Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

Quote from: ignusNekem megvolt eredetiben a d2 (1 is). aztán valamelzik haverom "kölcsönkérte".... Azóta niccse
Adta volna a halál... viszont megadtam volna neki a bót címét, ahonnan beszerezheti... :p

Shadowolf

Quote from: ignusNekem megvolt eredetiben a d2 (1 is). aztán valamelzik haverom "kölcsönkérte".... Azóta niccse

Nekem is megvan a két alapjáték eredetiben, és a kiegészítöik kalózban. :D

Exo

Ha szeretitek a brutális (a szó legszorosabb értelmében), de ezzel együtt nagyon jó filmeket, akkor nézzétek meg a Battle Royale-t, mert nagyon állat!!! :jee: :D
[nemhiába...japán film] :D

Vigyázat: Előfordulnak pszichopata dolgok benne szóval, aki nem bírja a vért és egyéb "horrorisztikus" dolgokat, az messziről kerülje!!!

Shock12

Quote from: Exo...Battle Royale...
Mondtam én ezt már rég... meg már ajánlották is (lehet, hogy nem jól emlékszem, de volt egy ilyen topic is valahol... )
QuoteElőfordulnak pszichopata dolgok benne szóval, aki nem bírja a vért és egyéb "horrorisztikus" dolgokat, az messziről kerülje!!!
Azért nem kell túldramatizálni a dolgokat... ^^ ... bár folyik benne némi paradicsomlé... de azért nem olyan torokforgató az (A Ryan közlegény... eleje, vagy a 13 szellem lényegesen brutálisabb volt (ez a kettő némileg széles körben látott film)... imho persze ;))

Saori

Quote from: Shock12Mondtam én ezt már rég... meg már ajánlották is (lehet, hogy nem jól emlékszem, de volt egy ilyen topic is valahol... )

most olvasgattam b.A.K.a topicot, abban volt róla szó :)

Quotevagy a 13 szellem lényegesen brutálisabb volt

... na ez a másik olyan az Akira mellett amit sikerült egy kiadós családi vacsora után megnézni...
megállapítás: _nem_ kellett volna :rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Quote from: Saorimegállapítás: _nem_ kellett volna :rolleyes:
Ahhoz képest tényleg egy lanyha sétagalopp...

.Attila

Sorozás... én megcsináltam az orvosi papírokat, beküldtem, hogy tanulok, és soha nem soroztak be, hehe :) Csak évente be kell küldeni októberig, hogy még tanulok, azt passz. Azt mire kikerülök innen, addigra eltörlik a sorkatonaságot. Shadowolf, neked sem kell tudtommal, hisz addigra eltörlik, vagy tévednék :confused:

Shadowolf

Quote from: TriviShadowolf, neked sem kell tudtommal, hisz addigra eltörlik, vagy tévednék :confused:

Ha beválik az új rendszer, akkor nem. Ha nem fog megfelelöen müködni, akkor lehet, hogy visszavezetik a sorkatonaságot. *sóhaj*

Cobra

Úgy látom, nem csak délután volt offline a szerver, talán beázott ?  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraÚgy látom, nem csak délután volt offline a szerver, talán beázott ?  :)
Egész nap nem működött, de most mintha gyorsabb lenne viszont.

.Attila

Ajánlás: akinek tetszett a Bastard - Karma - Kamelot amv zenéje, az szerezze be a Kamelot - Karma c. albumát, mert naaaaaaagyoooooon jó :)
Azt nemtom, hogy milyen más albumaik vannak még, de utánajárok.

Tiaro

Csak annyit szerettem volna mondani, h gyűlölöm a BiTorrentet. Hogy képes egy ilyen kis biszbasz progi lefoglalni egy 2+ -os AMD teljes processzoridejét...?  :uzi:  :wtf:
És még donátoljak is ezért. Hát persze.  :morci:

Közérdekű nyavajgásunkat olvashaták.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Tesómmal megnéztük a Manitu bocskorát. :lol:
Vértestvérek jelenet nagyon :lol:

Tiaro: bcdc is ezt csinálta, sőt, az még a memóriát is el kezdte zabálni (felment 90-100 megára!). Szar a kliens, bár bittorenttél nem tudom, mert nem ismerem.

Még: Elkezdtem beszerezni Samurai Pizza Cats részeket, de sajna nem az elejétől, eltart egy ideig, míg levadászom.

És: nem tudja, vki mikor tér vissza Mo-ra noriko? E-mail-en keresztül már nem tudom elérni.

