Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Tiaro

Ok, sorry ez nálam hülye szokás... :)
Amúgy meg egy évvel fiatalabb vagyok, hahahaha...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ok, sorry ez nálam hülye szokás... :)
Amúgy meg egy évvel fiatalabb vagyok, hahahaha...
Akkor most szólítsalak kisöcsinek :confused:  ááá nem útállak én téged...:D
Jaj, télleg! Saori, sorry, kérésed valahogy félúton elfelejtődött... Persze, a kölcsönös haszonnal járó dolgok ugye előnyösek, már csak az időpontot kéne egyeztetni, meg a célpontokat tisztázni (a vámpírfélreértésből tanulva :D ), hogy tuti felismerjük az ellent!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

zsozso

Most irtam meg a 19000ik hozzaszolast ;)
Death is the only redemption

.Attila

QuoteOriginally posted by zsozso
Most irtam meg a 19000ik hozzaszolast ;)

:confused: Heh? Mi? Én csak 917-et látok. Megmagyaráznád, hogy ezt hogyan értetted, és akkor majd gratulálok?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
:confused: Heh? Mi? Én csak 917-et látok. Megmagyaráznád, hogy ezt hogyan értetted, és akkor majd gratulálok?

Nem a saját hozzászólásának a számát kell nézni, hanem az összesítettet. :D

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
Jaj, télleg! Saori, sorry, kérésed valahogy félúton elfelejtődött... Persze, a kölcsönös haszonnal járó dolgok ugye előnyösek, már csak az időpontot kéne egyeztetni, meg a célpontokat tisztázni (a vámpírfélreértésből tanulva :D ), hogy tuti felismerjük az ellent!

Oks..akkor majd megy fotó:) És akkor tuti nem tévesztesz célt;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Nem a saját hozzászólásának a számát kell nézni, hanem az összesítettet. :D

De akkor miért azt írja, hogy "megírtam"?

Saori

De akkor miért azt írja, hogy "megírtam"?
Azért mert ő volt, aki beírta a 19.000-ik postot a fórumba^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

Trivi, te mennyit aludtál mostanság ? :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Szerintem a Ranma maratonja miatt nem túl sokat. :D

.Attila

Ja vagy úgy...

Aludni? Speciell most rosszul aludtam, mert szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy a Ranma anime-nek vége, és ez rendkívül kiakasztott, ezek mellett szerdán még vizsgázok is, és ez így jól összejött.

Más: segítene valaki letölteni a Ranma manga-t? Az egészet letölteni egyedül rendkívül fárasztó lenne, mert külön vannak felrakva a képek. PM-ben megbeszélhetnénk, hogy ki mely részeket tölti le és rakja fel az ftp-re.

Cobra

Kérdés :1. a Rahxephon (vagy hogy kell írni) jobb, mint az NGE, vagy inkább ne álljak neki letölteni at NGE után ?
2. az NGE Movie-kből az eredeti és a 2003-as között van tartalmi különbség ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Kérdés Ranma-val kapcsolatban:

Tudja valaki, hogy miért hagyták abba az anime rajzolását? Vagy egy oldalt, ahol ennek utána lehet nézni? Sőt, egy e-mail címet, ahol lehet panaszkodni, hogy miért vetettek véget a sorozatnak a kellős közepén?

Chronos

Kérdés Ranma-val kapcsolatban:

Tudja valaki, hogy miért hagyták abba az anime rajzolását? Vagy egy oldalt, ahol ennek utána lehet nézni? Sőt, egy e-mail címet, ahol lehet panaszkodni, hogy miért vetettek véget a sorozatnak a kellős közepén?
Pénz és támogatás hiányában lett vége...:(
Honlapot sajnos nem tudok adni, én is csak hallottam valakitől...

CHRONOS

.Attila

QuoteOriginally posted by Chronos
Pénz és támogatás hiányában lett vége...:(

Amilyen kedvelt sorozat, alig tudom elhinni, hogy pénzhiány szabott gátat. Francba...

Zelgadis

Pénz és támogatás hiányában lett vége...

ejj... komolyan, ki az aki NEM támogat egy ilyet mint a Ranma :)

Most nem szerény hazánkbeliekről beszélek, hanem gazdag japánokról/amerikaiakról :)

hihetetlen :\ mert ha senki se szeretné, nem csodálkoznék hogy abbahagyják, de így ...

