Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: BruceJa és hogy miért? Hááát, ez egy hosszú történet...
Le a kalappal elõtted! :tezsvir:
Nekem nem lenne ehhez ekkora kitartásom, az biztos.

Alkyra

Quote from: BruceHogy bírom? Egyre jobban! Már felülemelkedtem azon a valamin, amit a hétköznapi ember fáradtságnak hív :D Persze a KV nevû sokmanapontos varázslat is segített, dehát ennyinél már belefér.

Ja és hogy miért? Hááát, ez egy hosszú történet...

Múlt hét csütörtök: Uccsó lehetõség fizika 1 - villamosságtanból átmenni, különben repülök... Nem sikerült.

Múlt hét péntek: Mivel még volt három ember, akik nem írták meg a vizsgát, tantó néni megengedte nekik, hogy akkor megírják, és mivel harmadszor vettem fel a tárgyat nekem is megengedte, hogy megírjam velük még egyszer (Ja, mert ugye egy tárgyat csak háromszor lehet felvenni :( )
Mondanom se kell, hogy egész iccaka tanultam, dehát tantónéninek a szíve arany, de tanítani... azt sajnos nem tud... Remélem nem olvassa ezt :rolleyes: Na, szal kb. úgy néz ki a dolog, hogy egy rakat képletbõl, számból és betûbõl próbálom összerakni a mozaikot, hogy mirõl is szól ez a tárgy, mert mint kiderült senki nem tudja. De tényleg senki. Én vagyok talán évek óta az elsõ, akinek meg kell tanulnia ezt a tárgyat hogy átmenjen, mert mint kiderült mindenki puskázott mint állat akinek meglett, de persze mire hozzám elért a puska már használhatatlanná vált, mert tantó néni új feladatokat gyárt, direkt az én tiszteletemre :grrr: Ja, nem is mondtam :) pénteken sem sikerült! DE kaptam holnap 9-re egy utolsó utáni utáni utáni lehetõséget is...
Szóval most tanulok. Már ott tartok, hogy megvannak azok a képletek, amik alapján valószínûleg számolni kéne, és azokat próbálom megtanulni. Meg imádkozok, hogy nehogy valami szívatást kapjak, ha már eddig rendes volt...

Átérzem fájdalmad. Engem is meghúzta villanyból. Mint a pinty. Még aláírást se kaptam. Nahjó, nem mintha gondoltam volna h át fogok menni. /ugye én gimibõl jöttem s ott nem tanítanak ilyesmit...szal nekema  replusztól kezdve az önindukciós kölcsönhatásig minden új volt s természetesen nem tudtam megtanulni/érteni.
Majd jövõre.^^

Pirula

A Honfoglalóban négy felsorolt zenekar közül nem tudtam hogy az Akela alakult legrégebben.
Kész. Végem.

Ramiz

[SIZE="5"]Gambarimasu Bruce! Drukkolunk!!! :whoah:[/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Uhhh Bruce: Riszpekt! :tezsvir:
Ez milyen egyetemen van?? Remélem nem a BME-n?! :rolleyes: Mert én is oda fogok járni(remélyhetõleg).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Shiroi...a varázslat elszívja az életerõdet, holtan esel össze, a gonosz feketemágust, Draszkutykikilllót senki nem állíthatja meg, és a szépséges Shyanallerana hercegnõ az idõk végezetéig szûz marad. Kalandod itt véget ért.
Oh... és még tetézed is.:beken:
Azért a szépséges hercegnõhöz hazajáró lélek minõségben igazán bekopogtathatok még nem?

Raggie

Quote from: PirulaOh... és még tetézed is.:beken:
Azért a szépséges hercegnõhöz hazajáró lélek minõségben igazán bekopogtathatok még nem?
Sõt, még a szoknyája alá is belebeghetsz! ;) :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonSõt, még a szoknyája alá is belebeghetsz! ;) :D :__devil:
Jaj ugyan.... nem iss...
Quote from: ShiroiAkkor most hazajáró lélek, vagy kopogó szellem? De tedd csak, ha a frászt akarod ráhozni. Itt nem lesz olyan, mint a 3. Sikoly-paródiában...
Illedelmes kísértet hazajárás elõtt kopog!

Rounin

Quote from: PirulaIlledelmes kísértet hazajárás elõtt kopog!

Na de mivel O.O? Ahhoz kissé... anyagtalan, vagy tévednék? O.o

Bruce

Arigato, mindenki! :D
Quote from: Raggie GordonEz milyen egyetemen van?? Remélem nem a BME-n?! :rolleye: Mert én is oda fogok járni(remélyhetõleg).
Nem, a PTE PMMK-n... de egyébként én inkább reménykednék hogy ilyen a tanár, mert nem mindegyik csinál ilyet... aszondta hogy már múlt hét péntekén le kellett volna adnia a névsort az eredményekkel, ehelyett holnap még engem próbál átrugdalni... szal az a minimum hogy átmegyek...:muhahah:

-----------------------------------

Pirula... nem értelek... mit akarsz szegény hercegnõtõl, szellemként max átlebegsz rajta, nem? Max ha halálra riogatod lesztek megint egy súlycsoportban :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

kisvirag

szerintetek az mit jelent, hogy attol az adag kajátol, amitõl máskor szuszogva dõlök ki, most csak még éhesebb lettem???
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Pirula

Quote from: RouninNa de mivel O.O? Ahhoz kissé... anyagtalan, vagy tévednék? O.o
Nagyon egyszerû. Az ajtó mellett sikátorban várakozik, és amikor egy félénk halandó arra jár, ráijeszt. Az nyilvánvalóan nem akar a kísértetjárta utcán kódorogni és rémületében dörömbölni kezd az ajtón. Utána a bejárat elé kell libbenni hogy testnedveit nadrágjába ürítve mégis inkább az utcát válassza. Aztán csak várni kell míg a kopogásra kinyitják az ajtót.
Quote from: BruceMax ha halálra riogatod lesztek megint egy súlycsoportban
Nem is rossz ötlet!

