Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: SaoriHehe..először azt sem tudtam hirtelen,hogy hol vagyok mikor a levélből ideugrottam:p

:D A Shock-os kép amúgy mikorra várható? (vagy most nem aktuális?)

Saori

Quote from: Shadowolf:D A Shock-os kép amúgy mikorra várható? (vagy most nem aktuális?)

Már lescanneltem, mindjárt kirakom..:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Hát nekem nagyon teccik az új design!Tiszta szívből gratulálok zsozso!Nagyon szép! :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shock12

Hát... ez a dizájn... szóval nem rossz, de az előző számomra áttekinthetőbb volt... majd hozzászokom...

Ja... és tetszik, hogy megszűntek a postszám alapján osztott címek...  :hehe: //Vagy csak még nem lettek beállítva... de nem hinném, hogy ez történt..

Shadowolf

A rangok amúgy megtekinthetőek valahol? Mert ha nem, akkor sosem fogjuk megtudni hogy Shock elért volna egy új szintet a 2000.-ik postjával. :( (hacsak zsozso el nem árulja :))

Moloko

hű... hát én se tudtam elsőre, hogy hol vagyok :D azt hittem valami átmahinálta a kezdőoldalamat de aztán elolvastam a címet, és meglepve tapasztaltam, hogy mégsem...
az előző design szerintem is áttekinthetőbb volt, de majd hozzászokom.

noriko

Hát nekem is a másik volt áttekinthetőbb, de lehet hogy azért mert ez még eléggé szokatlan... hehe én se tudtam jó helyen járok-e! :p

Sebestyén Juli hatodik lett műkorcsolya vb-n. (majdnem ötödik, nem értek egyet azzal hogy lecsúszott egyet, de mindegy..)
Japán lett az első a nők között. :)

Holnap van időátállítás?
"I wish I could, but I don't want to."

Shadowolf

Quote from: Shock12Ja... és tetszik, hogy megszűntek a postszám alapján osztott címek...  :hehe: //Vagy csak még nem lettek beállítva... de nem hinném, hogy ez történt..

Nekem sem fog hiányozni, de azért érdekelt volna. :hehe:

Saori

Quote from: norikoHolnap van időátállítás?

Hűű..jó hogy mondod, asszem igen^^

Drótmalac

Quote from: Shock12Hát... ez a dizájn... szóval nem rossz, de az előző számomra áttekinthetőbb volt... majd hozzászokom...

Ja... és tetszik, hogy megszűntek a postszám alapján osztott címek...  :hehe: //Vagy csak még nem lettek beállítva... de nem hinném, hogy ez történt..
Ja, kiru az új dizájn, de tényleg áttekinthetőbb, vagy inkább megszokottabb volt az előző.
A címek pedig nem szüntek meg teljesen. Legalábbis, nekem az előbb kiírta őket, de már elmúlt.

zsozso

usertitle problema megoldva :P
Death is the only redemption

Shock12

Quote from: zsozsousertitle problema megoldva :P
Szííí... tenx ! :)

Moloko

:lol: a 2000. posttól az elnevezés
másrészről, meg ha nem baj, dühöngenék kicsit audiovizuálisan 7 felettébb színvonaltalan képkockában...:
http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1080419117040.jpg

Shadowolf

Quote from: Angel:lol: a 2000. posttól az elnevezés
másrészről, meg ha nem baj, dühöngenék kicsit audiovizuálisan 7 felettébb színvonaltalan képkockában...:

:lol: :lul: Emlékeztess légyszi, hogy soha ne legyek a közeledben ha morci vagy. :D

.Attila

Úgy látszik kibújt az ördög az angyalból  :hehe::D

(mellesleg mit csinál az F1? help menü?)

Moloko

Quote from: Shadowolf:lol: :lul: Emlékeztess légyszi, hogy soha ne legyek a közeledben ha morci vagy. :D
hát ezen most jót nevettem :lol: köszönöm :)
miért? nem látnád szívesen lerajzolva, hogy hogy doblak ki pl egy ablakon képzeletben? :D
(ráadásul 96%nál fagyott le :( mit ígért bill gates winxp-re? ígérte, hogy nem fagy le?)

Saori

:lol: :D :jee:

Shadowolf

Quote from: Angelhát ezen most jót nevettem :lol: köszönöm :)
miért? nem látnád szívesen lerajzolva, hogy hogy doblak ki pl egy ablakon képzeletben? :D

^^"

Quote from: Angel(ráadásul 96%nál fagyott le :( mit ígért bill gates winxp-re? ígérte, hogy nem fagy le?)

