Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Az utóbbi néhány poston olyan jókat vihorásztam, hogy ismét hálát kell adnom az égnek, hogy karfa van a széken (megjegyzés: törökülésben azért némiképp kényelmetlen...:) ) Köszönöm srácok :D
Remélem senkinek nem okoztam semminemű komolyabb csalódást. (kárpótlásként nyalókát tudok felajánlani, mint a fogorvosnál... :D )

:eek: ... *bombazuhanás-sikoly* + *óriási robaly*

ööö... izé ... hehh.... *az elõbb lezuhant áll kaparászása a földrõl* + *pillanatragasztó keresésése* + *ragaszt-ragaszt*

hátakkor bocsesz... ez van... izé...

Ja... most hogy kezdek magamhoz térni, és hõ szolgáltatóm dögledözõ proxyja átengedi a fórum oldalait másfélnap után, postolok is két linket ... neeeem.... ez most nem olyan lesz... najó az elsõ egy kicsit.... de neeeem olyan :D :

http://index.hu/velvet/ciki/bugy0119/

Második meghát... hm...
http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16790

Nephilim

QuoteOriginally posted by Shadowolf
A lakótársaim társaságától csak rosszabbul fogom érezni magam. :(

Hmm... én pont ezért lakok egyedül.
(mármint emberbaráti szeretetből, úgy értem, hisz igazából nem én lennék rosszabbul tőlük, hanem ők tőlem :D
ergo örülj mondjuk annak, hogy nem lakok én is ott, ahol te :D )

És semmi többet nem tudok elmondani... azt hiszem.
De legalább megpróbáltam, kár hogy nem sikerült. És most megyek, és öngyilkos leszek miattad, mert ugyan vizsgáztam pszichológiából, de mégsem lettél jobban, így nincs is értelme az egésznek...

:muhahah:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shock12

A lakótársaim társaságától csak rosszabbul fogom érezni magam. :(

Én csatlakozok az elõttem szólóhoz... friss diplomás pszihológusleány, de ha nem is pszihológus... vagy még nem diplomás, lehetõleg szééép combokkal, meg megfelelõ méretekkel, meg hosszú barna hajjal, meg ... :o ... jajj elkalandoztam egy kicsit ^:D^ ... de a lényeg érthetõ... jaaa... dehamár kiderült a turlisság, akkor ott van Kalibur...
:p ... majd "megvígasztal"... :p

Nephilim

QuoteOriginally posted by Shock12
Én csatlakozok az elõttem szólóhoz... friss diplomás pszihológusleány, de ha nem is pszihológus... vagy még nem diplomás, lehetõleg szééép combokkal, meg megfelelõ méretekkel, meg hosszú barna hajjal, meg ... :o ... jajj elkalandoztam egy kicsit ^:D^

SZÚ-SZÁ!!!

:lol:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Hmm... én pont ezért lakok egyedül.
(mármint emberbaráti szeretetből, úgy értem, hisz igazából nem én lennék rosszabbul tőlük, hanem ők tőlem :D
ergo örülj mondjuk annak, hogy nem lakok én is ott, ahol te :D )

És semmi többet nem tudok elmondani... azt hiszem.
De legalább megpróbáltam, kár hogy nem sikerült. És most megyek, és öngyilkos leszek miattad, mert ugyan vizsgáztam pszichológiából, de mégsem lettél jobban, így nincs is értelme az egésznek...

:muhahah:

1. Veled legalább animékről tudnék beszélgetni. 2. Megyek majd a temetésedre. :D

Nephilim

1. Veled legalább animékről tudnék beszélgetni. 2. Megyek majd a temetésedre. :D

El is várom. Ha te nem jössz az enyémre, én sem megyek a tiédre.
Huhh... lábaljunk ki gyorsan a mélypontról :hopp:

Sephiroth

Én inkább a feltamadást nézem majd meg.
Ti megnézitek az enyémet?:D
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shadowolf

Huhh... lábaljunk ki gyorsan a mélypontról :hopp:

Hát ha végre holtan tudom azt a szemét számtech tanárt akkor biztos jobban fogom érezni magam.

