Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

A freemail 40 ingyen tárhely generálására és összekapcsolására egy azon szolgáltatónál tényleg jól jön :D.

kisvirag

bwáááááááááááááááááááááááááááááá

nemmondok semmit...
pedig hányszor megfogadtam már h nem olvasom az offtopicot. de sosem tartom be...

grrr....
mostezméjó!

tényleg javaslom, h az offtopicos postok ne szmíccsanak be az akármibe...
megúgyegyébként is.
mennyetek chatre :D

vagymittom...
ja, tudom mit akartam mondani: a postok egy része offtopic, ugyanis létezik rpg topic :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragbwáááááááááááááááááááááááááááááá

nemmondok semmit...
pedig hányszor megfogadtam már h nem olvasom az offtopicot. de sosem tartom be...

grrr....
mostezméjó!

megúgyegyébként is.

vagymittom...
ja, tudom mit akartam mondani: a postok egy része offtopic, ugyanis létezik rpg topic :hehe:

1. És megint: Kit érdekel a postszám?!?!?
2. Azért nem volt ez nagy chat...
3. Hehe.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Quote from: Ramiz1. És megint: Kit érdekel a postszám?!?!?
2. Azért nem volt ez nagy chat...
3. Hehe.
1. szerintem sokakat....
2. ááá, dehogy, csak 3 oldal, tegnap olyan 11óta....

Rounin

Quote from: kisviragbwáááááááááááááááááááááááááááááá

nemmondok semmit...

grrr....
mostezméjó!

megúgyegyébként is.

vagymittom...

Ezek után úgy õszintén szeretném tudni, hogy mégis ki a *hosszú, nagyon vulgáris szavak halmaza*-at érdekli az a *megintcsak vulgaritás* postszám.
Mennyé te csetre :p Akkor nem irritál majd az offtopic. Meg úgy általában. Légy hû a fogadalmadhoz. :zen:

kisvirag

bla
ha senkit nem érdekel a postszám, akkor mit gratulálgatunk állandóan hozzá?

és már ha itt mindenki kifejtheti a véleményét akkor én mié nem?

szabad országban élünk :hehe:

Rounin

Quote from: kisviragbla
ha senkit nem érdekel a postszám, akkor mit gratulálgatunk állandóan hozzá?

Akkor mi a probléma? :hehe:

Kifejthetted, még figyelembe is vettük ;> Elsõre is. Utána is. És most is :)

Gratulálni pedig azért gratulálunk, mert közösségépítõ hatása van. Melllesleg TE sírtál, amikor egy postfordulódra nem gratuláltak azonmód :rolleyes:

Ramiz

Quote from: kisviragha senkit nem érdekel a postszám, akkor mit gratulálgatunk állandóan hozzá?

1. Mert állandóan mindenki csak beszól, és jól esik az embernek, hogy végre valaki gratulál neki. Szerintem legalábbis ezért. És szerintem a 10.000-ért való grat nem ér többet, mint a 200-ért való.
2. Kifejtheted nyugodtan... ^^ Legalább lesz kit lehurrogni. :__devil:
3. Bahh... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Member

Kemény öt szó esett az RPG-rõl, nem lett belõle semmi :(.
Most tartsak fenn két ablakot, egyet az USTEAM-nek a másikat a Chat-nek?
Na neee... Két légy egy csapással. :)

kisvirag

Ramiz

Quote from: kisviragmindegy
Becsüljük, hogy testszélességgel kiállsz a felesleges és offtopik-szaporító postok ellen. Határozottságot fény számunkra az éjszakában, és örökké utat fog mutatni. :D

Rounin

Quote from: RamizBecsüljük, hogy testszélességgel kiállsz a felesleges és offtopik-szaporító postok ellen. Határozottságot fény számunkra az éjszakában, és örökké utat fog mutatni. :D

HatározottságoD. De betudom ezt az elfogódottságodnak, mi ujjaid reszketõ csápokká változtatják :p

