Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Saori

Quote from: zsozsoHa ranezel a forumra akkor a logo ne usson el a tobbitol hanem nezzen is ki vhogy.

Hai..értem^^
Okszi
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

Nya először is kiru az új design... Logot meg már alig várom! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Tudja vki, hogy a currently active users-nél Lorenor neve mellett mi az a "+" jel? :confused:

Shock12

Quote from: TriviTudja vki, hogy a currently active users-nél Lorenor neve mellett mi az a "+" jel? :confused:
Buddy List tag nálad. ;)

.Attila

Quote from: Shock12Buddy List tag nálad. ;)
Ó, valóban, kösz!

edit: az aláírásomnál a képet és a szöveget egymás mellé akarom helyezni, milyen html tag kell ehhez?

Saori

Quote from: Shock12Buddy List tag nálad. ;)

Hehe...nem volt könnyű de mi is rájöttünk a titokra :D
/én egy délutánon keresztül ezen filóztam :D

ignus

Quote from: SaoriHehe...nem volt könnyű de mi is rájöttünk a titokra :D
/én egy délutánon keresztül ezen filóztam :D

"mi?". Skizo a művésznő? :D Télleg hogy áll a csoportkép?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

Quote from: TriviTudja vki, hogy a currently active users-nél Lorenor neve mellett mi az a "+" jel? :confused:
hát én most a nevetéstől könnyezve hanyattestem, ugyanis szóról szóra pontosan ugyanezt akartam kérdezni :hopp:

Moloko

Quote from: TriviÓ, valóban, kösz!

edit: az aláírásomnál a képet és a szöveget egymás mellé akarom helyezni, milyen html tag kell ehhez?
< img src="{1}" width="{2}" height="{3}" align="{4}" >
{1} a kép netes címe
{2-3} kép szélessége, magassága
{4}= left vagy right attól függően, hogy melyik oldalra akarod berakni a képet.
ezt ird be az IMG tag helyett.
edit: és a < > mellett közvetlenül ne hagyj szünetet, én azért hagytam, mert csak így jelenítette meg a fórum :)

Shadowolf

Mondd Angel, te szoktál valamikor aludni is? :D

.Attila

Quote from: Angel< img src="{1}" width="{2}" height="{3}" align="{4}" >
{1} a kép netes címe
{2-3} kép szélessége, magassága
{4}= left vagy right attól függően, hogy melyik oldalra akarod berakni a képet.
ezt ird be az IMG tag helyett.
edit: és a < > mellett közvetlenül ne hagyj szünetet, én azért hagytam, mert csak így jelenítette meg a fórum :)
Ettől csak jobbra, középre vagy balra fogom rakni a képet, de nem fog mellé kerülni a szöveg. Vmi táblázatos megoldás kell asszem.

Cobra

Csináld meg képben az aláírásodat, és akkor olyan lesz, amilyennek akarod (vagy ahogy sikerül  :)  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

Hmmm Egyszerű de jó megoldás! :D

noriko

Quote from: CobraCsináld meg képben az aláírásodat, és akkor olyan lesz, amilyennek akarod (vagy ahogy sikerül  :)  )
Íme egy Paint-es megoldás, ha megfelel, fogadd szeretettel Trivi :)
Chloe sig
Edit: mivel unatkoztam, itt egy másik változat is :D
Chloe sig 2
"I wish I could, but I don't want to."

Moloko

Quote from: TriviEttől csak jobbra, középre vagy balra fogom rakni a képet, de nem fog mellé kerülni a szöveg. Vmi táblázatos megoldás kell asszem.
szerinted mennyi az esélye annak, hogy hülyeségeket beszélek összevissza és bizonytalan információkat szolgáltatok úgy, hogy azt állítom róluk hogy biztosak???
legközelebb légyszives próbáld ki előbb, hogy működik-e még mielőtt elkönyvelnéd, hogy az információ haszontalan volt. ugyanis nem szeretek feleslegesen utánajárni mások helyett ilyen apró dolgoknak. egy DreamWeaverben könnyűszerrel megnézhetted volna te is.
 :merci:
Edit: bocsánat, egy kicsit agresszív üzenet lett.

