote from: blarkeelolvastam, nem ismerem a szót.
annak alapján, hogy drága szeretett egyetemünk az ösztöndíjakkal és szociális támogatásokkal is késett jópár hetet, nem vennék rá mérget hogy idõben megérkezik a karácsonyi ajándék. :(
Meg szokott jönni idõben...

Quote from: DjinnAnnyira érdekel mit gondolnak mások, hogy képes lennél bárkinek a kezébe adni? Bátor ember :eeek: :D
Miért? Elszaladni ugy sem tudnál vele.

Ramiz

Még egy ilyen post és elmagyarázom a véleményem azon férfiakról, akik képesek társaságban huzamosabb ideig a farkukról beszélni és a pszihológiai jellemzését a lelkiviláguknak.

Darkstar

Quote from: RamizMég egy ilyen post és elmagyarázom a véleményem azon férfiakról, akik képesek társaságban huzamosabb ideig a farkukról beszélni és a pszihológiai jellemzését a lelkiviláguknak.
Tedd... :D :lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: RamizMég egy ilyen post és elmagyarázom a véleményem azon férfiakról, akik képesek társaságban huzamosabb ideig a farkukról beszélni és a pszihológiai jellemzését a lelkiviláguknak.
Ne irigykedj, mert akkor még kisebb lesz neked. Egyébként nem én vetettem fel a témát és egy szóval sem mondtam, h arról beszélek.

Yakumo

Quote from: katzNe irigykedj, mert akkor még kisebb lesz neked. Egyébként nem én vetettem fel a témát és egy szóval sem mondtam, h arról beszélek.
Tény és való. :lol:

Lt. Simoan Blarke

Tavaly az a "minimális összeg" 15 rugó volt. elsõsöknek. tudom, mert megkérdeztem õket. nekem az egy havi kaja... :D

kisvirag

nah, hagyom lenyugodni a népet, követem katz példáját, és megyek aludni... sajna egyedül

jojszakát nép

Yakumo

Quote from: kisviragnah, hagyom lenyugodni a népet, követem katz példáját, és megyek aludni... sajna egyedül

jojszakát nép
Písz for USTeam! :D ZZZZZzzzzZZzZZZZzzzzzzZZZ

Lythis

everyone is catchin' Z's.... jah, fél 1 múlt, télleg, holnap meló, meg suli... így érthetõ