Nephilim

Hát ha végre holtan tudom azt a szemét számtech tanárt akkor biztos jobban fogom érezni magam.

Tedd fel neki a kérdést: mi az a proporcionális bitfolyam. Ha ettől nem kergül végtelenciklusba, akkor nem is rendes számtechtanár, hanem valami mutáns.
Vagy uszídd rája a feltámadt Sephirotht. :D

Moloko

Második meghát... hm...
http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16790

ennél rondább _nőt_ nem is találhattak volna Asukának (aki egyébként is egy 14 éves kiscsaj...) vagy ez a film annyira a jovoben jatszodna? 10 evvel kesobb?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Én inkább a feltamadást nézem majd meg.
Ti megnézitek az enyémet?:D

Mondd te hányszor támadsz még fel? Cloud egyszer már kinyírt, másodjára meg én faltalak fel. :D Vagy neked is kilenc életed van mint a macskáknak? :confused:

Sephiroth

"A tanarakat lelövik ugye?" című müvet ajánlom neked.:D

Kalibur

akkor ott van Kalibur...
:p ... majd "megvígasztal"... :p
És enegm ki fog megvígasztalni? Épp azon gondolkodom, hogy azért mégsem lenne full OK, ha most is megrántanának (egy vizsga már UV-s, ez azért nem lenne pozitív, mert1 nappal egy másik vizsga után van csak uv belőle, kvázi lehetetlen megtanulni, de nincs ám baj ...!)
Különben meg én biológusnak készülök, nincs pszicho végzettségem... mit csináljak vele? Meséljem el neki, hogy működnek az érzelmeinek a hormonásli szabályozás alatt álló részei és ez hogyan hat vissza a homeosztázisára?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sephiroth

Mondd te hányszor támadsz még fel? Cloud egyszer már kinyírt, másodjára meg én faltalak fel. :D Vagy neked is kilenc életed van mint a macskáknak? :confused:

Van néhány tartalék testem talonban.;)

Shadowolf

Tedd fel neki a kérdést: mi az a proporcionális bitfolyam. Ha ettől nem kergül végtelenciklusba, akkor nem is rendes számtechtanár, hanem valami mutáns.
Vagy uszídd rája a feltámadt Sephirotht. :D

Egyelőre azon gondolkodom, hogy feljelentem. Ha ez nem jön össze, akkor csak simán megfojtom (nem kell, hogy túl kacifántos legyen a dolog, a lényeg, hogy halott legyen) :morci:

Nephilim

QuoteOriginally posted by Angel
ennél rondább _nőt_ nem is találhattak volna Asukának (aki egyébként is egy 14 éves kiscsaj...) vagy ez a film annyira a jovoben jatszodna? 10 evvel kesobb?

Ufá. Fájt az a kép. De tekintve, hogy az EVA-kat csak max 14-16 évesen lehet "vezetni"... hajhaj... :ejj:

Shadowolf

És enegm ki fog megvígasztalni? Épp azon gondolkodom, hogy azért mégsem lenne full OK, ha most is megrántanának (egy vizsga már UV-s, ez azért nem lenne pozitív, mert1 nappal egy másik vizsga után van csak uv belőle, kvázi lehetetlen megtanulni, de nincs ám baj ...!)
Különben meg én biológusnak készülök, nincs pszicho végzettségem... mit csináljak vele? Meséljem el neki, hogy működnek az érzelmeinek a hormonásli szabályozás alatt álló részei és ez hogyan hat vissza a homeosztázisára?