Itachi

Quote from: TiaroCsak annyit szerettem volna mondani, h gyűlölöm a BiTorrentet. Hogy képes egy ilyen kis biszbasz progi lefoglalni egy 2+ -os AMD teljes processzoridejét...?  :uzi:  :wtf:
És még donátoljak is ezért. Hát persze.  :morci:

Közérdekű nyavajgásunkat olvashaták.
Bryan Cohen pussssztulj!!!!Muhahahahahahaaaaaaaaaa!!!!! :bsd:  :rolleyes:  :rotflol:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

Quote from: TriviTesómmal megnéztük a Manitu bocskorát. :lol:
Vértestvérek jelenet nagyon :lol:

Sztem az egész film az. :D Nem hiába, Michael Herbig egy nagyon tehetséges rendezö. Tudom ajánlani az Erkan und Stefan 1&2-t, azokat is ö rendezte. ;) (tulajdonképpen az elsö résszel debütált rendezöként)

Shadowolf

Quote from: LorenorBryan Cohen pussssztulj!!!!Muhahahahahahaaaaaaaaaa!!!!! :bsd:  :rolleyes:  :rotflol:  :zen:

Ö ki is? /Shadowolf mai hülye kérdését hallhatták. Köszönjük türelmüket és megértésüket...

Cobra

Gondolom a BiTorrent fejlesztője
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

Quote from: CobraGondolom a BiTorrent fejlesztője
Ő az..neki tolják be mindig a képét mikor adakozni kell..Tisztára hasonlít Adrian Paul ra a Hegylakó sorozat Duncan Macleod jára. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shock12

Quote from: TiaroKözérdekű nyavajgásunkat olvashaták.
Nem az alap klienst kell használni... vannak jó kliensek, Én Azureust használok...

A BitTorrent protokolljának amúgy vajmi kevék köze van a felemésztett processzoridőhöz... az kliensfüggő... ;)

Exo

Quote from: Shock12Mondtam én ezt már rég... meg már ajánlották is (lehet, hogy nem jól emlékszem, de volt egy ilyen topic is valahol... )

Azért nem kell túldramatizálni a dolgokat... ^^ ... bár folyik benne némi paradicsomlé... de azért nem olyan torokforgató az (A Ryan közlegény... eleje, vagy a 13 szellem lényegesen brutálisabb volt (ez a kettő némileg széles körben látott film)... imho persze ;))

Oké Shock, csak rám még az újdonság erejével hatott.  ;)
Meg amúgy is első eredeti japán nyelven nézett film volt számomra, sz'al nagyon teccik!
Az idézőjel meg azért volt ott, hogy értse az olvasó, hogy nem szó szerint gondolom! (félreértések elkerülése végett ;))
Amúgy nem tartom átlagosnak, hogy az ostálytársak lemészárolják egymást, és ennek inkább pszichés hátterére utaltam, mint a technikai megvalósítására!
Ha ,,torokforgatót'' akarok nézni, akkor én sem ezt fogom rögtön előnyben részesíteni. :)

Shock12

Quote from: ExoOké Shock, csak rám még az újdonság erejével hatott.  ;)
Meg amúgy is első eredeti japán nyelven nézett film volt számomra, sz'al nagyon teccik!
A lelki terhelés tényleg nagy, ha beleéli magát az ember... szerintem nagyon jól bemutatja a különböző embertípusokat. Kiváló fillm :)

Tiaro

Hmm.
Akkor én vagyok az alma. Azt hittem a BiTorrent magának a proginak a neve, nem csak a protokollnak. Akkor tépek is le vmi használhatót...  :)

Shock12

Quote from: TiaroHmm.
Akkor én vagyok az alma. Azt hittem a BiTorrent magának a proginak a neve, nem csak a protokollnak. Akkor tépek is le vmi használhatót...  :)
Np.
http://azureus.sourceforge.net/

;)

thrall

nemtom hova írjak ezért ide írok  :rotflol: szal nemtok felmeni az ftp-re, mindig megpróbál ujracsatlakozni és nemtom  miért :beken:  :beken:

Karma XXL

Quote from: thrallnemtom hova írjak ezért ide írok  :rotflol: szal nemtok felmeni az ftp-re, mindig megpróbál ujracsatlakozni és nemtom  miért :beken:  :beken:

Nekem se megy, mert valami jelszót szeretne :rolleyes:

thrall

Quote from: SysOP XXLNekem se megy, mert valami jelszót szeretne :rolleyes:

sz.tem kb ugy mint a total commander-ben nem? ;)

.Attila

Quote from: SysOP XXLNekem se megy, mert valami jelszót szeretne :rolleyes:
Más baj van itt. Anonymous-ra nem kér jelszót, egyszerűen csak nem enged be. Highspeed-re már account és jelszó probémája van. Kipróbáltam a feltöltési account-omat és jelszavamat, detto újat kért.

thrall

.Attila

Quote from: thrallserverhiba?
Azt gyanítom, főleg, mivel ugyebár szinte egész nap nem működött. Véletlen egybeesés, hogy pont ezután nem tudunk rendesen fellépni?

Tiaro