Billy fiú elég sok mindent ígért már...

Shock12

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutális... :D Ez az "F1! F1!!" Ez meg oltári poén !!! HA-HA !!! :lol:

Moloko

Quote from: TriviÚgy látszik kibújt az ördög az angyalból  :hehe::D

(mellesleg mit csinál az F1? help menü?)
nyelvvizsgastressz után? csodálkozol?
amúgy igen, az f1 a help menüt hozza be. talán te is láttad már azt a "vicces" rajzot amikor a programozó egy lakatlan sziget közelében éppen vízbe készül fulladni, a parton csak egy számítógép van és a fazon azt kiáltozza, hogy "f1! f1!"

Shadowolf

Quote from: Angelnyelvvizsgastressz után? csodálkozol?

És szabad kérdeznem, hogyan sikerült? Vagy akkor tényleg kidobsz az ablakon? :D

Moloko

Quote from: ShadowolfÉs szabad kérdeznem, hogyan sikerült? Vagy akkor tényleg kidobsz az ablakon? :D
szerintem jól, de ezt nem én döntöm el :D :( miért nem???? akkor már rég meglenne a nyelvvizsgám :D

zsozso

Kene csinalni 1 logo keszito bajnoksagot. Aki a legjobbat csinalja aze lesz kirakva. Ne legyen kawaii vagy olyan temaju amit nemtennek ki.

Xaga

Quote from: Angelszerintem jól, de ezt nem én döntöm el :D :( miért nem???? akkor már rég meglenne a nyelvvizsgám :D

Ha szabad megkérdeznem hol voltál nyelvvizsgázni és melyik nyelvvizsgával próbálkoztál????

Moloko

Quote from: zsozsoKene csinalni 1 logo keszito bajnoksagot. Aki a legjobbat csinalja aze lesz kirakva. Ne legyen kawaii vagy olyan temaju amit nemtennek ki.
ha elárulod, hogy honnan jön az hogy usteam, elkezdek gondolkodni vmi logón.
ja meg hogy olyan logóra gondoltál, amiben van vmi figurális, vagy csak a szöveg?

Moloko

Quote from: XagaHa szabad megkérdeznem hol voltál nyelvvizsgázni és melyik nyelvvizsgával próbálkoztál????
mintha ezt én kérdeztem volna először, de úgy tűnik nem olvastad.
ellenben akkor most mindenki orrára kötöm, hogy BME, K ép. I.48, Német középfok, C írásbeli része volt ma.

Xaga

Quote from: Angelmintha ezt én kérdeztem volna először, de úgy tűnik nem olvastad.
ellenben akkor most mindenki orrára kötöm, hogy BME, K ép. I.48, Német középfok, C írásbeli része volt ma.

Bocs, tényleg nem olvastam me ma csak 6 után néztem föl és hát az új design utáni shockhatás meg hogy a fórummotor pillanatok alatt számomra minden threadet olvasotnak minősített így lemaradt egy pár post. Én is BME-n voltam csak én nem K épületben hanem a CH épület Max termében firkáltam tesztlapomat. És nehéz volt???? Me szerintem a feladat összeállítók kitettek magukért.

zsozso

Quote from: Angelha elárulod, hogy honnan jön az hogy usteam, elkezdek gondolkodni vmi logón.
ja meg hogy olyan logóra gondoltál, amiben van vmi figurális, vagy csak a szöveg?

Az eredeti szoveg nemlenyeg csak megmaradt mert sokan ismertek :P
A logo meg legyen igenyes es illeszkedjen a honlaphoz mas feltetel nincs.

Saori

Quote from: zsozsoKene csinalni 1 logo keszito bajnoksagot. Aki a legjobbat csinalja aze lesz kirakva. Ne legyen kawaii vagy olyan temaju amit nemtennek ki.

Asszem énis megpróbálom :)
Kérdés: a fórumhoz, vagy úgy általában a honlaphoz is?

zsozso

Quote from: SaoriAsszem énis megpróbálom :)
Kérdés: a fórumhoz, vagy úgy általában a honlaphoz is?
Ha ranezel a forumra akkor a logo ne usson el a tobbitol hanem nezzen is ki vhogy.