Magyarázd el neki a női test felépítését. :D Segédanyag használata engedélyezett.  ;) :D

Moloko

Lenne egy kérdésem: tud valaki közületek valamilyen jó módszert a depresszió megszüntetésére? (anime nézésen kívül)

egyaltalan mi a franctol kerultel depresszioba?

nehany tipp: animenezesen kivul:
1. hallgass vmi jo utos zenet, amire lelked kitombolhatja magat (pl angel dust )
2. ulj le vmi hangszerhez es zeneld ki magadbol a depressziot
3. csinalj vmit ami lekoti a figyelmedet (pl olvasas, rajzolas, kajacsinalas)
4. mozdulj ki a lakasbol es tegyel egy jo nagy setet, esetleg fuss egy kicsit
5. ha nem akarsz kimenni, mert esik a ho es hideg van, akkor eddzél otthon - strapáld le magad fizikailag... mire mar mozdulni se birsz olyan faradt vagy, biztos nem gondolsz majd arra hogy depresszios legyel :) gyakran ezert jarok le edzesre :D egyebkent ma van edzes, ha BP-n vagy, menj le :D
6. fogj par papirt es ird ki magadbol ami bant
7. keress vmi beszelgetopartnert es mondd el neki. (leteznek emberek akik kifejezetten szeretnek lelki-szemetesek lenni, csak talalnod kell egyet.)
8. ha ezekbol semmi sem segitett, akkor nezd meg a NaRuTaRu-t. Az garantaltan vegetvet minden szenvedesednek, mert tuti hogy ongyilkos leszel a vegere ha beleeled magad :D

Shock12

Meséljem el neki, hogy működnek az érzelmeinek a hormonásli szabályozás alatt álló részei és ez hogyan hat vissza a homeosztázisára?
hááát... nemteljesen... inkább demonstrálni kell neki, hogy a párzási fáziskor véráramba lépõ hormonok milyen hatással vannak az idegrendszerre, milyen visszacsatolást eredményez az egyén testének homeosztázisára, és milyen ez mind milyen reakciót vált ki a résztvevõ felekben.... :D ...

Shadowolf

egyaltalan mi a franctol kerultel depresszioba?

nehany tipp: animenezesen kivul:
1. hallgass vmi jo utos zenet, amire lelked kitombolhatja magat (pl angel dust )
2. ulj le vmi hangszerhez es zeneld ki magadbol a depressziot
3. csinalj vmit ami lekoti a figyelmedet (pl olvasas, rajzolas, kajacsinalas)
4. mozdulj ki a lakasbol es tegyel egy jo nagy setet, esetleg fuss egy kicsit
5. ha nem akarsz kimenni, mert esik a ho es hideg van, akkor eddzél otthon - strapáld le magad fizikailag... mire mar mozdulni se birsz olyan faradt vagy, biztos nem gondolsz majd arra hogy depresszios legyel :) gyakran ezert jarok le edzesre :D egyebkent ma van edzes, ha BP-n vagy, menj le :D
6. fogj par papirt es ird ki magadbol ami bant
7. keress vmi beszelgetopartnert es mondd el neki. (leteznek emberek akik kifejezetten szeretnek lelki-szemetesek lenni, csak talalnod kell egyet.)
8. ha ezekbol semmi sem segitett, akkor nezd meg a NaRuTaRu-t. Az garantaltan vegetvet minden szenvedesednek, mert tuti hogy ongyilkos leszel a vegere ha beleeled magad :D

Depresszióba attól kerültem, hogy miután számtech viszgám elméleti része ötös lett, a gyakorlati részét tökéletesen megoldottam, a tanárnak egy apró kis hiba miatt volt mersze megbuktatni. Ami a lelki-szemeteseket illeti, én is ilyen vagyok (hallgatni számomra sokkal könnyebb mint beszélni). Most amúgy Győrben vagyok, de szólj ha legközelebb edzés lesz, azt megpróbálok elnézni arrafelé. (persze csak abban az esetben, ha addigra nem lettem öngyilkos ;) )

Moloko

QuoteOriginally posted by phr0zen
http://www.secondimpact.net/EVAmovie.shtml

IMHO:Loller
kar hogy a felet nem retettem belole....
ugye ez nem csak vicc??
mindenesetre ahol a filmzenerol irtak... hat eleg sokaig kapargattam az államat a földről vissza.... Kenji Kawaii és Tuomas Holopainen.... wááááááá!!!!! arra aztán nagyon kíváncsi vagyok!
a szereplőkiosztás némileg gáz...
Rei, Touji, Kaoru, Ritsuko, Fuyutsuke, meg ez a "lorenz kiel" stimmel, talan meg Kaji is, de a hangját nem akarom meghallani...
a többi némileg gáz... Asuka, Gendo és Misato a leggázabb. valyon hány év korkülönbség van Sigourney Weaver és Keanu Reeves között?