Soridan

Quote from: norikoÍme egy Paint-es megoldás, ha megfelel, fogadd szeretettel Trivi :)
Chloe sig
Edit: mivel unatkoztam, itt egy másik változat is :D
Chloe sig 2

Tudom, hogy nem nekem kell tetszen, de szerintem kewl :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Quote from: ignus"mi?". Skizo a művésznő? :D Télleg hogy áll a csoportkép?

nem:) ott még nem tartok :D Shokku a "mi" másik tagja :D

Saori

ÖÖÖ..tényleg nem küld a fórum levelet, vagy csak nekem rossz megint a postafiókom? :p

Saori

Quote from: SaoriÖÖÖ..tényleg nem küld a fórum levelet, vagy csak nekem rossz megint a postafiókom? :p

Nemszóltam...^^" Nálam szórakozott ez a vacak :rolleyes:

ignus

Hy All

Lenne egy kérdésem valaki nem tud Japán nyelvoktatást vagy ilyesmit? Minden ilyesmi érdekelne.

Thx.

Saori

Quote from: ignusHy All

Lenne egy kérdésem valaki nem tud Japán nyelvoktatást vagy ilyesmit? Minden ilyesmi érdekelne.

Thx.

Nyelvoktatással sajna nem, de ha kell egy adag könyvvel tudok szolgálni...:)

Moloko

Quote from: ignusHy All

Thx.
én még mindig a japán alapítványt tudom ajánlani :)
köv tanévtől szeretnék ott japánul tanulni.

.Attila

Ajánljatok nekem egy ingyenes, jól működő webtárhelyet lécci! A tar.hu ból elegem van  :grrr:

Shadowolf

Quote from: TriviAjánljatok nekem egy ingyenes, jól működő webtárhelyet lécci! A tar.hu ból elegem van  :grrr:

Én spéci yahoo group-okat használok.

Saori

Quote from: TriviAjánljatok nekem egy ingyenes, jól működő webtárhelyet lécci! A tar.hu ból elegem van  :grrr:

Jókérdés..nekem van 3 helyen is, de nemtudom..volt tar.hu, azt meguntam, freewebet semmiképp nem ajánlom...//legalábbis ha csak féjlokat szeretnél tárolni és nem honlapot rá..mert nekem egy héten belül 4x törölték le amit visszatöltöttem :rolleyes: ..x3 nem rossz, de ott van 40mb korlát.. //meg néha nagyon szemét bír lenni, de hálisten csak ritkán jön rá.. ultraweb jól működik ..eleinte..aztánm pár hónap után fogja magát, és nem frissíti a fájljaid, és nem tudsz vele mit kezdeni..egyelőre itt tartok..

Itachi

Quote from: Angelén még mindig a japán alapítványt tudom ajánlani :)
köv tanévtől szeretnék ott japánul tanulni.
Én is,én is! Már ebben a tanévben szerettem volna,csak mivel novemberben jutott eszembe ,ezért már nem tudtam mivel csak a tanév elején lehet jelentkezni... :beken:  De jövő évben megyek ha törik ha szakad. :grrr:  :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Moloko

cjb.hu
mondjuk itt csak úgy tárolhatsz file-okat, ha van hozzájuk html oldalról elérés.
ellenben korlátlan tárhely van, ha 1mb-nál nem nagyobbak a tárolt file-ok.
nekem most kb 180megás a honlapom :)

Moloko

Quote from: LorenorÉn is,én is! Már ebben a tanévben szerettem volna,csak mivel novemberben jutott eszembe ,ezért már nem tudtam mivel csak a tanév elején lehet jelentkezni... :beken:  De jövő évben megyek ha törik ha szakad. :grrr:  :)  :zen:
na akkor már ketten vagyunk. még összeszedünk néhány embert és lesz egy saját különbejáratú csoportunk.

Itachi

Quote from: Angelna akkor már ketten vagyunk. még összeszedünk néhány embert és lesz egy saját különbejáratú csoportunk.
The more the merrier! :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Cobra

Trivi, az internetszolgáltatóknál szokott lenni ingyen tárhely.
Hide and fear, Cobra Commander is here !