Mit kapok én a következõ helyesírási hibámért :rolleyes:

Hmmm.. egy nyamvadt önéletrajzot mennyi idõbe telik összehozni :eek: Mármint keresgélni a megfelelõ zenét hozzá ^^"

kisvirag

Quote from: RamizBecsüljük, hogy testszélességgel kiállsz a felesleges és offtopik-szaporító postok ellen. Határozottságot fény számunkra az éjszakában, és örökké utat fog mutatni. :D
csak érzékeltetni akartam, hogy van véleményem, de nem áll szándékomban kifejteni, emrt tökmindegy, hogy mit mondanék, ugysem nekem van igazam...
hogy is jöhetek én ide ahhoz, hogy bármiben is igazam legyen?

Nem vagyok b*szogatható állapotban, kérem kapcsolja ki.

Member

Quote from: kisviragcsak érzékeltetni akartam, hogy van véleményem, de nem áll szándékomban kifejteni, emrt tökmindegy, hogy mit mondanék, ugysem nekem van igazam...

Nem vagyok b*szogatható állapotban, kérem kapcsolja ki.

Miért, atomtámadás ellen nem véd? :D
Részben igazad van, de az Offtopic arra van, hogy itt éljük ki a hülyeségeinket, melyeket más topicban nem tehetünk meg. Ez egy másik dimenzió, egy paralell világ. Bármikor örömmel veszem, ha beírsz. (Na, egy újabb magyaros mondant tõlem :))

Xaga

Quote from: ShiroiLee, ha nem olvasol vissza idáig, akkor végigolvastatok veled 100 oldal offtopicot legközelebb.
Gai-Sensei, visszaolvastam nehéz volt de sikerült :) (ráküld speakboard felolvasó, közben war3 elég érdekes volt Arthas Ramiz szövegét mondta gépi hangon :))

Xaga

Quote from: White SeeD......

Nem úgy wan hogy bármenyiszer felveheted a tárgyat a vizsgák száma maradt 3.
Jah, Standy már csak ilyen...
gazd-infosokról rémhír: fiatal még a szak és még nincs diplomás :)
Ha jól tom az éretségit csak a felvételi tantárgyakból kell újra írni persze emelt szintût, nem vagyok 100%-ig biztos benne de igy hallottam.

Member

Tudomásom szerint nem kell újraírni semmit. Nagy kicseszés lenne. Mindjárt megnézem a felvi tájékoztatót, de nem emléxem, hogy benne lett volna.

EDIT: Megnéztem. Nem kell.

Ramiz

Quote from: kisviragcsak érzékeltetni akartam, hogy van véleményem, de nem áll szándékomban kifejteni, emrt tökmindegy, hogy mit mondanék, ugysem nekem van igazam...
Shiroi Biblia-idézetes egysorosa ugrott be és utána a reakciója...
Nem akartalak megsérteni, szükségtelen felkapni a vizet. Senki sem mondta, hogy nem lehet igazad, elfogadjuk, hogy szerinted limitálni kéne az offtopikba postolgatás lehetõségét, de mi sem rejtjük véka alá a véleményünket, hogy ez azért nem volt durva chat és hogy a postszámot nem tartjuk fontosnak. Píísz...

Xaga

Quote from: MemberTudomásom szerint nem kell újraírni semmit. Nagy kicseszés lenne. Mindjárt megnézem a felvi tájékoztatót, de nem emléxem, hogy benne lett volna.
Jah, nem tudom meddig elfogadják a régit de ha vki nagyon akar akkor csak a felvételi tárgyakból kell.

Xaga

Quote from: Ramiza postszámot nem tartjuk fontosnak.

Mondja az aki 1000+ postal vezeti a listát a threadben és minjá eléri a 7000-et :hehe:

Member

Quote from: XagaJah, nem tudom meddig elfogadják a régit de ha vki nagyon akar akkor csak a felvételi tárgyakból kell.