---------
más: nem tudja valaki, hogy az USTEAMes phantom of the opera AMV melyik animére készült?

Shock12

a szereplőkiosztás némileg gáz...
Rei, Touji, Kaoru, Ritsuko, Fuyutsuke, meg ez a "lorenz kiel" stimmel, talan meg Kaji is, de a hangját nem akarom meghallani...
a többi némileg gáz... Asuka, Gendo és Misato a leggázabb. valyon hány év korkülönbség van Sigourney Weaver és Keanu Reeves között?
Van szerinted (a zenén kívül) valami, ami nem gáz ?? :D ...

Szerintem a szereplõgárda úgy ahogy van rossz lenne, ha a cikkbõl nem áradna a hoax szaga... mert:
hogy az EVÁkat csak gyerekek kezelhetik, ez igaz, de gondolom, hogy akkor valami feltörekvõ, gyerekes kinézetû nemzedéket választanak.
Arról meg nem is beszélve, hogy messzemenõen nem lenne a filmnek büdzséje a CGre, meg a szereplõgárdára együtt... (A mostani két extradrága filmeket felhozva példaként... Mátrixban 3 neves színész volt, és az effektek száma kábé annyi volt, mint ebben lesz... vagy ismerve az alkotói találékonyságot kevesebb volt a Mátrixban ;) ... a Gyûrûk urában úgy szintén, és nem hemzsegtek abban sem a neves színészek)

Nem okoskodásként, de némileg logikusan belegondolva...

Saori

hááát... nemteljesen... inkább demonstrálni kell neki, hogy a párzási fáziskor véráramba lépõ hormonok milyen hatással vannak az idegrendszerre, milyen visszacsatolást eredményez az egyén testének homeosztázisára, és milyen ez mind milyen reakciót vált ki a résztvevõ felekben.... :D ...

...hútejóég...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

phrOzen által postolt link tuti vicc. Valaki gondolta egy pillanatra is, hogy nem az? Ennyi híres színész nem jön össze, főleg nem egy based-on-anime filmre, ki se tudnák fizetni, mint azt Shock említette. Már Mila Jovovich röhejes lenne Asuka-nak.
Tényleg: csinálnak NGE moviet? Lemaradtam. Ha csinálnak, akkor szerintem az csak CG lesz, de remélem a karakterek nem úgy fognak kinézni, mint Shock linkjénél.

Sephiroth

QuoteOriginally posted by phr0zen
http://www.secondimpact.net/EVAmovie.shtml

IMHO:Loller

:cool: a link. Még mindig nem tudtam felkelni teljes mértékben a röhögéstöl, azért reagálok csak most. :D A többit majd később.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
...hútejóég...
Nekem mondod ? :rolleyes: :D  (lehet, jobban járok, ha meghagyom tévhitben :D )
A link  tuti jó! Találóak a válogatások, legalábbis szerintem... bár Kaworu Nagisa mellett az a Legolas kép erősen furi volt :p példának okáért.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Nekem mondod ? :rolleyes: :D  (lehet, jobban járok, ha meghagyom tévhitben :D )

...ki tudja ^^... ;) .... :D :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

QuoteOriginally posted by Trivi
phrOzen által postolt link tuti vicc. Valaki gondolta egy pillanatra is, hogy nem az?
hat oszinten szolva...
no de tenyleg nem ertettem a felet se a cikknek... mintha vmi olyasmit irtak volna, hogy az osszes szereplo nagy NGE fan, ezert johetne letra a film, meg azt is, hogy a film attol a naptol kezdodik, ahol az NGE veget ert - amikor is a szereplok meg mindig legfeljebb csak 15 evesek lehetnek... (szal vmi nem stimmelt.)
de arra a zenere tenyleg kivancsi lennek... asszem álmaim zenei kombinációja lenne... viszont az a csajszi szerintem Reinek tok jo lenne.