Baldy

QuoteOriginally posted by Kalibur
Az utóbbi néhány poston olyan jókat vihorásztam, hogy ismét hálát kell adnom az égnek, hogy karfa van a széken (megjegyzés: törökülésben azért némiképp kényelmetlen...:) ) Köszönöm srácok :D
A homályt eloszlatandó, Baldy mesterék nem hazudtak, télleg nőből vagyok ;)

Szivesen :)
Hmmm... Baldy mester :) Ez jól hangzik :)
Lehet, hogy átkeresztelem magamat? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

QuoteOriginally posted by Zelgadis
ejj... komolyan, ki az aki NEM támogat egy ilyet mint a Ranma :)

Most nem szerény hazánkbeliekről beszélek, hanem gazdag japánokról/amerikaiakról :)

hihetetlen :\ mert ha senki se szeretné, nem csodálkoznék hogy abbahagyják, de így ...

A gond szerintem ott van, hogy japánban dögivel el vannak látni az emberek animével, és kedvükre válogathatnak... És ha nem vigyáznak az alkotók, akkor Dallas szintre süllyedhet le egy jó story is. Én arra gondolok, hogy sajna a Ranmával is ez történt. :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Chronos

Ha már itt tartunk, akkor megemlíteném, hogy a Berserk is pénz hiányában lett ilyen, amilyen lett...(csak 25 részes lett ugyanis)
És akár hiszitek, akár nem, az NGE utolsó 3-4 részére sem jutott kellő pénzmennyiség, ezért lett ilyen...
Miután persze újra pénzhez jutottak, rögtön megcsinálták az End of Evangeliont kárpótlásul a rajongóknak...:)

CHRONOS

Baldy

Ha már itt tartunk, akkor megemlíteném, hogy a Berserk is pénz hiányában lett ilyen, amilyen lett...(csak 25 részes lett ugyanis)
És akár hiszitek, akár nem, az NGE utolsó 3-4 részére sem jutott kellő pénzmennyiség, ezért lett ilyen...
Miután persze újra pénzhez jutottak, rögtön megcsinálták az End of Evangeliont kárpótlásul a rajongóknak...:)

CHRONOS

Na pont azt nem néztem még mindig meg :)
De legalább a Death & Rebirth megvan DVD-n :)

Cobra

Ha már NGE, az előbb kérdeztem valamit, plz adjon valaki választ rá

.Attila

CHRONOS

Kár, hogy erre a sorsra a Ranma már alig juthat, mert hisz már évek óta leállították, asszem 1996-ban.

Chronos

QuoteOriginally posted by Cobra
Ha már NGE, az előbb kérdeztem valamit, plz adjon valaki választ rá
Nincs tartalomban különbség...:)

CHRONOS

Cobra

Arigato, egyébként a 2003-as End-nél csak a CD1-hez van magyar felirat.
 Angol sub egyébként egyikhez sincs ?

Chronos

QuoteOriginally posted by Cobra
Arigato, egyébként a 2003-as End-nél csak a CD1-hez van magyar felirat.
 Angol sub egyébként egyikhez sincs ?
Nem tudom, én annak idején feltöltöttem az összes angol subot, mind a sorozathoz, mind a moviekhoz...:)

CHRONOS

Shadowolf

Lenne egy kérdésem: tud valaki közületek valamilyen jó módszert a depresszió megszüntetésére? (anime nézésen kívül)

Nephilim

Lenne egy kérdésem: tud valaki közületek valamilyen jó módszert a depresszió megszüntetésére? (anime nézésen kívül)

Tud. Bár az a koncert még messze van... :(
Dolgozik nálunk egy _nagyon_ pszichológus néni. Én mindig hozzá fordulok bátorításért. :D
Ha keresel egyet, fontos, hogy friss dipis legyen.
De ha más nints, hallgass valami felemelő muzsikát. Vagy ha már egyéb se, akkor marad a sushi... :hehe:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Tud. Bár az a koncert még messze van... :(
Dolgozik nálunk egy _nagyon_ pszichológus néni. Én mindig hozzá fordulok bátorításért. :D
Ha keresel egyet, fontos, hogy friss dipis legyen.
De ha más nints, hallgass valami felemelő muzsikát. Vagy ha már egyéb se, akkor marad a sushi... :hehe:

A pszichológus azért nem jó, mert nem akarom, hogy valaki miattam legyen öngyilkos. :D Zene az albiban éppen nincs, mint ahogy sushi se. :(

Nephilim

A pszichológus azért nem jó, mert nem akarom, hogy valaki miattam legyen öngyilkos. :D Zene az albiban éppen nincs, mint ahogy sushi se. :(

Ugyan már! A picológusnak az a dolga, hogy más miatt ne legyen öngyilkos. Jó példával kell elöl járnia.

"Jó íze van az öngyíknak?" - Kaolla Suu

De télleg. Ilyenkor én mindig arra szoktam gondolni, hogy lehetne rosszabb is. Persze ez se nem jó, mert általában olyankor hirtelen valóban rosszabb is lesz...

Az albiban nincs, aki megvígasztal? :confused:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Az albiban nincs, aki megvígasztal? :confused:

A lakótársaim társaságától csak rosszabbul fogom érezni magam. :(