Beediteltem, de most már mindegy. Leírták, hogy idén még biztos jó a régi, úgy fogadják el, mint tavaly. Szerencsére annyira nem kedvesek, hogy szakaszolnak. (Vannak a Bologna elõttiek és utániak és köztük egy Grand Cagnon. :))

Ramiz

Quote from: XagaMondja az aki 1000+ postal vezeti a listát a threadben és minjá eléri a 7000-et :hehe:
Épp ezért senki sem mondhatja, hogy azért nem szeretem azt, mert nekem kevés van.

Rounin

Quote from: RamizMilyen 7K-hoz? :confused: :D

edit: ahh, látom visszavonultál... Tehheeee!!! Gyõztem! ^^"

Én gyõztem. Teeeheeee-ztél^^ Kezdesz kawaiisodni! Welcome to the dark side :__devil:

kisvirag

Quote from: RamizShiroi Biblia-idézetes egysorosa ugrott be és utána a reakciója...
Nem akartalak megsérteni, szükségtelen felkapni a vizet.
Tudom.
de épp nagyon szar a hangulatom.
és  hát, member is azt mondja, ez a thread a akármilyeink kiélésére van. hát kiéltem. pont

edit: azért nem váltok épp avatart hangulatjelzésként, mert nem otthon vagyok, hanem a könyvtárban....

Ramiz

Quote from: RouninÉn gyõztem. Teeeheeee-ztél^^ Kezdesz kawaiisodni! Welcome to the dark side :__devil:
ÁÁÁÁÁhhh! Én nem akartam! Hadd módosítsam a nevetésemet egy tisztességes bruhahára!!! :beken:

Quote from: RouninAhhoz ott ni.
Truly failed :D
Haggyámá'!!! :D

Rounin

Quote from: RamizÁÁÁÁÁhhh! Én nem akartam! Hadd módosítsam a nevetésemet egy tisztességes bruhahára!!! :beken:

Most már késõ :D Pláne, hogy ezzel a posttal beismerted. És ez akkor most 7000? :confused: Inkább hagyd abba, öreg barátom :lazza:

Rounin

Quote from: RamizÁÁÁÁÁhhh! Én nem akartam! Hadd módosítsam a nevetésemet egy tisztességes bruhahára!!! :beken:

Most már késõ :D Pláne, hogy ezzel a posttal beismerted. És ez akkor most 7000? :confused: Inkább hagyd abba, öreg barátom :lazza:

Quote from: RamizHaggyámá'!!! :D

Hogyisne! Mikor végre fogást találtam rajtad? :lul:

Shiroi: 100-ig? Ahhoz nagyon rá kéne szállni :lazza: vagy :eek: Mod no jutsu???

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz1. Ismert szerepjátékosi névgenerátor módszerek.
a) Ráversz a billentyûzetre, kiegészíted magánhangzókkal (blarke meg még plusz x-ekkel, q-kkal, ch-kkal és rengeteg aposztroffal :muhahah: ), és kész a név.
b) Még egy gépközeli dolog, ha már kockák vagyunk. :D Lepattintod a billentyûket, kiszórod a szõnyegre, és a kialakuló szavak közül választasz. (Lehetne a Tabu betûivel is csinálni, de úgy mégiscsak ciki. :__devil: )
c) Fogsz egy bármilyen szót, és leírod visszafelé. Repusz, Emina, Aitneh, Acnalbasac, Mucinu... mennyi érdekes hangzású név. :D
RAMIZ ÖSSZEVERLEK!!!! :hogyaza: :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: ShiroiÉn nem fogok... de hogy sokan hülyét fognak kapni, ha így folytatódik a post-termelés, az is biztos... sebaj... XD

Ekusudi :p
Eddig is csak az igazán elborultak olvasták az offtopicot.. bár tény és való, hogy így minden értelmes infomorzsa elvész.. -_-
Hát jó, moderáljuk majd mi magunkat. Ez amúgy is csak elõtavaszi zsongás xD