Rounin

Quote from: PirulaNagyon egyszerû. Az ajtó mellett sikátorban várakozik, és amikor egy félélk halandó arra jár, ráijeszt. Az nyilvánvalóan nem akar a kísértetjárta utcán kódorogni és rémületében dörömbölni kezd az ajtón. Utána az ajtó elé kell libbenni hogy testnedveit nadrágjába ürítve mégis inkább az utcát válassza. Aztán csak várni kell míg a kopogásra kinyitják az ajtót.
Nem is rossz ötlet!

Zseniális! Mesteri! :hail:

Quote from: kisviragszerintetek az mit jelent, hogy attol az adag kajátol, amitõl máskor szuszogva dõlök ki, most csak még éhesebb lettem???

Csak nem megejtettek? ^^

kisvirag

Quote from: RouninCsak nem megejtettek? ^^

ez max egyes számban lehet igaz :hehe: de egyébként nem tartom tulvaloszinünek :haha: :rolleyes:

Rounin

Quote from: kisviragez max egyes számban lehet igaz :hehe: de egyébként nem tartom tulvaloszinünek :haha: :rolleyes:

Azt én nem tudhatom :__devil: :zen:

(igen, extrém öngyilkossági formát keresek :D:D:D:D)

Moha

Quote from: Ramiz[SIZE="5"]Gambarimasu Bruce! Drukkolunk!!! :whoah:[/SIZE]
Úgy érted, hogy ganbatte, nemde? A ganbarimasu ugyanis egyes szám elsõ személyben van. :)

Pirula

Quote from: MohaÚgy érted, hogy ganbatte, nemde? A ganbarimasu ugyanis egyes szám elsõ személyben van. :)
Nekem valami egzotikus dél-amerikai gyümölcsnek tûnt elsõ blikkre.

Moha

Quote from: PirulaNekem valami egzotikus dél-amerikai gyümölcsnek tûnt elsõ blikkre.
:lol:

Yakumo

Quote from: RouninAzt én nem tudhatom :__devil: :zen:

(igen, extrém öngyilkossági formát keresek :D:D:D:D)
Várj egy picint, katz még nincs fent ahogy látom:D De ami késik nem múlik. :lol:

katz

Quote from: Rounin(igen, extrém öngyilkossági formát keresek :D:D:D:D)
Megbeszélhetjük a dolgot. Esetleg van vmi különleges kívánságod, vagy egyéb kitétel (pl nem erõszakolhat meg sem élve sem halva egy elefánt/nem használhatok napalmot/etc)?

Yakumo

Quote from: katzMegbeszélhetjük a dolgot. Esetleg van vmi különleges kívánságod, vagy egyéb kitétel (pl nem erõszakolhat meg sem élve sem halva egy elefánt/nem használhatok napalmot/etc)?
Látni, hogy nem hiába pofáztam? :D :jee:

Lythis

:háttérbenszurkolás: "na-palm na-palm na-palm!!":D

Rounin

Quote from: katzMegbeszélhetjük a dolgot. Esetleg van vmi különleges kívánságod, vagy egyéb kitétel (pl nem erõszakolhat meg sem élve sem halva egy elefánt/nem használhatok napalmot/etc)?

Igen. Mindenféle szexuális töltetû tevékenység tiltott. =) Ja és a fejem maradjon épen :D Több nincs :p

kisvirag

most láttam másik forumon tökjó dolgot. mondjuk az IPB forum. de az Offtopic sessionba irt postok nem növelik az ember postszámát....

mondjuk ez itt sok embernek komoly érvágás lenne :haha:

Pirula

Szinte látom Ramizt ahogy ezt olvassa és kifut a vér az arcából. :D

Xipe

Quote from: kisviragszerintetek az mit jelent, hogy attol az adag kajátol, amitõl máskor szuszogva dõlök ki, most csak még éhesebb lettem???

megszoktad a Lancelot mertekegyseget.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: PirulaSzinte látom Ramizt ahogy ezt olvassa és kifut a vér az arcából. :D

az semmi, de meg a soroskorso is megremeg a kezeben.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: kisviragmost láttam másik forumon tökjó dolgot. mondjuk az IPB forum. de az Offtopic sessionba irt postok nem növelik az ember postszámát....

mondjuk ez itt sok embernek komoly érvágás lenne :haha:

... ha a postszámot tartanánk mérvadónak. De a mérték itt a kreténség \o/ és elborultság \o/ és mindezek mellett a komoly mondanivaló és megnemértettzseniség :hail:

:zen:

katz

Quote from: RouninIgen. Mindenféle szexuális töltetû tevékenység tiltott.
Francba, így oda a fele szórakozás :ejj:
Quote from: Rounin=) Ja és a fejem maradjon épen :D Több nincs :p
Szal napalm belefér? Legalább olcsóbb lesz a hamvasztás, márha csinálják vhol kilóra.

kisvirag

katz !sicc! te fel oraja elmentel aludni! :hehe: